Nişanı attım....

Güldürdün beni, ALLAH'da seni güldürsün emi

sen bu adamla cinsel bişeylermi yaşadında babana söylerim diyo, bu şekilde seni gerimi döndürcek, ilk mesajlarda aileni millete güldüreceksin derken baktıki yemedin kendine gülüneceğini anladı gurur yaptı geri dönme asla, dönsende sana huzur vermez söyliyim

wallahi cnm ister kız ister darıl ama çok haysşyetsiz bir insanmış sewgilin yazık ya aranızda ne geçerse geçsin en ufak bi durumda bu kadar tehditkar konuşuyo böylelerine bilmem ne ağızlı derler belki tekrar barışırsın yada ayrılmışsındır tam bilemem ama ALLAH yardımcın olsun yavrum ALLAH gönlüne göre versin :)

bana ne anlatırsa anlatsın bırakkk
iftira edio dersin olur biter, eger birlikte olduysanız da bile gidelim doktora de. doktorlar artık bu tip muayenelerde kimseyi içeri almıo ve töre cinayetlerine vs karşılık kız söylemeyın derse söylemıolar diye biliorum. doktora beni öldürürler falan dersin. yazar bekaret raporu. mesajlarını silme sakın!!! arkadasların dedıgı gıbı bu piskopata baglayıp basına bela falan olursa sikayet de edersınız.
Allah belasını versin defolsun gitsin beeee
ıyhhhh, hepimizin midesi bulandı bu adamdan. sen bıde bunlara dırek maruz kalıosun. yıprattırma kendını.

Sonuna kadar katılıyorummm

Güzelim sana tek diyeceğim, nişanlınla aranda geçen ve seni tehdit ettiği şey ne olursa olsun, korkma. Gerekirse sen söyle ailene. Ama bu tehdide boyun eğip de geri dönme. Ne demek kefenle çıkarsın vs. Bu adamla evlendiğinde ne olacak?
Ben maddiyatta değilim. Nişanlının sana değer verdiğini düşünsem, gelinlik bile giyme derim, 350 lira için laf etme derim sana. Ama nişanlın seni sizin yaşadığınız mahremle tehdit edebilecek tıynette bir insansa bu adamdan hayır gelmez. Koca dediğin karısını kendinden bile değerli görür, bu değeri parayla pulla değil hal ve tavırla gösterir. Nişanlıyken bir kez eşime "annenin dolmasını mı daha çok seviyorsun benimkini mi" diye sormuştum, sırf tepkisini ölçmek için. O da "seninki nar ekşili, onunki salçalı, ikisi de kıyaslanamayacak kadar güzel" demişti. Bir erkek annesi ile karısı, sevdiği kadın arasındaki dengeyi kurmayı bilemeden olgunlaşamaz, adam olamaz.

ayyyyyyy cın beynıme cıktı valla buyuk gecmış olsun bacım sen o kadınla bu saygısız oğlulya aynı evde nası yasıycaktın valla sınır hastası olur cıkardın verılmış sadakan varmıs senın
evlenınce 2 gun sonra hepten anasının ağzına bakrdı ezdırdı senı

gittikçe çirkinleşiyor bu adam ya.
her mesajı bir tehdit.
alttan alttan namustu bilmem neydi babandı şuydu buydu.
sakın boyun eğme.
ilk önce vicdan yaptı baktı olmadı şimdi tehdite başvuruyor.
babanada söyle ayrıldım diye.
zaten bir yüzük takmışlar onuda geri yolla biran önce.

Şu nişanlın dayak atan tiplerden

agresif ayol
agresif adamlar dayakta atar her bişeyide yapar
yazdıklarıyla bile ne olduğunu ortaya koyan bi şahıs
insanın tanımasına bile gerek yok
mesajlara bakmak yeterli
beyaz gelinlikle giren kefenle çıkarmışşşşşşş
giydirmeyi becerememişler kefenden bahsediyolar
pehhhhhhh

Açık söyleyeyim nişanlın tehlikeli bir adam. Ayrılacaksan ayrıl mesajlaşmayı kes başına iş alacaksın...
Dikkat edersen iyice kötüleşiyor mesajlar

inanmıyorum tehditlere de başladı çok çirkin çok. Başına kakmalarda başlamış. Bu arada niye yatak odasını o aldı arkadaşım kız tarafı almaz mı?

Ben alıcaktım ama birlikte oturunca bize bi tek yatak odası ve minicik bi oda ayrılınca onuda bana aldırmayı kabullenemedi sanırım.Kendiliğinden o aldı.Bşka ne masraf yaptıki onuda ben alamazdım bu durumda.

bir kaç gün içinde mesajların seyri nasıl değişti farkındamısın canım?
önce duygu sömürüsü, sonra seni suçlama ve en son açık açık tehdit ve hakaret.
aranızda her ne yaşanmış olursa olsun, bunu öncelikle ailenden bir yakınına anlat.
sonra savcılığa suç duyurusunda bulun (bunu kesinlikle ona söyleme ki yapabileceği -ki sanmam, havlayan köpek ısırmazmış- bir şey varsa öne almasın); sonra kendine yeni bir hat al ve bu hatını sadece yakın ailene ver, diğer hat açık kalsın, mesajlar gelsin o kadar.
evden kesinlikle tek başına çıkma.
bir yere giderken, varırıken mutlaka evdekilere haber ver.
3-5 gün tetikte ol,
o sürede zaten olaylar gelişir.

ancak şu anda en önemli şey senin nişanlınla barışıp barışmaman değil, can güvenliğin

sakın tehditlere boyun eyme sakın.
burdan dönersen, evlendiğinde çok daha büyük şiddetlere maruz kalabilirsin

Ben alıcaktım ama birlikte oturunca bize bi tek yatak odası ve minicik bi oda ayrılınca onuda bana aldırmayı kabullenemedi sanırım.Kendiliğinden o aldı.Bşka ne masraf yaptıki onuda ben alamazdım bu durumda.

Boşver artık şu alındı bu alınmadı muahbbeti yapma. Allah sana nasıl bir şans vermiş ki evlenmeden gerçek yüzünü görebilmişsin. Evlenip de boşanmak istesen bu sefer de namusumsun diye seni vurmaya kalkardı.

biir de aklıma gelmişken
sana bir daha "babanı arıyayım mı" derse
"ara" de

bakalım arayıp ne dicek?
mümkün değl arayamaz, o seni korkutuyor.

eğer ki cinsel anlamda bir şey yaşandıysa bunu da sen tek yaşamadın ya
oturup babana "biz beraber olduk" diyebileceğini sanmam
şu anda kuru gürültü

Yok canım ya ben içime kapalı tutumlu biri olduğumdan bana büyük geliyo yaşanılanlar halbuki öyle abartı bşey yok biliyo bende ilk defa birine yakın oldum diye ondan böyle yapıyo.İleri düzeyde bişey değil yani.Birlikte olma gibi yada o duruma gelcek şeylerle alakası yok.Ve bi kerelik bişey.Beni ordan vurmaya çalışıyo işte.Yanlış anlaşılmasın yani

anladım canım ha bide birlikte oturacaktınız siz doğru. Tehditlere devam ederse Savcılığa başvur korkma mesajlarıda silme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…