- 30 Aralık 2009
- 23.404
- 92.872
- 1.123
- Konu Sahibi gamzeli_st
-
bi özür bile dilemio farkındamısın???
yaptıklarının hala arkasında odun yaaa
ne odunu kütük!!!
hiç geri adım atmıo bile. tamam gel istedıgını al falan yok.. dese de barısma zatende. demio da yani. hala annesi ve haklı. ilk ayrılmanızda ki gibi tehdit edio yine. ahhh elime vericekler su adamı kafasını duvara sürte sürte kıvılcım cıkarıcam... ayyyhhh sinirden ölüyorum
bak barısma sakın
bu adamın bu baskılarına boyun eğme. bı kere daha anladık hepimiz bu adamdan sana fayda gelmez. hala annesini koruyo yaaa
kızım bak cok ezilirsin!!! para biriktirip ayrı eve falan da cıkamazsın sittin sene unut onu...sen istedın diye dublex daire tuttuk dıcekler, fazla kira verıoruz dicekler, doğalgaz dicekler, şu bu cart curt. sen eve külkedisi olarak gidiceksin. bak kapat telefonunu, muhattap olma sununla.
soyleyın babana da arasın bıtsın. hiç zor değil vallahi bak. annen baban sen hepinizde sadaka verın kurtulduk dıyeee...
ne yaşadıysan yasadın onunla bilmiorum artık. ama artık finalide oynadıysanız bile kattiyen DÖNMEEEEE!!!!!
yarın öbür gun ne tehditlerle gelir karsına. bu herifin sana hıc saygısı yok. anası karnında tasımısmısmıs. baskaları k.çında taşıo sankı. ya sabır!!!! kadının kıymetini bilen cok adam var dısarda!!!!
SAKIN BAKKKK!!!! DÖNİİİM DEME!!! mesajlasıp muhattap olma artık.
son kez soruyorum bi daha sormicam namusum üstüne yemin ederim benden ayrılmak istiyormusun
Evet istiyorum sen daha anne ve eş arasındaki bağı kuramıyosun.Ben parapul istemedim değer ve destek istedim görmedim.Görmemde.
Benden ayrılmayı gönülden istiyormusun
Benim için ikinizin yeride farklı tamam allah yolunu açık etsin
Benle yaşadıklarını namusuna şerefine sığdırıp ayrılabiliyosan dicek bişey yok.
Bu namus şeref bu kadarmı ayağa düşmüş ya.
Namusu bu kadar bilseydin namuslu karın olcak insana bi gelinliği çok görüp pintilik yapmazdın.Demekki namusla bile evlenmek zormuş bu devirde.Şu konu aramızda daha önce geçmiş olsaydı sana sarılmazdım bile.Nerden bilebilirdim değerimi.Allah bugüne nasip etti
Değerin gelinlikmi senin tamam bitti ailen düşünsün namusunu ben değil.
Hadi a.e.ol babana söyle babamı arasın ayrıldığımızı söylesin benim babamın başı dik durmalı kiminki eğilirse eğilsin
Bende cvp vermedim.
bi özür bile dilemio farkındamısın???
Yaptıklarının hala arkasında odun yaaa
ne odunu kütük!!!
Hiç geri adım atmıo bile. Tamam gel istedıgını al falan yok.. Dese de barısma zatende. Demio da yani. Hala annesi ve haklı. Ilk ayrılmanızda ki gibi tehdit edio yine. Ahhh elime vericekler su adamı kafasını duvara sürte sürte kıvılcım cıkarıcam... Ayyyhhh sinirden ölüyorum
bak barısma sakın
bu adamın bu baskılarına boyun eğme. Bı kere daha anladık hepimiz bu adamdan sana fayda gelmez. Hala annesini koruyo yaaa
kızım bak cok ezilirsin!!! Para biriktirip ayrı eve falan da cıkamazsın sittin sene unut onu...sen istedın diye dublex daire tuttuk dıcekler, fazla kira verıoruz dicekler, doğalgaz dicekler, şu bu cart curt. Sen eve külkedisi olarak gidiceksin. Bak kapat telefonunu, muhattap olma sununla.
Soyleyın babana da arasın bıtsın. Hiç zor değil vallahi bak. Annen baban sen hepinizde sadaka verın kurtulduk dıyeee...
Ne yaşadıysan yasadın onunla bilmiorum artık. Ama artık finalide oynadıysanız bile kattiyen dönmeeeee!!!!!
Yarın öbür gun ne tehditlerle gelir karsına. Bu herifin sana hıc saygısı yok. Anası karnında tasımısmısmıs. Baskaları k.çında taşıo sankı. Ya sabır!!!! Kadının kıymetini bilen cok adam var dısarda!!!!
Sakın bakkkk!!!! Döniiim deme!!! Mesajlasıp muhattap olma artık.
cvbı:
Geri zekalı kim sana gelinlik alma dedi neyden eksik kaldın 3,5 milyara yatak odası aldım neyin eksik lan bak beni çıldırtma sonu kötü olcak.
Ben bu akşam gelcem tamammı bu gelişim oteki gelişimede benzemicek
Baban iştemi şimdi
Bana cvp ver
Bana cvp ver babanı ariyimmi
Cvp ver bak kötü olcak
Sana diyorum
O gerizekalı lafından sonra hiçbişey yazmadım ben.Allah aşkına ne dengesiz bi insan ya
Şu nişanlın dayak atan tiplerden
Açık söyleyeyim nişanlın tehlikeli bir adam. Ayrılacaksan ayrıl mesajlaşmayı kes başına iş alacaksın...
Dikkat edersen iyice kötüleşiyor mesajlar
inanmıyorum tehditlere de başladı çok çirkin çok. Başına kakmalarda başlamış. Bu arada niye yatak odasını o aldı arkadaşım kız tarafı almaz mı?
dün akşam beni aradğında cvp vermemiştim ya, annemi aramış.Bişeyden bahsetmemiş telefonu evdemi unuttu beni arayıp sormuyo cvp vermiyo hiç demiş.Annemde telefonu yanında demiş.Noldu diye soruncada bişey yok trip yapıyo demiş.
Eve geldim baktım anlamıyo msj attım.Beni arama bitti dedim.Tam hatırlamıyorum ama yazıklarım şunlar "Ben senden sizden hiçbişey istemiştim bi gelinliği bile bana çok görenlerle ben bi aile olamam.Bugüne kadar hep annen kendi çizdi kendi oynadı.Ben yetim ,kimsesiz değilim o eski gelinliği giymem.Hepinizden allah razı olsun size çok yük oldum herşeyi istedim yaptınız sağolun dedim.Seni sevdiğimden hiçbişeyde gözüm yoktu ama bari gelinliğe laf etmeseydiniz dedim.
ondan gelen cvplar
Benim yüküm ağır değildi peki bitti diyosan bitmiştir kararına saygım var herşey için tşk a.e.ol mutlu olursun inş.
Demekki senin sevgin bir gelinlikten ibaretmiş olsun be seninde canın sağolsun kime güvendiysem yalan çıktı.Seninle buralara kadarda gelebilmek hayaldi.Hayal sona erdi.sonuçta bende insanım dmi.
Yüzüğünü hafta sonu gelip veririm başka alacak verecek bişey varmı
Peki şahsen ben daha bizimkilere söyleyemedim sen konuştunmu
Bişey sorcam sana ya olur ya insanlık hali belki karşına biri çıkmıştır etkilemiştir seni böyle bişey varmı
Tek neden gelinlik mi
Cevabım
Gelinlik bana verdiğin ve verdiğiniz değeri gösterdi.Benim alnımın akıyla giyceğim gelinlikte bari cimri olmasaydınız.Benimde hayallerim vardı.Eski bi gelinliği haketmiyorum.Bunu bana layık gören kişidende ben hayır bekleyemem.ikincisi sen bana zamanında istediğim yere tamam ordan alalım demiştin.Geçen gün sen evdeyken annen sana o eskicinin gelinliğinden bahsettiğinde " olurmu gelinlik bu.Denicek gelip gidicek buraya her seferinde nasıl gelsin ordan alcak"demiştin. Ama baktımki annen senin aklına sonunda girmiş.Sen kendi kararlarını verip düşünemicek birisin.Ben sana güvenip aynı eve geldğimde sen o günde dediğim gibi beni eşin olarak görüp değer vermiceksin.Hep annenin dediğini yapıcaksın.Kızdığım diğer konu ise annemle hiçbişey paylaşmamanız.Annen o gelinliğe kafasına göre bakacağına anneminde fikrini alabilirdi.ama hiçbi konuda onu aramadınız.
msjıma cvbı:
1 Senden kimsenin bişey esirgediği yok.2 o sadece bi fikirdi.3 biz aramızda hiçbişey konuşamicakmıyız.4 artık konuşamicaz. 5 seni tebrik ediyorum anneni babanı elaleme güldürceksin.7 bana ana kuzusu diyosun evet öyleyim.Benim anam beni 9 ay karnında taşıdı 1 gününü ödeyemem senin yerin farklı anamın yeri farklı he son bi madde daha soranlara ben ayrıldım deki suçlu benmişim gibi empoze etme millete.
Bende.tamam sorun yok dedim sussun artık diye.
Ne için sorun yok dedi.
Son cümlene tamam dedim anlaşılmayan bişey yok uzatma artık konuşmayı dedim.
Peki tamam yaşadıklarını unutabilcekmisin peki
İyi düşün
Msjlarıma neden cvp vermiyosun konuşmak istemiyomusun
vs vs hep benzeri msjlar
Bumu senin namus kavramın
Beni bi aramısın.Bizim yaşadıklarımız ne olcak.
Babana söyle babamı arayıp konuşsun tamam
O zaman annen arasın ne olcaksa olsun yazık annene babana neyse şimdi arasın bitsin bu iş ben daha söylemedim ayrılmak istediğini.Baban söylesin he yaşadıklarınıda anlat
Hani arayan eden yok ben aratayımmı babanı
sonra annem çağırdım aradım bunu annem konuştu.Annem sizin aranızda konuşup halledebilceğiniz bişey ne ben ne babası nede senin annen baban biz 2.plandayız dedi.Oda diyoki bugün beni yarı yolda bırakan evlenincede çeker gider.Ben hala seviyorum çok üzdü beni bana diyoki babanlara söyle beni aramasınlar varmı böyle bişey fln dedi.Annemde dediki ama bak yavrum size kız 2 keredir geliyo arkdşları soruyo ne yaptılar ne ettiler sana diye.Kız sizi yüceltiyo ortada bişey yokken.Onunda gururu kırılmış o eski bişey giymemiş şu ana kadar ama yani ayıp bi gelinlik içinde böyle yapman fln dedi.Hayır dedi yalanlara başladı ben sadece bi fikir söylemiştim keşkede ilgilenmeseydim ya fln.Öyle kapatıldı telefon.
Msj attı yine
seni tebrik ederim bizi düşürdüğün duruma bak helal sana
son kez soruyorum bi daha sormicam namusum üstüne yemin ederim benden ayrılmak istiyormusun
Evet istiyorum sen daha anne ve eş arasındaki bağı kuramıyosun.Ben parapul istemedim değer ve destek istedim görmedim.Görmemde.
Benden ayrılmayı gönülden istiyormusun
Benim için ikinizin yeride farklı tamam allah yolunu açık etsin
Benle yaşadıklarını namusuna şerefine sığdırıp ayrılabiliyosan dicek bişey yok.
Bu namus şeref bu kadarmı ayağa düşmüş ya.
Namusu bu kadar bilseydin namuslu karın olcak insana bi gelinliği çok görüp pintilik yapmazdın.Demekki namusla bile evlenmek zormuş bu devirde.Şu konu aramızda daha önce geçmiş olsaydı sana sarılmazdım bile.Nerden bilebilirdim değerimi.Allah bugüne nasip etti
Değerin gelinlikmi senin tamam bitti ailen düşünsün namusunu ben değil.
Hadi a.e.ol babana söyle babamı arasın ayrıldığımızı söylesin benim babamın başı dik durmalı kiminki eğilirse eğilsin
Bende cvp vermedim.
Bu sabahın köründe
Babanla konuştunmu
Msjlarıma cvp ver bana sessizliğimi ve sakinliğimi bozdurma kötü olur.
Ben babama söyledim hayal görmesinler diyo o artık bizim gelinimiz diyo.biliyosun bizde gelinlikle giren kefenle çıkar söz ağızdan bi kere çıkar babanın sözü bumu
Sen nasıl bir insansın ya beni farklı şeyler yapmaya zorluyosun beni ne kadar bunalıma soktuğunun farkındamısın değilsen ben herkesin farkına varmasını sağlıyayım
Senin benimle evlenmen sonun olsada evleneceksin daha bişey demiyorum ben.
Mecbur değilim ben aldatılmaya bile göz yummuşum sözlenmişim ama salakmışım bi düğünü gelinliği çok görcek kadar cimri oldğunu şimdi öğrendim.Bana en mutlu günümü yaşatamayan adam beni ilerde hiç bişeyden saymaz kaldıki alt yapı aldatılmayla süslü.Bana para mevzusu yapmicaktın bu kadar düşmicektin.MAdem ben bişeye layık değilim sus artık bitmiş bişeyi kurcalayıp durma.Erkeksin bi gelinlik alamicak kadar acizsin benim dememe kalmadan beni mutlu etmek varken yine olay paraya döküldü.Herşeyde bi tantana çıkıyodu zaten.Hep senin sizin dediğiniz oluyodu.bunada tamam desem bu seferde kuaföre ne gerek var 200 lira vermeye.Saçınıda kendin yap derdiniz.Bunları duycaktım.Benim alnımda bedavadır yazmıyo.Farzedin babamlar isteseydi nişan vs. o zaman ne yapıcaktınız.Lafınız sözünüz hep bana söktü.Bi kerede beni düşünmedin
cvbı:
Geri zekalı kim sana gelinlik alma dedi neyden eksik kaldın 3,5 milyara yatak odası aldım neyin eksik lan bak beni çıldırtma sonu kötü olcak.
Ben bu akşam gelcem tamammı bu gelişim oteki gelişimede benzemicek
Baban iştemi şimdi
Bana cvp ver
Bana cvp ver babanı ariyimmi
Cvp ver bak kötü olcak
Sana diyorum
O gerizekalı lafından sonra hiçbişey yazmadım ben.Allah aşkına ne dengesiz bi insan ya
Ben alıcaktım ama birlikte oturunca bize bi tek yatak odası ve minicik bi oda ayrılınca onuda bana aldırmayı kabullenemedi sanırım.Kendiliğinden o aldı.Bşka ne masraf yaptıki onuda ben alamazdım bu durumda.
bir kaç gün içinde mesajların seyri nasıl değişti farkındamısın canım?
önce duygu sömürüsü, sonra seni suçlama ve en son açık açık tehdit ve hakaret.
aranızda her ne yaşanmış olursa olsun, bunu öncelikle ailenden bir yakınına anlat.
sonra savcılığa suç duyurusunda bulun (bunu kesinlikle ona söyleme ki yapabileceği -ki sanmam, havlayan köpek ısırmazmış- bir şey varsa öne almasın); sonra kendine yeni bir hat al ve bu hatını sadece yakın ailene ver, diğer hat açık kalsın, mesajlar gelsin o kadar.
evden kesinlikle tek başına çıkma.
bir yere giderken, varırıken mutlaka evdekilere haber ver.
3-5 gün tetikte ol,
o sürede zaten olaylar gelişir.
ancak şu anda en önemli şey senin nişanlınla barışıp barışmaman değil, can güvenliğin
sakın tehditlere boyun eyme sakın.
burdan dönersen, evlendiğinde çok daha büyük şiddetlere maruz kalabilirsin
sen bu adamla cinsel bişeylermi yaşadında babana söylerim diyo, bu şekilde seni gerimi döndürcek, ilk mesajlarda aileni millete güldüreceksin derken baktıki yemedin kendine gülüneceğini anladı gurur yaptı geri dönme asla, dönsende sana huzur vermez söyliyim
Ben alıcaktım ama birlikte oturunca bize bi tek yatak odası ve minicik bi oda ayrılınca onuda bana aldırmayı kabullenemedi sanırım.Kendiliğinden o aldı.Bşka ne masraf yaptıki onuda ben alamazdım bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?