Nişanı attım....

bence çok iyi yapmışsın.baştan kokusu çıkmış daha hayır gelmez.sen onların evine girceksin hatta beraber yaşıcaksın mutlu olamazsın üzülen yıpranan sen olursun.boşver gitsin.otur düşün demekki hayırlısı olmamasıymış.daha karşına kim bilir kim çıkacak.tek kızmışsın ailen üzülsün istermisin onlarıda düşün.sen orda huzursuz oldukça arada illaki paylaşçaksın ailenle hiçç kendini üzme.kes at gitsin.

marge cim yaşın 19 mu
bence yaşının toyluğundan hayatı tozpembe görüyosun
ama gerçekler böyle değil işte.

Ay ayrılmıyacaksan bu yazdıklarımız ne olacak? Düğün hediyesimi? Bir vakit yine hamileyken kadın dayak yemişti,ne yazılar yazıldı ayrıl ,boşan diye ama kadın evine geri döndü

öhhhh hastalıklı herif

Yaşınız kaç merak ettim ama
Baya pozitif düşünüyorsunuz.
Artık geçmiş olsun bence nişanlısına

Yada şöyle diyen kadınlarda olur ya
Kocam değil mi hem döver hem sever

ooooffffff!!
bunu duymaşıstım aldattıldın ve onu affettin öyle mii
boşa konuştuğumun farkına vardım şuan kesinlikle eminim
ki barışırsın hatta evlenirsin de...
hakkında hayırlısı olsun

Iyiki yol yakinken dönmüssünüz, verilmis sadakaniz varmis.
Insan önce kendine deger vermeliki, baskasida ona o degeri versin. Umarim karsiniza sizin degerinizi bilen ve sizi üzmeyecek biri cikar.

evet karsınızdakı ınsan bır cok konuda yetersız hatta fazlaca kaba
ama sızde de hatalar var bence
sonucta nasıl olmus olmus ama bır sekılde yuzukler takılmıs ve dugun gelınlık asamasına gelınmıs
yanı bır cok seyı mantıgınıza yatmasa da kabul etmıs hedefınıze dogru yuruyormussunuz
demek kı sızı ona baglayan bır seyler varmıs ılıskınızde
cok alttan aldıgınız ıcın gelınlık meselesı patlama noktanız da olabılır ama sızde de usul hataları var bana gore
mesela kayınpederınıze soyledıgını "sizi bişeyden saymıyolarki " lafını sıze karsı kullanabılırdı ama kayınpederınız bunu yapmamıs
zıra bu sekılde onemlı bır karar verıyorsunuz parmagınızdakı yuzugu gunler once cıkarıyorsunuz ama bıttı kararınızdan babanızın haberı yok henuz
neden acaba sız de belkı barısırsak babama duyurmadan blof sonrası yola getırırım dıye mı dusunuyorsunuz bılıncaltınızda
yanı sızde de nısanlınıza karsı acık bır kapı var bana gore
yanı kendımı koyuyorum yerınıze de
gercekten o yuzugu parmagımdan cıkarmıs olsam
ılk once aılemle kendım gerekcelerıyle paylasırdım
bır daha muhatap olmak ıstemedıgımı ve bu ısı aıle buyuklerının konusarak sonuca vardırmasını ısterdım
ne msjlasmak ne konusmak ne de baska bır sekılde ıletısme gecmezdım sahsen
ama sız henuz kendı babanızla bıle oturup paylasmadan, krıtıgını yapmadan nısanlınızın aılesıne soyluyorsunuz
yanı babanızı dusurdugunuz durum da cok kotu bu cercevede bana gore
kayınpederınız babanızı arayıp kızınız yuzugu atmıs gel dnurum konusalım dedıgınde babanızın dumurunu hıc dusunmedınız mı

buraya yansıtılandan farklı oldugunu dusunuyorum ılıskılerınızın
ınsa allah hakkınızda hayırlısı olur

Konu nerelere uçmuş gitmiş yuh artık. Birincisi kadınlarda erkekler kadar tensel teması hak ederler benim gözümde. Seviyorsan aşktır bağlılıktır güvenmektir hisetmektir sevişmek. Olmadı diyorsun varsayalım ki oldu namus beyinde tatlım. Kutuyu açtırmayan ruhu .................. o kadar çok kadın var ki. İnsanı yüreğiyle fikri ile zikri ile değerlendirmekten yanayım ben. Eski nişanlının fikride zikri de ortada. bu saatten sonra dönmek istesende bence dönülemez yola çoktan girmişsin. Uzatmadan konuyu ailene açmalısın bence. insanlar 30 40 yıllık evliliklerini bitiriyorlar birlikte olmak kadar ayrılmayı seçmek ilişkiyi bitirmekte var hayatımızın tam orta yerinde. Neden hala muhattap oluyorsun ki onunla. e tehditleri de safsataysa söyle babana arasın babasını. Bunca şeyi görmezden gelip içinize atmışsınız. Ne yani nişan atmış olmak mı yanlış olacak. Zihniyet yanlış bir kere baban babamı arasın neymiş babasının başı yere eğilmesin miş. GERİZEKALI sormazlar mı bu kız nişanı niye attı ne yaptınız. Yok gelinlikle giren kefenle çıkarmış kavrayamamış seninki sen daha gelinlik giymedin bunun gibiler yüzünden bütün dünya bize barbar gözü ile bakıyor işte. Başı sıkıştı mı ancak havlasın böyle köpekler. ben küçücük bir şehirde yaşıyorum, en yakınımda sekreterim bile 3 kez nişan attı yapamayacağını anlayınca. Büyük şehirde bu kadar duymadım ilk zamanlar yadırgadım yok artık dedim sonra düşündüm biz büyük şehrin kadınlarından daha cesurlar kendilerini daha çok önemsiyorlar. Bende süper bir gelinlik giymedim satın aldık ama benim ki de ikinci eldi ilk evlendiğimde evimde hiç birşeyim yoktu benim şimdi kapıda arabamızdan tut cebimizde parasına kadar her biri var. İlgisizdir tembeldir ama evinin erkeğidir kocam başım her daim dik beni sevdiğini bilirim bacağımı masaya çarpsam masaya düşman olur onu da bilirim. Allahım bozmasın huzurum yerinde 3 kez düğünüm iptal edildi eşimle benim seçimim değildi düğünümde olmadı gelinliğimi sadece 2,5 saat giydim. Bunlar değeri anlamak için kıstas değil ama anlattıklarının içinden çıkarılması gereken başka şeyler var. ben onlara dayanarak sana bu işin olmayacağı konusunda yorum yapmıştım. Herkes annesine babasına bağlı olmalıdır tadında. Annem benim içindesenin içinde ali veli içinde vaz geçilmezdir, ama karar mekanizması değildir. Bence annenden babandan onları bu mevzularla üzdüğün için özür dilemeli ve babanla paylaşamayacağın şeyler yaşamadığın için herşeyi tek tek anlatmalısın. seni tehdit ettiğinide baban sana kızsa da kol kanat mutlaka gerer o da nişanlın gibi dar kafalı değilse ki anlattığına göre dar kafalı da değil. Daha ne düşünüyorsunence harekete geç ve kurtul artık. Benim içim şişti ben arayacağım artık nişanlını yoksa. Dimdik ol güzelim bak burda kaç kişi senin arkanda ama önce Allah inancın imanın var senin sonra da ailen.

Benim anlamadığım ben bitti desem ben artık onlarla muhatap olmam annemi ve baba ön plana sürerim gelir nişanlı bozuntusu yüzüğü babama verir babamda elveda der gider

Benim anlamadığım ben bitti desem ben artık onlarla muhatap olmam annemi ve baba ön plana sürerim gelir nişanlı bozuntusu yüzüğü babama verir babamda elveda der gider

En son yazımda ben de bunu diyordum güzel bir tespit daha .

Ne diye hâlâ mesajlaşıyorsun

böyle bir adamla çok zor canım...yaşadıkların yaşayacaklarının fragmanı esas film evlendikten sonra başlar sakın unutma....

fragmanı buysa kendisi... offf düşünmek bile istemiyorum...
arkadaşım allahın sevdiği kuluymuşsun ki kurtuldun o "adam"dan... ona adam demek bile geçmiyo içimden ya neyse... çünkü nefret ederim kadını tehditle yaşadıklarını kullanarak yanında tutmaya çalışan adamlardan. karaktersiz şey... madem senden çok anasından yok muş gitsin bulsun kendine sende davul zurna ile kutla bu ayrılığı. ilk yazdığı mesajları okurken belki pişman olmuştur da senin kıymetini anlayacaktır falan diye düşünürken mesajlar git gide nasıl zorba kaba ve karaktersiz olduğunu gösterdi... yaşlarınız kaç bilmiyorum ama o hiç gelişememiş... boşver şimdi onu geçmişi söylediklerini etrafınızdaki milletin lafını sözünü...kendi ayakları üzerinde durabilen bi kızsın sen önüne bak yoluna devam et kurtulduğun içinde bol bol dua et...

tüm sayfaları okuyamadım ama en basta yazdıklarından açıkça anlasılıyor sen kendine eş değil basına bela bulmussun. koşarak uzaklas bence. nisanlılıkta ya da sevgililik doneminde bu kadar yıpratmamamız lazım kendimizi olmazsa olmaz evlenim mutsuz olmaktan iyidir herhalde nisanı atmak. evlendikten sonra zaten , evlenmeden çok iyi anlasan çiftlerin bile bır yığın problemleri oluyor birde sen boyle ana kuzusu bir adamla evlenip annesinin yanında oturacaksın. yakma kendini bence. evlenince daha beter olur.

Ya kızlar tamam aile kavramı çok önemli kabul ediyorum ama burda bence nişanlısı ve gamzeli-İSt arasında ki kaprisler olayı bitirmiş. Kabul insan hayatında bir kere o denli önemli bir günü yaşayabilir. isterse 10 defa eğlensin ama ya ben esma sultan yalısında evlensem ne olur ki evimi altın varaklarla süslesem ne olur ki içerisinde huzur olmadıktan sonra. Ben çirkin buluyorum ailelerin ve eş adaylarının bu konularda bu kadar karşı karşıya gelmelerini. Yani burada gelinlik neden bu kadar çok telaffuz ediliyor ki çok daha önemli bir sorun var ortada erkek annelerinin ders alması gereken. Bana da gelinlik alınacak bu iş çözülecek gibi geliyor. Kızlarımız neden hala saçma sapan detaylarla uğraşıyorlar. Tamam herşeyin gönlünce olması huzrulu yuvanın ilk adımının eksiksiz atılmış olması sanırım bir kadının en büyük hayalidir Allah herkese en güzelini gönlünden geçeni nasib etsinde. Neden maddi konular ilişkileri bitiriyor ki. Para çok önemli ama en önemlisi değil. gelinlik beni kocamın sevgisi kadar mutlu edemez ediyorsa sorun var demektir. Bu işin sonunu ben çok merak ettim. Gamzeli_ İst konunun içerisinde senden feyz alarak senin dışına çıktım kusura bakma ama yeri gelmişken söylemeden edemedim. Benmi çok yanlış düşünüyorum acaba

marge cim yaşın 19 mu
bence yaşının toyluğundan hayatı tozpembe görüyosun
ama gerçekler böyle değil işte.

Gerçekleri çok iyi bilecek yaştayım. Okumuş görmüş iyi bir ailede yetişmiş biriyim ben. Hayatı toz pembe görmüyorum.
Ayrıca evliyim. Ve evliliğim için bende eşimde çok çaba harcadık. Şu anda çok mutluyuz. Sadece bana hiç bir çaba harcamadan nişanı atmak saçma geliyor.

gelinlik alınıp iş çözülmez bence
bu lafları bu kabalıkları hakaretleri tehditleri eden biriyle artık olunmaz gibi gelio yaa bana. konu sahibini tanımıorum ama ben yapamazdım. özür bile dilemedi. hatalarını kabul etmedi. hala kendini savunuo annesini savunuo. babamın başı eğilmesin de kimin eğilirse eğilsin dio. sende ailende umrumda değilsiniz zerre degeriniz yok dio resmen. anam bulunmaz ama sen bulunursun dıo. yine sen degersızsin dio adam. bağıra bağıra sana deger vermediğini söyleyen bı adamla evlenırmısın sen yesho??

Yaşınız ya da evli olmanız ile ilgili bir derdim yokta. Çaba sarf etmek için BU KONUDA iki kişi olmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…