Teşekkür ederimSu an zaten kimseyi ve hicbirseyi düşünme.Otur zihnini arındır.Ramazan ayı da bunun için en güzel zaman.Sen güzel düşün ki güzel şeyler olsun.Ne kendini üz ne etrafına negatiflik yay.Sen dilemedin mi bu yola çıkarken ? Hayırlısı ise olsun Allah'ım diye hiç gecirmedin mi içinden? Allah sana bu işin hayırlısı olmadığını nasıl söyleyecek ?Nisanlin kendisi atmış nişanı. Senin bir düşünce yapın var.Bunu söylemişsin.Bu düşünce yapısına uygun hareket edemedikten sonra esinle neye göre yaşayacaksın?Kendinle celisecek ve mutsuz olacakdın.Bak ben seninle dünya görüşü çok farklı olan birisiyim. Sana saygı duymak zorundayım ama yaşantımı sana göre ayarlamak zorunda degilim .Ama esin ile aynı fikirde değilsen ve sadece birinize göre yaşanıyorsa hayat zindan olur.Mutsuz olunulur.Senin gibi düşünen bir insanla mutlaka ilerde karsilasirsiniz.Bu İkinizin de şansı olur.
Bence git bi sukur namazi kil. Konuna yorum yazacaktim once tum mesajlarini okuyum dedim ve bitti yazdigini gorunce ohh cok sukur dedim.Başladığımız günden beri sorun çıkarıyormuşum o hep alttan alıyormuş.haklıydı aslında ama sorun hep onun ailesinden dolayı çıkıyodu farketmiyordu
yorumunuzu çok beğendim.Daha birbirimizi tanırken söz vermiştik kimse bitme kelimesini ağzına almicak yüzük parmaktan asla çıkmicak diye ve bu sözü o almıştı benden .İlk o koydu aile araya girene kadar romeo juliet gibiydik.Ailesinin yanında tanıyamadım.Allah sizede sizin gibi gelin nasip etsin
Severken vazgeçmek zor ama imkansız değilBence git bi sukur namazi kil. Konuna yorum yazacaktim once tum mesajlarini okuyum dedim ve bitti yazdigini gorunce ohh cok sukur dedim.
Benim bir arkadasim da boyle bir kisiyle nişanlıydi ve tek tesellisi evlenince baska sehirde olacagim nasilsa idi. Ve ona da nişanlısı olacak sahsiyet ne sozler verdi ne yeminler etti. Evet baska sehre gittiler ama kv si whatsapp dan bile aralarini bozmaya yetti. Kiza dünya hakaret etti ondan sonra ogluna agladi karin benden ozur dileyecek diye. Arkadas dilemese evinde huzuru kalmadi dilese kendinden taviz verdi. 3 kez sirf bu annemden ozur dileyeceksin meselesinden bisanma asamasina geldi ve hep ozur dileyen benim arkadas oldu sozler verip tutmayan da esi olacak karaktersiz oldu. Sen yazinca gozumun onunde onun yasadiklari canlandi ve sana hemen at nisani ve kurtul yazacaktim.
Çok haklısınızSöz verilmiş hali bu ise
Adam 1 hafta içinde 2 kez yüzük çıkarıyor
Ucuz kurtuldunuz
Sadaka verin mübarek günde
Ve de sakın ha sakın affetmeyin
Yemin ederim atman lazım!!!!!1 aylık nişanlıyım,2 gün önce nişanlımın ailesiyle bi konuda sorun yaşadık.bi konuda fikrimi beyan ettim.çok kalabalık bi ortamdı.Ben evliliğimde buınu istemiyorum lütfen bana saygı duyun dedim ben naif söyledim sanıyorum ama benim ailemde biraz sert mizaçla söyledin diyolar.bu konu daha önce 10 defa konuşulduğu için tepkimi sert koymuş da olabilirim.Kendimi halen kusurlu bulmuyorum.Sonra annesi ve halası bana sesini yükseltti bende nişanlıma beni savunmadın deyip surat astım gece boyunca.Akşam eve gidip 15 kişi istişare edip nişanlımı bana karşı doldurmuşlar.Sabah geldi ya ailemden özür dilersin yada bu iş biter deyip yüzüğü avucuma koydu.Sonra pişman oldu taktı bende ailesine gidip el öptüm yemin ederim çok kusurlu olduğumu düşünmüyorum.Ama gittiğime beni pişman ettiiler amcası babaannesi yengesi ve anne babası saygısızca davrandılar.Söylemedik laf bırakmadılar geceye dair.Sonra ben nişanlıma tepkimi koydum.Seni kaybetmekten korkmuyorum beni korumadığın sürece devam edemem dedim.sonra aileler bi araya geldi iyi oldu ben ne desem yapıyor yanımda yer alıyor ama tam bir birey gibi değil ben ondan daha sağlam duruyorum.Ve ailesiyle bi araya gelince bana karşı belli etmesede soğukluk hissediyorum.Ve o geceye dair gözünde tek suçlu benim kendini de suçluyor ama sırf beni kaybetmemek için.Ailesi yine masum ben yanlış anlamışım.Sizce nasıl düzeltebilirim bu adamı nişan atmak istemiyorum,bu şekilde de içim almıyor?
demeki hayırlı olan buymuş aşktan çok erkeğin karekteriÇok mantıklı bi cevaptı ama nişanı attı
O attı zatenYemin ederim atman lazım!!!!!
Konunuzla ilgili tüm yorumları okudum bir kişi bile o kişiyle evlilik yapmanızı doğru bulmamıştı zaten, inanın kurtulmuşsunuz, siz mantıklı, gözü tok bir insansınız ve kendiniz gibi güzel yürekli birine layıksınız hiç üzülmeyin, çok mutlu olun inşallahNişanlım attı yüzüğü konu kapandı yorum yazan Herkese teşekkür ederim
Bence de. Adam kriz yönetiminde çok başarısız. yapıcı değil yıkıcı.. ilerde de o yıkacak sen yapacaksın..Yüzüğü avcunuza verdiği an bitmeliydi bana kalirsa..
Yaptığınız doğruydu yanlıştı bilemem. Ancak nişanlınızın tavrı çözüm şekli..olmamış. sınavını başarıyla verememis
Isabet olmus. Uzulmeye degmez.Nişanlım attı yüzüğü konu kapandı yorum yazan Herkese teşekkür ederim
ŞükürO attı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?