- Konu Sahibi gamzeli_st
-
Bence adam seviyor ki bunu bile demiş. İnsan bu konuma gelince ağzından daha beterleri bile çıkabiliyor. Eğer kız seviyorsa konuşmalı. Öyle pat diye yok şikayetmiş yok savcılıkmış olmamalı.
Daha geçenlerde karısını öldüren bir adam kadının ölü bedenine kapaklanıp "seni çok seviyordum, bırakıp gitme diye vurdum" diye ağlıyordu. Böyle seven adam sevmesin.
Ben evlenince düzelir demiyorum durumu düzeltmeye çalışsın diyorum adam üst üste mesaj atıyor belli ki bırakmak kaybetmek istemiyor. Eğer kızda seviyorsa bu fırsatı kaçırmasın eğer benı seviyorsan şartlarm şu şu şu bunları yapacaksın yapmıyorsan çek git ben böyle mutlu olamam desin.
Bence adam seviyor ki bunu bile demiş. İnsan bu konuma gelince ağzından daha beterleri bile çıkabiliyor. Eğer kız seviyorsa konuşmalı. Öyle pat diye yok şikayetmiş yok savcılıkmış olmamalı.
Eğer seviyorsa düzelir bal gibi düzelir hemde. Baktın ki düzelmiyor çek git. Ne kaybedersin ki zamandan başka. Eğer erkek seviyorsa annesini bile arkaya alabilir ayrı eve çıkabilir. Bunu yapmaya çalışsın diyorum kız.
"sen bulunursun" diyen bi adamla evlenilir mi yahu....gitsin bitane daha "ben" bulsun o zaman...hiçbişey yapmasa bu cümle yeter...buram buram "anne dolduruşu" kokuyor....
adam seviyorki bunu bile demiş ne demek yaa?????
bu tarz kadınlar kendilerini döven onu giyme bunu giyme diye baskı yapan adamlarada vay anasını beni ne kadar seviyo gözüyle bakıyolar, sevgi bu değildir ya da benim hayat tarzıma göre bu değil diyim
işte oldğum için yazamadım.Dün benle bu konuları konuşurken babası aradı babasına herşeyi anlattım.Bana dediki onların dediğine bakma istediğin yerden diktir.Adama dedimki sizi bişeyden saymıyolarki onlar hep arasında hallediyo en ufak bişeyde beni arıyolar annem dururken beni neden arıyolar dedim.Aklıma ne gelirse herşeyi anlattım babasına.Ben kesinlikle bu insanı istemiyorumm bu akşam babamada söylicem ve artık umrumda olmicak.Onun yaparım ederimleride boş.Kuru gürültüden ibaret o.Şuan sadece çırpınıyo seviyesizce çırpınıyo ama susmasını bilecek.İki gün sonrada ağladım msjları gelir ve biter bitmek zorunda nefret ediyorum artık.
Benim anlamadığım ben bitti desem ben artık onlarla muhatap olmam annemi ve baba ön plana sürerim gelir nişanlı bozuntusu yüzüğü babama verir babamda elveda der gider
Benim anlamadığım ben bitti desem ben artık onlarla muhatap olmam annemi ve baba ön plana sürerim gelir nişanlı bozuntusu yüzüğü babama verir babamda elveda der gider
böyle bir adamla çok zor canım...yaşadıkların yaşayacaklarının fragmanı esas film evlendikten sonra başlar sakın unutma....
marge cim yaşın 19 mu
bence yaşının toyluğundan hayatı tozpembe görüyosun
ama gerçekler böyle değil işte.
Gerçekleri çok iyi bilecek yaştayım. Okumuş görmüş iyi bir ailede yetişmiş biriyim ben. Hayatı toz pembe görmüyorum.
Ayrıca evliyim. Ve evliliğim için bende eşimde çok çaba harcadık. Şu anda çok mutluyuz. Sadece bana hiç bir çaba harcamadan nişanı atmak saçma geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?