Nişanı attım....

Arkadaşım bi tek ilk mesajı okudum
Bence paçayı sıyırdığına şükret
Bu ne biçim bir aile yahu.Okuduğum kadarıyla
Ne sana nede ailene hiçbir değer verilmemiş.
Evlenince farklı olmayacak yaşayacakların
Şanslıymışsın valla.Okudum ben buradan sinir oldum valla
Nişanlının ve annesinin yaptığı saçmalıklara
Ailen seni sokakta mı buldu bu kadar mı değersizsin sen
Boşver şükret kurtulduğuna

Son düzenleme:
Nedense siz barışırsınız gibi geldi bana...Ayrılmışınız ama aileleri araya sokmamışınız aileniz ailesiyle görüşüp kararı bildirmemiş.Sanki siz belki bu ders olur da düzelir gelir yanıma ailemin yakınında ev buluruz düşüncesinde hareket ediyorsunuz.Gerçekten ayrılmak istiyor musunuz oturup bunu detaylıca düşünün bence.Çok yüz göz olunmuş bana kalırsa hattı değiştirip tüm irtibatınızı kesmelisiniz bir an önce kurtulmak için...

eğer öyle bir şey yoksa
hiç korkma o halde
ara de
arasın bakalım

yerse, ki sanmıyorum

e tamam ozaman, babana ayrıldıgını söylemek için ne bekliosun? ilan et gitsin sıyrıl bu pislikten
2 gundur ben stresteyim ayol

Aranızda ne yaşanmış olursa olsun. Bu adam sizi tehdit ediyor,annemde annem...

Nedir bu anne takıntısı anlamadım ki

Yol yakınken ayrılın gitsin

aynen buğdaytanem aynen yukarıda yazdıklarına katılıyorum

olsanda umrumda olmaz sen olduğun gibi değerlisin zar takıntım asla yok varlığı yokluğu bir, ben o insan özetinin aklından neler geçiyo diye anlamaya çalışıyorum ondan sordum

kızlar ben strese girdim valla, bu iş neticelensin rahata ericem savcılık işini gerçekten yap tatlım bunun aileside haydut gibi zaten

işte oldğum için yazamadım.Dün benle bu konuları konuşurken babası aradı babasına herşeyi anlattım.Bana dediki onların dediğine bakma istediğin yerden diktir.Adama dedimki sizi bişeyden saymıyolarki onlar hep arasında hallediyo en ufak bişeyde beni arıyolar annem dururken beni neden arıyolar dedim.Aklıma ne gelirse herşeyi anlattım babasına.Ben kesinlikle bu insanı istemiyorumm bu akşam babamada söylicem ve artık umrumda olmicak.Onun yaparım ederimleride boş.Kuru gürültüden ibaret o.Şuan sadece çırpınıyo seviyesizce çırpınıyo ama susmasını bilecek.İki gün sonrada ağladım msjları gelir ve biter bitmek zorunda nefret ediyorum artık.

Bence aralarında çözülebilecek bir konu. Bu zamana kadar nasıl gelmişlerse bunu da çözebilirler. Bayan şartlarını sürer erkekte kabul ederse çok güzle bir evlilik olabilir. Aşk ve bağlılık varsa herşey olabilir bence. Bu ilişkide tek sorun erkeğin bayanı dinlemesi. Onun yolundan gitmesi. Geri kalan ailelermiş kaynanaymış bunlar susar zamanla. Sorunlu olan erkek.

Çok seviyorsanız erkeği düzeltmeye bakın

düzelmezse zaten bırakmak ve unutmak çok kolay olur.
Gözlerinle görmüş olursun düzelmeyeceğini.

canım verilmiş sadakan varmış,boşver artık hiç takma söylediklerini
evlensen kimbilir neler yapacaklardı

aman diyim güzelim, babasına deseydin beni tehdit ediyo oğlunuz böyle giderse yasal takip başlatıcam diye

ESKİ KONULARINIDA OKUDUM. nişanlın ve ailesinden hiç haz etmedim açıkcası. tabii senin anlattıklarına bakarak. şu durum çok kötü. ama sen ayrılmaya niyetlimisin anlamadım. msj falan niye cevap yazıyorsun bitecekse bitsin. ailelere söylenir kapanır mevzuu. zaten aynı evde oturmayı kabul etmeni de anlamadım. çok taviz veriyorsun şayet evlenirsen bir iki sene sonra dön bak bu sayfalara benim o zamanlar aklım neredeymiş diyeceksin.

bu konuya gelince ben dindar ve namusa önem veren bir insanım. evlenene kadar da bekaret vb çok önem veriridim. ama evlenince fikirlerim değişti açıkcası. senin için yazmıyorum sakın yanlış anlama. ama bence namus iki bacak arasında değil kafada biter. ben ne kızlar tanıdım namus timsali ortalıkta gezinip, başımızı örttük (sakın başörtülüler alınmasın başörtüsünü dinin tek göstergesi sayanlara lafım) dindarız deyip evli adamlarla mektuplaşan, cinselliği farklı şekillerde deneyip ahlaklıyım diyen. bence her insan kendi günahından mesuldür ve onu ancak ALLAH yargılar başka kimseye de açıklama yapmasına gerek yoktur. konu dağılmış gibi oldu ama diyeceğim şu. bir kimse ile ne yaşanmış ne düzeyde yaşanmış olursa olsun bu onu evliliğe zorlama aracı olamaz. bu sadece bunu yazan erkeğin düzeyini gösteriri...

Olaki nişanlınız kandırdı sizi evlenmeye ikna etti (inşallah öyle bişey olmaz)
Eşinizin ailesiylede aynı evde yaşayacakmışsınız bu yaptıklarınızı burnunuzdan getirirler anne-oğul
Hazır ayrılmışken devam etmeyin bitsin....
Ayrıca neden aynı evde oturmanızı istiyorlar ailesimi istiyordu nişanlınızmı
Neden kendinize bir ev tutup istediğiniz gibi eşyalarınızı alamadınız
maddi durumları hiç mi yokki aynı evde oturmanız isteniyor...

Ben hiç böyle düşünmüyorum valla
Evlenince düzelir diyenlerede sinir oluyorum
Hüç değişmiyorlar hatta daha beter oluyorlar
Bence arkadaş yol yakınken dönmeli
Evlilik bu neticede oyun değilki

Ben beni mahremimle tehdit eden bir adam bana altın gelinlik bile alsa bir daha onla aynı yola girmem. Ben bu meselenin çözülebilecek bir mesele olduğunu düşünmüyorum. Mesele gelinlik fiyatı vs değil, mesele bir erkeğin sevdiğini kadına derğer vermemesi bence.

"erkeği düzeltmeye bakın"erkek değişime uğramaz genelde kadın değişime uğrar defosu az olan makbuldur ömrümü ne heba edeyim yanındada ondan beter anası

ne aşkı ne sevgisi arkadaşım
aşk demek tehdit etmek mi
sevgi demek cebir uygulamak demek mi
gerçek aşk gerçek sevgi içinde böyle duyguları barındırmaz
gerçek aşk gerçek sevgi masum olur
sen olsan bu erkeğe evet dermiydin yani?
bu bile bile kendini ateşe atmak değilde nedir ozaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…