- Konu Sahibi gamzeli_st
-
arkadaşlar ben onun mesajlarına rağmen en başta savcılığa vermemiştim ya hani. Sonra bigün mesaj attı hiç atmıyodu. yazmış ki " hani savcılığa veriyodun ne oldu fln gibisinden gülmüştü bide.Peşindende eden bulurmuş ettinki bulcan yazdı. O ilk mesajın siniriyle işten çıktım sabah saat daha 9 gittim adliyeye.
2.5 sayfa dilekçe yazdım herşeyi anlattım.Savcıyla görüştüm o "hani savcılığa veriyodun ne oldu" mesajını bizzat savcı okudu onlarda ayrıca dilekçede not ettiler.Benimde aksilik o ilk başlardaki tehtitlerin geldiği telefonum kapanmıştı açılmıyodu yeni telefon almıştım ve ilk mesaj olarak bu vardı bununla gittim.
Aradan 2 hafta fln geçti bugün adliyeden msj geldi bana.Facebookta ki hakaret içeren mesajların sayfa görüntüsünü yarın saat 9 da getirin diye. Bende çıktısını aldım.
Ayrıca bu yeni telefonuma gelen word'e yazınca 3 sayfa tutan mesajları word'e yazıp çıktı aldım tarih saat ve mesaj olarak.
Sıkıntı yaptığım yer şurası.Facebookta hakaret içeren demişim ama ondan çok ben yazmışım yazdığım cümlelerde gerizekalı şrefsiz ezik erkekmisin sen insan ol gibi hitaplarda bulunmuştum.Ama ne yapim hiçbşeyi gizlemeden o sayfayı komple çıktı aldım.Ve orda ben ona "savcılığa iyi malzeme çıkarıyosun devam et" dediğimde oda " beni savcılığa verdiğine inanmıyorum ama inş vermişsindir abinin ailene sana kurşun yağdırırım yazdığı mesajları duruyo. o zaman görürsün fln yazmıştı.bunuda götürmüş olcam
Sizce konu nereye gidicek benim hiçbi bilgim yok. ve abimin ona tehtitli msaj atması sorun olurmu? Sonuçta bana 2 saat müddet veriyodu o ara.Abime anlatmıştım oda öyle susturdu susmasaydı kalkıp oraya gitcekti.
Çok az bile olsa bilgisi olanlardan fikir bekliyorum bu işin sonu ne olur
arkadaşlar ben onun mesajlarına rağmen en başta savcılığa vermemiştim ya hani. Sonra bigün mesaj attı hiç atmıyodu. yazmış ki " hani savcılığa veriyodun ne oldu fln gibisinden gülmüştü bide.Peşindende eden bulurmuş ettinki bulcan yazdı. O ilk mesajın siniriyle işten çıktım sabah saat daha 9 gittim adliyeye.
2.5 sayfa dilekçe yazdım herşeyi anlattım.Savcıyla görüştüm o "hani savcılığa veriyodun ne oldu" mesajını bizzat savcı okudu onlarda ayrıca dilekçede not ettiler.Benimde aksilik o ilk başlardaki tehtitlerin geldiği telefonum kapanmıştı açılmıyodu yeni telefon almıştım ve ilk mesaj olarak bu vardı bununla gittim.
Aradan 2 hafta fln geçti bugün adliyeden msj geldi bana.Facebookta ki hakaret içeren mesajların sayfa görüntüsünü yarın saat 9 da getirin diye. Bende çıktısını aldım.
Ayrıca bu yeni telefonuma gelen word'e yazınca 3 sayfa tutan mesajları word'e yazıp çıktı aldım tarih saat ve mesaj olarak.
Sıkıntı yaptığım yer şurası.Facebookta hakaret içeren demişim ama ondan çok ben yazmışım yazdığım cümlelerde gerizekalı şrefsiz ezik erkekmisin sen insan ol gibi hitaplarda bulunmuştum.Ama ne yapim hiçbşeyi gizlemeden o sayfayı komple çıktı aldım.Ve orda ben ona "savcılığa iyi malzeme çıkarıyosun devam et" dediğimde oda " beni savcılığa verdiğine inanmıyorum ama inş vermişsindir abinin ailene sana kurşun yağdırırım yazdığı mesajları duruyo. o zaman görürsün fln yazmıştı.bunuda götürmüş olcam
Sizce konu nereye gidicek benim hiçbi bilgim yok. ve abimin ona tehtitli msaj atması sorun olurmu? Sonuçta bana 2 saat müddet veriyodu o ara.Abime anlatmıştım oda öyle susturdu susmasaydı kalkıp oraya gitcekti.
Çok az bile olsa bilgisi olanlardan fikir bekliyorum bu işin sonu ne olur
Canim anladigim kadariyla sen nisanlindan da sogumussun. Bastan Boyle sorunlar yasiyordun ev lenience ne olacak. Sen kaftans yatak biri i de bulanilirsin. Eger nisanlindan sana deger verseydi annesini ayri Seni ayri tutardi. Bence aileside problem tabi AMA en Basta evlenecegin Adam la anlasamiyorsun kiBi kaç gün önce yaşadığım sorunları paylaşmıştım sizinle.Kaynanamla bir oturcaktık.Ben istanbulda onlar başka şehirdelerdi.
3 Gün önce kendi kafasına göre gidip gelinlik bakmış orda.Oğlunu aramış oğluda bana msj atıyo biz işteyken.Annemle konuştunmu diye.Hayır konuşmadım dedim.İnternete gir de sana bişey göstercekmiş açıklamayı annem yapar dedi.Nete girdim kardeşi bi site linki verdi.Girdim bi gelinlikçinin sitesi.Baktım baktım güzel bişey yok.Kaldıki biz daha 1 hafta önce onlara gitmiştik eşya bakmaya.O zaman da diyebilirdi gel kızım gelinlikte bakalım diye.Ben zaten burda istanbulda bi yerle anlaşmıştım hatta nişanlımın babası ailemin yanında tamam orayla görüş ödemeyi bana bırak demişti.
Neyse annesi orayla görüşmüş.Nişanlımla akşam konuşuyoruz 350 liraymış ve 20 model varmış bende gidip birini alıcakmışım.Dedimki ne o kiralıkmı.Hayır satın alma dedi.Onlar kullanılıp elde kalanlardır dedim satmak için öyle bi fiyata sunuyolardır dedim.Hem ben daha burda bakmadım önce bi burda bakim dedim.Oda hemen triplere girdi.350 Lira işte yarı yarıya çok uygun, 350 liralık dururken 1 milyar vermek ne kadar mantıklı dedi.(halbuki alcağım 700 dü) Nişanlıma dedimki.Kusura bakma ama bari gelinliğim güzel olsun.350 ile 500 arasında bulursan ne ala dedi ama bulamazsın dedi.Niye şartlıyosunki ben zaten pahalı bişey peşinde değilim dedim.En özel günümde giycem onu dedim.Bana dediki sanki üstünde kiralıkmı yazıyo ne var sanki 1 saat giyip çıkarcaksın fln.Bende dedim "zaten hiçbi istediğim olmuyo.Almayın istemiyorum.Yatıyorum ben" dedm telefonu kapadım. Oda msj atmış hemen ortalığı ateşe ver diye. O msjmdan sonra hiçbi şekilde görüşmedim oda 5 kere fln aramıştır.3 gündür.
Dün gece annesi aradı açmadım kendisi aradı açmadım.Msj atmış "sen açma o telefonu sana yedirmicekmiyim.Benimkini açmıyosun bari anneminkini niye açmıyosun inş senin annen babanda beni arar açarsam namerdim" yazmş.
Ben bi yüzükle duruyorum annesi nişanı kaldırdı herşeye muhalefet.Ne bilezik istedi bizimkiler ne bişey.Kadında anlayış yok oğluda ondan aşağı kalır değil.Hiçbişey istemedim zorlamadm masraf etmediler bana hiç.Söz kestik daha evimize adım atmadılar.Bu gelnlik konusu son nokta oldu.Düğünde otobüs tutmaya bile karşılar.Annesi çok süslü.Eminim düğünde kendine alacağı elbisenin yarı fiyatıdır o gelinlik.Ben kimsesiz değilim bu kadar aşağılanmayı haketmedim.
Nerde ne cimrilik yapıcaksa kadın beni aradı bu güne kadar.Hiç annemi arayıpta fikir danışmadı.Hep beni sıkıştırdı.İllallah ettim artık.Nişanı kaldırdı düğünde yapmayın nikahtan gel dedi.Bari düğünüm olsun dedim.Ondada problem çıkardılar böyle.Ben tek kızım.Hadi insanlıktan anlasalar neyse.Kime sorsam onları haksız buldu sizce ben nişanı atıp ayrılmakta haksızmıyım allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?