Nişanı atmalı mıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi f23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki siz neden evlenmediniz?
Daha once evlendim bosandım. Evlılıgın cokta matah bısey olmadıgını gorunce Bı daha da dusunmedım.
Bıgun karsıma maddi durumu iyi, saygılı uzun boylu fit vucutlu guzel dişli bir bey cıkarsa ozaman dusunurum.
Simdıye kadar cıkmadı.

Belirli bir yaştan ve denetimden sonra mantık daha ön plana çıkıyor demek ki.. Boşanma sebebiniz neydi peki özel değilse. Saydığım sorunlar kesinlikle bir evliliği gölgeliyor mu? Geri kalan güzel şeylerin önemi yok mu. Üstesinden gelinemeyecek şeyler mi

Bence biraz daha sakin ol öyle düşün ve karar ver onubuyarman yeterli olacaktır diye düşünüyorum

Şöyle söyleyim saygının olmadigi yerde sevgi kesinlikle olmuyor.
Saygı duymadıgı kimseyi sevmez ınsan. Once saygı olacak. Benım genel ılıskılerımde de sevgi gibi takıntım hıc olmadı ama saygı oldu.
Guzel seyden kastın mesela ornek vericem, sevısmek guzeldır.
Karsındakı kes lan sesini gerızekalı dedikten sonra onunla sevısmek guzellık degıl, kendine saygısızlık olur? Gordugun uzre Birtane guzel sey gıttı.
Hepsının sonu saygıya cıkıyor yanı.
Saygı yoksa hıcbırı olmuyor.

Yazdığınız hiçbir ayrıntı kuzeniniz olduğu gerçeğini değiştirmiyor önce onu söyleyeyim. Daha yaşınız çok küçük, 14 ayda bir defa görüşmekle insan tanınmaz. Ne kadar tanıdınız ne paylaştınız da çok sevdiniz? Hele ki ayrı şehirler diyorsunuz. Daha birbirinizi görmek için gelip gitmeye paranız yok ama evlenecek paranız nasıl var? İlla geldiğinde sizde kalması şart mı bulunduğunuz şehirde otel mi yok? Saygı çok önemli bana göre şimdiden böyle hakaret eden adam evlenince daha fazlasını söyler

Son düzenleme:
akraba evliliklerine çok karşıyım o yüzden benim için 1-0 yenilgiyle başlanmış bir ilişki.

ayriyeten şimdiden gerizekalıyla başlar ileride daha fena kelimelere döner demedi demeyin. benim için de ilişkide Saygı olmazsa olmazlardan. sevgiden de önce geliyor. o yüzden sinir harbinde dahi olsa bu tarz kelimelerin kullanılmasını kabullenemiyorum.

aradaki mesafeler insanı bazen tahammülsüzleştiriyor maalesef. ve gerçek düşüncemi gizleyemeyeceğim ama bu ilişki bana hiç güZel şeyler çağrıştırmıyor. hakkında hayırlısı

Cok yakin akrabanmis ve biraz odun.
Cok yakın akrabasiniz.
Baya yakın akraba

Bu sekilde asla gercekten onu taniyamazsin hic dogru duzgun vakit gecirmemissin korona falan bahane calisan adam surekli senin yanina gelmeliydi bence cok iyi düşün. Kadinin alttan almasi gerektigini soylemesi ofsayt zaten ayrica akraba evlilikleri cok sorunlu oluyor

Akraba evliliği olmasaydı iyiydi...
Adam sana kadın saygılı olmalı eşine karşı diyor yani kendini senden üstün görüyor. Tek bir cumle belki değil mi? Sinirle söyledi. Ama bence değil. Evlenmeden önce soylenilen sözler, davranışları,bakışları, bir restauranta gittiğimizde ki bana karşı davranıslari, hatta garsona davranışlarına bile bakarım kiii baktım zaten evliyim :) Hiç pişman olmadım şimdiye kadar, çünkü iyi analiz ettim, bana uymayan ve kendini benden üstün goren birisiyle evlenmedim.
Bir de aile apartmanindayim diye gelmiyor demissin ama seven adam seni görmek için öyle bir gelir ki 50 TL verir kalir bir pansiyonda sırf seni görebilmek için. Ama aylardır görüşme yok, yani bence çok umursamiyor aşık olduğunu da düşünmüyorum.

Ben ezilecek bir karakterde değilim. Şu an ki sorunlara da tahammül etmemin sebebi nişanlım çok sevmem. Fikir alma sebebim de yaşanılan tecrübeler ve evlilikte neler doğuracağı mı bilmek istemem

Tamam bildirelim o halde.
Gerizekalının yanına olduğunu biliyordum ben zaten koy. Hatta salak falan da ekleyebilirsin.
Affet beni sinirle söyledimi kaldır.
Gönül alma kısmı da olmayacak yani.
Pişmanım senle evlendigime diyecek olan sen olursun.
Ee yetti bee evlenmeseydin cevabını alırsın.

Sevmeye devam ettikçe yürür evlilik ite kaka.
Bir gün batmaya daha çok batmaya daha daha batmaya başlar her şey..
Avucunda sevginin s si bakarsın giden gençliğine.

Halanızın oğlu olması sıkıntılı, doğacak çocuklarınız için bile sıkıntı..Ayrıca hala, teyze çocuğu kardeş gibi olur..

Akrabanızla zaten akrabasınız tekrar akraba olmaya gerek var mı ?

Bunun dışında daha ne kadar görüştünüz ki gerçek bir sevgi söz konusu oluyor?

Saydığım sorunlar kesinlikle ayrılık sebebi mi sevgimi bir kenara mı bırakmalıyım
Güzel kardeşim daha 23 yaşındasın. Belliki dış dünya ile pek haşır neşir değilsin, ve seninle ilk ilgilenen erkeği sevgi aşk sanıyorsun. Ya tipi Keanu Reeves gençliği olsa, kapımda güllerle bitse, bana gerizekalı, senden soğudum, kadın alttan almalı diyen birine karşı sevgi falan kalmaz bende.
Adamın seni görmeye gelip 200 TL otele verecek parası bile yok. Halanla mı otaracaksin evlenince?
Neyse, sen evleneceksin, ne desek boş. Yarın özür diler, yelkenleri indirirsin yine. 3-4 kere gördüğün adam için hayatının riskini alacaksın. Umarım biz yaniliriz.
Onun yaşı kaç bu arada?

Bu konuyu açık bir şekilde kendisiyle konuşun. Hoşunuza gitmeyen sizi rahatsız eden konuları paylaşın ve evlenmek için bunları konuşup çözmeden acele etmeyin

Kardeş gibi büyümemiş görülmemiş olmanız genetik diziliminizi değiştirmiyor değer mi bi ton riskle evlenmeye? Yarın öbür gün ayrılmak isteseniz o bile bi dünya laf üstelik hep görüşmek zorunda kalacaksınız. Gezmesi tozması da sizin yanınıza gelcek kadar bile yok sanırım o kadar az görüşmüşsünüz ki hakaretlere girmiyorum bile. Kendinize saygınız varss azıcık bitirirsiniz.

Hayirli isleri uzattikca seyisi cikar derler
Kardesim sen zaten 14aydir nisanlisin arti bide askerlik olacak, cok fazla. Sonra iliskinin cilki cikiyo. Ha sunada deginmek istiyorum, gerizekali demesi cok sacma daha doru durust bir araya gelememisiniz bile tlfnda gerizekali derse yuz yuze zamanla dahada farkli seyler der

5 sayfayı da okudum ama kaçırmış olabilirim.
Bu çocuk okuyor mu? Ne mezunu? İşi gücü var mı?
Evlenirseniz hangi şehirde yaşayacaksınız? Halanızla aynı evde mi yaşayacaksınız?

Uzun mesafe ilişkileri her zaman çok daha zordur. “Bana gerizekalı demenden hoşlanmıyorum” dediniz mi hiç ona? Dediyseniz dikkat ediyor mu sözlerine?

Sevmeden evlilik olmaz. Seven insan otomatik olarak karşısındakine saygı duyar. İsteklerini dikkate alır.
İkiniz de gençsiniz. Ego savaşı olacak. Yanyana iken sorun yoksa biraz daha yanyana görüşün. Otel yok mu kaldığınız şehirde? Evinizde ya da yakınında kalmak zorunda değil. Bu kadar uzaktan çok yıpratırsınız birbirinizi.
Halanız ve enişteniz istiyor diye mi nişanlandı sizinle yoksa sizi sevdiğini hissediyor musunuz? Üniversite okurken hiç erkek arkadaşınız oldu mu?

Sinirle söyledim diye saygısızlığını aklamaya çalışıyor. Sinirlenince istediğini söylesin yapsın o zaman. Sonra da ben böyleyim diyip çıkar işin içinden. Kaç senelik evliyim eşimle tartışmalarımız oldu ama hiç böyle bir kelime duymadım. Bende söylemedim. Normal değil bu.
Ayrıca her akşam görüntülü görüşme , görüşmek olarak sayılmaz. Huyunu suyunu anlayamazsın.
Tanımadığın insanla evlenme, önce tanıyın biribirinizi. Yüz yüze birkaç kez görüştüğün kişiyi seviyorum diyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…