Nişanı attım....

Çok çok iyi yapmışsın kardeşim,sakın yapdığından pişman olup da seviyorum falan diyip barışma..Evlenip boşanmış bir kadın olarak söylüyorum en doğrusunu yapmışsın,nişanlın seni hiç haketmemiş.Buyursun otursun annesiyle şimdi.

benimde kardeism nisanli o kizda annemle bir gelicek ama benim annem kiz sadece yatak odasi alin dedi diye kizi ben 6 yillik koltuklara getirmem salonu ona dizicem dedi kiz nisna istedi nisanlik kiayafetinden her syei bizimkiler odedi aslidna biz yapmis olduk ve kadin ne isterse aliyor boyle seyelr bir kere olur ayrica o nasil sacmalik gelinligi kaidn beyeniyor ben boyle sye duymadim bos ve ro akdain sana daha cok karisiridi iyiki yari yoldan donmususn sakin barisma bence boyle seyelr evlenincede devam ediyor.benim kaynanama ben kole olayim kadin dogum yaptim diye bilezik takti her izmire gittigimde bana kiyafet alir snein kaynanain nisanlik fiyatina bana ayakkabi aldi bos ver udnyada baska insanlarda var

çok iyi yapmışsın hatta şimdiye kadar iyi bile dayanmışsın.kaldı ki bi de evlenince aynı evde yaşayacakmışsın:47: düşünsene şimdi bile katlanamıyorsun aynı evin içinde nasıl katlanacaksın. Zaten oğlu da ne yapsa ona destek..Bırak ömür boyu ikisi birlikte yaşasın.Hem 350 TLye gelinlik mi olur ya?? Bir milyar bile az bence iyi bir gelinlik için. Ben de iki ay önce evlendiğim için fiyatları ve piyasayı iyi biliyorum.Ayrı ev açmıyo bişey yapmıo bari gelinliğini kendin seç...Ama iyi olmuş yol yakınken fark etmişsin hiççç üzülme.:19:

bir defa ben 750 altında gelinlik görmedim üstelik benim oturduğum yer çok uygun olmasına rağmen yengemde gelinliğe 1.800 verdi bir defa oluyor herşey bir tarafa hadi diyelim gelinlikte aşağıdan aldın daha şimdiden yok telefonu yedirtirim bilmem ne evlenince neler yapar kim bilir verilmiş sadakan varmış ki dönmüşsün canım Allah bahtını açık etsin

önceki konularınıza göz gezdirdimde bide bu adam sizi daha önce aldatmışt, yuh diyorum gerçekten... geç bile kalmışsınız dönmek için, DAHA İYİLERİNE LAYIKSINIZ....

"sen açma o telefonu sana yedirmicekmiyim.Benimkini açmıyosun bari anneminkini niye açmıyosun inş senin annen babanda beni arar açarsam namerdim" yazmş.

bence bu lafı çok ağır. kimbilir evlilikte neler yedirirdi sana. bir an bile pişmanlık duyma. Çok iyi yaptın asla bakış açısı değişmez

üzgünüm canim böyle söyledigim için ama çok iyi yapmissin nisani atmakla.. sirf gelinlik için itiraz ettiler diye demiyorum, su telefon olayi var ya hani annesine açmamissin.. Orda dedigi sey yenilir yutulur gibi degil resmen saygisizlik.. bugün bunu diyebiliyorsa ilerde NELER DEMEZ ! .. senin yaptigina ayni hareketle karsilik verme pesinde bide hâlâ.. içini çok ferah tut, sen ondan bin kat daha iyilerine layiksin kesinlikle !

oncelikle kararliligindan dolayi tebrik ederim.
bu aileyle hele hele bu adamla hayatta omur gecmez.
guven vermiyor insana,es yerine anca kukla olur ondan.tak eline oynat.
istedigi gibi santaj yapsin,her ozelinizi kullansin isterse.
asla umrunda olmasin.
sen kendinden ailen de senden emin olsun.
tek nacizane tavsiyem sakin ama sakin ne yaparsa yapsin asla geri donme.
isterse senin vicdaninla oynasin arkana bile bakma.
cok mantikli ve akilli konusuyorsun.
ne kadar seversen sev su durumda mantiginla aklinla hareket etmelisin.
hakkinda hayirlisi olsun!!!

oncelikle kararliligindan dolayi tebrik ederim.
bu aileyle hele hele bu adamla hayatta omur gecmez.
guven vermiyor insana,es yerine anca kukla olur ondan.tak eline oynat.
istedigi gibi santaj yapsin,her ozelinizi kullansin isterse.
asla umrunda olmasin.
sen kendinden ailen de senden emin olsun.
tek nacizane tavsiyem sakin ama sakin ne yaparsa yapsin asla geri donme.
isterse senin vicdaninla oynasin arkana bile bakma.
cok mantikli ve akilli konusuyorsun.
ne kadar seversen sev su durumda mantiginla aklinla hareket etmelisin.
hakkinda hayirlisi olsun!!!

Evet annemde şimdi telefonda konuşurken üzgündü anladım ama onada dedim kim ne derse desin ben bile üzülmüyo takmıyoken sen hiç takma dedim.Onların içine gidip mutsuz olmamımı istersin yoksa bitmesinimi dedim.Annemde hani belki buraya gelirse annesinin yanından kopup burda oturmak isterse devam edersin dedi yok dedim isterse dünden razı olsun istemiyorum artık dedim.Çünkü soğuttular beni bıktım.

Akrabalar arasındada sevilen biriyim hem kişilik hem davranış.O yüzden oda bunu bildiği için benle beraberdi cefakar biriyim diye.Onu bi tek ben adam ederim diye.Ama kusura bakmasın çocuk bakıcısı değilim ben bu kadarına şükretsin.Yengelerim acıyodu bana beni hiç haketmediği için.O yansın ben değil.

Kendinin degerinin bukadar farkinda olman cok guzel, cogumuz yapamioruz bunu cogu zaman. Sen kesinlikle haklisin cnm ailesi cok iyi olmayabilir adam seni desteklemeli arkanda durmali yoksa surdurmenin bir manasi yok, bende sorun yasadim ayni sizinki gibi soz kesildi bir kez gelmediler vs vs ama olaylarda nisanlim hep arkamda olup onlari karsisina aldi ve simdi hicbiriyle gorusmuyorz omrumun sonuna kadarda asla gormek istemiorum hastalik olur olum olur oglu gitsin ama ben asla.

Çoğu bayan evlilik sürecinde yaşadığınız sorunları yaşamıştır...Gelinlik,gelip gitme,takı katlanılacak şeyler göz ardı edilebilecek konular olabilirdi sevdiğiniz annnesinin hatalarını görmüş olsa ne olursa olsun seni seveceğine yanında olacağına dair umut verse...Nişanlınız başta belli etmiş yüzünü bu adamla ömür geçmezdi iyi yapmışınız...Hakkınızda hayırlısı olsun...

Kendinin degerinin bukadar farkinda olman cok guzel, cogumuz yapamioruz bunu cogu zaman. Sen kesinlikle haklisin cnm ailesi cok iyi olmayabilir adam seni desteklemeli arkanda durmali yoksa surdurmenin bir manasi yok, bende sorun yasadim ayni sizinki gibi soz kesildi bir kez gelmediler vs vs ama olaylarda nisanlim hep arkamda olup onlari karsisina aldi ve simdi hicbiriyle gorusmuyorz omrumun sonuna kadarda asla gormek istemiorum hastalik olur olum olur oglu gitsin ama ben asla.

Keşke oda benim arkmda durup destek olsaydı bana başka ne isterdim.Yanlış kişiyle zaman geçirip emek vermişim herşeyde bi hayır vardır Allah herkesin gönlüne göre versin umarım kolay atlatırım ama onlarda öyle bi pişman olsun istiyorumki

insanlar ne kadar bencil yaa sen her isteklerine ok de onlar senin isteğine kayıtsız kalsın. en doğal hakkın bi kere geliosun dünyaya ilk defa evleniceksin tabi istediğin gibi olmalı herşey.. verilmiş sadakan varmış canım yaa boşver kendi otursun düşünsün anasıyla

Dışardan bakınca çok beğenilen bi tabloyduk.Belki bekar arkdşlardan, nişanlılara fln benim gibi bi iç geçirmiş biri varsa burdan okumasına vesile olayımki göründüğü gibi olmuyomuş cidden.O mutlu sandığınız insanlarda böyle sıkıntılar yaşayabiliyo.Ama benim mutluluğuna özendiğim arkdaşlarım birbirlerine destek herkes yerini haddini biliyo.Bende öyle olur sandım hayallere kapıldım ama beni yeterince sahiplenmemiş demekki. Laylaylom devam etsem edebilirdim ama kendime ederdim ailemi üzerdim.

Lise zamanında herkes çıktığıyla alyans takardı ne öyle çıkma işlerine bulaşırdım nede yüzük takma taraftarıydım Onla çıkarken o yüzğü tak ayrılınca at diğeriyle çık yeni bi yüzük tam bi saçmalıktı.Hep dedimki ilk yüzüğümü evleniceğim insanla takıcam.Taktım ama evleniceğim insan değilmiş

Dışardan bakınca çok beğenilen bi tabloyduk.Belki bekar arkdşlardan, nişanlılara fln benim gibi bi iç geçirmiş biri varsa burdan okumasına vesile olayımki göründüğü gibi olmuyomuş cidden.O mutlu sandığınız insanlarda böyle sıkıntılar yaşayabiliyo.Ama benim mutluluğuna özendiğim arkdaşlarım birbirlerine destek herkes yerini haddini biliyo.Bende öyle olur sandım hayallere kapıldım ama beni yeterince sahiplenmemiş demekki. Laylaylom devam etsem edebilirdim ama kendime ederdim ailemi üzerdim.

Lise zamanında herkes çıktığıyla alyans takardı ne öyle çıkma işlerine bulaşırdım nede yüzük takma taraftarıydım Onla çıkarken o yüzğü tak ayrılınca at diğeriyle çık yeni bi yüzük tam bi saçmalıktı.Hep dedimki ilk yüzüğümü evleniceğim insanla takıcam.Taktım ama evleniceğim insan değilmiş

nasip canım benim.. hakkında hayırlısı olan buymuş öyle düşün ve hep en hayırlısını iste..Allah her zaman gönlüne göre versin..

Ve haksız olduğunu bile bile nasıl bi vicdana sahipki hala aramıyo beni.Arasada durum değişmicek ama ilgnç yani. Ben olsam nasıl üzülürüm kızı üzdüm bi gelinlik için değermiydi derim.Millet amma rahat ve gaddar ayrıyeten zeytinyağı gibi üste çıkıp bide o bana tavır yapıyo.Ne günlere kaldık. Sorsan şimdi ben suçluyumdur.Nankör insanı anlamak zor böyle

Back
X