- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
Sevgisinin arkasında durmayan adama nasıl sarıldınız anlamadım.
Az bi şerefli davranın ya
Yüzüne tükürülecek adama gidip sarılmışsınız
+1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgisinin arkasında durmayan adama nasıl sarıldınız anlamadım.
Az bi şerefli davranın ya
Yüzüne tükürülecek adama gidip sarılmışsınız
Şimdi bitmesi en iyisi. Çünkü böyle aileler evlenince de hep sorun yaşatacak. Benim de bu yüzden biten bir evliliğim var maalesef. Emin ol evlendikten sonra daha zor olurdu. Hayırlısı olsun. Değerini bilecek insanlar çıkar karşına umarım.Selam kızlar. Önceki konumu hatırlayanlar bilir. Nişanlımla ailesi istemediği için ayrılmıştık. Bugün geldi konuştuk. Ailene bişey diyemiyomusun karşı gelemiyo musun dedim nasıl diyeyim dedi. Sarıla sarıla ağlaya ağlaya ayrıldık :-( anasına babasına ağzını açıp tek kelime edemediği için onların istediği oldu :-(
Benim ailemin de hataları var ama ben artık yoruldum arada kalmaktan dedibenim ayrildigim nisanlimda bana gel konusalim der mi acaba birgun ? yaptiklarindan soylediklerinden pisman olurmu ki ?
ah bi gelse pisman oldugunu bi gorsem
ailesininde hatasi oldugunu kabul etmis en azindanBenim ailemin de hataları var ama ben artık yoruldum arada kalmaktan dedi
Ailesinden gizli görüşen sevgililer gibiydik
Senin bu adamla gizli ilişki sürdürme niyetin var orası belli. Ne olur söyliyim. 3 ay veriyorum. 3 ay sonra annesinin bulduğu kızlardan biriyle ilişkisi başlar seni bırakır. 6. Ay da nişanlandi haberi alırsın. Annesine kizmayacak. Çünkü onlara hak veriyor ve seni kaybetmedi. 3 ay senden manevi desteği alıp yaşayacak.
Şimdi sen bırakırsan bu işin peşini Annesine kizginligindan o kızlardan hiç birine ok demez. Muhtemelen senden sonra evlenir.
aİLESİ İSTEMİYOR DİYE DEĞİL,NİŞANLIN EVLENMEK İÇİN BİR OLGUNLUĞ SAHİP OLMADIĞI İÇİN AYRILMIŞSINIZ.HAYIRI OLMUŞ.Selam kızlar. Önceki konumu hatırlayanlar bilir. Nişanlımla ailesi istemediği için ayrılmıştık. Bugün geldi konuştuk. Ailene bişey diyemiyomusun karşı gelemiyo musun dedim nasıl diyeyim dedi. Sarıla sarıla ağlaya ağlaya ayrıldık :-( anasına babasına ağzını açıp tek kelime edemediği için onların istediği oldu :-(
Son durum nedir?
Sarılıp ağlaşmalara devam mı?