Nişandan Sonra Estirmeye Başlayan Kaynana

• Konu Sahibi Konu Sahibi EceZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben boyle problemler yasamadim kayinvalidemle en buyuk sorunum dugune 3 hafta kala beni takilari alalim altin artacakmis diye aramasiydi bilezikler hazir set alinacakti esimle hep pazar gunleri gorustuk ve kapali oldugu icin denk dusuremiyorduk. Ben cok bozuldum ama hatirlamiyorum agir ne demisti,o an annemi aradim, annem onu aradi ... cok uzulmus aranizda bir telefon konusmasi gecmis ve yanlis anlasilma var bence tekrar gorusun dedi. Esim ailesine kizdi gorumcem annesine kizdi,bana aciklama yaptilar 3 5 gun sonra ben aradim buna uzuldum dedim o anlatti tatliya bagladik ama bak 1,5 yil sonra hafifim o an cozdum yuk etmedim ne dedigini bile hatirlayamadim oyle herseye susmaniz gerekmez kavga etmeyin ama tepki verin yoksa basedemezsiniz

Senin annenin susmasi da hata, telefonu vermeden ne oldu x hanim sizi kim kizdirdi aman caniniza yazik herseye uzulmeyin tarzi bsyler diyebilirdi

Benim eski sevgilimin annesi ile telefonda hararetli tartisirken bana saygi gostereceksiniz dedim. Gostermeyecegim dedi. Bende cat diye yuzune kapamistim ikinciye aradigimda gayet sakinlesmis bir durgunlugu vardi ve bana konusma firsati vermisti

Valla hic oyunlara gelemem ben.
Zaten pek tavsiye de etmem. Neyseniz o olun. Herkes en basindan haddini yerini bilsin. Karakterinizi bilsin. Hem mustakbel esinin de adil olup olmadigini ancak oyle gorursun.

hayir yani ben sunu anlamadim, daha sabah yaninda olan gelinini ne diye ögleden sonra ariyorsun? gereksiz samimiyetten hic hoslanmiyorum yaaa

Vvalla canim bu ture alttan almayla yaranamiyorsun 3 sendir ben yaranamadm.en basta tavrinj koyarsan bidaha yapamaz cok sert olmadan kararli bi sekilde tavrini koy bence.sonrada deisemiyirsun malesef

sizin yerinizde olsam, nişanlıma bahsetmezdim, arada kalan onlar oluyor ve malesef eşle sorunlarda böyle böyle başlamış oluyor. Kayınvalidenizle başbaşayken, anne benimle ogün telefondaki uslubunuzu beğenmedim, beni çok kırdı , ben ailemde böyle usluba alışık değilim, benimle çocuk azarlar gibi konuşmayın lütfen deyip, baştan tavrınızı koyun. bunları söylerken yumuşak dil kullanın. nişanlınızı 2 arada bırakmayın hiçbir zaman. siz bir bireysiniz sorunlarınızı kendiniz halledin. eğer bu uyarınızı oğluna anlatırsa, ozaman bahsedersiniz.

Sizi epey renkli günler bekliyor gibi nişanı tamamına erdirirseniz. Karar sizin

hayir yani ben sunu anlamadim, daha sabah yaninda olan gelinini ne diye ögleden sonra ariyorsun? gereksiz samimiyetten hic hoslanmiyorum yaaa
Ogluyla gezdilerya biseyden şişmiştir kesin.benimkiler 3 yillik kocamla gezince bile şisiyor

Ogluyla gezdilerya biseyden şişmiştir kesin.benimkiler 3 yillik kocamla gezince bile şisiyor

aslinda benim de aklima bu geldi, kesin gicik olmustur ogluyla geziyor diye.. nasil bir ruh halidir anlamiyorum yaa...

Telefonları müsait olduğumda açarım. Kendi annem aradığında da böyle yapıyorum. Bundan sonra da açamadığım zamanlar müsait olmadığım içindir diyebilirdiniz. Hâlâ da diyebilirsiniz .çünkü bunun devamıgelecek büyük ihtimalle.
Nişanlınıza da annen bilerek açmadığımı düşünmüş alınmış heralde biraz sert konuştu falan deyin. Bilsin.

Arkadaşım senin işin zor. Belli ki uc kişilik evlilik yaşayacaksınız.

Ayrıca neden yemek yapıyorsun? Madem kulp buluyor. Yapma!

Senin annenin susmasi da hata, telefonu vermeden ne oldu x hanim sizi kim kizdirdi aman caniniza yazik herseye uzulmeyin tarzi bsyler diyebilirdi
Hiç yani
Benim anneme böyle konuşacak biri benim hakkımda bi hopppp noluyoru der ayar verir yani. Ne münasebet

Bence kvniz nisanliniza anlatmadan siz anlatmayin. Çünkü 3. Kişiler yüzünden aranızda anlaşmazlık çıkması yine sizi üzecek. Ama bir daha kvnize karşı da kendinizi ezdirmeyin. Cok terbiyesiz kadinmis.

Ben olsam yüz yüze nişanlıma değil annesine derim o kim oluyor da bana o şekilde davranıyor ne saçma bu kadar ezdirme kendini saygı ayrı ama saçma bir sebebi için de kimse bağıramaz böyle devam edersen o da sana ömür boyu öyle devam eder bence mesafeli git

Ben olsam karsisina gecer kusura bakmayin ama beni kimse böyle azarlayamaz herkes saygi sinirini bilecek derdim.

Ben ona olan tepkimi sessizlik ve görüşmemek ile göstermeyi düşünüyorum. Hani derler ya bazen en iyi tepki, tepkisizliktir diye. Nişan sürecinde car car kaynana gelin kavgası etmek yerine çizgimi seviyemi koruyup irtibatı kesersem o da bana karşı daha dikkatli konuşması gerektiğini anlar gibime geliyor. Kendi oğlu çocuk olabilir ama ben onun oğlunun yaşadığı hayat tecrübesinin iki katını yaşadım kaldı ki bana kendi annem o kadar ses yükseltmedi elin annesi de yükseltemez.

Nişanlına anlatma
Birdaha aradığında yeniden duyma
Sonraki ilk konusmanızda sana yine bu sekilde davrandıgında dıracagı yeri kendin bildir
Benimle düzgün konusun size hesap vermek zorunda değilim deyin
Kendi işini kendin çözeceksin
Nişanlına da anlatırsan şayet; ben anneni cok seviyorum aramız hep iyi olsun istiyorum neden böyle davranıyor bana ben cok üzülüyorum diye anlat
Annesini şikayet ederek değil:)

Ben nişanlıyken arada bir KV mi arar hatrını sorardım. Ama üç günde bir arasam iki günde bir aramıyor dedi iki günde bir arasam her gün aramıyor dedi. Ben de demek öyle dedim şimdi hiç aramıyorum. Anca diyecek bir şeyim varsa öyle ararım hal hatır için değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…