- Konu Sahibi benoctobus
-
ben de boyle olmasını ıstemezdım kım ıster nısan atmayı eger aılemde bıseylerın farkında olmasaydı yanımda olmazlardıyok sevmiyorsun, yok maddiyatçısın diyenlere bakma canım. ben seni çok iyi anlayabiliyorum. maddi durum meselesi değil bu, özensizlik, kayınvalide adayın evini yaptırana kadar altın pırlanta değil ama defter yerine güzel bir hediye pekala alabilirmiş. üstelik nişanlının ulu orta saçını çekmesi, ne affedilebilir, ne kabullenilebilir. o kim oluyor ki, el bebek gül bebek bizi büyüten babalarımız bi tokat vurmamışken dönüp de sokak ortasında senin saçını çeken bir adama, sen neden katlanasın? arada çocuklarınız mı var ki ayrılamayasın, ayrılman en ama en mantıklısı.
seversin, parası olmaz ama saygısı sevgisi olur, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır. insanlar 1000 lira maaşla da evleniyor, ama birikimini yapıyor ama taksite gidiyor yapıyor hallediyor bir şekilde. nişanlında o isteği göremedim ben. senin en kıymetli olman gereken zamanlarda sana gösterdiği tavrın farkına var, neler neler okuyoruz kk'da, erkekler evlendikten sonra hepten çantada keklik olarak görüyor eşini, durum vahim hale gelebilir
ve dahası, sen bu kadar probleme rağmen onunla bir ömür geçirmeye karar vermişsen, hayat statünü düşürmek pahasına onunla beraber olmak istediğini kendi ailene direte direte söylemişsen, kusura bakmasın da beyefendi senin gösterdiğin toleransın 10da 1ini gösterseymiş de şikayetlerini adam gibi dinleseymiş. yapamadın, edemedin bari sevgilini manevi olarak el üstünde tut, derdini dinle, anladığını belli et, bari ordan kurtar bu ilişkiyi ama nerde...
ayrılmak senin için en doğru tercih olucak. nişanlının seni gerçekten sevdiğini düşünmüyorum. seven erkeğin göstereceği tepki değil bu saç çekmek baş çekmek.
yaşıtız. daha genciz. güzel bi hayatı hak ediyoruz. en önemlisi gerçekten sevilmeyi hak ediyoruz canım.
arkadasım ıns oyle seyler yasamazsın ama buyuk konusma derım. çunku oyle zoruna gıderkı ınsanın. ben kocam deıdıgım ınsana hayatımı adayım o bana oyle cımrı davransın.. nekdr kotu bırsey ama yasamayan bılemez.. hasta oluyordum ılac alıncak mesela dıyorkı gecer ya bısı olmaz . sımdı ona o parayı vercez. yazık derdıı. bole bısı yasamak cok zor .. parasız olmaz. fakır olabılır ama ozaman karsısındakıne deger vercek. herkes bosanma ayrılma meraklısı deılkı. bu kızcagızıa ıyı davransa nıe ayrılmayı dusunsunkıı
canım burda bende konu açmıştım maddi durumu iyi değil diye sevgilimle aramın bozuldğnu falan söylemiştim bana tepki gösterdiler benim sevgimin gerçek olmadığını söylediler ama emin ol herkes dengi dengine olmalı bunda kötü bişey yok sen kendinle durumu denk olan biriyle hayatını birleştir en güzel yılların bunlar belki nişanlında ilerde ona denk birini bulcak oda ozmn daha mutlu olur ezilmez eşine karşı bazı şeyler hep içinde kalcak yoksa senin iş ilerlemeden vakit kaybetmeden bitir insan bi kere soğudumu olmuyo seni en iyi ben anlıyorum
kızlar cogunuzun yorumunu okudum ve bazı yazılananlar benı uzdu ama haklısınız ben basta kendımı yanlıs ıfade ettım.herneyse bugun nısanlımla konusmak ıcın bulustugumuzda yolda kuzenının aradıgını ve benım ona nasıl gelınlık ıstedıgımı ve nekdaar oldugunu annlattıgımdan bahsetmıs kız buda onu bana benı asaagılayarak anlattı bende hafıf yukseleterek sesımı anlatmaya calıstım ve zaten moralım cook bozuk gttım yınede bısey hıssettırmedım ona ragmen kolumdan cekıp yıne benı baya sarstı okdar ınsanın ıcınde bısey demedım daha sonra nısanlım bıze gıdelım annem yemk yaptı dedı neyse gttık yedık ıctık konusalım mı dedım konustum herseyı anlattım bısey demedı sadece bende dugunu seneye yapalım dıcektım benı bırakmıcaksın dımı dedı bende bırakıcam dedım aglamaa basladı bende agladım tabıkıaama bıraz da toparlamaya calıstım kendımı montumu gydım cıkıyodum kı kayınvalıdem geldı neyı paylasamıyosunuz dedı nısanlımda soylledı kayınvalıdem bana bı bakıs attı ve dedıkı ben evımı yaptırıcam 1 sene beklersın sevıyosan dıcek bısy yok suan hala aglıyorum. bıseylerı yazarken ıyı okuyunda yazın ayrıca ben nısanlımla nısanlandıgımda maddıyat gozumde degıldı hala degıl ama bana verılmeyen deger benı ve aılemı uzuyor neyse kızlar boyle ıste
Ne kadar boş şeylerle uğraşıyorsunuz. Nişanlımı seviyorum edebiyatı yapıyorsun hem de onları küçümsüyorsun. Sen nişanlını gerçekten sevsen ben de çalışırım bir şekilde hayatımızı kurarız diye düşünürdün eminim şuan karşına zengin bir adam çıksa sen nişanlını bile aldatırsın...
Allah Allah yav!
Gezerken yediğinizin içtiğinizin parasını siz ödüyorsanız görmüyor musunuz gerçekleri de nişan yaptınız?
21 yaş bunları farketmek için o kadar da küçük yaş değil ki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?