- Konu Sahibi gamzeli_st
-
Geç bile kalmışsın bu akşam çık arkadaşlarınla eğlen silkin yeni ufuklara yelken aç başlarım anasınada kendisinede bu ne pintilik 350 liraya gelinlikmi olur be
Nişanlın zeytinyağ gibi üste çıkmış ya birde evlenseydin kaynana aynı evde seni köle gibi ana oğul kullanacaklardı boşver sinirlenme git bir dans kursuna veya gitar kursuna katıl pozlar ver facebook a at şunu yaz bekarlık sultanlık
son kez soruyorum bi daha sormicam namusum üstüne yemin ederim benden ayrılmak istiyormusun
Evet istiyorum sen daha anne ve eş arasındaki bağı kuramıyosun.Ben parapul istemedim değer ve destek istedim görmedim.Görmemde.
Benden ayrılmayı gönülden istiyormusun
Benim için ikinizin yeride farklı tamam allah yolunu açık etsin
Benle yaşadıklarını namusuna şerefine sığdırıp ayrılabiliyosan dicek bişey yok.
Bu namus şeref bu kadarmı ayağa düşmüş ya.
Namusu bu kadar bilseydin namuslu karın olcak insana bi gelinliği çok görüp pintilik yapmazdın.Demekki namusla bile evlenmek zormuş bu devirde.Şu konu aramızda daha önce geçmiş olsaydı sana sarılmazdım bile.Nerden bilebilirdim değerimi.Allah bugüne nasip etti
Değerin gelinlikmi senin tamam bitti ailen düşünsün namusunu ben değil.
Hadi a.e.ol babana söyle babamı arasın ayrıldığımızı söylesin benim babamın başı dik durmalı kiminki eğilirse eğilsin
Bende cvp vermedim.
Bu sabahın köründe
Babanla konuştunmu
Msjlarıma cvp ver bana sessizliğimi ve sakinliğimi bozdurma kötü olur.
Ben babama söyledim hayal görmesinler diyo o artık bizim gelinimiz diyo.biliyosun bizde gelinlikle giren kefenle çıkar söz ağızdan bi kere çıkar babanın sözü bumu
Sen nasıl bir insansın ya beni farklı şeyler yapmaya zorluyosun beni ne kadar bunalıma soktuğunun farkındamısın değilsen ben herkesin farkına varmasını sağlıyayım
Senin benimle evlenmen sonun olsada evleneceksin daha bişey demiyorum ben.
Mecbur değilim ben aldatılmaya bile göz yummuşum sözlenmişim ama salakmışım bi düğünü gelinliği çok görcek kadar cimri oldğunu şimdi öğrendim.Bana en mutlu günümü yaşatamayan adam beni ilerde hiç bişeyden saymaz kaldıki alt yapı aldatılmayla süslü.Bana para mevzusu yapmicaktın bu kadar düşmicektin.MAdem ben bişeye layık değilim sus artık bitmiş bişeyi kurcalayıp durma.Erkeksin bi gelinlik alamicak kadar acizsin benim dememe kalmadan beni mutlu etmek varken yine olay paraya döküldü.Herşeyde bi tantana çıkıyodu zaten.Hep senin sizin dediğiniz oluyodu.bunada tamam desem bu seferde kuaföre ne gerek var 200 lira vermeye.Saçınıda kendin yap derdiniz.Bunları duycaktım.Benim alnımda bedavadır yazmıyo.Farzedin babamlar isteseydi nişan vs. o zaman ne yapıcaktınız.Lafınız sözünüz hep bana söktü.Bi kerede beni düşünmedin
cvbı:
Geri zekalı kim sana gelinlik alma dedi neyden eksik kaldın 3,5 milyara yatak odası aldım neyin eksik lan bak beni çıldırtma sonu kötü olcak.
Ben bu akşam gelcem tamammı bu gelişim oteki gelişimede benzemicek
Baban iştemi şimdi
Bana cvp ver
Bana cvp ver babanı ariyimmi
Cvp ver bak kötü olcak
Sana diyorum
O gerizekalı lafından sonra hiçbişey yazmadım ben.Allah aşkına ne dengesiz bi insan ya
Bu sabahın köründe
Babanla konuştunmu
Ben babama söyledim hayal görmesinler diyo o artık bizim gelinimiz diyo.biliyosun bizde gelinlikle giren kefenle çıkar söz ağızdan bi kere çıkar babanın sözü bumu
Sen nasıl bir insansın ya beni farklı şeyler yapmaya zorluyosun beni ne kadar bunalıma soktuğunun farkındamısın değilsen ben herkesin farkına varmasını sağlıyayım
Mecbur değilim ben aldatılmaya bile göz yummuşum sözlenmişim ama salakmışım bi düğünü gelinliği çok görcek kadar cimri oldğunu şimdi öğrendim.Bana en mutlu günümü yaşatamayan adam beni ilerde hiç bişeyden saymaz kaldıki alt yapı aldatılmayla süslü.Bana para mevzusu yapmicaktın bu kadar düşmicektin.MAdem ben bişeye layık değilim sus artık bitmiş bişeyi kurcalayıp durma.Erkeksin bi gelinlik alamicak kadar acizsin benim dememe kalmadan beni mutlu etmek varken yine olay paraya döküldü.Herşeyde bi tantana çıkıyodu zaten.Hep senin sizin dediğiniz oluyodu.bunada tamam desem bu seferde kuaföre ne gerek var 200 lira vermeye.Saçınıda kendin yap derdiniz.Bunları duycaktım.Benim alnımda bedavadır yazmıyo.Farzedin babamlar isteseydi nişan vs. o zaman ne yapıcaktınız.Lafınız sözünüz hep bana söktü.Bi kerede beni düşünmedin
Bu sabahın köründe
Babanla konuştunmu
Ağzım açık kaldı..Kesinlikle mesajlarına cevap dahi yazmamalısın ..!
Namus meselesine kadar getirmiş işi..Şahsiyetsiz !
Koşarak uzaklaş, ne aileni ne de onu birdaha muhatap et kendinle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?