Nişandan Sonra Estirmeye Başlayan Kaynana

• Konu Sahibi Konu Sahibi EceZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne diye arıyor ben ona takıldım. Sabah görüşmüşsünüz, niye arıyor bir daha?

her acilan konuya msj tekrari yazmak gibi bi hobiniz mi var.surekli goruyorum sizi.
genelikle interntte sıkıntı oldugunda birden 2 3 mesaj paylaşılıyor .
Kasıtlı yapılmasının bır amacı oldugunu dusunmuyorum.

Haftada 3 gün evlerine mi gidiyordunuz nişandan önce? E yüzü siz vermişsiniz kadına niye bu kadar samimi oldunuz ki?

Aynen :)

Nee bunu görmedim ben. Yerleri mi silmiş. E kusura bakma konu sahibi, o telefon açılacak!

Madem nişanlımla kötü olmak istemiyorsun yarın kayınvalidemi arayıp " annemi üzmemek için o anda bir şey diyemedim size ama bana bu şekilde bağırmanız beni çok üzdü, 28 yaşında yetişkin bir insanım bana annem babam bağırmıyor" minvalinde bir konuşma yapabilirsin.

Gelen cevaba göre notunu verirsin zaten. Ama size tavsiyem bu kadar içli dışlı olmayın. Sonra kendilerinde her hakkı görüyorlar.

Şikayet edersem çoğu erkek gibi ya annesini korumaya geçecek ya da annesi ile kavga edecek bu defa da annesi kinlenecek bana daha çok saldıracak arkamdan kuyu kazacak araya fitne fesat sokacak. Bu yüzden şikayet etmeden olayı anlatıp bir müddet annesinden uzak kalacağımı söyleyeceğim. Nişanlıma yazdım zaten bu akşam konuşalım diye. Şikayet etmeden olduğu gibi olayı açıklayıp annen ile bir süre görüşmek konuşmak istemiyorum diyeceğim. Gidip de annesine söylememesini de tembih edeceğim.

Yanlış düşünüyorsunuz bence ilk seferde tarafınızı belli etmelisiniz sizde nişanlınızda çevrenizde ona göre şekillenmeli ne yani o dert suylu bağırsın bu agrasif çatsın o kötü gözlü baksın ben kime nasıl davranıyosam başkasıda bana öyle davranabilir demezsen üZülürsün bu günki altyan almanı her an beklicekler senden hatta alışkanlığa dönüşecek

Afferin. Sus. Sus ki daha beterleri arkadan gelsin.

Nisanlimin hatrina, esimin hatrina diyip diyip yutmayin şu laflari.

O seni komuta etmek istiyor, eğer disini göstermezsen bir ömür böyle geçer.

Senin yerinde olsam bundan sonra ki ilk aramasını aslaaaaaa açmam.

Ne diye arıyor ben ona takıldım. Sabah görüşmüşsünüz, niye arıyor bir daha?

Nişanlımı aramış açmamış ona sinirlenmiş onun siniriyle beni arıyor bana da ulaşamıyor bende o ara eve dönüyordum. Sonra bizim evi arıyor işte gerisini biliyorsunuz. Ben birisini arasam açmasa dururum yani karşının dönmesini beklerim. Kalkıp da evimizi aramak annemle konuşmak nedir çocukmuşum gibi. Başka bir arkadaş yorum yazmış panik atak olabilir diye. Bilmiyorum olabilir ilaç kullanıyor zaten de el kızına bu kadar da ses yükseltilmez varsa bir hıncın kendi oğlundan çıkart benden değil.

Haftada 3 gün evlerine mi gidiyordunuz nişandan önce? E yüzü siz vermişsiniz kadına niye bu kadar samimi oldunuz ki?

Evet nişanlım sürekli beni görmek görüşmek istediği için ve görüşmediğim zamanlarda ondan soğuduğumu ya da ilgimi kaybettiğimi düşündüğü için öyleydi. Şimdi 2ye düşürdüm pazar ve perşembe şeklinde. Yani dışarıda buluşmak yerine onlarda vakit geçiriyorduk yemek hazırlayıp film izliyorduk. Düğün için de para biriktirdiğimiz için masraf etmemek adına 1-2 aydır böyle yapıyorduk. Ama bu süreçte tabi annesiyle de birlikte vakit geçirmiş olduk. O da herhalde zamanla beni kendi çocuğu gibi gördü ve bağırma hakkını kendinde buldu. Valla bilmiyorum yaptığı hatayı anlar mı anlamaz mı ama benim tavırlarım kesinlikle değişecek ona karşı bu kesin.

Alttan almaktan ziyade annem duyduğu için bir an önce kapattım telefonu. Söylediklerine kısa kısa cevaplar verdim. O da en son anladı hadi görüşürüz dedi bende güle güle dedim kapattım telefonu. Ama kapatırken ses tonum bildiğin nefret ettiğim birisiyle konuşuyormuş gibiydi. Bu akşam da nişanlımı karşıma alıp konuşacağım ben bir müddet annen ile görüşmeyeceğim fazla yüz göz oldum sanırım olay farklı yerlere gidiyor diyeceğim.

Senin bize ihtiyacin yok bence
Ama helal olsun. Boyle planli programli davranmak zor is.
Bu gidisle nisanlinla evlenir kvdeyi de alt edersin

Evlenince hizmet etmeyen, eskisi gibi olmayan gelinlerini gorunce ana ogul birlesmesin sana karsi yalniz.

Benim ablamda sizin gibi alttan ala ala psikolojisi bozuldu. Herseyine karıştı kv de. Sonuç iki sene sonrasında ablam boşanmayı göze almıştı. Ve sen bu kv deyle aynı şeyi yaşarsın yakında.

Ben de açmayı düşünmüyorum. Bir iki hafta hiçbir şekilde ne görüşüp ne konuşmayı da düşünmüyorum. Hatta belki daha da uzun. Saygı çok önemli daha şimdiden bana böyle estiriyorsa evlenince tepeme çıkar oğlunu da bana karşı doldurur da durur.

Geçen de buna benzer bir konu oldu. Nişanlım dedi ne olursa olsun ben senin yanındayım falan ama burada çok görüyorum o konuları. Evlenmeden önce senin için ölürüm diyen adamlar evlenince bir anda anneci kesilip evden kovuyorlar. O yüzden ben şimdiden mesafe açmaya başlayayım ilerde fazlasını yapamasın.

Evlenince yanında olmuyorlar cnm. Sadece köprüyü geçene kadar.

Senin bize ihtiyacin yok bence
Ama helal olsun. Boyle planli programli davranmak zor is.
Bu gidisle nisanlinla evlenir kvdeyi de alt edersin

Evlenince hizmet etmeyen, eskisi gibi olmayan gelinlerini gorunce ana ogul birlesmesin sana karsi yalniz.
Benim ablamda sizin gibi alttan ala ala psikolojisi bozuldu. Herseyine karıştı kv de. Sonuç iki sene sonrasında ablam boşanmayı göze almıştı. Ve sen bu kv deyle aynı şeyi yaşarsın yakında.
Başka başka kötü tavırları da var. Her yaptığını anlatmaya kalksam BDV'de sayfalarca konum olur her gün yeni bir tane açar kaynanamla maceralarım diye seri yaparım.

Nişanlıma doğum gününde gömlek aldım gömleği gördü bu ne böyle ucuz dedi. Oğluna sen d.günü hediyesi almamışsın benim aldığım 70 liralık gömleğe ucuz mal diyorsun o zaman daha pahalısını sen alsaydın diyebilirdim ama demedim..

Onlara gittiğimde yemek yaptım. Her yaptığım yemeğe hiç sektirmeden bir kulp buldu ya tuzlu dedi ya kuru dedi ya yağlı dedi 1 gün olsun çok güzel demedi.

Daha neler neler şuan yazarken başımın arkası ağrıyor gerilmekten. Sevdiğim insanla mutlu bir yuva kurmak için yola çıkmışım sende çocuğunu evlendirip huzurlu mutlu olduğunu göreceksin bir ANNE daha ne ister ki.

Neden sürekli olumsuz neden sürekli bir şeylere takılıyor. Bana ses yükseltebilecek hakkı nasıl kendisinde buluyor. Ben isterim ki arkadaş gibi olalım birbirimize gidelim gelelim illa her gelin kaynanasından nefret etmek zorunda mı. İnsanı zorla nefret ettiriyorlar yahu sen o kadar iyi niyet göster kadın gelsin telefonu açmadın diye bağırıp çağırsın şaka gibi.

Baştan mesafeyi koymak en güzeli baştan soğuk uzak bilecekler sonra insanları tanıdıkça şekillenirsin onlar sana iyi gelirse sende iyi gidersin yok kötü geliyolar mesafen sabit kalır kimse şaşırmaz niye değişti bu kız demezler hatta sonradan yakınlaşman senin hakkında aa iyi kızmış bile dedirte bilir

Iyi de neden haklisiniz diyip telefonu kapadin?
Hakli degil sende bunu soyleyebilirsin
Hep boyle basliyor once azarlar sonra ise karismalar dugunden sonra binbir tantana
Ve hikaye ayni o kdr fedakarlik yaptim ama kiymetim bilinmedi
O an telefonu ilk aldiginda bir konu varsa once bana soylemenizi tercih ederdim sakinlesin oyle konusalim diyebilirdin. Kadinin hirsini almasina izin vermissin ben burda catladim

Ben olsam karsisina gecer kusura bakmayin ama beni kimse böyle azarlayamaz herkes saygi sinirini bilecek derdim.

Genel olarak yaptığınız açıklamalara istinaden yazıyorum,
Siz şimdi dereyi geçene kadar taktiği uygularken,yarın degistiginizde dolduracak insan eşinize bak evlenene kadar benden iyisi yoktu,şimdi her lafıma bir cevap,dönüp yüzüme bakmaz halde de der..

Şimdiden ses etmediğiniz her konuda ileride ses çıkardığınızda eşiniz de hop ne oluyor diyebilir..

Benden size tavsiye,şimdi yüzünüzü gösterip,karakterinizi belli etmez sınırlarınızı ihlal ettirirseniz,evlendiğinizde bunu ya hiç kuramazsiniz ya da evet herkes tarafından kötü ilan edilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…