Nişanı attım....

arkadaşlar ben onun mesajlarına rağmen en başta savcılığa vermemiştim ya hani. Sonra bigün mesaj attı hiç atmıyodu. yazmış ki " hani savcılığa veriyodun ne oldu fln gibisinden gülmüştü bide.Peşindende eden bulurmuş ettinki bulcan yazdı. O ilk mesajın siniriyle işten çıktım sabah saat daha 9 gittim adliyeye.

2.5 sayfa dilekçe yazdım herşeyi anlattım.Savcıyla görüştüm o "hani savcılığa veriyodun ne oldu" mesajını bizzat savcı okudu onlarda ayrıca dilekçede not ettiler.Benimde aksilik o ilk başlardaki tehtitlerin geldiği telefonum kapanmıştı açılmıyodu yeni telefon almıştım ve ilk mesaj olarak bu vardı bununla gittim.

Aradan 2 hafta fln geçti bugün adliyeden msj geldi bana.Facebookta ki hakaret içeren mesajların sayfa görüntüsünü yarın saat 9 da getirin diye. Bende çıktısını aldım.

Ayrıca bu yeni telefonuma gelen word'e yazınca 3 sayfa tutan mesajları word'e yazıp çıktı aldım tarih saat ve mesaj olarak.

Sıkıntı yaptığım yer şurası.Facebookta hakaret içeren demişim ama ondan çok ben yazmışım yazdığım cümlelerde gerizekalı şrefsiz ezik erkekmisin sen insan ol gibi hitaplarda bulunmuştum.Ama ne yapim hiçbşeyi gizlemeden o sayfayı komple çıktı aldım.Ve orda ben ona "savcılığa iyi malzeme çıkarıyosun devam et" dediğimde oda " beni savcılığa verdiğine inanmıyorum ama inş vermişsindir abinin ailene sana kurşun yağdırırım yazdığı mesajları duruyo. o zaman görürsün fln yazmıştı.bunuda götürmüş olcam

Sizce konu nereye gidicek benim hiçbi bilgim yok. ve abimin ona tehtitli msaj atması sorun olurmu? Sonuçta bana 2 saat müddet veriyodu o ara.Abime anlatmıştım oda öyle susturdu susmasaydı kalkıp oraya gitcekti.

Çok az bile olsa bilgisi olanlardan fikir bekliyorum bu işin sonu ne olur

kesinlikle çıktıyı al git, neticede gerizekalı falan demek ayrı cana kastetmek ayrı şey

verilmiş sadakan varmış arkadaşım vallahi iyiki kurtulmuşsun bak ilerde ne hale gelirdin yoksa..

Allahın sevdiği kuluymuşsun canım.Allah yardımcın olsun. ya bide evlenseydin (( savcı ya her yazışmanızı ver canım.

canım ya senın nedır bu dengesız den cektıgın bırkere bıtırmıstın keske hıc barısmasaydın bırkere olmayınca olmuyor demekkı umarım kurtulursun

keşke numaranı değiştirseydin sana yem atmış ve oltaya gelmişsin yeniden tabiri caizse.

Ama olsun savcılığa vermen de iyi olmuş bir daha edemez o sözleri aklı başına gelir

geç de olsa savcılığa vermene sevindim. yaptıkları yanına kalmasın. hep kadınların susmasından erkekler bu kadar cesur, kendinden emin çıkışlar yapıyor. bi mahkemeye düşsün de bir daha eli gidiyor mu telefona.

seni fitlemek istemem ama ayakta alkışlıyorum
Ne ezdircen kendini aslında ayrılmamış olsan ayrılma burunlarından getir. Bu gelinlik olucak kesinlikle de tavrını koy, burnundan kıl aldırma azarlayıver derdim malum azarlayan tersleyen gelinler kıymetli oluyo. Ama ayrılmışsan bunda da vardır bi hayır sonuçta kader kısmet meselesi bu işler.

şükret sen arkadaşım şükreeet Allaha böle bir insanı yol yakınken tanımışsın da paçayı kurtarmışsın bunlardan diye. bu ne böyle yaa birde sen bunlarla nasıl aynı evde oturmayı düşünürsün of offf offff düşündükçe benim içim daralıyor. uzak tut hayatından bunları. vallahi bazı arkadaşlar burada ayrılıp bir sürü olay oluyor sonra barışıyor sen sakın böyle bir hataya düşmeeee bunlar seni yer bitirir ömür bırakmaz sende

Canim anladigim kadariyla sen nisanlindan da sogumussun. Bastan Boyle sorunlar yasiyordun ev lenience ne olacak. Sen kaftans yatak biri i de bulanilirsin. Eger nisanlindan sana deger verseydi annesini ayri Seni ayri tutardi. Bence aileside problem tabi AMA en Basta evlenecegin Adam la anlasamiyorsun ki

kurtulduğun iyi olmuş baştan böylelerse sonra sana hayatı zehir ederlerdi. düğün olmaması ne demek ya gelinlik insan kaç kere giyer.
sonuçta sen evden kaçmıyorsun telli duvaklı gelin olacaksın tabiki

seni canı gönülden tebrik ediyorum çok iyi bir karar vermişsin nişanlının ailesinin gelir düzeyi nasıl acaba ?belki iyi değildir durumları dicem ama sen anlayışsız bi kıza benzemiyorsun farkındasındır . ama anlatığın olaya göre spına kadar haklsın bi kere kaynananı bi kenara at nişanlnın sana karşı tavrı çok kötü.anlayışsız şimdi böyleyse evlenince daha beter şeyler yaşarsın ammmmaaaan boşver kocamı yok :) takma kafana iyi yapmışsın daha kültürlü bi aile bul kendine :)

en doğru olanı yapmışsın hayırlı insanlarla karsılastırsın rabbim
sen kaynananla beraber oturmayı kabul etmişsin yetmezmiş gibi gelinliğine bile karısıyorlar ayıp valla
hakkında en hayırlısı olsun

bunlar senin gibi masrafsız birini bile kaçırdılarsa asla gelin falan bulamazlar çünkü her aile kızını telli duvaklı gelin verir. ev ister döşensin ister. iyi maaşlı damat ister. bunlar anca kız kaçırırlarsa gelin ederler. çünkü sadece kaçan gelinin birşeyi olmaz.

Dışarıdan söylemek kolay ama yol yakınken iyi yapmışsın bence de.. Büyükler derki kaz tüyünü çekerken bağırır diye, bu evlenme, düğün, merasim türü işlerde kız tarafı erkek tarafını ne kadar masrafa sokarsa ne kadar nazlanırsa o kadar kıymetli oluyorlarmış ileride de, benim komşuteyzelerden duyduğum bu:)
Sizin konunuza da gelecek olursam ilk sayfada demişsinizki sen bulunursun ama anne bulunmaz diye, madem çok meraklısın al o zaman annenle otur denir bu durumda başka söylenecek laf yok bence. Geçmiş olsun size de, ama her olay bir deneyim kazandırıyor bize, ileride daha iyileri, size daha fazla saygı ve sevgi duyacak kişiler çıkar umarım çok mutlu olursunuz.

uzun zaman sonra ilk defa geldim yorumlarınız beni çok mutlu etti ben çook iyiyim inadımdan ve kararımdan bi an olsun vazgeçmedim :)) hiç üzmedim kendimi hep moralim yüksekti bu olaydan sonra ister istemez kişiliğim ve iyi niyetli düşüncelerimde köreldi malesef artık bu kadar iyi niyetli olmicam kimseye karşı. Dediğiniz gibi ne gerekiyosa olmalı ve şuanda evlilik felanda düşünmüyorum o kadar soğudum yani :)) daha yaşım küçük (21) önümde uzun zamanım var Allah hayırlısını nasip etsin gerisi boş.

Bu olaydan sonra ailemle geçirdiğim her gün için şükür ediyorum evin tek küçük kızı olarak mutluyum valla.zamanında kafamı çok yıprattılar şimdi akıllandım oturuyorum oturduğum yerde :))

Ve son olarak yaptığım şikayet sonucunda mahkeme kararı alınmış 6,asliye ceza mahkemesinde. 4 ay fln var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…