nişanı attık ve bitti

okumuştum konunu iyi etmiisn hiiiçççç üzülme Allah hakkında hayırlı olnı vermiş inan çünkü olanda hayır vardır önüne bak bundan sonra sağlıkla kal..

Sakin uzulmeyin arkadasim.. Ikinci nisanimdan 3 ay once ayrildim suan cok mutluyum eger caniniz yandiysa Allah muhakkak cikartir bi yerden evlenip ayrilsak dahami iyi arkadasim sukret..

eski konularınızı okudum da ne kadar detaylara,maddiyata takıksınız..o sekılde davranmaya devam ederseniz evlılıklerınız hep sıkıntılı olur..eski nişanlınız için hayırlı olmuş bence..bi kendinize dönün bu ilişkide yüzde kaç haksızsınız..

eski konularınızı okurken çok üzüldüm nişanlınıza ve ailesine..bide onları dinlesek demekki

Valla seninkine yol yakınken dönmek denir. Hiç üzülme. Güzel bir hayatın olur inşallah

eski konularini okuyunca, acikcasi uzulmus ve cok korkmustum, herseye ragmen devam edeceksin diye..

Konularini biliyorum.

En dogru karar bu olmus , sonradan pisman olacagina simdiden kurtulmus oldun ..

Cok saolun arkadaslar cogunuz anlayisli olup destek olmussunuz.şükür ki bitti..belki her ikimizin hatalari oldu bilemeyiz tabi maddiyatci bulan bile olmus bu kadar seyden sonra..takiydi yuzuktu alacak vereceklerde hallolsun daha muhattap olmak istemiuorum.ne zamn gelip alirlar onu da bilmiyorum

hakkınızda hayırlısı olsun

Bu zamanda hala bu zihniyet.Onlardan çıkıyormuşum.Onlar dediği ailen yahu.Sanki namussuzluk yapıyorsun.Millet ne der mantığı oldukça bu tarz insanlar iflah olmaz.Hakkında hayırlısı

Bu kadar olay olacağına askerliğini yapıp öyle evlenseymiş. İyi olmuş, hayırlısı.

Ben senin maddiyatçı olduğuna inanmıyorum.

Karşı taraf saçma sapan adetleri öne sürerse, sizde sürersiniz. Anormal değil. Takı olayı zaten fiyaskoydu, kimle kalacağınız ayrı fiyasko.

Canını sıkma, bugünler de geçer. Ama sana nacizane bir tavsiye. Bir daha ilişkin olduğunda, ailenin etkisinde kalarak, erkenden resmiyete dökmeyin. Sen tanı, emin ol, ondan sonra.

Hayırlısı olsun.

Canım ne annenden ne nişanlından yuzun gulmuyor artık ayağa kalk kendi ayaklarının ustunde dur işe gir çalış gerekirse başka sehşre git ama kendi paranı kazanmalısın artık çok uzuldum konularını okuyunca

Bizde de kız kendi ailesiyle kalamaz kardeşim de kaynanasıyla kaldı kocası askerken hatta hiç annemde kalmadı kocası gelene kadar her hafta sonu sabah gelir akşam giderdi

Çok saçma ya ne demek köyde onlarda kalmak annenlerde kalamamak falan. Hayırlısı olsun

Bunu annemede soyledim.kendimi kucuk dusuruyorum bundan sonra hayatima girecek kisiye evlilikyen bahsetmicem taaki o bahsedip dile getirene kadar.sevse gelir ister söz nisan diye benide cürütme dedim.iyi beklersin 30 40 ına kadar diyo.evet beklerim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…