- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
- Konu Sahibi gamzeli_st
-
Bence aralarında çözülebilecek bir konu. Bu zamana kadar nasıl gelmişlerse bunu da çözebilirler. Bayan şartlarını sürer erkekte kabul ederse çok güzle bir evlilik olabilir. Aşk ve bağlılık varsa herşey olabilir bence. Bu ilişkide tek sorun erkeğin bayanı dinlemesi. Onun yolundan gitmesi. Geri kalan ailelermiş kaynanaymış bunlar susar zamanla. Sorunlu olan erkek.
Çok seviyorsanız erkeği düzeltmeye bakın
düzelmezse zaten bırakmak ve unutmak çok kolay olur.
Gözlerinle görmüş olursun düzelmeyeceğini.
Bence aralarında çözülebilecek bir konu. Bu zamana kadar nasıl gelmişlerse bunu da çözebilirler. Bayan şartlarını sürer erkekte kabul ederse çok güzle bir evlilik olabilir. Aşk ve bağlılık varsa herşey olabilir bence. Bu ilişkide tek sorun erkeğin bayanı dinlemesi. Onun yolundan gitmesi. Geri kalan ailelermiş kaynanaymış bunlar susar zamanla. Sorunlu olan erkek.
ESKİ KONULARINIDA OKUDUM. nişanlın ve ailesinden hiç haz etmedim açıkcası. tabii senin anlattıklarına bakarak. şu durum çok kötü. ama sen ayrılmaya niyetlimisin anlamadım. msj falan niye cevap yazıyorsun bitecekse bitsin. ailelere söylenir kapanır mevzuu. zaten aynı evde oturmayı kabul etmeni de anlamadım. çok taviz veriyorsun şayet evlenirsen bir iki sene sonra dön bak bu sayfalara benim o zamanlar aklım neredeymiş diyeceksin.
bu konuya gelince ben dindar ve namusa önem veren bir insanım. evlenene kadar da bekaret vb çok önem veriridim. ama evlenince fikirlerim değişti açıkcası. senin için yazmıyorum sakın yanlış anlama. ama bence namus iki bacak arasında değil kafada biter. ben ne kızlar tanıdım namus timsali ortalıkta gezinip, başımızı örttük (sakın başörtülüler alınmasın başörtüsünü dinin tek göstergesi sayanlara lafım) dindarız deyip evli adamlarla mektuplaşan, cinselliği farklı şekillerde deneyip ahlaklıyım diyen. bence her insan kendi günahından mesuldür ve onu ancak ALLAH yargılar başka kimseye de açıklama yapmasına gerek yoktur. konu dağılmış gibi oldu ama diyeceğim şu. bir kimse ile ne yaşanmış ne düzeyde yaşanmış olursa olsun bu onu evliliğe zorlama aracı olamaz. bu sadece bunu yazan erkeğin düzeyini gösteriri...
ikimizde seviyoruz ama ben unuturum o kadar körkütük değilim gözüme perde inmedi yani.Onun gürlemeleri hep can acısından.O her fırsatta istanbulda oturmak istediğini söylemişti unutmuş değilim benim tarafımdaydı hatta evimizin yanına ev yapıcaktık prefabrik gibi.Ona bile sevine sevine tamam diyodu babnla konuşalım başlayalım yapmaya bende gelirim yaparız diyodu. Ama ta ki şu eve taşındılar artık kendi düşüncelerini savunamıyo çıkmaza girdi beni tutsa annesi ailesi rest çekcek ondan korkuyo beni bıraksa onlarla birbirine gircek yada üzülcek bittiğine.
Bu kadar korkak olmasa ve bari saçma sapan cümleler kurmasa adam olsaydı neyse ama olurunada gitmiyo
böyle bir adamla çok zor canım...yaşadıkların yaşayacaklarının fragmanı esas film evlendikten sonra başlar sakın unutma....
ikimizde seviyoruz ama ben unuturum o kadar körkütük değilim gözüme perde inmedi yani.Onun gürlemeleri hep can acısından.O her fırsatta istanbulda oturmak istediğini söylemişti unutmuş değilim benim tarafımdaydı hatta evimizin yanına ev yapıcaktık prefabrik gibi.Ona bile sevine sevine tamam diyodu babnla konuşalım başlayalım yapmaya bende gelirim yaparız diyodu. Ama ta ki şu eve taşındılar artık kendi düşüncelerini savunamıyo çıkmaza girdi beni tutsa annesi ailesi rest çekcek ondan korkuyo beni bıraksa onlarla birbirine gircek yada üzülcek bittiğine.
Bu kadar korkak olmasa ve bari saçma sapan cümleler kurmasa adam olsaydı neyse ama olurunada gitmiyo
Ben hiç böyle düşünmüyorum valla
Evlenince düzelir diyenlerede sinir oluyorum
Hüç değişmiyorlar hatta daha beter oluyorlar
Bence arkadaş yol yakınken dönmeli
Evlilik bu neticede oyun değilki
Bence adam seviyor ki bunu bile demiş. İnsan bu konuma gelince ağzından daha beterleri bile çıkabiliyor. Eğer kız seviyorsa konuşmalı. Öyle pat diye yok şikayetmiş yok savcılıkmış olmamalı.Ben beni mahremimle tehdit eden bir adam bana altın gelinlik bile alsa bir daha onla aynı yola girmem. Ben bu meselenin çözülebilecek bir mesele olduğunu düşünmüyorum. Mesele gelinlik fiyatı vs değil, mesele bir erkeğin sevdiğini kadına derğer vermemesi bence.
Eğer seviyorsa düzelir bal gibi düzelir hemde. Baktın ki düzelmiyor çek git. Ne kaybedersin ki zamandan başka. Eğer erkek seviyorsa annesini bile arkaya alabilir ayrı eve çıkabilir. Bunu yapmaya çalışsın diyorum kız."erkeği düzeltmeye bakın"erkek değişime uğramaz genelde kadın değişime uğrar defosu az olan makbuldur ömrümü ne heba edeyim yanındada ondan beter anası
böyle bir adamla çok zor canım...yaşadıkların yaşayacaklarının fragmanı esas film evlendikten sonra başlar sakın unutma....
Ben evlenince düzelir demiyorum durumu düzeltmeye çalışsın diyorum adam üst üste mesaj atıyor belli ki bırakmak kaybetmek istemiyor. Eğer kızda seviyorsa bu fırsatı kaçırmasın eğer benı seviyorsan şartlarm şu şu şu bunları yapacaksın yapmıyorsan çek git ben böyle mutlu olamam desin.
Bence adam seviyor ki bunu bile demiş. İnsan bu konuma gelince ağzından daha beterleri bile çıkabiliyor. Eğer kız seviyorsa konuşmalı. Öyle pat diye yok şikayetmiş yok savcılıkmış olmamalı.
Eğer seviyorsa düzelir bal gibi düzelir hemde. Baktın ki düzelmiyor çek git. Ne kaybedersin ki zamandan başka. Eğer erkek seviyorsa annesini bile arkaya alabilir ayrı eve çıkabilir. Bunu yapmaya çalışsın diyorum kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?