- Konu Sahibi benoctobus
-
nişanlımla tam 1 senedır bu davranıslarını duzeltmesı ıcın konusuyorm aama benı dınlemedı hıc en fazla 1 ay. ve fazlasıyla kufur edıo.bılmyrm kızlar okdar kotu hıssedıyorum kıannesine bişe dedin diye sana bağırıyorsa kesinlikle ondan adam olmaz benden demesi benimkiler de aynı senin anlattığın tarzda idiler bunuun parayla değil görgüsüzlükle alakası var gelirlerdi kız evine bomboş inzan nezaketen bişe alır gelir bana hediye bile almadılar bayramlarda falan filan para bbile vermediler hani adettir bayramda ya hediye ya para bişe verilir sonuçta ama ben eşimi seviyordum laf etmemiştim bunları sırf onun için katlanıyordum ama baştan beri benim kaynanam cadılığını belli ediyormuş ama biz evlendikten sonra kadın zivanadan çıktı demedik hakaret bırakmadı az daha boşanıyorduk düşünün ayırmak için herşeyi yaptı bir yıldır bu olaylardan ötürü de konuşmuyorum bu insanı çok üzüyor canım eğer benle irtibata geçersen anlatırım sana nasıl anlayacağını ... görümcem sürekli şakayla karışık laf sokar patavatsız patavatsız konuşurdu benimki onlara sesini çıkaramazdı pısırıksa yolla gitsin valla ben benimkini çok uğraştım yola getirdim yoksa sevmesem tekmeyi basmıştım çoktan...
Sen onunla nışanlanmadan önce maddi durumunu ve olanaklarını biliyordun canım. Şimdiki bu hashasiyetin niye. Belliki adamların elinde yok, anca gücü yettiğini alabiliyorlar. Herkes ister en marka en iyisinden giyinmek, ama sende diyorsun ellerinde yok diye. Bunu aşağılamak, burun kıvırmak hoş değil
Ya onları böyle kabul edeceksin, çünkü güçleri yok, fazlasını beklemeyeceksin. Yada etmeyip,yollarıı ayıracaksın..
eger maddiyat sizin icin onemliyse bu evliligi yapip kendinizi de
siz calisiyor musunuz merak ettim?
nişanlımla tam 1 senedır bu davranıslarını duzeltmesı ıcın konusuyorm aama benı dınlemedı hıc en fazla 1 ay. ve fazlasıyla kufur edıo.bılmyrm kızlar okdar kotu hıssedıyorum kı
canım ben nişanlımın aılesının durumu yok demıyorum nişanlımın maası az dugun ıcın aılesı yardım etmıyor nısannda da hıc bısey yapmadılar yapabılırlerdı kayınvaldem nısandan 15 gun snra kendı salon takımıyla yemek takımı aldı ınsan uzuluyor
amın ınsallah bana dua edınAnladım canım, size yardım etmeleri gerekirken, kendilerine masraf yapmaları hoş değil. Bu görgüyle alakalı birazda. Bazı kişiler gerçekten çok görgüsüz oluyorlar.
Sen burda ilk başlarda kendini fazla ifade edemedin ben bunu anlıyorum. İlk yazılarında onların sana aldıkları hediyelerden bahsetmişsin. Halbuki durum onların varlığı yokluğu değil, size destek çıkmamasıymış. Birde nışanlının sana karşı fevri tavırları. Keşke bunları ilk yazılarında bahsetseydin, ben gibi bir çok kişi seni yanlış anladı çünkü.
Asıl sorununu şimdi anladım. Kolay değil elbet, insan bir kişiyle evlenirken ailesiylede evleniyor. Karar senin kararın olacaktır. Hakkında hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?