- 14 Ekim 2016
- 7.264
- 49.262
- 548
Etrafımda deli danalar gibi gezen ve fakat koronaya yakalanmamış binlerce insan var.Allah korusun tabi.. Evliliklerin çoğu böyle akraba evliliğinden oluşan çok evlilik var ve çoğunun sonucu böyle değil. Tabi ki bunu araştırdım. Ama lütfen konuya sadece mantık bakmayın
AyrıldıkCanım benim bende 1.5 yıl sevgililik 1.5 yılda nişanlı kaldık nişanlıyken bizimde kavgalarımız artmıştı iki tarafta gergin ve stresli oluyor şu an evliyiz ve öyle kavga edecek problemlerimİz yok çok şükür hemen böyle acele karar verme
AyrıldıkEvlenmeden sinyal vermiş. Nasıl bir evliliğiniz olacağı aşağı yukarı belli. Gerizekalı demenin diğer ağır küfürlerden farkı yok bence hakaret hakarettir ve dozunu arttırarak devam eder genelde. E kadının erkekten daha fazla taviz vermesi gerektiğini düşünmesi zaten başlı başına fiyasko. Hiç bir araya gelmediğiniz el ele tutuşup gerçek hayatı yan yana paylaşmadığınız bir adam için risk almaya değer mi sanmam. Ki akraba evliliğinin çocuk için ne kadar zararlı olduğunu biliyorsunuzdur o konuya girmeye bile gerek yok allah korusun.
AyrıldıkCanım benim bende 1.5 yıl sevgililik 1.5 yılda nişanlı kaldık nişanlıyken bizimde kavgalarımız artmıştı iki tarafta gergin ve stresli oluyor şu an evliyiz ve öyle kavga edecek problemlerimİz yok çok şükür hemen böyle acele karar verme
Ayrıldık
AyrıldıkNe demek gerizekalı falan? Benim eşim tek bir defa bile demedi böyle bir şey. Demez orası ayrı ama asıl ben dedirtmem zaten! Kendime saygım var, karşımdakinin de ona göre saygısı olsun. Zaten sinyali veriyor. Erkeği üstün, kadını alttan alması gereken gibi görüyor. Genelde böyle şeyler söylemem ama bence sana göre biri değil. İleride evlendiğinde bu işlerin dozunu artırır.
Ayrıldık
Umarım öyledirŞu anda dayak yemiş gibi hissetseniz de (bağırış çağırış illa ki olmuştur) 2 ay sonra hayatım kurtuldu diye sevineceksiniz inanın.
Yaşamınız resmen şarampole yuvarlanmanın eşiğinden döndü.
Mutlu olma şansınız hiç yoktu öyle diyeyim.
AyrıldıkEtrafımda deli danalar gibi gezen ve fakat koronaya yakalanmamış binlerce insan var.
Demek ki korona da yok.
Burdan çıkan mantık bu.
Benim nutkum tutuldu sevgili konu sahibi. Sen haklısın.
Sakın bitirme devam et. Senin gerizekalı olduğunu iddia edecek kadar ağır bir tibet öküzünü Anadolu coğrafyasında bi daha bulamazsın. E bunun icin tibete de gidemezsin. Daha nişanının yanına bile gidemiyorsun madem.
Bu kadar kadın toplanmış. Olmaz diyor. Sen daha hala savunmayapıyorsun.
Bu kadar inanıyorsan bize neyi soruyorsun tam olarak
2 saniyede bosalmasını es gecerseksgshshshsCünkü adam pipili.
Ne cabuk, nasıl yaptın ailene nasıl soyledın?Ayrıldık
Aileme birşey söylemedim henüz zaten konuşacak halde değilim yazmak daha iyi şu an içinNe cabuk, nasıl yaptın ailene nasıl soyledın?
Her gun sukredeceksin o andavaldan kurtulduguna. Asla pisman olmayacaksın ondan daha iyi birini bulduğunda iyiki diyeceksin.((((((((AYRILDIK))))))))))
Merhaba, 9 ay sevgililiğinin ardından nişanlandım ve şu an 14 aydır nişanlıyım. Akraba ile asla evlenmem dememe rağmen halamın oğlu ile nişanlandım.. Daha öncesinde öyle bir kuzenim olduğunu dahi bilmiyordum 17 yaşında başka bir akrabamızın düğününde tanışmıştık ilk orada görmüştüm kendisini. O zaman diliminde aramızda birşey olmadı. 21 yaşında nişanlandım ve şu an 23 yaşındayım. Nişanlım ile farklı ve uzak şehirlerde yaşıyoruz nişanlandığımızdan beri sadece bir defa görüştük. Maddi ve korona meselelerinden dolayı görüşme fırsatımız olmadı. Telefonla sürekli görüntülü sohbet halindeyiz. Sevgi ve güven konusunda bir problemimiz yok. Kendisi sabah işe gider akşamda çok yorgun olur. Gezme tozması hiç yoktur. Evine ve ailesine düşkün biridir. Genellikle çok iyi anlaşıyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz ama çok saçma şeylerden dolayı kavga ediyoruz ve kavga sırasında sinirle de olsa bazen gerizaklı gibi kelimeler kullanıyor ve ben saygıya çok önem veren bir insanım bence seven sevdiğine bu şekilde kelimeler kullanmaz bilmiyorum ben mi çok abartıyorum kavgada olur böyle şeyler diyen çok insan var ama bana göre bu tarz şeyler dahi olmamalı. Bu gece yine saçma bir konu yüzünden kavga ettik. Çok ufak şeylerden tartışma çıkıyor ve kendisi sinirleniyor ve bugun evleneceğim insan bu mu bazen pişmanlık hissediyorum filan dedi. Tartışma yaşadığımızda bir kadının her zaman kocasına karşı daha saygılı olması gerektiğini söylüyor bense eşit olunduğunu ve haksızlığa karşı susmayacağımı her zaman söylüyor. O da bende baskın karakterleriz. Ufak şeyler içinde olsa pişmanım filan demesi beni düşündürüyor. Çok sevsekte sizce ayrılmalı mıyım?
Cocuga yazdın mı, o ne dedi?Aileme birşey söylemedim henüz zaten konuşacak halde değilim yazmak daha iyi şu an için
Otelde kalsın?Sinirle söylediğini ve sonrasında olmayacağını söyledi. Düğün meselesine gelince tabi ki düğün için değil bir arada olmak için görüştük bu konuda bir şüphe yok.. Gelmemesinin en büyük sebeplerinden biri de biz aile apartmanın da oturuyoruz her ne kadar akraba da olsak nişanlı da olsak bizim evimizde sürekli gelip gitmesi sıkıntılı bir olay 2 günden fazla kalsa çok sıkıntı olur insanlar herşeyi yanlışa bağlamayı sever bilirsiniz.. Şehrimizde kalacağı başka tanıdığı yok
2 saniyede bosalmasını es gecerseksgshshshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?