Nişanı atmalı mıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi f23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah korusun tabi.. Evliliklerin çoğu böyle akraba evliliğinden oluşan çok evlilik var ve çoğunun sonucu böyle değil. Tabi ki bunu araştırdım. Ama lütfen konuya sadece mantık bakmayın
Etrafımda deli danalar gibi gezen ve fakat koronaya yakalanmamış binlerce insan var.

Demek ki korona da yok.

Burdan çıkan mantık bu.

Benim nutkum tutuldu sevgili konu sahibi. Sen haklısın.

Sakın bitirme devam et. Senin gerizekalı olduğunu iddia edecek kadar ağır bir tibet öküzünü Anadolu coğrafyasında bi daha bulamazsın. E bunun icin tibete de gidemezsin. Daha nişanının yanına bile gidemiyorsun madem.

Bu kadar kadın toplanmış. Olmaz diyor. Sen daha hala savunmayapıyorsun.

Bu kadar inanıyorsan bize neyi soruyorsun tam olarak

Ayrıl tabi ki

Hem yaşın küçük

Hem halanın oğlu kardeşin sayılır

Hem de düşüncesine bakılırsa hanzo

Evlenmeden sinyal vermiş. Nasıl bir evliliğiniz olacağı aşağı yukarı belli. Gerizekalı demenin diğer ağır küfürlerden farkı yok bence hakaret hakarettir ve dozunu arttırarak devam eder genelde. E kadının erkekten daha fazla taviz vermesi gerektiğini düşünmesi zaten başlı başına fiyasko. Hiç bir araya gelmediğiniz el ele tutuşup gerçek hayatı yan yana paylaşmadığınız bir adam için risk almaya değer mi sanmam. Ki akraba evliliğinin çocuk için ne kadar zararlı olduğunu biliyorsunuzdur o konuya girmeye bile gerek yok allah korusun.

Ayrıldık

Ayrıldık

Şu anda dayak yemiş gibi hissetseniz de (bağırış çağırış illa ki olmuştur) 2 ay sonra hayatım kurtuldu diye sevineceksiniz inanın.
Yaşamınız resmen şarampole yuvarlanmanın eşiğinden döndü.
Mutlu olma şansınız hiç yoktu öyle diyeyim.

Ayrıldık

Umarım öyledir

Ayrıldık

Her gun sukredeceksin o andavaldan kurtulduguna. Asla pisman olmayacaksın ondan daha iyi birini bulduğunda iyiki diyeceksin.

Otelde kalsın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…