- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 133
- 40
Sakin uzulmeyin arkadasim.. Ikinci nisanimdan 3 ay once ayrildim suan cok mutluyum eger caniniz yandiysa Allah muhakkak cikartir bi yerden evlenip ayrilsak dahami iyi arkadasim sukret..1 yıllık nişan 2 yıllık iliskin an itibariyle bitti..süreç icinde garip tebessumum oldu..aglamadim hic neden bilmiyorum..eski konularimda var bitis nedenim..evlilik sonrasi askere gidicekti ailemmle koyde kalican diye direttiler gelene kadar evim dururken.anne evimde kalamazmisim onlardan cikiyomusum evlenince faln fistan.oyle iste
hakkınızda hayırlısı olsun1 yıllık nişan 2 yıllık iliskin an itibariyle bitti..süreç icinde garip tebessumum oldu..aglamadim hic neden bilmiyorum..eski konularimda var bitis nedenim..evlilik sonrasi askere gidicekti ailemmle koyde kalican diye direttiler gelene kadar evim dururken.anne evimde kalamazmisim onlardan cikiyomusum evlenince faln fistan.oyle iste
Bu zamanda hala bu zihniyet.Onlardan çıkıyormuşum.Onlar dediği ailen yahu.Sanki namussuzluk yapıyorsun.Millet ne der mantığı oldukça bu tarz insanlar iflah olmaz.Hakkında hayırlısı1 yıllık nişan 2 yıllık iliskin an itibariyle bitti..süreç icinde garip tebessumum oldu..aglamadim hic neden bilmiyorum..eski konularimda var bitis nedenim..evlilik sonrasi askere gidicekti ailemmle koyde kalican diye direttiler gelene kadar evim dururken.anne evimde kalamazmisim onlardan cikiyomusum evlenince faln fistan.oyle iste
Cok saolun arkadaslar cogunuz anlayisli olup destek olmussunuz.şükür ki bitti..belki her ikimizin hatalari oldu bilemeyiz tabi maddiyatci bulan bile olmus bu kadar seyden sonra..takiydi yuzuktu alacak vereceklerde hallolsun daha muhattap olmak istemiuorum.ne zamn gelip alirlar onu da bilmiyorum
Bunu annemede soyledim.kendimi kucuk dusuruyorum bundan sonra hayatima girecek kisiye evlilikyen bahsetmicem taaki o bahsedip dile getirene kadar.sevse gelir ister söz nisan diye benide cürütme dedim.iyi beklersin 30 40 ına kadar diyo.evet beklerim dedimBen senin maddiyatçı olduğuna inanmıyorum.
Karşı taraf saçma sapan adetleri öne sürerse, sizde sürersiniz. Anormal değil. Takı olayı zaten fiyaskoydu, kimle kalacağınız ayrı fiyasko.
Canını sıkma, bugünler de geçer. Ama sana nacizane bir tavsiye. Bir daha ilişkin olduğunda, ailenin etkisinde kalarak, erkenden resmiyete dökmeyin. Sen tanı, emin ol, ondan sonra.
Hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?