Nişanı attım....

Canım seni tanımıyorum ama yaşadıkların benım yaşadıklarıma çok benzediği için cevap yazmak istedim. Evet bende aynı sorunları yaşadım. Hatta bir gelinlik yüzünden başlamıştı herşey. Şimdi nasıl mıyım. Evliyim.

Bende senin şu anda olduğun konumdaydım. Sonra nasıl oldu biliyor musun. Tıpış tıpış geri geldi. Tuvaletimi de gelinliğimide özel diktirdi. Her istediğimi elinden geldikçe yaptı. Tabi bende yaptım. Biz kendi düğünümüzü kınamızı eşyalarımızı hep eşimle kendimiz yaptık. Şimdide kendimiz ödüyoruz. Başka türlü mutlu olamayacaktık çünkü. Eğer böyle bir imkanınız varsa ve çok seviyorsan nişanı atma derim kendiniz yapın herşeyi. Yarın 6. ayımıza gireceğiz kredimiz yarılamış durumda. Borç içindeyiz ama mutluyuz kocamla. Maaşımın sadece dörtte birini kendime bırakıyorum ama mutluyum işte.

Kaynanaya gelinceeee kaynanan oğlunun senle kafa kafaya verip hayatınızı planladığını görünce yavaş yavaş susar emin ol. Herşey nişanlının fikirlerini değiştirmesinde.

Geç bile kalmışsın bu akşam çık arkadaşlarınla eğlen silkin yeni ufuklara yelken aç başlarım anasınada kendisinede bu ne pintilik 350 liraya gelinlikmi olur be

Okurken ben sinirlendim yahu. Biz bile bi düğüne giderken -ki bu uzak akrabamız, arkadaşımız, yakınımız herneyse masrafımız 350yi aşıyo. Genciz bize şuan yakışıyo. Yaş ilerledikten sonra zaten hevesin olmıcak eskisi kadar. Gençliğinde ne yaşarsan o kalıcak. Bu senin hayatında giyiceğin tek gelinlik. İçinde kalması daha sonra huzursuz olmana sebep olucaktır. Bi kere izin verirsen senin özel günlerin için onların karar vermesine bu devam eder. Çocuğun olur ismine karışır, bi yere gidicek olursun izin verme yetkisine sahip hisseder kendini. Kocanla başbaşa biyere çıkmana bile karışıcaktır aynı evin içinde oldugunuz sürece. Sen ailenden uzakta onlarla aynı evde yaşamayı bile kabul etmişsin. Onlar sadece gelinlik mevzusunda kalmıcaklardır. Aklıma takılan bişey oldu benim bildiğim nişanı kız tarafı yapar. Erkek tarafı neden karışıyo ki?? Bunlar çok önemli ve yaşanması gereken şeyler bence Annen bile söylemiş biz 2. plandayız diye. Keşke beyfendinin aileside böyle olabilse Evet nişanı atmak zor olucak sonrasında belki kendini kötü hissediceksin ama evlendikten sonra yaşayacakların kadar zor olucagını sanmıyorum. İnsanlar neler yaşıyo. Kendine değer ver. Eğer barışıcaksan şartlarını öne sür. Asla cayma. Onlara sana değer vermeyi öğret.

Son düzenleme:
Ne kadar basit bir insanmış...Bence evlenmemek en mantıklısı... ağzında habire "namus" kelimesi...
Bence bu adamı daha fazla konuşturma, zarar göreceksin...
Mutlu olmanızı temenni ederim...

Sevgiler...

Bu sabahın köründe

Babanla konuştunmu

Msjlarıma cvp ver bana sessizliğimi ve sakinliğimi bozdurma kötü olur.

Ben babama söyledim hayal görmesinler diyo o artık bizim gelinimiz diyo.biliyosun bizde gelinlikle giren kefenle çıkar söz ağızdan bi kere çıkar babanın sözü bumu

Sen nasıl bir insansın ya beni farklı şeyler yapmaya zorluyosun beni ne kadar bunalıma soktuğunun farkındamısın değilsen ben herkesin farkına varmasını sağlıyayım

Senin benimle evlenmen sonun olsada evleneceksin daha bişey demiyorum ben.

Mecbur değilim ben aldatılmaya bile göz yummuşum sözlenmişim ama salakmışım bi düğünü gelinliği çok görcek kadar cimri oldğunu şimdi öğrendim.Bana en mutlu günümü yaşatamayan adam beni ilerde hiç bişeyden saymaz kaldıki alt yapı aldatılmayla süslü.Bana para mevzusu yapmicaktın bu kadar düşmicektin.MAdem ben bişeye layık değilim sus artık bitmiş bişeyi kurcalayıp durma.Erkeksin bi gelinlik alamicak kadar acizsin benim dememe kalmadan beni mutlu etmek varken yine olay paraya döküldü.Herşeyde bi tantana çıkıyodu zaten.Hep senin sizin dediğiniz oluyodu.bunada tamam desem bu seferde kuaföre ne gerek var 200 lira vermeye.Saçınıda kendin yap derdiniz.Bunları duycaktım.Benim alnımda bedavadır yazmıyo.Farzedin babamlar isteseydi nişan vs. o zaman ne yapıcaktınız.Lafınız sözünüz hep bana söktü.Bi kerede beni düşünmedin

bunlar nasıl mesajlar yaa, bu adam zaten tam nefretlik! duygu sömürüsü yapmış yememişsin bel altı vurmalar başlamış namusla ne ilgisi var anası 9 ay taşımışta bilmem ne çıkmıyaymış o karından, yaa küfür edecem artık mantık sınırlarını geçmiş bu adam, aklınca sen geri dönceksin namus diye bam teline basınca sakın kızım asla dönme bak bu anlattıkların olmasa bile bu adamla ömür geçmez, sakın elalem ne der diye düşünüp dönme elalem 3 gün konuşur belki, sonra susar sakın sakın sakın ailende arkanda madem pas verme, tehdit ediyo bide babanı ararım falan diye

cevaba bak ya resmen tehtit ediyo senden vazgeçemezz bu onu söleyim

cvbı:
Geri zekalı kim sana gelinlik alma dedi neyden eksik kaldın 3,5 milyara yatak odası aldım neyin eksik lan bak beni çıldırtma sonu kötü olcak.

Ben bu akşam gelcem tamammı bu gelişim oteki gelişimede benzemicek

Baban iştemi şimdi

Bana cvp ver

Bana cvp ver babanı ariyimmi

Cvp ver bak kötü olcak

Sana diyorum

O gerizekalı lafından sonra hiçbişey yazmadım ben.Allah aşkına ne dengesiz bi insan ya

ay ben okurken bunaldım sen nasıl dayanıyosun canım ya çok canımı sıktı bu adam

canım Allah yardımcın olsun bu adam seni bırakmaz bana da öyle geldi. umarım başına saplantılı bir bela olmazz çok dikkatli ol...

inanmıyorum tehditlere de başladı çok çirkin çok. Başına kakmalarda başlamış. Bu arada niye yatak odasını o aldı arkadaşım kız tarafı almaz mı?

işin rengi değişiyo babana mesajları da göster silmede savcılığa ver bu insancığı

Bütün sayfaları okuyamadım. Yaşlarınız ne acaba? :26:

Mesajlara gelicek olursa sakla bunları ne olur ne olmaz. Görüşmek isterse görüşme. Sen sahipsiz değilsin ya! terbiyesizliğe bak Babanla konuş gerekirse okut bunları. Seni bişeylere sürüklemeden önce sen adım at kararlılığını göster. O ana kuzusu hiçbişey yapamaz

bi özür bile dilemio farkındamısın???
yaptıklarının hala arkasında odun yaaa
ne odunu kütük!!!
hiç geri adım atmıo bile. tamam gel istedıgını al falan yok.. dese de barısma zatende. demio da yani. hala annesi ve haklı. ilk ayrılmanızda ki gibi tehdit edio yine. ahhh elime vericekler su adamı kafasını duvara sürte sürte kıvılcım cıkarıcam... ayyyhhh sinirden ölüyorum
bak barısma sakın
bu adamın bu baskılarına boyun eğme. bı kere daha anladık hepimiz bu adamdan sana fayda gelmez. hala annesini koruyo yaaa
kızım bak cok ezilirsin!!! para biriktirip ayrı eve falan da cıkamazsın sittin sene unut onu...sen istedın diye dublex daire tuttuk dıcekler, fazla kira verıoruz dicekler, doğalgaz dicekler, şu bu cart curt. sen eve külkedisi olarak gidiceksin. bak kapat telefonunu, muhattap olma sununla.
soyleyın babana da arasın bıtsın. hiç zor değil vallahi bak. annen baban sen hepinizde sadaka verın kurtulduk dıyeee...

ne yaşadıysan yasadın onunla bilmiorum artık. ama artık finalide oynadıysanız bile kattiyen DÖNMEEEEE!!!!!
yarın öbür gun ne tehditlerle gelir karsına. bu herifin sana hıc saygısı yok. anası karnında tasımısmısmıs. baskaları k.çında taşıo sankı. ya sabır!!!! kadının kıymetini bilen cok adam var dısarda!!!!

SAKIN BAKKKK!!!! DÖNİİİM DEME!!! mesajlasıp muhattap olma artık.

Ağzım açık kaldı..Kesinlikle mesajlarına cevap dahi yazmamalısın ..!

Namus meselesine kadar getirmiş işi..Şahsiyetsiz !

Koşarak uzaklaş, ne aileni ne de onu birdaha muhatap et kendinle..

Tehdit ediyor seni savcılığa gidin ailece ! sağı solu belli olmaz bu karaktersizin...Sen de artık bırak gelinlik almadınız etmediniz değerim bu mu demeyi..Bittiyse bitti ne diye lamını cimini yazıp duruyorsunuz. ?

Sen şu nişanlından yazınca bir ömür beraber tüketilecek bir insan değil, nişanı atman namus ile ne alakası var beyni ,kişiliği hiç sempatik değil,sürekli namusdan bahsediyor onda olmadığından herhalde!

Ağzım açık kaldı..Kesinlikle mesajlarına cevap dahi yazmamalısın ..!

Namus meselesine kadar getirmiş işi..Şahsiyetsiz !

Koşarak uzaklaş, ne aileni ne de onu birdaha muhatap et kendinle..

aynen yaa Allah bildiği gibi yapsın böylelerini
bu ne ya seviyeye bak erkekliğe bak
babasına söyleyecekmiş hayvan herif ...

güzelim bak bu iş ciddi, aldatıldığında affetmen zaten hayatmış dötü kalkmış herifin şimdi tehdit ediyo seni, babana anlat durumu beni tehdit ediyo de, savcılığa gidin kayıt altındadır zaten bu mesajlar önemsememezlik yapma

ıcımden bır ses bu dengesız (kusura bakmayın ama sonuna kadar bunu hakedıyor) adamın sızı cebren ve hıle ıle kandıracagını soyluyor
ınsa allah yanılan ben olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…