Iste o yuzden bu ailede yapamazsın.Ben boyle bir ortamda evlendim ve boşandım.Bu aile hep oyle isteyecek seni.Sen biraz geri durursan mutlu olursun yok alıştıgin gibi devam edersen mutsuz olursun belki de boşanırsın.hayır benim ailem çok ileri görüşlü mıodern bi aile benide öyle kendi ayaklarım üstünde dik duracak şekilde yetiştirdiler ama nişanlımın ailesi konuşmayan pısırık hiçbişeye yetemeyen gelin arıyolar.Bana yengesi sen serbest büyümüşsün bu muamele sana ağır geldi dedi ama ben serbest değil güçlü büyüdüm doğru bildiğimi savundum kellemde gitse yanlış karşısında eğilmedim.
Kendısıne oda olsun ıstıor. 1+1 de rahat olmayacak bu. Bende de ayni sorun olmustu. Ev kurulurken, odaya alacagimiz koltugun yatak olmsina ve rahat olmasini ozellikle bastirnisti, sindi geliyor ve o koltukta yatiyor. Senin niyetin guzel. Borcla girne evliligine. Ve buyuk ev alma. Niyeti ortada . Guzel dusunseler bas ustune, ama amaclari huzur bozmak olunca ve kaynanalik yapayim olunca , önlem almak gerekiyorev alıcaktık evlendikten sonra nişanlımla beraber aramızda konuştuk küçük olsun faizsiz olsun ama 10 defa konuştuk.ailesi hayır faizle olcak lüx olcak dediler.Bende hayır bu konuda çok hassasım lütfen müdahale etmeyin herkes özgür ama ben evliliğimde kredi faiz istemiyorum dedim.Sen istemiyor olabilirsin bu bizide kapsıyor deyip bağırdılar sesimi çıkarmadım
Daha iyisi de bulabilir ?vazgeçemez değilim nişanlımdan vazgeçerim ama daha kötüsüde bulabilir beni diye muallaktayım
Tayinimiz cikar onlari gormem diye dusunuyorsaniz bosuna hayal kurmayin derim. Insanin cekecegi cile varsa boyle oluyor demek ki gozleri hicbir sey gormuyor. Hep olumluyu dusunuyor.
Siz tayin isteyip gidersiniz evet ama muhtemelen arkanizdan gelirler. Huzur vermezler.
1 aylık nişanlıyım,2 gün önce nişanlımın ailesiyle bi konuda sorun yaşadık.bi konuda fikrimi beyan ettim.çok kalabalık bi ortamdı.Ben evliliğimde buınu istemiyorum lütfen bana saygı duyun dedim ben naif söyledim sanıyorum ama benim ailemde biraz sert mizaçla söyledin diyolar.bu konu daha önce 10 defa konuşulduğu için tepkimi sert koymuş da olabilirim.Kendimi halen kusurlu bulmuyorum.Sonra annesi ve halası bana sesini yükseltti bende nişanlıma beni savunmadın deyip surat astım gece boyunca.Akşam eve gidip 15 kişi istişare edip nişanlımı bana karşı doldurmuşlar.Sabah geldi ya ailemden özür dilersin yada bu iş biter deyip yüzüğü avucuma koydu.Sonra pişman oldu taktı bende ailesine gidip el öptüm yemin ederim çok kusurlu olduğumu düşünmüyorum.Ama gittiğime beni pişman ettiiler amcası babaannesi yengesi ve anne babası saygısızca davrandılar.Söylemedik laf bırakmadılar geceye dair.Sonra ben nişanlıma tepkimi koydum.Seni kaybetmekten korkmuyorum beni korumadığın sürece devam edemem dedim.sonra aileler bi araya geldi iyi oldu ben ne desem yapıyor yanımda yer alıyor ama tam bir birey gibi değil ben ondan daha sağlam duruyorum.Ve ailesiyle bi araya gelince bana karşı belli etmesede soğukluk hissediyorum.Ve o geceye dair gözünde tek suçlu benim kendini de suçluyor ama sırf beni kaybetmemek için.Ailesi yine masum ben yanlış anlamışım.Sizce nasıl düzeltebilirim bu adamı nişan atmak istemiyorum,bu şekilde de içim almıyor?
Bu niye herkesin içinde konuşuluyor. Sizin alacağınız evden onlara ne?alınacak evimin faizli olmamasını gücümün yettiğince ev almayı önerdim.
Hayırlısı deyip kapatmalıydın konuyu. Onlara hesap vermek zorunda değilsin ki. Evi alacak olan sizsiniz. Halası amcasına bi şey yemek düşer. Bunun için özür mü dilettiler bir de. Koşarak kaç ayrıl gitsin. Bu kadar içli dışlı akrabalık ilişkilerini sevmiyorum. Herkes yerini bilecek.ben faizsiz olsun 1+1 daireye razıyım ama onlar olduktan sonra kredi çekin lüx olsun dediler.bende hayır evliliğimn faiz üzerine kurulmasını istemiyorum bu bizim konuşup aştığımız konu dedim ve sadece bunu söyleyip surat yaptım onların tavrı karşısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?