genelikle interntte sıkıntı oldugunda birden 2 3 mesaj paylaşılıyor .her acilan konuya msj tekrari yazmak gibi bi hobiniz mi var.surekli goruyorum sizi.
Haftada 3 gün evlerine mi gidiyordunuz nişandan önce? E yüzü siz vermişsiniz kadına niye bu kadar samimi oldunuz ki?Normalde ben de lafını direk söyleyen açık sözlü insanım ama ne bileyim ailem öyle yetiştirmedi yani gidip de bu kadar erkenden nişanlımın annesine laf yetiştirip kavga edebilecek kadar. Daha önce de birkaç böyle olayı oldu. Mesela bir keresinde haftada 3 kere ziyarete gidiyorum diye sen çok geliyorsun bu kadar çok görüşürsen erkek sana doyar sonra sıkılır daha evlenmeden bırakır falan demişti. Ben de lafına sinirlenip haftada 2ye indirmiştim görüşmeleri. Ama bugünkü olay hani nasıl desem annemin duyacağı şekilde beni azarlaması resmen zoruma gitti. Kesinlikle ve kesinlikle uzun bir müddet evlerine gitmeyi düşünmüyorum.
Nişanlım kesin bunu dedim diye gidip kavga edecek annesi ile ama ederse de etsin. Belki bu kadar sık yüzünü görmesem o da bana karşı daha saygılı olacaktı. Çok yüz göz olunca insan her şeyi yapacak diyecek cesareti buluyor kendinde demek ki.
Büyük diye ses etmedim deme böyle başlar devamı katlana katlana gelir açmak zorunda değilsin ki açıklamaya bile gerek yok meşgul olabilirsin yanında arkadaşların olur ya hiçbir şey olmazsa canın istemez açmazsın azıcık kv den örnek al lafını söyle söyle nişanlına söylerse eğer otur ağla ben böyle bir şey demedim yanlış anlamıştır neden annen beni sevmiyor kabullenmiyor de suçu ona at
Mesaj tekrarı yazılmazsa ceza alınıyor sanırım, bir mesajı sildiyseniz açıklamasını yazmalısınız diye biliyorum.her acilan konuya msj tekrari yazmak gibi bi hobiniz mi var.surekli goruyorum sizi.
Kv evinin yerlerini mi silip supurdun?
Evlenecegim diye bukadar salto takla vs atmazdim ben.
Birde kendi evinde hizmet etmezken kv evinde etmissin...
Nisanlin bulunmaz hint kumasi felanmi acaba... Hemcinslerime uzuluyorum valla..
Sizin yerinize utaniyorum..
Kendi kiymetinizi bilin lutfen. Ve evlenecegim diye kiliktan kiliga girmeyin bukadar..
Yüz vermeyi birak..karakterinden kendinden vazgecmis vermissin..
Üzüldüm durumunuza. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Evlerine sevgiliyken ayda bir gitseniz bile yeterli olurdu. Sevgilinizle dışarıda görüşürdünüz. Bir de yemediğiniz bulaşığa, toza, kire hiç karışmayacaktınız. Nişanlınıza şikayet eder gibi değil de durumu anlatmalısınız. Annesine çıkışmamasını da tembihleyebilirsiniz. Sonra daha çok kötü davranır. Siz de aranıza mesafe koyun rahat rahat konuşamasın sizinle.
Yanlış düşünüyorsunuz bence ilk seferde tarafınızı belli etmelisiniz sizde nişanlınızda çevrenizde ona göre şekillenmeli ne yani o dert suylu bağırsın bu agrasif çatsın o kötü gözlü baksın ben kime nasıl davranıyosam başkasıda bana öyle davranabilir demezsen üZülürsün bu günki altyan almanı her an beklicekler senden hatta alışkanlığa dönüşecekKızlar hepiniz çok haklısınız ben de biliyorum cevap vermesini ama işte nasıl diyeyim daha yeni nişan olmuş kendimden 25 30 yaş büyük kadına da sesinizi yükseltmeyin gibi bir şey diyemedim çünkü haftada en azından 1-2 kere görüyorum onun yüzünü. Sonra yüzüne nasıl bakacağım bu defa direk kötü gelin durumuna geçeceğim bu da bana nişan ve evlenme sürecinde zorluk çıkartmaz mı? Yani kadının benden nefret etmesi demek evlenme sürecinde bana ve nişanlıma birçok şey yapması demek ne bileyim politik olmak daha doğru gibi geliyor.
Evlenmeden önce KV ile kavgalara başlarsam kadın akrabalarını da bana karşı doldurabilir ve eşimle bizi yalnızlaştırabilir. Neticede ailelerin etkisi büyük oluyor en azından evlenmeden önce. Hani beni istemezse istemesin diyemiyorum çünkü bu defa nişanlımın başını yiyecek ve bir şekilde bizi huzursuz edecek.
Unutmayın sinek de küçüktür ama mide bulandırır. Yani bugün ona gürledim diye bana kıl olmaya başlayan bir kaynana, gelecekte sürekli problemler yaratıp bizi zora sokmaya ve aramızı açmaya çalışabilir.
Ha hali hazırda evli olmuş olsaydım aynen dediğiniz gibi benimle böyle konuşmasına asla izin vermezdim hem de ASLA! Annecim sakin olur musunuz eve yeni geldim ve aramanızı duymadım lütfen sesinizi yükseltmeyin gibisinden hem uyarır gibi hem de nazik bir şekilde cevabını yapıştırır ve sesini kısmasını söylerdim. Ama işte daha evli değilim ve politik olmam gerektiğini düşünüyorum en azından evlenene kadar.
Ha ama şu da var ben politik olucam diye alttan aldıkça o iyice tepeye çıkıp evlenince de doruk noktasına ulaşabilir o da farklı bir tehlike. :/
Annen niye cevap verememiş diyenler annem 57 yaşında emekli öğretmen kendi halinde bir kadın. Öğretmen çocuğu olanlar varsa bilirler genelde sessiz sakin ağırbaşlı oluyor öğretmen anneler. Bizimki de öyle hani naifliğinden kibarlığından konuşamaz zaten istese de huyu değil..
Ne diye arıyor ben ona takıldım. Sabah görüşmüşsünüz, niye arıyor bir daha?
Haftada 3 gün evlerine mi gidiyordunuz nişandan önce? E yüzü siz vermişsiniz kadına niye bu kadar samimi oldunuz ki?
Yanlış düşünüyorsunuz bence ilk seferde tarafınızı belli etmelisiniz sizde nişanlınızda çevrenizde ona göre şekillenmeli ne yani o dert suylu bağırsın bu agrasif çatsın o kötü gözlü baksın ben kime nasıl davranıyosam başkasıda bana öyle davranabilir demezsen üZülürsün bu günki altyan almanı her an beklicekler senden hatta alışkanlığa dönüşecek
Şikayet edersem çoğu erkek gibi ya annesini korumaya geçecek ya da annesi ile kavga edecek bu defa da annesi kinlenecek bana daha çok saldıracak arkamdan kuyu kazacak araya fitne fesat sokacak. Bu yüzden şikayet etmeden olayı anlatıp bir müddet annesinden uzak kalacağımı söyleyeceğim. Nişanlıma yazdım zaten bu akşam konuşalım diye. Şikayet etmeden olduğu gibi olayı açıklayıp annen ile bir süre görüşmek konuşmak istemiyorum diyeceğim. Gidip de annesine söylememesini de tembih edeceğim.
Benim ablamda sizin gibi alttan ala ala psikolojisi bozuldu. Herseyine karıştı kv de. Sonuç iki sene sonrasında ablam boşanmayı göze almıştı. Ve sen bu kv deyle aynı şeyi yaşarsın yakında.Kızlar hepiniz çok haklısınız ben de biliyorum cevap vermesini ama işte nasıl diyeyim daha yeni nişan olmuş kendimden 25 30 yaş büyük kadına da sesinizi yükseltmeyin gibi bir şey diyemedim çünkü haftada en azından 1-2 kere görüyorum onun yüzünü. Sonra yüzüne nasıl bakacağım bu defa direk kötü gelin durumuna geçeceğim bu da bana nişan ve evlenme sürecinde zorluk çıkartmaz mı? Yani kadının benden nefret etmesi demek evlenme sürecinde bana ve nişanlıma birçok şey yapması demek ne bileyim politik olmak daha doğru gibi geliyor.
Evlenmeden önce KV ile kavgalara başlarsam kadın akrabalarını da bana karşı doldurabilir ve eşimle bizi yalnızlaştırabilir. Neticede ailelerin etkisi büyük oluyor en azından evlenmeden önce. Hani beni istemezse istemesin diyemiyorum çünkü bu defa nişanlımın başını yiyecek ve bir şekilde bizi huzursuz edecek.
Unutmayın sinek de küçüktür ama mide bulandırır. Yani bugün ona gürledim diye bana kıl olmaya başlayan bir kaynana, gelecekte sürekli problemler yaratıp bizi zora sokmaya ve aramızı açmaya çalışabilir.
Ha hali hazırda evli olmuş olsaydım aynen dediğiniz gibi benimle böyle konuşmasına asla izin vermezdim hem de ASLA! Annecim sakin olur musunuz eve yeni geldim ve aramanızı duymadım lütfen sesinizi yükseltmeyin gibisinden hem uyarır gibi hem de nazik bir şekilde cevabını yapıştırır ve sesini kısmasını söylerdim. Ama işte daha evli değilim ve politik olmam gerektiğini düşünüyorum en azından evlenene kadar.
Ha ama şu da var ben politik olucam diye alttan aldıkça o iyice tepeye çıkıp evlenince de doruk noktasına ulaşabilir o da farklı bir tehlike. :/
Annen niye cevap verememiş diyenler annem 57 yaşında emekli öğretmen kendi halinde bir kadın. Öğretmen çocuğu olanlar varsa bilirler genelde sessiz sakin ağırbaşlı oluyor öğretmen anneler. Bizimki de öyle hani naifliğinden kibarlığından konuşamaz zaten istese de huyu değil..
Afferin. Sus. Sus ki daha beterleri arkadan gelsin.
Nisanlimin hatrina, esimin hatrina diyip diyip yutmayin şu laflari.
O seni komuta etmek istiyor, eğer disini göstermezsen bir ömür böyle geçer.
Senin yerinde olsam bundan sonra ki ilk aramasını aslaaaaaa açmam.
Evlenince yanında olmuyorlar cnm. Sadece köprüyü geçene kadar.Ben de açmayı düşünmüyorum. Bir iki hafta hiçbir şekilde ne görüşüp ne konuşmayı da düşünmüyorum. Hatta belki daha da uzun. Saygı çok önemli daha şimdiden bana böyle estiriyorsa evlenince tepeme çıkar oğlunu da bana karşı doldurur da durur.
Geçen de buna benzer bir konu oldu. Nişanlım dedi ne olursa olsun ben senin yanındayım falan ama burada çok görüyorum o konuları. Evlenmeden önce senin için ölürüm diyen adamlar evlenince bir anda anneci kesilip evden kovuyorlar. O yüzden ben şimdiden mesafe açmaya başlayayım ilerde fazlasını yapamasın.
Senin bize ihtiyacin yok bence
Ama helal olsun. Boyle planli programli davranmak zor is.
Bu gidisle nisanlinla evlenir kvdeyi de alt edersin
Evlenince hizmet etmeyen, eskisi gibi olmayan gelinlerini gorunce ana ogul birlesmesin sana karsi yalniz.
Başka başka kötü tavırları da var. Her yaptığını anlatmaya kalksam BDV'de sayfalarca konum olur her gün yeni bir tane açar kaynanamla maceralarım diye seri yaparım.Benim ablamda sizin gibi alttan ala ala psikolojisi bozuldu. Herseyine karıştı kv de. Sonuç iki sene sonrasında ablam boşanmayı göze almıştı. Ve sen bu kv deyle aynı şeyi yaşarsın yakında.
Ben olsam karsisina gecer kusura bakmayin ama beni kimse böyle azarlayamaz herkes saygi sinirini bilecek derdim.Selam kızlar,
Bugün sabah KV'nin ve nişanlımın yanındaydım. Oradan erken ayrıldık ve nişanlımla sahile gidip kahvaltı ettik. Öğlen 3 gibi de oradan ayrılarak evime döndüm. Eve döndüğüm gibi daha montumu çıkarmadan ev telefonu çalmaya başladı, onu da annem açtı. KV arıyordu. Telefonda anneme klasik nasılsınız nabersinizlerden sonra Ecez orda mı arıyorum telefonuna bakmıyor gibisinden bir şeyler söyledi. Annem de ecez eve şimdi geldi duymamıştır ben kendisine söyleyeyim gelsin telefona dedi. O da telefondan ''nasıl duymuyor duysun ben aradığımda bu telefonlar açılacak!!'' gibisinden bir iki cümle kurdu. Annem de bozmadan telefonu bana verdi ve içeri salona geçti.
(Konuşmaları nasıl duyuyorsun diyeceksiniz ev telefonu antrede ve ev de sessiz olduğu için karşıdan gelen konuşmalar çok net duyuluyordu. KV'de bağırır gibi tiz bir sesle konuştuğu için rahatça dinliyordum dediklerini)
Neyse telefonu kulağıma dayadığım gibi resmen dışarıdan da duyulacak şekilde bana bağırmaya başladı. Sanki kendi oğlunu azarlar gibi ''bu telefonlar neden açılmıyor, ben aradığımda açacaksın'' gibi emirli cümleler. Bir asabım bozuldu ki sormayın. Ağzımı da açamıyorum büyük diye nişanlımın annesi diye. Ama benim kendi annem 28 senede bana öyle bağırmadı telefonda öyle emir yağdırmadı.
Telefonu açmamamın sebebi de metrobüste duyamamış olmam. Yani insanlık hali bilerek açmama ya da görmezden gelme gibi bir durum yok. Zaten eve yeni girmişim girdiğim gibi de o aramış hani ona geri dönüş yapma fırsatı kalmamış zaten bana.
Neyse telefonda söylendi, söylendi. Konuşmalarını da annemin uzaktan duyabildiğini bildiğim için bir an önce kapatmaya çalıştım ve neticede tamam tabi evet haklısınız diye diye kapadım telefonu hızlıca. Ama kadına karşı da resmen kinlendim sinirlendim.
5-10 dk sonra nişanlım aradı naber diye. Ona da soğuk konuştum. Sordu ne oluyor diye. Dedim sonra anlatırım. Şimdi ona bu olayı anlatsam koşa koşa annesine gidecek sen neden eceze telefonda bağırdın diye kavga edecek. Annesi de ben bağırmadım yanlış anlamış diye melek rolü kesecek. Yine kötü olan ben olacağım o yüzden anlatmak da istemiyorum çok.
Kadının genel tavırları da böyle kavgacı, huysuz ve sert mizaçlı. Yani bir kendi anneme bakıyorum bir KV'ye. Aralarında huy açısından dağlar var. Benim annem asla nişanlıma telefonda ses yükseltmez mesela hiçbir koşulda öyle bir kadın değil çünkü. Ama KV maşallah daha nişandan 2 gün sonra beni çocuk azarlar gibi kalayladı telefonda.
Şu an KV'nin ne yanına gidesim ne yüzünü göresim var. Nişanlıma anlatsam mı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım ve KV'ye bundan sonraki tavrım nasıl olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?