Nişanı attım napıcam bilmiyorum:(

Canım en korkunc acı ewlat acısı derler.
O bile zamanla azalıyomus
Sende unutursun
Zaman herseyin ilacı

Kendimi seviyorum zaten ne alaka sonucta bu gönül yani yargılamamak lazım kimseyi benimde elimde degil kmse isteyerek kendine acı çektirmez

valla çok alaka.
kendini sevsen kendine bu adamı yakıştıramaz anında soğurdun. gönül değil beyin aşık olur. acı çekilir ama senin gibi aşk acısı değil ben nasıl böyle mide bulandırıcı birini sevmişim bunun nesine aşık olup vakit kaybetmişim diye çekilir.

zamanla iyiki bitmiş diyeceksin inşallah, eski konularına baktım da nişanlın da adam değilmiş ki. kurtulmuşunuz. daha iyisini bulursunuz ıns. gecmiş olsun.

geçmiş bir konunuzu okudum çok da karakter sahibi biri olarak görünmüyor ucuz kurtulmuşsunuz. Zamanla unutursunuz aklınızı meşgul edecek işlerle uğraşın, onu düşünmemeye çalışın ilk zamanlar zor olur ama sonrasında süreç daha da kolaylaşır

Evet oyle yapmaya çalısıyorum olur inşallah...

Bende yaşadım sanki dünyam başıma yıkılmış gibi toparlayamıyorum kabullenemiyorum sindiremiyorum ailede ilk bn yaşadım kime dert yakınsam bilemedim buraya bakmam iyi oldu yalnız değilim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…