Nişanı atmak istemiyorum çözüm yolu gösterin lütfen :(

Teşekkür ederim

Başladığımız günden beri sorun çıkarıyormuşum o hep alttan alıyormuş.haklıydı aslında ama sorun hep onun ailesinden dolayı çıkıyodu farketmiyordu
Bence git bi sukur namazi kil. Konuna yorum yazacaktim once tum mesajlarini okuyum dedim ve bitti yazdigini gorunce ohh cok sukur dedim.
Benim bir arkadasim da boyle bir kisiyle nişanlıydi ve tek tesellisi evlenince baska sehirde olacagim nasilsa idi. Ve ona da nişanlısı olacak sahsiyet ne sozler verdi ne yeminler etti. Evet baska sehre gittiler ama kv si whatsapp dan bile aralarini bozmaya yetti. Kiza dünya hakaret etti ondan sonra ogluna agladi karin benden ozur dileyecek diye. Arkadas dilemese evinde huzuru kalmadi dilese kendinden taviz verdi. 3 kez sirf bu annemden ozur dileyeceksin meselesinden bisanma asamasina geldi ve hep ozur dileyen benim arkadas oldu sozler verip tutmayan da esi olacak karaktersiz oldu. Sen yazinca gozumun onunde onun yasadiklari canlandi ve sana hemen at nisani ve kurtul yazacaktim.

Söz verilmiş hali bu ise
Adam 1 hafta içinde 2 kez yüzük çıkarıyor
Ucuz kurtuldunuz
Sadaka verin mübarek günde
Ve de sakın ha sakın affetmeyin

Bence nişanı uzat ya daha çok seversin yada gitgide her hareketinde nefret edersin ona göre karar verirsin

Se
Severken vazgeçmek zor ama imkansız değil

Yemin ederim atman lazım!!!!!

Allah aşkına atsın. Gitsin kendine anasının sözünden çıkmayacak birini bulsun. Herkes kendi kalitesinde biriyle evlenir. Sen de kendine göre biriyle karşılaşırsın elbet.

Ablacim oncelikle gecmis olsun hic sikilip uzulme kendine dert etme sukret ki simdi bunlar olmus ya evlendikten cocugun olduktan sonra bu yuzunu gorseydin o zaman ne yapacaktin hep kv evin icinde oglunu dolduruyor bi dusun hayat o zaman cekilmezdi iste sen daha iyilerine layiksin

Nişanlım attı yüzüğü konu kapandı yorum yazan Herkese teşekkür ederim
Konunuzla ilgili tüm yorumları okudum bir kişi bile o kişiyle evlilik yapmanızı doğru bulmamıştı zaten, inanın kurtulmuşsunuz, siz mantıklı, gözü tok bir insansınız ve kendiniz gibi güzel yürekli birine layıksınız hiç üzülmeyin, çok mutlu olun inşallah

Bence de. Adam kriz yönetiminde çok başarısız. yapıcı değil yıkıcı.. ilerde de o yıkacak sen yapacaksın..

Sanirim faizli buyuk evi de kendileri de yasayacagi ihtimali ile istediler. 1+1e razi olmamalari muhtemelen bu yuzden. Buyuk ev olursa beraber yasayacaktiniz muhtemelen ama hesaplari tutmamis.
Bitmesi sizin icin hayirli olmus. Kukla pozisyonunda birisi ne kadar es olurdu ki? Her dakika annesinin idaresi altinda olan biri ile zordu. Evde uc kisi yasayacaktiniz resmen. Gecmis olsun.

Bu adamla evlenilmeyeceğini sana anlatmamız için sayfalar dolusu yoruma bile gerek yok

. Kendi klavyenle yazıyorsunuz ailesinin berbatlığını .

Memlekette adam mı kalmadı başka sanki boşverin gitsin . Önünüze bakın .

Ama iki gün sonra yine pişmanım derse açın bu konuyu okuyun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…