- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Daha once evlendim bosandım. Evlılıgın cokta matah bısey olmadıgını gorunce Bı daha da dusunmedım.Peki siz neden evlenmediniz?
Belirli bir yaştan ve denetimden sonra mantık daha ön plana çıkıyor demek ki.. Boşanma sebebiniz neydi peki özel değilse. Saydığım sorunlar kesinlikle bir evliliği gölgeliyor mu? Geri kalan güzel şeylerin önemi yok mu. Üstesinden gelinemeyecek şeyler miDaha once evlendim bosandım. Evlılıgın cokta matah bısey olmadıgını gorunce Bı daha da dusunmedım.
Bıgun karsıma maddi durumu iyi, saygılı uzun boylu fit vucutlu guzel dişli bir bey cıkarsa ozaman dusunurum.
Simdıye kadar cıkmadı.
Bence biraz daha sakin ol öyle düşün ve karar ver onubuyarman yeterli olacaktır diye düşünüyorumBende diyorum madem eşinden saygı bekliyorsun önce sen saygı göster diye ama bahsettiğim kavga türü sadece bahsettiklerimden ibaret bu tarz şeyler çok ufak oluyor 14 ayda 2 3 kez dediğim gibi sık sık tekrarlanan birşey değil. Geri kalan güzel şeyleri hesaba katmamalı mıyım? Yoksa bu yanlışlar bütün doğruları siler mi?
Şöyle söyleyim saygının olmadigi yerde sevgi kesinlikle olmuyor.Belirli bir yaştan ve denetimden sonra mantık daha ön plana çıkıyor demek ki.. Boşanma sebebiniz neydi peki özel değilse. Saydığım sorunlar kesinlikle bir evliliği gölgeliyor mu? Geri kalan güzel şeylerin önemi yok mu. Üstesinden gelinemeyecek şeyler mi
Ben ezilecek bir karakterde değilim. Şu an ki sorunlara da tahammül etmemin sebebi nişanlım çok sevmem. Fikir alma sebebim de yaşanılan tecrübeler ve evlilikte neler doğuracağı mı bilmek istemem
Güzel kardeşim daha 23 yaşındasın. Belliki dış dünya ile pek haşır neşir değilsin, ve seninle ilk ilgilenen erkeği sevgi aşk sanıyorsun. Ya tipi Keanu Reeves gençliği olsa, kapımda güllerle bitse, bana gerizekalı, senden soğudum, kadın alttan almalı diyen birine karşı sevgi falan kalmaz bende.Saydığım sorunlar kesinlikle ayrılık sebebi mi sevgimi bir kenara mı bırakmalıyım
Bu konuyu açık bir şekilde kendisiyle konuşun. Hoşunuza gitmeyen sizi rahatsız eden konuları paylaşın ve evlenmek için bunları konuşup çözmeden acele etmeyinMerhaba, 9 ay sevgililiğinin ardından nişanlandım ve şu an 14 aydır nişanlıyım. Akraba ile asla evlenmem dememe rağmen halamın oğlu ile nişanlandım.. Daha öncesinde öyle bir kuzenim olduğunu dahi bilmiyordum 17 yaşında başka bir akrabamızın düğününde tanışmıştık ilk orada görmüştüm kendisini. O zaman diliminde aramızda birşey olmadı. 21 yaşında nişanlandım ve şu an 23 yaşındayım. Nişanlım ile farklı ve uzak şehirlerde yaşıyoruz nişanlandığımızdan beri sadece bir defa görüştük. Maddi ve korona meselelerinden dolayı görüşme fırsatımız olmadı. Telefonla sürekli görüntülü sohbet halindeyiz. Sevgi ve güven konusunda bir problemimiz yok. Kendisi sabah işe gider akşamda çok yorgun olur. Gezme tozması hiç yoktur. Evine ve ailesine düşkün biridir. Genellikle çok iyi anlaşıyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz ama çok saçma şeylerden dolayı kavga ediyoruz ve kavga sırasında sinirle de olsa bazen gerizaklı gibi kelimeler kullanıyor ve ben saygıya çok önem veren bir insanım bence seven sevdiğine bu şekilde kelimeler kullanmaz bilmiyorum ben mi çok abartıyorum kavgada olur böyle şeyler diyen çok insan var ama bana göre bu tarz şeyler dahi olmamalı. Bu gece yine saçma bir konu yüzünden kavga ettik. Çok ufak şeylerden tartışma çıkıyor ve kendisi sinirleniyor ve bugun evleneceğim insan bu mu bazen pişmanlık hissediyorum filan dedi. Tartışma yaşadığımızda bir kadının her zaman kocasına karşı daha saygılı olması gerektiğini söylüyor bense eşit olunduğunu ve haksızlığa karşı susmayacağımı her zaman söylüyor. O da bende baskın karakterleriz. Ufak şeyler içinde olsa pişmanım filan demesi beni düşündürüyor. Çok sevsekte sizce ayrılmalı mıyım?
Hayirli isleri uzattikca seyisi cikar derlerDaha askerliğini var önümüzdeki senenin sonunda olucak düğün.. Pişmanım filan demesi sinirle veya gerçek beni kırıyor. Sevgisinden şüphem yok ama bu böyle gider mi diye de endişeleniyorum kendisini çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?