- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Bak tatlım, asla değişmeyecek... bir arkadaş söylemiş daha önce bu fragman, asıl film bundan beter olacak.
Eski eşimle sözlüysen ve nişana 2 ay varken aldığımız nişan yüzüklerini benim bekar evimde durmasın arkadaşlarım gelip gidiyor diye annesine göndermiştim. Tamamen iyi niyetle.... bize yüzdüğü geri gönderdi deyip aynı seninkiler gibi özür diletmişlerdi. Aman huzurumuz bozulmasın diye o gün idareden dilediğim özür, sonrasında boşanmaya götürdü bizi.... çünkü o köylü annesi alıştı bi kere, kaşının üstünde göz var, hadi özür dile, bugün yemekte surat astın özür dile.... bitmeyecek yani...
Senin o ısırık nişanlına ağlayacaklar da ağlayacaklar, o aile meclisi sürekli kurulacak sürekli dolduracaklar, evlenirim uzağa giderim çözüm değil biz başka şehirde oturuyorduk onlara yakın, o zaman bile tükettiler bizi...
Hatta annesiyle plan yapmışlardı, boşanma aşamasında ben evde yokken gelip altınları evden almaya...
Yani o aile meclisi hep olacak,
İnan karşına daha çok seveceğin ve sana daha çok değer veren birileri çıkacak. Burada yorum yazan herkes bir şeyler yaşamış tecrübe etmiş insanlar, keşke o zaman okusaydım bende, o zaman temmuz ayı gibi sıcak bir günde buz gibi bir mahkeme salonunda binbir hevesle kurduğum yuvamı, tanımadığım bir adamla sonlandırmak zorunda kalmazdım...
Yapma etme...
Boşanmama rağmen bekar biriyle evlendim sonra be kıymet görüyorum, evliliğin nasıl olması gerektiğini bir erkeğin nasıl savunması hanımının arkası da durması gerektiğini gördüm.
İnan öyle erkekler var, yok yakınken vazgeç, benim yaşadıklarımı yaşananı istemem, sonu böyle bitecek, burada kişiler farklı ama hikayeler hep aynı be güzelim....
Aslı da doğru bir tabir olmadı, köylüler başımın tacı, cahil annesi demem daha doğruydu, zira şehrin içinde yaşamış ama 1 gram beyni yoktuKöylü annesi mi?
Aslı da doğru bir tabir olmadı, köylüler başımın tacı, cahil annesi demem daha doğruydu, zira şehrin içinde yaşamış ama 1 gram beyni yoktu
Haklısınız, bir anlık sinirle yazdım ama çok çektim çok....Onu demek istedim bende. Kadin kötü olabilir ama "köylü" yazsaniz cok cirkin duruyor. Rabbim bu saatdan sonra iyilerle karsilastirsin insallah
Böyle bi kvtayini çıksada annesi ben oğlumla giderim diyodu
Aslaaaaa ama asssssssslaaaaaaa değişmezler. Aksine daha da anaci babacığım olurlar. Hayal kurma.değişir mi sizce onu değiştirebilir miyim amacım ailesine düşman etmek değil kendimi savundurmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?