- Konu Sahibi benoctobus
-
Sadece ilk yazını okudum ona göre yorm yapıyorum ama seni tebrik ederim arkadaşın en azından ne istediğini sana neyin yyetip neyin yetmeyeceğini anlamıssın ve ona göre karar alacaksın.
Aşk maşk sevmiyosun sen bu çocugu felan demişler ama aşkta bi yere kadar karın doyuruyo. Evlenipte mutsuz olup birbirinizi yemektense şimdiden bitir biraz üzülürsün acıçekersin ama ilerde kafanı vurmazsın...
bak canım senin nişanlının ailesi ne kadar görgüsüz küfürbaz cadı kıskanç geçimsiz olursa olsun iş senin eşinde biter... benim bir kardesim var evli kaynanası fena ama kardeşimin kocası karısını tutuyor ve anasını susturuyor benin eşim ise maddi durumu eğitimi daha iyi eniştemden ama ailesine karşı karım benim diyemeyecek bir adam annesi sinirlendi kavga etti benle neler dedi oros..... dedi oğlu ne diyorsun anne demedi biliyor musun ben anneme defol git diyemem karıma niye öyle dedin diyemem dedi bana annesini tuttu annem ne derse haklıdır dedi çok boşanma eşiğine geldik çoook zor günler yaşadım ve başta aynı senin anlattığın gibiydiler ailesinin tutumu değer vermiyorlardı esim küfür etmiyordu ğerçi ama onları tutuyordu başta anlayamadım çok bozuldu fiziki ve ruh sağlığım şuan ise iyiyiz ama çok kötü bu tür şeyler ah ah benle bir irtibata geçsen ben sana neler anlatırım yani ne şekillde emin olabileceni
ben nısanlıma en bastan soyledım eger bu işi basaramıcaksan nısanlanmayalım babamın karsı cıkmasına ragmen direttım. ya gezmeye gıdıoruz parasını ben verıyorum. ben bı erkegı tasımak ıcın evlenmıyorum kızlar zengın koca peısnde de degılım ben sadece para sıkıntısı cekmedenn yasaamak ıstıyorum ve dugunu kredı cekıp yapıcakmıs ben o kredıyımı odıyeyım ev kırasınımı hangısını??
hangi birine şok yaşıcagımı şaşırdımm :26:valla ben eşimin tarafından hiçbişe beklememiştim hatta herşeyi biz yapacağımız için borçlar da bize kalacaktı ben o kadar masrafsız gelin oldum ki inanın ne derseniz deyin gelin ağırlığını koyacak erkekde onu tutacak yoksa bu iş bitmiş demektir benim kaynanam bizim aramızdaki o aşkı bitirdi allahım cezasını versin onun hiç bir anne dermi oğlumun yakasından düş karılığını ben yaparım altına yatarım seni istemiyorum dermi .... biz nişanlıyken bana gül koparıp verdi diye kadın suratını asıp krizlere giriyormuş meğer bizde şaka yapıyor diye takmıyorduk sevgililer günü dışarı cıktk diye ağlamaktan öldü böyle bir kadın işte ahhhh ahhhh ruh sağlığım bozuldu tek sebebi onlardır o kadar seviyordu eşim aşıktı ki onun yüzünden artık eskisi gibi değil diyor ki ben hiç böyle şeyler yaşayabileceğimizi düşünmedim diyor beni suçlu görerek annem dünyanın en kötüsü bile olsa o benim gözümde yücedir kutsaldır diyor ne yapalım işte bu anne mevsuzu çok ama çok önemli kızlar kesinlikle dikkat edin derim altınlarımı bile satıp ev aldılar 4aylık gelindim düşünün bu hataları sakın yaşama sen canım benim kesinlikle bak sevgi herşey değildir aşk herşey değildir evlilikler saygıya değer vermeye bağlıdır bunlar olunca sevgi olur
Yorumların hepsini tek tek okudum.Bazi yorumlara hic mi hic anlam veremedim." Ask, sevgi herseyden once gelir; sen boyle diyorsan nisanlını sevmiyorsun demektir" diyenler olmus. Hatta "nisanlini zengin biriyle aldatirsin" bile denmis. Bu zihniyete pes doğrusu.. Ahkam kesmek icin yorum yapilmasina hic katlanamiyorum kimse kusura bakmasın.Maddiyat bu kadar ikinci plana atılcak kadar onemsiz bir konu degil hele hele evlilik arifesinde olan 2 insan icin hic degil.. Biraz mantikli dusunmek lazim.. Ask, sevgi bir yere kadar. Her kadin kendinden 1 adim onde olan bir sevgili/nisanli/es ister bunu hicbir kadin inkar etmesin; yukarda yazilan yorumlari yapanlar da.. Asil bu yorumlar bana edebiyat gibi geliyor. Kendi dugununu kadin yapacak, kendi gelinligini kadin alacak.. ee geriye ne kaliyor? Ve en problemli taraf nisanlinizin siddet dolu davranislari.. Umarim dogru karari verirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?