Nişanı atmak istemiyorum çözüm yolu gösterin lütfen :(

Iste o yuzden bu ailede yapamazsın.Ben boyle bir ortamda evlendim ve boşandım.Bu aile hep oyle isteyecek seni.Sen biraz geri durursan mutlu olursun yok alıştıgin gibi devam edersen mutsuz olursun belki de boşanırsın.

Şimdi yüzüğü sana getirip eline bırakan yarın öbür gün evlenince ya öyle yapacaksın yada bosaniriz diyecek madem ayrılmayi düşünmek istemiyorsun ben olsam iyice düşünür öyle karar verirdim kimse boşanmak için evlenmiyor ama buda sanki sana gösterilen bir uyarı gibi

Nişanı at. Mutlu bir evlilik sürdüreceğini sanmıyorum, hem milletin lafıyla hareket ediyor hem seni ailesine karşı korumuyor suçsuz olduğun halde özür dilemek zorunda bırakıyor. Evlenince de böyle devam eder, kendi kocamdan biliyorum.

Kendısıne oda olsun ıstıor. 1+1 de rahat olmayacak bu. Bende de ayni sorun olmustu. Ev kurulurken, odaya alacagimiz koltugun yatak olmsina ve rahat olmasini ozellikle bastirnisti, sindi geliyor ve o koltukta yatiyor. Senin niyetin guzel. Borcla girne evliligine. Ve buyuk ev alma. Niyeti ortada . Guzel dusunseler bas ustune, ama amaclari huzur bozmak olunca ve kaynanalik yapayim olunca , önlem almak gerekiyor

ŞİMdi düşündüm de
Neden büyük ev istiyorlar hiç düşündünüz mü?
1. Sizinle yaşayacaklar ileride. Çünkü anladığım kadarıyla klan halinde yaşayan tipler
2.tayin meselesini biliyorlar. Ooh kocaman ev aldırırız. Onlar gidince de abisini vs beleşe oturturuz.

Bence size değil kendilerine ev beğeniyorlar
Sahi konu sahibi. Bu kadar görmüyor olamazsınız. Madem tayininiz çıkacak neden ev alıyorsunuz? Siz evi boşaltıp gidince kiraya verip kirasını alabileceğinizi mi sanıyorsunuz?

Eşek gibi çalışıp parasını ödediğin evde g.t büyüten eltinin/kaynananın/şuyun buyun yan gelip yatmasını istemiyorsan o evi sakın alma.

Ev almak ikinizi ilgilendirir. İkinizi ilgilendiren bir konuda ailemden özür dile demek o kadar o kadar saçma ki.
Konuya bak ya inanamıyorum. Diyalog halinde hayali yazıyorum.
Siz: -faiz olmadan kendimizi zora sokmadan bi ev alalım istiyorum. Fazla borç istemiyorum.
Anne/ Baba/ Yenge/ Görümce/Elti vs:
- Aaa olur mu öyle şey büyük ev olsun! Evi büyük akacaksınız.
Siz: - Yok ben faizle ev almak istemiyorum bu konuyu konuşmuştuk.
diyorsunuz. Buna benzer bir diyalog geçiyor aranızda ve nişanlınız ailemden özür dile deyip yüzükleri elinize veriyor .
Yuh artık diyorum. Ben olsam sen bu istediğiniz hayalinizdeki evi kredi çekip annene al birlikte mutlu Mesut yaşayın ben yokum derdim.
Bugün yüzüğü elinize veren yarın boşanalım der.
Yol yakınken dönün. Bu aile herşeye burnunu sokar ve böyle sessiz bir kocayla ancak ezilirsiniz.

Ben sana şunu belirteyim.sen nişan atmayacaksın çünkü düzeleceğine dair umudun olacak. çünkü bende öyle düşündüm.3 yıllık evliyim ve bu güç savaşı bitmedi.bana söyleyemediklerini sürekli oğullarına söylediler.dik bir karakter olduğum için yüzüme güldüler arkamdan oğullarını dolduruşa getirdiler.sonuç ne mi oldu?şuan boşanıyorum ve güç savaşını bitiriyorum.keşke nişan atsaydım da çocuğumla beraber boşanmak durumunda kalmasa idim.emin ol konuların hiç önemi Yok önemli olan şu onlar bizim dediğimiz olsun istiyor sen büyük ev istesen bu defa da borçlanmayın denilecekti.çünkü son kararı vermek senin ne haddine!!!gerçekten çok iyi düşün ablacım dışarıdan gördündüğü gibi değil hiçbirşey ailen tarafından el bebek gül bebek büyütülüyorsun sonradan hayatına dahil olan insanlar tarafından hiçe sayılıyorsun ki maalesef eşin ile değilde ailesi ile evleniyorsun bunu ben geç anladım.hakkında hayırlısı olsun

Sen bireysin fikirlerine saygı duyulması lazım eşinde ailesinin ağzına bakıp arada kalıyor. Daha 1 aylık gelin kıza komisyon kurup surat sallamışlar el üstünde tutmaları gerekirken. Bırak ilerlemeden . Sonrası pişman olursun

Yaşınız 28 görünüyor , nişanlınızın da bu yaşlarda olduğunu varsayıyorum.Bu yaşa gelmiş bir erkeğin anne baba ve akrabalarının sözüyle size böyle davranması düşündürücü.

Nişanı atın. Inanın herkes unutulur, her sey de geçer. Bakın burada düzelir umuduyla evlenip boşanan, bosanma aşamasında olan tüm kadınlar yazmış. Nişanlıyken haklı olduğunuz bir konuda size özür dileten, ailesinin dolduruşuna gelen, sizi savunmayan, üstelik böyle bir sebepten yüzügü elinize veren adam düzelmez, degişmez.

Uzakta otururuz, biz kocamla kapımızı kapar otururuz diye düşünüp kendinizi ikna etmeye çalısmayın. Inanin kendi başını yakanların hepsi (bende dahil) bu düsüncelerle ateşe yürümüştür.

Kendinize, ailenize denk gönlünüze göre başka birisi mutlaka vardır. Bir kere de ben söylemiş olayım, boşanmak nisan atmaktan daha zor.

Tayinimiz cikar onlari gormem diye dusunuyorsaniz bosuna hayal kurmayin derim. Insanin cekecegi cile varsa boyle oluyor demek ki gozleri hicbir sey gormuyor. Hep olumluyu dusunuyor.
Siz tayin isteyip gidersiniz evet ama muhtemelen arkanizdan gelirler. Huzur vermezler.

Sizi ileride boşanmaya aday bi çift olarak gördüm kusura bakmayın da.

Sizin aile büyükleri karşısında söylediğiniz sey çok doğru. Neden sorguluyorsunuz kendinizi hâlâ. Valla Özür dilemeniz hiç olmamış seni Şamar oglanı yapacaklar bakın görün. Erkekler sevdiği kadınları ailelerine ezdirdigi sürece bu devran donmeyecek boşanmalar arttıkça artacak

Beni anlattiniz

Yüzüğü avucuna koyduğu an bitmeliydi, çok çok çok büyük hata yapmışsın gidip özür dileyerek
Bu işi devam ettirirsen daha çok gider özür dilersin
Evlilikte sevgi sorun çözmüyor, adam seni böyle pas pas ettikçe sevginde bitecek zaten, yol yakınken dön, değişmez asla

Kendin atmak istemiyorum demişsin zaten Bence de Ayrılık için bir neden değil sürekli böyle bencil beni hiç savunmayan sevgisini göstermeyen biri deseydin ben de ayrıl derdim. insanlar bazen hata yapabilir Eğer nişanlının ilk hatası ise karşına alıp her şeyi açıkça söylemen gerekiyor Belli ki sana blöf yapmış yaptığı hata seni savunması gerekiyordu ama böyle ilk Sorunda Hemen bitirmek olmaz her konuda güvenip inanıyor seviyorsan düzgünce konuşursunuz bir şey bir kere yapılırsa hatadır birden fazla yapıldığında yanlıştır hataları da Herkes yapar kendi hislerine göre hareket et Şu zamanda sevgiyi aşkı bulmak çok zor. Büyük bir aşk yaşayan biri olarak konuşuyorum ve kaybetmek istememeni anlıyorum. Her engebede ilişkiler yuvalar yıkılsaydı annelerimiz büyüklerimiz bugünlere gelemezdi yapman gereken en doğru şey güzelce nişanlınla konuşmak. Umarım herşey düzelir evliliğiniz de daim olur A ays46000

Hayırlısı deyip kapatmalıydın konuyu. Onlara hesap vermek zorunda değilsin ki. Evi alacak olan sizsiniz. Halası amcasına bi şey yemek düşer. Bunun için özür mü dilettiler bir de. Koşarak kaç ayrıl gitsin. Bu kadar içli dışlı akrabalık ilişkilerini sevmiyorum. Herkes yerini bilecek.

Senin sozunden cikmadigini belirtmissin ancak ilk bindigi dolmusun ilk duraginda inip sana cikmaz sokaga geldik sen burdan don demis.. bence o yuzuk avuca kondugu an eyvallah denmeli uygun adim kosa kosa kacilmaliydi. Tayin oldu gittiniz size ulasmak cok mu zor? Bir kac telefonla hayatin surekli zindana donecek. Ne mutlu ki sana gercek yuzlerini gostermisler. Ayril kurtul bosanmaktan cok daha iyidir.

Nişanı atmazsan çok pişman olursun çok.
Resti çek. Çok pişman olup peşine düşerlerse sonra düşünürsün bir araya gelmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…