• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanı attım....

öncelikle gercekten gecmis olsun ayni seyi ablamda gördüm simdi evlendigine bin pisman ve her nedense annemleri suclar niye beni engellemediniz diye.. senin ailen karsi cikmadimi hic??? hakkinda hayirlisi buymus diyorum gecmis olsun...

annemle babam ben seviyorum diye çıtlarını çıkarmadılar.Sevgiyi para puldan önde tuttukları için orda oturmama bile müsade ettiler yoksa ben tek başıma onu buraya getirmeyi bile başarmıştım.Ailem bu kadar pislik olduklarını bilmiyo hele babam hiç bilmiyo.Annemede bilmediklerini yani detaylarıda anlattım. Yine bana bırakıyo.Bende istemiyorum.Bile bile kendimi yakacak kadar beyinsizmiyim ya çocuğa bak hala cezalandırmaktan bahsediyo gerizekalı kaç gün olmuş insan bi pişman olur ne kadar mal insanlar varmış tövbe ya >:(

Kuuzuum sakın taviz verme.

Tehditte etse barışma.

bu sefer eskisi gibi olmaz.

Annen baban arkanda.

Seni sahipsiz mi sanıyor.

Adamı denizli horozu gibi öttürürler ona göre:27:

Son düzenleme:
ben şahsen konuşmak açıklama bile yapmak istemiyorum.Ben şimdi ne yapmalıyım.Bitti dememe gerek varmı hiç cvp vermesem böyle daha iyi değilmi zamnla anlasın.Şimdi ona bitti artık demem sadece beni üzer zamanla anlasın ot kafalı

şuan sinirlisin ama yarın öbür gün sinirin yatıştığında illaki konuşmak isteyeceksin, o da isteyecek..
sonuçta bu bi flört değil nişan..
konuşmadan bitirmek olmaz sanıyorum..
eğer gerçekten kararlıysan, bugün konuş, söyle derim ben..
yoksa yarın öbür gün sinirin hafiften geçmeye başlayınca, ikna edebilir seni..
ama eğer kesin kararlı değilsende bu sinirle konuşma derim..

Canım valla Allah kurtarmış seni. Ben gelinlik mevzusuna takılmadım açıkçası parası olmayabilir tamam, bunu sana anlatabilir tamam, sende anlayışla karşılardın o zaman ama annesinin emrivaki yapması çok iğrenç gelinliğin fiyatının 350TL olmasından dolayı değilde anasının emrivaki yapmasından acayip iğreti oldum :41: Zaten annesiyle beraber oturmayı kabul ederek neredeyse hatanın en büyüğünü yapıyormuşsun, bundan sonra kendi yoluna git işine gücüne ver kendini ve kendine layık birisini bul :51: Bırak anasıyla mutlu olsun alacakları kızında vay haline yazık valla.. Ve bence bu konuda da kararlıysan bir an önce ayrıldığını bildir ona, bilsin ki işler nereye varacaksa varsın şekerim..:51:

annemle babam ben seviyorum diye çıtlarını çıkarmadılar.Sevgiyi para puldan önde tuttukları için orda oturmama bile müsade ettiler yoksa ben tek başıma onu buraya getirmeyi bile başarmıştım.Ailem bu kadar pislik olduklarını bilmiyo hele babam hiç bilmiyo.Annemede bilmediklerini yani detaylarıda anlattım. Yine bana bırakıyo.Bende istemiyorum.Bile bile kendimi yakacak kadar beyinsizmiyim ya çocuğa bak hala cezalandırmaktan bahsediyo gerizekalı kaç gün olmuş insan bi pişman olur ne kadar mal insanlar varmış tövbe ya >:(

En dogrusunu yapiyosun arkadasim, cevap vermeye bile degmez bence en kisa zamanda git numarani degistir ve hayatina kaldigin yerden devam et...ilerde bugünleri düsünüp ya cok iyi yapmisim ya evlenseydim Allah korumus diyeceksin belkide...Insaallah seni gercekten mutlu edebilecek kisiyi kisa zamanda bulursun..

Sakın keşke, belki, şöyle olsaydı gibi şeylere takılma. Adam daha onu bıraktığını fark edememiş, egosu tavan yapmış. Sen bir evin bir kızı olarak onlara hizmetçi mi gidiyormuşsun. Bir kere beraber oturmakta ne imiş? Yoksa ev tutup dayayıp döşemeye gücü evlenmesin, adamım ben diye çıkmasın meydana. İkincisi, annesinin sözünden çıkamıyorsa, sen bulur ama anne bulamam diyorsa gitsin de karılığını da anası yapsın. Üçüncüsü seni tehditle, korkutarak, şiddetle kazanacaksa aklınca bir yanaya baksın ben kimim, bu kızı hak edecek ne özelliğim, kişiliğim var diye düşünsün. Şimdi hiç uzatmadan babana olanları anlat, bu işin bittiği resmileşsin. Sakın ama sakın dönmei düşünme. Sen değerlisin, beraber olacağın, ömür geçireceğin kişi sana değer vermeyecekse hayatında yeri yok. O, annesi yada onun tarafından biri ararsa da açma telefonunu, senin de dediğin gibi annen var baban var senin onları arayıp konuşsunlar, hem de sinirlerini bozma. Adam pişman olacağına hala ukalalık yapıyor. En zor anlarında, en duygusal anlarında bu adam beni hak etmek için ne yaptı de kendine. Eminim onu silkelemekten başka bişey gelmeyecek içinden. Hayata bir kere geliyoruz, kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok

Kesinlikle barışma şimdi hanımlar belki bana kızacak ama benim kayınvalide bize düğün takı ev eşyası masraflarını ödettiği gibi bide utanmadan gelip bana 200tl lik hediyelik bilezik taktı utanmadan ailem şok geçirdi sırf seviyorum diye seslerini çıkarmadılar 2 yıldır düğün borcu ödüyorum görümcem kayınvalidem düğünüme gelirken şıkır şıkır giyip geldiler bana gelince cimrilikleri tuttu sakın barışma sanıyorlar ki bu kız bize muhtaç oğlum gibisini bulamaz yoooooooooooooo öyle bişey kesinlikle yok sen daha iyilerine layıksın sakın dönme daha iyisini bulursun emin ol şuan evliyim ama yeri geldiğinde pişmanlıktan ölüyorum çünkü severek evlendiğimi bile yeri geldi yüzüe vurdular şimdi görümcemin sevgilisi var ne yapmalıyım acaba :27:

Sakın keşke, belki, şöyle olsaydı gibi şeylere takılma. Adam daha onu bıraktığını fark edememiş, egosu tavan yapmış. Sen bir evin bir kızı olarak onlara hizmetçi mi gidiyormuşsun. Bir kere beraber oturmakta ne imiş? Yoksa ev tutup dayayıp döşemeye gücü evlenmesin, adamım ben diye çıkmasın meydana. İkincisi, annesinin sözünden çıkamıyorsa, sen bulur ama anne bulamam diyorsa gitsin de karılığını da anası yapsın. Üçüncüsü seni tehditle, korkutarak, şiddetle kazanacaksa aklınca bir yanaya baksın ben kimim, bu kızı hak edecek ne özelliğim, kişiliğim var diye düşünsün. Şimdi hiç uzatmadan babana olanları anlat, bu işin bittiği resmileşsin. Sakın ama sakın dönmei düşünme. Sen değerlisin, beraber olacağın, ömür geçireceğin kişi sana değer vermeyecekse hayatında yeri yok. O, annesi yada onun tarafından biri ararsa da açma telefonunu, senin de dediğin gibi annen var baban var senin onları arayıp konuşsunlar, hem de sinirlerini bozma. Adam pişman olacağına hala ukalalık yapıyor. En zor anlarında, en duygusal anlarında bu adam beni hak etmek için ne yaptı de kendine. Eminim onu silkelemekten başka bişey gelmeyecek içinden. Hayata bir kere geliyoruz, kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok

Yapılabilecek en mükemmel yorumdu.. Alayına giderr... :P

simdii is nisani atmkDA DEIL KARARIN ARKASINDA DURMAK önemli gerckdende nasil basladi öle gidio simdi ne yaptirdiysan kär cünki seni ne kadar zor aldilar kiymetli oluon nisanlinin huyu iyiyse ilerde evlenince yani bukadar karisttirticksa ....oda soru isareti ama yok ya boswer okadar kaptirma

Senin gibi bir insan nasil olurda tehtitlere boyun egip kabul etti barismayi?

Yasadiklarinizi ozelinizi "anlatirim" diyen bu karaktersiz sahis icin uzulme
gec bile kalmissin ayrilmakla
neden aramiyor diye kendini yeme sakin
kesin annesine anlatmistir ve muhtemelen " arama o arasin" diye komut
vermistir ogluna..

sen o eve gelin gitseydin takilarin dugun paralari
ustune ustluk maasin ve ex nisanlinin maasi bir guzel o
havai kaynanin kontrolu altinda olacakti

ayrica "ana bulunmaz kadin bulunur" cumlesini kuran o insana bu kadar toleransi
gercekten nasil tanidin.. hicmi hic hak etmiyor seni birak seni
ailenden uzaklasmaya, isinden ayrilmaya degmez..

ozelinizi anlatir diye korkma ve gercekten o kisiliksizlere karsi egilme!
"kiril ama eyilme" misali

( kusura bakma uzattim ama ilk konunuda okudum ve
hayretler icerisinde sinirle guldum.. "annemi ara beni gondersin" "askinimi ozledin diye sorarsa, evet de!"
ya kusura bakma
calisiyorsun hayatini kazanacak konumdasin olgun dusunceli bir insanada benziyorsun
cocuk gibi diyorsun ya su adama inan evlenmis olursan su adamla
sevimsiz bir cocukla ugrasmaktan beter ugrasirdin"

En dogrusunu yapmıssın canım hıc uzulmee sen herseyı kabul etmıssın bencee ne kayıncalıdee ne de nısanlın senıı hıc haketmemıslerr ...

sen yerden göğe haklısın hiç üzüntü ya da pişmanlık duyma canım, hatta fakir fukaraya sadaka ver büyük felaket atlatmışsın :)
o kaynanan olacak kadın seni istemiyordu herhalde oğluna direkt bunu yansıtmak yerine seni yıpratarak seni kötü etmiş terbiyesiz kadın !
insan bir kere evleniyor herşey elden geldiğince gönlüne göre olmalı hiç taviz verme hiç bir zaman ;)

tehdit etti hee özelinizi anlatmakla, vay hayvan dicem affedin kızlar.... gene öle bişeye kalkışırsa iftira edio de geç...
kızılca yazmış, evlenince altınlar ve maaşlarınızı yer kaynanan diye. valla haklı. benım kuzenımın kaynanası cok kıskanırdı oğlunu. kuzenle enişte uyurlarken odalarına kapıyı çalmadan girerdi manyak
walla var öyle tipler. seninkide öyle.. aman uzak dur..
ayhh okurken ben gerildim, sen bide yaşıosun bunları. bu terbiyesizliklere maruz kaldın. kıyamam yaa..
dahada bekletme nısanı attıgını duyur onlara, sonrada muhattap olma kımseyle. annenı babanı da muhattap etme.. ay nasıl küfür edesim var suan. ıyyyhhh tiksindim resmen okudukca hepsinden

geçmiş olsun..
beraber oturunca ,ev alıp evine mi çıkacağını sanıyordun sen..
havalı süslü kaynanan ,seni çalıştırıp..yemek yapıyorum, evi ben çekip çeviriyorum,evin masrafları, düğün masrafları diye
maaşlarınıza da el koyacaktı dolaylı yoldan.. sen artık emekli olurdun yine ayrılamzdın kendi evine..
hakkında hayırlı olmuş..sakın döneyim deme.:20:.350 tl de yanlarına kar kalsın..:57:

"sen açma o telefonu sana yedirmicekmiyim.Benimkini açmıyosun bari anneminkini niye açmıyosun inş senin annen babanda beni arar açarsam namerdim" yazmş.

bu lafın üstüne doğru yapmışsın demek geldi içimden.
kendi aramalarına değil annesinin aramasına cevap vermedin diye yedirmeye kalkıyor telefonu.
çok sorun yaşarsınız siz. bence yol yakınken kurtulmaya bak.

Herkes yazmış ama ben de yazmadan geçemedim. Lütfen sakın ama sakın kararından vazgeçme. Nişan atmak hiç de zor ve sorunlu değil ama evlenip ayrılmak ciddi sıkıntı. Sende o kayınvalide ve ana kuzusu damat adayı varken asla huzur vermezler. En güzel yılların saçma mücadelelerle geçer.

Tekrar söylüyorum SAKIN BARIŞMA...

İnsan kendi çiziyor yolunu.Allah kurtarmış seni, sakın barışma tatlım herkes söylemiş burda çok mutsuz olursun ne koca ne kaynana seni haketmiyor dahası bırak elalem konuşursa konuşsun sen ileri bak yarın bosanip döndüğünde de konuşurlar umursama tavsiyem büyüklerin iletsin nisani attığını ve olay kapansın çok konustukca yıpranırsın kimseye sebep söylemene gerek yok ama tek bir cümleyle geçiştir annesi beni yönetmeye çalıştı

Back
X