- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
O sevgi kuş olup uçuyor maalesef böyle durumları ara arada olsa başlarda seviyorum ya diyosun ne olucak sonra bakıyosun aslında çok farklı insanlarsınız sen üniversite okumuşsun üniversite ortamına girmek bike bir farklılık getirir insana, yavaş yavaş evlenince bu tartışmalar artıyor ben seni çok seviyorumlar aöa arkasından yine dwvm ediyor saçma sebeplerden kavgalar sonra belki şiddete maruz kalıyorsun yinw bwn seni seviyorum dcek eşin sen benim sözümü dinlemek zorundasınlar büyük ihtimal seni çalıştırmaz da öyle bir hissiyt oldu bende bu böyle dev. Edip gider sonra ne olucak peki en az 3 sene sonra nerden düştüm bu çukura diceksin benim sevdiğim adam bumuydu filan. Bir insan sevdiğine nasıl kıyıpta hakaret edebilir onu el üstünde tutması gerekirken anlmıyorum, ayrıc telefonda konuşrk nsıl emin oluyorsunuz beni çok seviyor diyorsunuz, sevgi öyle telefondan anlaşılmaz seven insan yanında olmak için herşeyi yapar 5 dk göreyim elini tutayım yete der yine gelirr, çoöoooook iyi düşünün her yönden tartın biçinBen ezilecek bir karakterde değilim. Şu an ki sorunlara da tahammül etmemin sebebi nişanlım çok sevmem. Fikir alma sebebim de yaşanılan tecrübeler ve evlilikte neler doğuracağı mı bilmek istemem
Merhaba canim. Ilk once akraba evliliyinin sonuçlari agir ola biliyor. Allah uzak etsin. Diger konu nisanlinin gerizekali demesi. Benim esim bana asla kotu kaba kufur nitelikli sozler asla soylemedi. 2.5 senede asla gormedim. Bazi insanlarin dili alisik. Ama sen kendi çizgini çizersen hiçbir zaman sana oyle sozler soyleyemez. Çok soguk tepki ver. Bana asla oyle sozler soylemiyceksin. Ne şimdi ne de ilerde diyceksin. Yoksa o orda gerizekali salak falan desin sen de sus otur. Olur mu oyle şey? Herkes kendi deyerini kendi belirler sen ne kadar kendine deyer veriyorsan karşindaki da o kadar verir en fazla. Asla ve asla koyu kaba kufur gibi sozlerin soylenmesine göz yummayin. Benliyinize hakareti normal karşilamayinMerhaba, 9 ay sevgililiğinin ardından nişanlandım ve şu an 14 aydır nişanlıyım. Akraba ile asla evlenmem dememe rağmen halamın oğlu ile nişanlandım.. Daha öncesinde öyle bir kuzenim olduğunu dahi bilmiyordum 17 yaşında başka bir akrabamızın düğününde tanışmıştık ilk orada görmüştüm kendisini. O zaman diliminde aramızda birşey olmadı. 21 yaşında nişanlandım ve şu an 23 yaşındayım. Nişanlım ile farklı ve uzak şehirlerde yaşıyoruz nişanlandığımızdan beri sadece bir defa görüştük. Maddi ve korona meselelerinden dolayı görüşme fırsatımız olmadı. Telefonla sürekli görüntülü sohbet halindeyiz. Sevgi ve güven konusunda bir problemimiz yok. Kendisi sabah işe gider akşamda çok yorgun olur. Gezme tozması hiç yoktur. Evine ve ailesine düşkün biridir. Genellikle çok iyi anlaşıyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz ama çok saçma şeylerden dolayı kavga ediyoruz ve kavga sırasında sinirle de olsa bazen gerizaklı gibi kelimeler kullanıyor ve ben saygıya çok önem veren bir insanım bence seven sevdiğine bu şekilde kelimeler kullanmaz bilmiyorum ben mi çok abartıyorum kavgada olur böyle şeyler diyen çok insan var ama bana göre bu tarz şeyler dahi olmamalı. Bu gece yine saçma bir konu yüzünden kavga ettik. Çok ufak şeylerden tartışma çıkıyor ve kendisi sinirleniyor ve bugun evleneceğim insan bu mu bazen pişmanlık hissediyorum filan dedi. Tartışma yaşadığımızda bir kadının her zaman kocasına karşı daha saygılı olması gerektiğini söylüyor bense eşit olunduğunu ve haksızlığa karşı susmayacağımı her zaman söylüyor. O da bende baskın karakterleriz. Ufak şeyler içinde olsa pişmanım filan demesi beni düşündürüyor. Çok sevsekte sizce ayrılmalı mıyım?
Uzak mesafe ilişki yürütmüş biri olarak o şehirde tanıdığının olmaması bir açıklama olamaz oteller pansiyonlar misafirhaneler var biz sevgiliyle eşim hiç bilmediği bir şehre beni görmek için geliyordu bence bitirmrk yerine önce zaman geçirip tanımaya çalış madem çalışıyor sık sık bir araya gelmeye çalışın ondan sonra kararını ver çünkü telefonda iletişim çok daha zorSinirle söylediğini ve sonrasında olmayacağını söyledi. Düğün meselesine gelince tabi ki düğün için değil bir arada olmak için görüştük bu konuda bir şüphe yok.. Gelmemesinin en büyük sebeplerinden biri de biz aile apartmanın da oturuyoruz her ne kadar akraba da olsak nişanlı da olsak bizim evimizde sürekli gelip gitmesi sıkıntılı bir olay 2 günden fazla kalsa çok sıkıntı olur insanlar herşeyi yanlışa bağlamayı sever bilirsiniz.. Şehrimizde kalacağı başka tanıdığı yok
44 yaşındayım ve bu yaşıma kadar tecrübe ettiğim bir şey söyleyeceğim. aslında Amerikayı bulmuyorum, bir çok yerde de okudum bu diyeceğimi ve kesinlikle tescillendi etrafımdaki ilişkilerde.Merhaba, 9 ay sevgililiğinin ardından nişanlandım ve şu an 14 aydır nişanlıyım. Akraba ile asla evlenmem dememe rağmen halamın oğlu ile nişanlandım.. Daha öncesinde öyle bir kuzenim olduğunu dahi bilmiyordum 17 yaşında başka bir akrabamızın düğününde tanışmıştık ilk orada görmüştüm kendisini. O zaman diliminde aramızda birşey olmadı. 21 yaşında nişanlandım ve şu an 23 yaşındayım. Nişanlım ile farklı ve uzak şehirlerde yaşıyoruz nişanlandığımızdan beri sadece bir defa görüştük. Maddi ve korona meselelerinden dolayı görüşme fırsatımız olmadı. Telefonla sürekli görüntülü sohbet halindeyiz. Sevgi ve güven konusunda bir problemimiz yok. Kendisi sabah işe gider akşamda çok yorgun olur. Gezme tozması hiç yoktur. Evine ve ailesine düşkün biridir. Genellikle çok iyi anlaşıyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz ama çok saçma şeylerden dolayı kavga ediyoruz ve kavga sırasında sinirle de olsa bazen gerizaklı gibi kelimeler kullanıyor ve ben saygıya çok önem veren bir insanım bence seven sevdiğine bu şekilde kelimeler kullanmaz bilmiyorum ben mi çok abartıyorum kavgada olur böyle şeyler diyen çok insan var ama bana göre bu tarz şeyler dahi olmamalı. Bu gece yine saçma bir konu yüzünden kavga ettik. Çok ufak şeylerden tartışma çıkıyor ve kendisi sinirleniyor ve bugun evleneceğim insan bu mu bazen pişmanlık hissediyorum filan dedi. Tartışma yaşadığımızda bir kadının her zaman kocasına karşı daha saygılı olması gerektiğini söylüyor bense eşit olunduğunu ve haksızlığa karşı susmayacağımı her zaman söylüyor. O da bende baskın karakterleriz. Ufak şeyler içinde olsa pişmanım filan demesi beni düşündürüyor. Çok sevsekte sizce ayrılmalı mıyım?
Canım yaşın kaç bilmiyorum. Muhtemelen ablan sayılırım. Bikaç şey diyeyim sana. 1- sadece 1-2 defa yüzyüze gördüğün birinden bahsediyorsun,yanlış anlamadıysam. Uzaktan uzağa bir ilişki yaşıyorsun. Bunun heyecanı tutkusu şu an ağır basıyor. Yüzyüze zaman geçirmediğin birini nasıl sevdiğini düşünüyorsun bilmiyorum. 2- 14 aydır seni görmeye hiç mi gelmedi? Başka bir şehirde yaşıyor, başka ülkede değil. Bunun farkında ol lütfen. Bak eşim pandemi nedeniyle görevde. Mart başından beri. Görev yerinden çıkması, uzaklaşması yasak. Buna rağmen o zamandan bu zamana tam 2 defa birer hafta izin aldı ne yapıp edip. Geri döndüğünde çok kötü şartlarda 14 gün karantinaya, 5 defa teste girmek zorunda olmasına rağmen. Bir haftasonu bile gelmedi mi seninki şimdi? 3- her ilişkide tartışma olur. Her zaman aynı düşünüp aynı hissedemeyiz. Ama senin olayında itiraz ettiğim ve senin de rahatsız olduğun nokta, sana daha şimdiden “gerizekalı” gibi hakaretlerde bulunması. Normal olmayan bu. Şu an çok özlemiş olması gereken dönemde bunu söyleyen ileride evlenince dipdibe yaşatken neler neler der! 4- biz kadınlar olarak hep erkeklerin tavırlarına bahane bulmaya kodlanmışız. Benimle ilgilenmiyor çünkü yorgun, eve geç gelmişse bir kere ne olacak, “gerizekalı” da hakaret mi canım, bir kere aldattı diye evliliğimi yıkamam, bir tokattı ama o da çok pişman bir daha yapmaz. Erkekler adına kendimizden özür diliyoruz resmen, farkında değiliz. Sen de bunu yağıyorsun şu an. Ama ilişkide tartışma olur diyorsun kendine onun yaptığı şeye örtü bulmak için. 5- pişmanlıktan bahsediyor. Daha doğru düzgün seninle yüzyüze zaman geçirmeden. Seni tam anlamadan, tanımadan. Yazık! İşler uzamadan, büyümeden, ruhun zarar görmeye başlamadan bu adamdan kurtul derim. Çok netim, bugüne dek kimseye böyle bir şey yazmadım burada. Görünen köy kılavuz istemez derler. Sevmek, sevilmek böyle bişey değil. Eminim yaşın çok genç. Seni el üstünde tutacak biri çıkacak karşına.Tartışmalar çok nadir oluyor.. Kesinlikle affedilmemesi gereken birşey mi bu konuda net karar veremiyorum çünkü her ilişkide tartışmalar oluyor. 14 aydır nişanlıyız küçük tartışmalar oldu 2 3 kez ama tartışma alevleniyor.. Bitirme kararı çok mu doğru olucak sonrasında pişman olur muyum.. Çünkü ortada gerçek bir sevgi de söz konusu
Ah canım benim ya 1 gece kalsın. 2 gün bile değil. Onu bile yapmamışki!Sinirle söylediğini ve sonrasında olmayacağını söyledi. Düğün meselesine gelince tabi ki düğün için değil bir arada olmak için görüştük bu konuda bir şüphe yok.. Gelmemesinin en büyük sebeplerinden biri de biz aile apartmanın da oturuyoruz her ne kadar akraba da olsak nişanlı da olsak bizim evimizde sürekli gelip gitmesi sıkıntılı bir olay 2 günden fazla kalsa çok sıkıntı olur insanlar herşeyi yanlışa bağlamayı sever bilirsiniz.. Şehrimizde kalacağı başka tanıdığı yok
Seni görmek isteyen adam otelde kalır yine de gelirSinirle söylediğini ve sonrasında olmayacağını söyledi. Düğün meselesine gelince tabi ki düğün için değil bir arada olmak için görüştük bu konuda bir şüphe yok.. Gelmemesinin en büyük sebeplerinden biri de biz aile apartmanın da oturuyoruz her ne kadar akraba da olsak nişanlı da olsak bizim evimizde sürekli gelip gitmesi sıkıntılı bir olay 2 günden fazla kalsa çok sıkıntı olur insanlar herşeyi yanlışa bağlamayı sever bilirsiniz.. Şehrimizde kalacağı başka tanıdığı yok
Kan bağı var, kan bağı olunca akraba oluyorsunuz yani kuzeninizle nişanlısınız.Bende akraba evliliğine karşıydım ama sonuç olarak birlikte büyümedik.. 17 yaşında gördüm kendisini ve farklı şehirlerdeyiz şu an 23 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?