iyi etmissin desem ayip etmis olur muyum? zira konularinu biliyorum..1 yıllık nişan 2 yıllık iliskin an itibariyle bitti..süreç icinde garip tebessumum oldu..aglamadim hic neden bilmiyorum..eski konularimda var bitis nedenim..evlilik sonrasi askere gidicekti ailemmle koyde kalican diye direttiler gelene kadar evim dururken.anne evimde kalamazmisim onlardan cikiyomusum evlenince faln fistan.oyle iste
Hakkınızda hayırlısı olsun1 yıllık nişan 2 yıllık iliskin an itibariyle bitti..süreç icinde garip tebessumum oldu..aglamadim hic neden bilmiyorum..eski konularimda var bitis nedenim..evlilik sonrasi askere gidicekti ailemmle koyde kalican diye direttiler gelene kadar evim dururken.anne evimde kalamazmisim onlardan cikiyomusum evlenince faln fistan.oyle iste
Siz daha önce bununla ilgili konu açmıştiniz sanirim..geçmiş olsun böyle adamlardan hayır gelmez1 yıllık nişan 2 yıllık iliskin an itibariyle bitti..süreç icinde garip tebessumum oldu..aglamadim hic neden bilmiyorum..eski konularimda var bitis nedenim..evlilik sonrasi askere gidicekti ailemmle koyde kalican diye direttiler gelene kadar evim dururken.anne evimde kalamazmisim onlardan cikiyomusum evlenince faln fistan.oyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?