Nişanı atmak istemiyorum çözüm yolu gösterin lütfen :(

Köylü annesi mi?

Boyle adamlar duzelmez canim. Tecrubeyle sabittirr. Yol yakinken ayril kurtul inan boyle bir omur zehir olacak yoksa.ilerde daha da soguyacaksin esinden de ailesindende.kadir kiymet bilen cok koca var inan esini annesine asla ezdirmeyen.Tatli dillede anlatsan sertte ciksan kisilik yapisi duzelmiyor ailesine duskun olan esini savunmayan adamlardan hizla uzaklasmak gerektigini dusunuyorum.onlardan aile babasi koca olmuyor cunku cnm. Ahh keske simdiki aklim olsaydi

Daha ortada fol yol, yumurta yok. İlerde alınacak ev için bir çuval inciri berbat etmişsiniz.
2 tarafta olgun olamamış. Biri de çıkıp da bu konu zamanı gelince tartışılır diyememiş.
Bir kaşık suda fırtınalar kopuyorsa, iyi düşünüp doğru karar vermek kazım.

Aslı da doğru bir tabir olmadı, köylüler başımın tacı, cahil annesi demem daha doğruydu, zira şehrin içinde yaşamış ama 1 gram beyni yoktu

Onu demek istedim bende. Kadin kötü olabilir ama "köylü" yazsaniz cok cirkin duruyor. Rabbim bu saatdan sonra iyilerle karsilastirsin insallah

Benim dogrum bu ben kimseden özür dilemem deseydiniz eğer nisanlinda aileside senden özür dilerdi.
aklini kullan tatlim. Ya ailemden ozur dilersin yada bu is biter dedigi anda cikartip atacaktin yuzukleri yuzune. Bune be? ee simdi ailesinin elini optun diye mi hala nisanli kaliyorsunuZ?
rabbim kimseyi bu kadar kucuk duruma dusurmesin

Bu kabileye gelin gitmeyin. Yeri geliyor 1 kayınvalidenin ufacık müdahalesi çileden çıkarıyor o kim oluyor diyorsun. Daha senin düğününe, gelinligine, anana, babana, evinin eşyasına, taktiğin takıdan yaptigin makyaja kadar topyekun konuşacak fikir bildirecekler. Kolay mi o ordunun karşısında tek tabanca durabilmek?? Hiç yorma bence kendini.

Bir şey daha ekleyeyim, nişanlınla şimdi alacağın ev büyük ya da küçük boşanma aşamasında başına bela olacak, çünkü evlenmeden almış olacaksın ve evlenirsen ki ben tecrübelerime göre boşanmaya gideceğini düşünüyorum üzülerek, tapu benim üstüneydi ben ödediklerde başlayan ve hatta kredi bendeydi ben ödedimlere gelip seni beş kuruşsuz boşatmaya çalışacaklar, devam edersen bir sonraki konunuz evin tapusunun kimin üzerine olacağı olacak, gör bak...

Kendinizi ezdirmeyin. .
Bu yaşam tarzınız oluverir bir anda..
Özür dilemeye de alisirsin, şu anki nisanlinin surat asmasina da..
Fikirlerini beyan etmekten çekinme...
Bu senin hayatın, senin fikirlerin..
Yanlış bir şey olur ise orta yol bulunmali elbette ama hala kim oluyor da seni azarliyor?
Bende sevilmiyorum ..
Gorumcem yüzüme karşı ,
Efsetefset çok zeki , kandirilmasi ve kullanilmasi mümkün olmayan birisi dedi.
Yani beni kullanamiyor bunu birde söylüyor

Onu demek istedim bende. Kadin kötü olabilir ama "köylü" yazsaniz cok cirkin duruyor. Rabbim bu saatdan sonra iyilerle karsilastirsin insallah
Haklısınız, bir anlık sinirle yazdım ama çok çektim çok....
Şu an başka biriyle çok mutlu bir evliliğim var çok şükür, ama bazen bana yaptıkları, o zorla dilettipkleri özürler, çektirdikleri eziyetler, iftiralar geliyor aklıma çok canım yanıyor.
Onlar da aynı böyle aile meclisiyle hallederlerken her şeyi...
Konu sahibinin kendini kurtarması lazım, dilerim doğru yolu görür

Ailesinin gazıyla yaşayan kişiden koca olmaz. Senin yanında başka, ailesinin yanında başka.

Bugün özür diletip el opturen, evlendikten sonra kimbilir neler yapar. Kanımca kv de sayesinde çok ezikleneceksin.

Ayrıca eline yüzüğü koyduğu an tekmeyi basacaktin. Yanlış yaptın.

Araya nifak sokmak bozulmasını istiyorsan kız ailesinin
Gelinliğine
Anasına
Nasıl altın alacağına
Alışverişine
Ve ailecek biz sizden iyi biliriz tavırlar sergilemek
Her şeye müdahale edin
Ki bu evlilik gerçekleşmeden. Kavgayla sonuçlansın

tayini çıksada annesi ben oğlumla giderim diyodu
Böyle bi kv
Yüzüğü avcuna koyup şart koşan nişanlı

Hala düzelir mi diye umut ediyorsun vay canına.
Ha yüzüğü avcuna koyup işine gelirse demiş ha vazoyu duvara çarpıp sonra yapıştırmış ne farkı var ki o vazo su sızdırır atarsın çöpe ama sana köpek çekmiş adamı atamıyorsun (argo oldu sorry)

Ayrılsan daha kötüsü niye bulsun seni kendinde misin canım daha iyisi bulur çünkü yaşadığın sana tecrübe oldu daha seçici olursun. Tayini çıkınca aile unutulmuyor canım nereye gidersen git ya ya onlar gelecek ya siz gideceksiniz sürekli iletişim halinde olunacak. Bak biz kV ile görüşmüyoruz ama telefondan bile huzurumuzu kaçırırlardı. Evlendikten sonra düzelir diye bir dünya yok ütopya o. Sonradan daha çok üzülürsün pişmanlıkların keşkelerin artar. Keşke demektense acaba düzelir miydi demek daha iyidir . Acaba düzelir miydinin cevabını biliyorsun zaten asla düzelmeezzz.... A ays46000

daha 1 aylık nişanlısınız annesi ve halası size bağırabiliyorsa.. herşeye rağmen kalkıp el öpmeye gidiyorsunuz ve bu konu hala unutlmamışsa.. birlik olup laf sokulup üzerinize geliniyorsa.. ve herşeyden önemlisi nişanlınız onlardan yanaysa.. başbaşayken size iyi davranıp onlar varken soğuk duruyorsa.. hiiiiçççç zorlamayın derim.

Son düzenleme:
Sizin nişanlınızı terketmek için bence yeterli gücünüz yok.
İnşallah nişanlınız olacak o pasif insan nişanı atar da sizde yanmaktan kurtulursunuz.

yanlış anlamayın lütfen
şimdiden ailesi bu kadar baskınsa, evlendiğinizde ufkunuz açık değil bana göre.
nişan atmak boşanmaktan çok daha kolaydır.

kendi kararlarını alabilen dik duruşlu bir adam olsaydı nişanlınız,
ilişkiniz bugün bu durumda olmazdı.

şimdi aşıksınız, gözünüz bir şey görmüyor, duygusal yaklaşıyorsunuz.
ama evlenince o toz pembe hayallerin sadece tozu kalıyor !
çok yıpranırsınız demedi demeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…