Nişanı attım....

"sen bulunursun" diyen bi adamla evlenilir mi yahu....gitsin bitane daha "ben" bulsun o zaman...hiçbişey yapmasa bu cümle yeter...buram buram "anne dolduruşu" kokuyor....

ikimizde seviyoruz ama ben unuturum o kadar körkütük değilim gözüme perde inmedi yani.Onun gürlemeleri hep can acısından.O her fırsatta istanbulda oturmak istediğini söylemişti unutmuş değilim benim tarafımdaydı hatta evimizin yanına ev yapıcaktık prefabrik gibi.Ona bile sevine sevine tamam diyodu babnla konuşalım başlayalım yapmaya bende gelirim yaparız diyodu. Ama ta ki şu eve taşındılar artık kendi düşüncelerini savunamıyo çıkmaza girdi beni tutsa annesi ailesi rest çekcek ondan korkuyo beni bıraksa onlarla birbirine gircek yada üzülcek bittiğine.

Bu kadar korkak olmasa ve bari saçma sapan cümleler kurmasa adam olsaydı neyse ama olurunada gitmiyo

niye ugrasıp daha fazla zaman harcasınki kız?? bu yasına kadar karakterı oturmadıysa daha iflah olmaz o. ayrıca gamzeli_st onun eğitimcisimi ayol???
kız kendini eğitmiş, duzgun bı ailede yetişmiş, çalışıo maaşı da ıyı.. dısarda bı dunya adam var ona deger vericek. armut dibine düşermiş. bende annemin huylarına sinir oluorum ama bazılarını kendımde de goruyorum. o ananın evladı nasıl olur?? o pasf babanın evladı nasıl olur?? anası kadar çirkef ve babası kadar anasınn sözünden cıkamayan pasif bi adam... ohhh ikisinin karısımı tadından yenmio walla

bence hıc ugrasmamalı...

Haklısınız. Bir kadının kimle ne yaşadığı, yaşayacağı sadece o kadını ilgilendirir. Bir erkeğin sevdiğini söylediği kadını böyle tehdit etmesi nasıl bir düşüklüktür.

gelinlik ya bu insanın taa küçücüklükten kurduğu en güzel şey...
ucuz insanlardan beklenen hareket zaten anneside kendiside sse
viyesini göstermiş bide kadınla aynı evde yaşamayı bile kabul etmissin
daha neler nelere göz yummussun şimdiden böyleyse sonu hiç hayır
değil sonun un hayır olmasını isterssen de ayrıl gitsin ..
bi evin bi kızıymıssın annenin babanında içinde kalan bi çok şey vardır
seviyorum dediğin için ses çıkartamamıslardır
eminim ailene açsan durumu arkanda olacaktır. belki sevinirler bile kim
kızının ezilmesini en güzel gününde buruk olmasını ister ki hiç kimse
empati kurdum nişanlının yerine koydum kendimi ama öyle böyle değil
ne taraftan tutarsan tut elinde kalır hiç bi tarafını göremedim ben
her türlü pislik var adamda tehdit ediyo hakaret ediyo başa kakıyo...
biz dışarıdan bakarken böyle iğrendik senin durumunu hiç düşünemiyorum
ne demek yaa şu kadar para verdim yatak odasına diye
hadi allah korusun barıştın nasıl için sinecek içine o yatak odasına her
girdiğinde aklına o mesaj gelecek bi çok arkadaş yazmıs cvp olarak snn
gibi durumu olupta evlenip pişman ollan
evlenip pişman olacağına şimdiden kes ilişkini..
ayrıca aranızda ne yaşandıysa yaşansın ne olursa olsun seni tehdit edip
kimi,n yüzü düşerse düşssün demek ne demek yaa
nasıl bi karakter sinir küpü oldum valla yaa

Abartmışlar cidden, böyle durumlarda yol yakınken dönmek en doğrusu.
Bu kadar ağır olmasa da buna benzer şeyler bende yaşadım, ben gelinliğimi kendim beğendim,
kayınvalidem karışmadı, ayrı şehirlerdeydik görmedi bile gelinliğimi,
yalnız eşim gelinliğimi bakarken bana sınır çizdi neymiş 800 liradan fazla olmasınmış,
bunu da nereden duydu orası tartışılır ya. Bana göre bu da ayrılmak için neden aslında,
sanki ben gidip 5000 tl lik gelinlik bakacağım. Yalnız benim eşimin şöyle bir sorunu var,
benim eşim bu işlere çok uzak ve dünyadan bir haber. Evliliğimiz içinde maddi anlamda en ufak birşey esirgemez benden,
maaşını aldığı anda önce benim cebimdeki parayı sorar, varsa da para takviye yapar, bana zorla ek kart çıkarmıştır.
Şunun için yazdım, nerede o gelinliğini şu kadara kadar al diyen adam, nerede şimdi evlendiğim adam.
Evliliğim içinde eşimin birçok şeyi bilmediği için yanlış davrandığını gördüm, şmdi der mesela,
ne diye sana öyle birşey dedim bilmiyorum,zaten alacağın gelinlik olsa olsa o kadar olurmuş, ama ben bilmiyordum der.
Sizinkinde şöyle bir fark var ki, nişanlın annesinin aklıyla iş yapıyor ve sana baskı kuruyor, böyle bir insanla çok zor.
Gelinlik sana özel bir durum, kayınvalidenin seçtiği ucuz gelinliği sana baskı yaparak giydirmeye çalışan bir erkekle
evliliğinin hiçte iyi olacağını düşünmüyorum.
Eğer barışma durumunuz olursa da, duruşundan vazgeçme, senin isteklerini önemsemeyen biriyle yapamazsın.
Herşeyine ,gelinliğine bile daha şimdiden annesini karıştıran, annesinin aklıyla hareket eden bir erkekten adam olmaz.

evlenince düzelir, çocuk yaparsam eve bağlanırvs gibi laflar saçmalıktan öteye geçmez, çünkü bu tarz şeyler sorumluluk isteyen şeyler, sorunlu insana ekstra sorumluluk yüklerseniz dahada beter olur kendi çamuruna çeker etrafındakileri

böyle bir adamla çok zor canım...yaşadıkların yaşayacaklarının fragmanı esas film evlendikten sonra başlar sakın unutma....

bu çocuktan kurtulduğunuz an bence bir de kurban kesin verilmis sadakanız varmıs ki evlenmeden göstermis yüzünü

ikimizde seviyoruz diyosunda adam açıkça sen bulunursun annem bulunmaz demiş, o annesini seviyo sen bir kızsın o kadar, acısından yapıyo diye haklı çıkarma onu seni aldatması nedendi? ya da evlendin sana vurdu diyelim bu seferde sinirinden acısından falan diye bahanemi bulcaksın, böyle alıştırdıysan adam hata üstüne hata yapar nasıl olsa sen kılıf buluyosun

Ben hiç böyle düşünmüyorum valla
Evlenince düzelir diyenlerede sinir oluyorum
Hüç değişmiyorlar hatta daha beter oluyorlar
Bence arkadaş yol yakınken dönmeli
Evlilik bu neticede oyun değilki

Ben evlenince düzelir demiyorum durumu düzeltmeye çalışsın diyorum adam üst üste mesaj atıyor belli ki bırakmak kaybetmek istemiyor. Eğer kızda seviyorsa bu fırsatı kaçırmasın eğer benı seviyorsan şartlarm şu şu şu bunları yapacaksın yapmıyorsan çek git ben böyle mutlu olamam desin.

Bence adam seviyor ki bunu bile demiş. İnsan bu konuma gelince ağzından daha beterleri bile çıkabiliyor. Eğer kız seviyorsa konuşmalı. Öyle pat diye yok şikayetmiş yok savcılıkmış olmamalı.

"erkeği düzeltmeye bakın"erkek değişime uğramaz genelde kadın değişime uğrar defosu az olan makbuldur ömrümü ne heba edeyim yanındada ondan beter anası
Eğer seviyorsa düzelir bal gibi düzelir hemde. Baktın ki düzelmiyor çek git. Ne kaybedersin ki zamandan başka. Eğer erkek seviyorsa annesini bile arkaya alabilir ayrı eve çıkabilir. Bunu yapmaya çalışsın diyorum kız.

Konu sahibi birde aldatılmış mı?

Siz ayrılmazsınız gibi geldi bana. Bu adam sizi sevmiyor,siz kandırın kendinizi

böyle bir adamla çok zor canım...yaşadıkların yaşayacaklarının fragmanı esas film evlendikten sonra başlar sakın unutma....

kesinlikle katılıyorum.

daha once yazmıstım kuzenımın kaynanası odalaına gırıp kontrol ediodu yaaa. tabi kuzenım onu bı yoldu, enişteye boşanma davası actı, sımdı kımseyle görüştürmüo enişteyi. çok mu mutlular? hayır hiç değilller!!! malesef 2 cocukları var, zaruretten evliler...

böyle olmak istemediğinden eminim seninde. kararlısın sakın vazgecme. elendikten sonra kaynananın ezıyetlerıne mı yanıcaksın, calışıp ona para yedırdıgıne mı, mahreminiz olamayışına mı, bunların ustuste gelip boşanıp eve dönüceğine mi?

sana ayrıl dıye baskı yapıomusum gıbı hıssettım bı an kendımı ama objektıf olarak bakıorum olaya yanlış anlama! yasadıkların yasşayacakalrının teminatı emin ol

adam seviyorki bunu bile demiş ne demek yaa?????
bu tarz kadınlar kendilerini döven onu giyme bunu giyme diye baskı yapan adamlarada vay anasını beni ne kadar seviyo gözüyle bakıyolar, sevgi bu değildir ya da benim hayat tarzıma göre bu değil diyim

zaten bugüne kadar düzelmemiş de bunlar olmuş kuklalığa devam etmiş daha ne düzelmesi yaa yeniden mi doğcak bi ışık mı yancak beyninde kız zaten herşeye eyvallah demiş kendi isteklerinde feragat etmiş bi de üstüne kız bununla uğraşcak didincek sanki nurlancak mübarek
adam olan bu kadar fedakar bi kızı koruyup kollardı ayrılalım dediğinde de belaltı vurmaz sakin kafayla oturalım konuşalım derdi
ama nerde bi dalgada alabora oldu neden çünkü kendi sürmüyo o gemiyi o sadece kuklalık yapıyo

kesınlıkle bunlar fragman..:)
Evlendıkten sonra ne olcak sna bı guzel cocuk dogurtturcaklar. Snra da sen coluklu cocuklu kadınsın o olmaz bu olmaz sunu yapman yakısık almaz buraya gıtmen bunu alman sunu ıstemen dogru olmaz otur oturdugun yerde dıyerek senı popişinin üstüne oturtturacaklar...
Ve hatta adamdan dayak dahı yıyeceksın kaynananın oglunu fişeklemeleri neticesinde. Kaynanan bı guzel duygu somurusu yapcak elını kolunu baglayacak oglunun. E adamda dengeyı kurma sorunu yasıyomus. Olan sana olacak. Hazır bu ayrılık mevzu gundeme gelmısken olay buralara kadar gelmısken babana anlat durumu msjları sılme tehdıt edıldıgını bılsın aılen. Sen hıc muhattap olma ne yazarsa yazsın onurunu kıracak bısey dahı yazsa cvp verme gaza gelıp. Baban arasın aılesını, bu meselenın acılmamak uzere kapandıgını bıldırsın. Sende aılende yuz goz olmayın o vakıtten sonra. Bak sende ne guzel gozunu karartmadıgını soyluyorsun. Adam tehdıtlere devam ederse kı gururu ıncınecek ve anası muhtemelen yarı yolda bırakıldıgı konusunda basının etını yıyecek bı guzel fitleyecek oglunu, o da bu hırsla ıntıkam almaya canını yakmaya calısacak o zamanda yasal işlem başlatırsın can guvenlıgının tehlıkede olduguna daır.. Senı dovecek, hor görecek, ezecek potansıyel fazlasıyla mevcut bu ınsanlarda. Aman dıyeyım kararından dönme. Senden bı tane daha yok bu dunyada, sen bı kez daha gelmeyeceksın bu dunyaya. Cok kıymetlısın cokk. Kıymetını bılen bırıyle omrunu nıhayete erdır. Bole omrunu yıyecek olanlarla degıl

@konusahibi; tutarlı davranışın için tebrik ederim seni, yaptığın fedakarlıkları görmezden gelen, yaşadığınız yakınlaşmaları silah olarak kullanan bir adamdan uzaklaşmakla en güzeli yapmışsınız. Aynen bu şekilde devam edin.

Şu da çok yerinde bir atasözüdür; havlayan köpek ısırmaz.

Bence adam seviyor ki bunu bile demiş. İnsan bu konuma gelince ağzından daha beterleri bile çıkabiliyor. Eğer kız seviyorsa konuşmalı. Öyle pat diye yok şikayetmiş yok savcılıkmış olmamalı.

Daha geçenlerde karısını öldüren bir adam kadının ölü bedenine kapaklanıp "seni çok seviyordum, bırakıp gitme diye vurdum" diye ağlıyordu. Böyle seven adam sevmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…