Nişanı attım....

gamzeli_st

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
349
0
46
İstanbul
Bi kaç gün önce yaşadığım sorunları paylaşmıştım sizinle.Kaynanamla bir oturcaktık.Ben istanbulda onlar başka şehirdelerdi.

3 Gün önce kendi kafasına göre gidip gelinlik bakmış orda.Oğlunu aramış oğluda bana msj atıyo biz işteyken.Annemle konuştunmu diye.Hayır konuşmadım dedim.İnternete gir de sana bişey göstercekmiş açıklamayı annem yapar dedi.Nete girdim kardeşi bi site linki verdi.Girdim bi gelinlikçinin sitesi.Baktım baktım güzel bişey yok.Kaldıki biz daha 1 hafta önce onlara gitmiştik eşya bakmaya.O zaman da diyebilirdi gel kızım gelinlikte bakalım diye.Ben zaten burda istanbulda bi yerle anlaşmıştım hatta nişanlımın babası ailemin yanında tamam orayla görüş ödemeyi bana bırak demişti.

Neyse annesi orayla görüşmüş.Nişanlımla akşam konuşuyoruz 350 liraymış ve 20 model varmış bende gidip birini alıcakmışım.Dedimki ne o kiralıkmı.Hayır satın alma dedi.Onlar kullanılıp elde kalanlardır dedim satmak için öyle bi fiyata sunuyolardır dedim.Hem ben daha burda bakmadım önce bi burda bakim dedim.Oda hemen triplere girdi.350 Lira işte yarı yarıya çok uygun, 350 liralık dururken 1 milyar vermek ne kadar mantıklı dedi.(halbuki alcağım 700 dü) Nişanlıma dedimki.Kusura bakma ama bari gelinliğim güzel olsun.350 ile 500 arasında bulursan ne ala dedi ama bulamazsın dedi.Niye şartlıyosunki ben zaten pahalı bişey peşinde değilim dedim.En özel günümde giycem onu dedim.Bana dediki sanki üstünde kiralıkmı yazıyo ne var sanki 1 saat giyip çıkarcaksın fln.Bende dedim "zaten hiçbi istediğim olmuyo.Almayın istemiyorum.Yatıyorum ben" dedm telefonu kapadım. Oda msj atmış hemen ortalığı ateşe ver diye. O msjmdan sonra hiçbi şekilde görüşmedim oda 5 kere fln aramıştır.3 gündür.
Dün gece annesi aradı açmadım kendisi aradı açmadım.Msj atmış "sen açma o telefonu sana yedirmicekmiyim.Benimkini açmıyosun bari anneminkini niye açmıyosun inş senin annen babanda beni arar açarsam namerdim" yazmş.

Ben bi yüzükle duruyorum annesi nişanı kaldırdı herşeye muhalefet.Ne bilezik istedi bizimkiler ne bişey.Kadında anlayış yok oğluda ondan aşağı kalır değil.Hiçbişey istemedim zorlamadm masraf etmediler bana hiç.Söz kestik daha evimize adım atmadılar.Bu gelnlik konusu son nokta oldu.Düğünde otobüs tutmaya bile karşılar.Annesi çok süslü.Eminim düğünde kendine alacağı elbisenin yarı fiyatıdır o gelinlik.Ben kimsesiz değilim bu kadar aşağılanmayı haketmedim.

Nerde ne cimrilik yapıcaksa kadın beni aradı bu güne kadar.Hiç annemi arayıpta fikir danışmadı.Hep beni sıkıştırdı.İllallah ettim artık.Nişanı kaldırdı düğünde yapmayın nikahtan gel dedi.Bari düğünüm olsun dedim.Ondada problem çıkardılar böyle.Ben tek kızım.Hadi insanlıktan anlasalar neyse.Kime sorsam onları haksız buldu sizce ben nişanı atıp ayrılmakta haksızmıyım allah aşkına

iyi yapmışsın boşver kendimi okudum sanki banada 350 liraya gelinlik aldılar herşeyde cimrilik yaptılar iyi olmuş şimdidien böle yapan daha sonrada devam eder hiç üzülme neleri çıkar karşına.....

canım hakkında hayırlısı olsun.. ne diyim haklısın yeterince alttan almışsınız ailende sende.. yapılabilicek herşeyi yapmışsın.. e bi yere kadar tabii. en doğal hakkın güzel içine sinen istediğin gibi bi gelinlik giymek düğün yapmak.. bana kalırsada insanlar değişmiyo nasıl başlarsa öyle gidiyo.. biz insanoğlu hep değişiceğini umud ediyoruz ama değişmiyo hiçbişey..olumlu örnekleri sanırım çok az.. hakkında hayırlısı canımm.. Rabbim gönlüne göre versn..

haakında hayırlısı olsun arkadaşım belki barışırsınız ama bu kararı almakta haklısın bence. maddi durumları kötü olsa ucuza kaçmalarını anlarım. ama eğer durumları müsaitse evlenecek kızın bazı istekleri tereddütsüz karşılanmalı bence. kız tarafının altın mal mülk istemesi bana göre çok ayıptır ama bir kızın gelinlik kuaför yüzük gibi istekleri bütçe el verdiğince tam kızın istediği gibi olmalı. bu bir genç kızın yıllarca beklediği gün ve heveslerini gerçekleştirmeli. ayrıca evlenecek olanları en ufak tartışmada vayy efendim sen anamın telini açmadım ben de senin ailene bak neler yapacam mantığı bana göre o kişinin evlenecek olgunluğa gelmediğini gösterir. senin teli açmaman nişanlın ve nişanlının annesi arasındaki bir problem senin ailenin kabahati ne burada

anladığım kadarıyla kayınvalide her işin içinde, inan bu evlendikten sonra artarak devam edecek. Bence işler bu yola girmişken bitir derim. Hem ne demek daha hiç evimize gelmediler. nasıl insanlar onlar öyle...

Son düzenleme:
Bi kaç gün önce yaşadığım sorunları paylaşmıştım sizinle.Kaynanamla bir oturcaktık.Ben istanbulda onlar başka şehirdelerdi.

3 Gün önce kendi kafasına göre gidip gelinlik bakmış orda.Oğlunu aramış oğluda bana msj atıyo biz işteyken.Annemle konuştunmu diye.Hayır konuşmadım dedim.İnternete gir de sana bişey göstercekmiş açıklamayı annem yapar dedi.Nete girdim kardeşi bi site linki verdi.Girdim bi gelinlikçinin sitesi.Baktım baktım güzel bişey yok.Kaldıki biz daha 1 hafta önce onlara gitmiştik eşya bakmaya.O zaman da diyebilirdi gel kızım gelinlikte bakalım diye.Ben zaten burda istanbulda bi yerle anlaşmıştım hatta nişanlımın babası ailemin yanında tamam orayla görüş ödemeyi bana bırak demişti.

Neyse annesi orayla görüşmüş.Nişanlımla akşam konuşuyoruz 350 liraymış ve 20 model varmış bende gidip birini alıcakmışım.Dedimki ne o kiralıkmı.Hayır satın alma dedi.Onlar kullanılıp elde kalanlardır dedim satmak için öyle bi fiyata sunuyolardır dedim.Hem ben daha burda bakmadım önce bi burda bakim dedim.Oda hemen triplere girdi.350 Lira işte yarı yarıya çok uygun, 350 liralık dururken 1 milyar vermek ne kadar mantıklı dedi.(halbuki alcağım 700 dü) Nişanlıma dedimki.Kusura bakma ama bari gelinliğim güzel olsun.350 ile 500 arasında bulursan ne ala dedi ama bulamazsın dedi.Niye şartlıyosunki ben zaten pahalı bişey peşinde değilim dedim.En özel günümde giycem onu dedim.Bana dediki sanki üstünde kiralıkmı yazıyo ne var sanki 1 saat giyip çıkarcaksın fln.Bende dedim "zaten hiçbi istediğim olmuyo.Almayın istemiyorum.Yatıyorum ben" dedm telefonu kapadım. Oda msj atmış hemen ortalığı ateşe ver diye. O msjmdan sonra hiçbi şekilde görüşmedim oda 5 kere fln aramıştır.3 gündür.
Dün gece annesi aradı açmadım kendisi aradı açmadım.Msj atmış "sen açma o telefonu sana yedirmicekmiyim.Benimkini açmıyosun bari anneminkini niye açmıyosun inş senin annen babanda beni arar açarsam namerdim" yazmş.

Ben bi yüzükle duruyorum annesi nişanı kaldırdı herşeye muhalefet.Ne bilezik istedi bizimkiler ne bişey.Kadında anlayış yok oğluda ondan aşağı kalır değil.Hiçbişey istemedim zorlamadm masraf etmediler bana hiç.Söz kestik daha evimize adım atmadılar.Bu gelnlik konusu son nokta oldu.Düğünde otobüs tutmaya bile karşılar.Annesi çok süslü.Eminim düğünde kendine alacağı elbisenin yarı fiyatıdır o gelinlik.Ben kimsesiz değilim bu kadar aşağılanmayı haketmedim.

Nerde ne cimrilik yapıcaksa kadın beni aradı bu güne kadar.Hiç annemi arayıpta fikir danışmadı.Hep beni sıkıştırdı.İllallah ettim artık.Nişanı kaldırdı düğünde yapmayın nikahtan gel dedi.Bari düğünüm olsun dedim.Ondada problem çıkardılar böyle.Ben tek kızım.Hadi insanlıktan anlasalar neyse.Kime sorsam onları haksız buldu sizce ben nişanı atıp ayrılmakta haksızmıyım allah aşkına

merhaba canım. yaşadıkların gerçekten zor şeyler. allah sana ve ailene sabır versin. şimdi söyleyeceklerimle seni etkilemek istemem ama bugün bunu yapan yarın neler yapar kim bilir ki sen eşinin ailesi ile ailenden uzak bir yerde yaşayacakmışsın. ben evliyim çok şükür eşimin eli çok açık. elimizdeki imkanlar doğrultusunda istediğim herşeyi yapar. zaten cimri olan bir insanla yaşamak çok zordur. kaldı ki 350 liralık gelinlik nasıl bir gelinlik merak ettim doğrusu. tabi ki elde para olmaz sen de bunu bilirsin o zaman ben bile alacağım diyebilirsin, yeter ki karşılıklı anlayış olsun. ben yaklaşık 2,5 yıl önce evlendim. ama nisan ayından beri eşimle aynı evi paylaşıyoruz. işi dolayısıyla başka şehirdeydi ben ist. da çalışıyordum ailemle kaldım evlendikten sonra ve eşim geldikçe evimize geçiyorduk. neyse durumumuz böyle olduğundan tüm düğün v.s. işlerle kendim ilgilendim, eşimin annesi de başka şehirdeydi, benim ondan bir beklentim olmadı olmazda, durumu yok, ama sağolsun o da hiç karışmadı zaten. ne yaptıysa eşim kendi yaptı. gelinlik olayını gelince ben kendi gelinliğimin parasını ödedim o da damatlığını aldı. yani sen hem aynı evde yaşayacaksın bir de başka şehirden sana gelinlik bakıyorlar. rahat rahat oturduğun yerde bakmak varken. bir de ailemin tek kızıyım demişsin. gerçekten herkesin kabul edebileceği şeyler değil bunlar. ama herkes yerini bilsin derim. nişanlını sonuçta seviyorsundur nişanı at diyemem ama o da seni seviyorsa ve sana değer gösteriyorsa bunu hissettirsin sana, şimdiden senin annen benim annem yapıyorsa ona göre konuşman lazım. allah kolaylıklar versin.

Geç bile kalmışsın bu akşam çık arkadaşlarınla eğlen silkin yeni ufuklara yelken aç başlarım anasınada kendisinede bu ne pintilik 350 liraya gelinlikmi olur be

Verilmis sadakan varmis valla..
AYNI olayi bende yasadim nisanlilik dönemimde, ama alttarafi gelinlik izmirden alicagima baska yerden alirim diye düsünmüstüm. Taki olarakta bi bilezik bile takmamislardi, taki babam "gelininize bi bilezik bilemi takmicaksiniz" diyesiye kadar, ki ordada olan kiyameti koparmisti kaynanam.. Halbuku görümcem dügünümüzde 1 milyara nisanlik giymisti, ne alakaysa....... Demek istedigim, elleri cok boldur bizimkilerinde, ama konu bana geldiginde kendi istedikleri gibi yaptilar herseyi. Sakin göz yumma böyle seylere. Aileni asla ezdirme, seni bu güne kadar onlar büyüttü, nisanlinda biraz adam olsaymis annesine istedigi gelinligi alicak karismayin derdi..

SAKIN nisanlinla barisma bence. Benim durumuma hic kimsenin düsmesini istemem. Evlenmis birinin tavsiyeyi olarak sakin barisma. Hele ki esinin o mesajindan sonra.. Saygisiz..

Nişanlın ne diyor bu duruma, nişanın atılmasını kabullendi mi ?

Kabullenmemiş olsa şuan telefonum susmazdı.Aramıyo sormuyo.Zaten geçenlerde demişti Düğün yapmak fln çok zor işlermiş sıkıntılı fln diye.Komik ya cidden komik biz ne yaptıkki ne masraf yaptı bana.Söz yaptık kendi elbisemi kendim aldım ayakkabımı fln herşeyimi.Yüzükleride birbirimize aldık.O gün bugündür hiçbişey verilmemiş alınmamıştır bana.Ailesiyle birlikte oturmaya bile tamam demişim.Düğünde kredi çekicekler vs diye zaten kiracılar ama zengin gibi yaşantıları var para harcama yönünden.Bende sıkıntı çekmeyelim diye beraber oturmaya tamam demiştim.

Bide annesni çok tutuyo.En son geldiğinde ona dedimki maaşım 1200 oldu gel burda oturalım birikim yapalım.Yok diyo annem tamam derse gelirim yok derse gelmem.Sen bulunursun ama annem bulunmaz dedi bana.Şok oldum.Ya ikisinin yeride ayrıdır dengeyi kurmalı.

Ben yüzüğümü çıkardım.Aracı olan eniştemde kız kardeşini yani annesini aradı dün.Artık ne yaptılar bilmem.Ben istemiyorum dedim enişteme.Beni arayan soran yok şimdi.

Kabullenmemiş olsa şuan telefonum susmazdı.Aramıyo sormuyo.Zaten geçenlerde demişti Düğün yapmak fln çok zor işlermiş sıkıntılı fln diye.Komik ya cidden komik biz ne yaptıkki ne masraf yaptı bana.Söz yaptık kendi elbisemi kendim aldım ayakkabımı fln herşeyimi.Yüzükleride birbirimize aldık.O gün bugündür hiçbişey verilmemiş alınmamıştır bana.Ailesiyle birlikte oturmaya bile tamam demişim.Düğünde kredi çekicekler vs diye zaten kiracılar ama zengin gibi yaşantıları var para harcama yönünden.Bende sıkıntı çekmeyelim diye beraber oturmaya tamam demiştim.

Bide annesni çok tutuyo.En son geldiğinde ona dedimki maaşım 1200 oldu gel burda oturalım birikim yapalım.Yok diyo annem tamam derse gelirim yok derse gelmem.Sen bulunursun ama annem bulunmaz dedi bana.Şok oldum.Ya ikisinin yeride ayrıdır dengeyi kurmalı.

Ben yüzüğümü çıkardım.Aracı olan eniştemde kız kardeşini yani annesini aradı dün.Artık ne yaptılar bilmem.Ben istemiyorum dedim enişteme.Beni arayan soran yok şimdi.

hakkında hayırlısı olsun canım. Bir müsibet bin nasihattan iyidir derler. Şimdiden böyle olduğuna göre aynı evde çok daha büyük sorunlar çıkabilirdi. Böylesi daha iyi gibi duruyor.

Verilmis sadakan varmis valla..
AYNI olayi bende yasadim nisanlilik dönemimde, ama alttarafi gelinlik izmirden alicagima baska yerden alirim diye düsünmüstüm. Taki olarakta bi bilezik bile takmamislardi, taki babam "gelininize bi bilezik bilemi takmicaksiniz" diyesiye kadar, ki ordada olan kiyameti koparmisti kaynanam.. Halbuku görümcem dügünümüzde 1 milyara nisanlik giymisti, ne alakaysa....... Demek istedigim, elleri cok boldur bizimkilerinde, ama konu bana geldiginde kendi istedikleri gibi yaptilar herseyi. Sakin göz yumma böyle seylere. Aileni asla ezdirme, seni bu güne kadar onlar büyüttü, nisanlinda biraz adam olsaymis annesine istedigi gelinligi alicak karismayin derdi..

SAKIN nisanlinla barisma bence. Benim durumuma hic kimsenin düsmesini istemem. Evlenmis birinin tavsiyeyi olarak sakin barisma. Hele ki esinin o mesajindan sonra.. Saygisiz..

Söz yaptık.Nişanda istiyodu babam hevesi vardı.Kadın beni baskıyla aradı masraf olur yapmayalım diye.Artık yeter tamam dedim.Sözden sonra bi kez biz gittik ailece onlara.Bayram oldu onlar yine bizi çağırdı neymiş taşınmışlar temizliğe yardım etcekmişim annemle.Yuh dedim onların bize gelmesi gerekirker bizi çağırıyolar hadi oturmaya davet etseler neyse temizliğe yani.Nişanlımda telefonda bak annem çağırıyo yardım etcekmişsin demişti.Bende kendimi tutamayıp annen gelsin ben hastayım ziyaret etsin beni dedim.Sen bunu içinde tut.Bi kere tartıştğmızda hemen yüzüme vurdu.Bak 3 etti gibisinden.

Bayramda onlar gelmedi bizde gitmedik.İnat ettim onlar gelmeden gitmeyelim anne diye.Tek nişnlım geldi.o gitti.Bizi eşya almaya çağırdılar.Annemle ben gittik bi yatak odası bide küçük köşe koltuk beğendik akşamına almşlar.

2 Keredir evlerine gidiyorum ne bişey aldı ne bilezik taktı hani nişan yapmıyosak nişanlyız demektir.Koluma bilezik takıp geri çıkardı 1. gittiğimdede 2.gittiğimdede.Dengesiz

Beklediğim sadece birazcık değer.Para pul değil.O olsaydı ailem ağzına bunları alırdı.Bir tek altın kelimesi telafuz etmedi ailem.

Son düzenleme:
cnm olumsuz yorumlar yapmayı hiç sevmyrm ama bu kişiyle hayat geçmez ki ailesi ömrün hayatın boyunca hep yannda olacklr çook zor

Sana göz yum derdim ama o ilk cümlenden sonra sakın sakn diyorum.. Kaynananla bir oturmak ne demek sen bilmiyorsun... Hemde kendi ailenden uzaktasın boşver arkadasım sozlunden anne kuzusu bellı git birine sadaka ver kurtuldum dıye sakında gerı adım atma cok pısman olursun bu evlılık olursada kaynanadan ayrı olsun

Geç bile kalmışsın bu akşam çık arkadaşlarınla eğlen silkin yeni ufuklara yelken aç başlarım anasınada kendisinede bu ne pintilik 350 liraya gelinlikmi olur be

Bütün bunları unutmak umursamamak ve işime bakmak istiyorum.Hiç tarzım ve düşüncem değilken beni bu yola soktu altından kalkamadı.Bendeki cesaret onda olsaydı zerre bişey istemezdim gelseydi istanbula beraber çalışır gül gibi geçinirdik ama o benim gibi kolay lokma hayatnda bulamaz.Gelin görsünler kız almak neymiş görsünler.Herşeyde kolaylık sağladım sağladık anlayan kim.

Hadi alamicak insanlar olsalar neyse benimde gözüm yüksekte değil kanaat getirir giyerdim yeterki bunlara ses çıkarmayıp şikayetci olmadğmı bilselerdi.Ama ben eski gibi gelinliği haketmiyorum.

Durumumuz yok alamıyoruz deseler kendim alırdım ama aşağılanmaktan başka bişey değil bu.

Hiç takmıyorum tek üzüldüğüm annem.O kadar duyuldu çeken çekemeyen var.Ama benim umrumda değil.Söz konusu benim mutluluğum

canım iyi yapmışsın. nişanda ne sorun çıkarsa emin ol düğünden sonra büyüyor. evlenince geçmiyor yani. erkek anneleri işine gelince adet bilmez hiç. hadi hiç bir şeyi yapmıyorsun nişan, takı, bohça, hediye.... gelinliğini al bari. senin görmediğin gelinlik de neymiş ya uyuz oldum. bencilliğe bak. oğlu da daha uyuz. ben 1.5 sene önce evlendim. istanbulda gene uygun sayılacak yere yaptırdım gelinliğimi ona rağmen 1600tl idi. 350 tly ye gelinlik mi olur? benle aynı dönem evlenen arkadaşım, eşinin durumu yok, düğün yapmadılar, eşi damatlığını arkadaşından ödünç aldı ama kıza 2500 tl ye gelinlik diktirdiler. bunlar evlendikten sonra seni ana oğul ezerler. aman yakma başını dönme sakın demedi deme bak. bir de sen sen ol bacım, kaynanayla bir oturma. melek olsa sorun çıkar. kaynana bu illa bir kaynanalık yapar. ayrıca bir gelinlik almaya bile parası yoksa evlenmeye niyet etmeyecek seninki de... sıkar dişini para biriktirir öyle bu işlere girer. 350-500tl arası gleinlik bulacakmışsın... çinde var o netten satılıyor naylon gibi kumaşı... ne ayıp ya.... hiç pişman olma. o kaynana oğul sana neler ederdi evlendikten sonra. dayanamaz boşanırdın. böylesi daha hayırlı olmuş.

Söz yaptık.Nişanda istiyodu babam hevesi vardı.Kadın beni baskıyla aradı masraf olur yapmayalım diye.Artık yeter tamam dedim. Sözden sonra bi kez biz gittik ailece onlara. Bayram oldu onlar yine bizi çağırdı neymiş taşınmışlar temizliğe yardım etcekmişim annemle.Yuh dedim onların bize gelmesi gerekirker bizi çağırıyolar hadi oturmaya davet etseler neyse temizliğe yani. Nişanlımda telefonda bak annem çağırıyo yardım etcekmişsin demişti. Bende kendimi tutamayıp annen gelsin ben hastayım ziyaret etsin beni dedim.Sen bunu içinde tut. Bi kere tartıştğmızda hemen yüzüme vurdu. Bak 3 etti gibisinden.

Bayramda onlar gelmedi bizde gitmedik.İnat ettim onlar gelmeden gitmeyelim anne diye. Tek nişnlım geldi. o gitti. Bizi eşya almaya çağırdılar. Annemle ben gittik bi yatak odası bide küçük köşe koltuk beğendik akşamına almşlar.

2 Keredir evlerine gidiyorum ne bişey aldı ne bilezik taktı hani nişan yapmıyosak nişanlyız demektir. Koluma bilezik takıp geri çıkardı 1. gittiğimdede 2. gittiğimdede.
Dengesiz.
Beklediğim sadece birazcık değer. Para pul değil. O olsaydı ailem ağzına bunları alırdı. Bir tek altın kelimesi telafuz etmedi ailem.

ayy ne cirkef annesi varmis.. ne biliyim, güzelce anneni arayip "napiyosunuz dünür, yeni tasindik isterseniz gelinde hep beraber hem temizlik yapariz hemde oturur cay icer konusuruz" gibi laf etseymis, sende tahminimle o sekilde kizmazdin nisanlanina veya annesine.. Aman bosver valla, ben pismanim evlendigime kayinvalidem yüzünden, sende sakin pisman olma.
Ayni degeri bende bekliyordum, para pul hic yoktu gözümde, ama karsindaki insan sen gibi düsünmeyince, malesef istedigin gibi olmuyor seyler.
Sana tavsiyem, nisanlin arasa bile cvp verme. Simdi ikna olabilir belki gelinlik konusunda seni özleyip degerini anlayinca, ama evlendiginiz günden itibaren annesiyle yasamaya baslayinca, annesi olduk olmadik laflar sokar hep sana, hem kocanin yaninda hemde yalnizken.
dün kayinvalidemin ruh hastasi oldugunu ögrendim, bi kac kere kapatmislar bunu iceri :)), o yüzden ne dese ne istese cocuklari ve kosasi hemen yerine getiriyor..
bosver be güzelim, etrafinda kimbilir ne kadar senin ve ailenin degerini bilicek adamlar vardir..

o kadar haklısın ki kelime bulamıyorum...
en iyisini yapmışsın...
üstelik bide bu kadınla birlikte yaşadığını düşünsene..

Bütün bunları unutmak umursamamak ve işime bakmak istiyorum.Hiç tarzım ve düşüncem değilken beni bu yola soktu altından kalkamadı.Bendeki cesaret onda olsaydı zerre bişey istemezdim gelseydi istanbula beraber çalışır gül gibi geçinirdik ama o benim gibi kolay lokma hayatnda bulamaz.Gelin görsünler kız almak neymiş görsünler.Herşeyde kolaylık sağladım sağladık anlayan kim.

Hadi alamicak insanlar olsalar neyse benimde gözüm yüksekte değil kanaat getirir giyerdim yeterki bunlara ses çıkarmayıp şikayetci olmadğmı bilselerdi.Ama ben eski gibi gelinliği haketmiyorum.

Durumumuz yok alamıyoruz deseler kendim alırdım ama aşağılanmaktan başka bişey değil bu.

Hiç takmıyorum tek üzüldüğüm annem.O kadar duyuldu çeken çekemeyen var.Ama benim umrumda değil.Söz konusu benim mutluluğum

Kendini hiç suclama ist o kadar gelinlikçi varken ordan almakta neyin nesin onu bunu bırakta arkadası 350 gelinlikmı olur ustune gıymeden bakmadan etmeden gelınlıkmı secılır kaldıkı günlük kıyafet elırken bıle deneyp oyle karar verıyoruz

cnm hiiiçç üzülme kurtuldum diye şükret..
zaten beraber oturacakmışsınız çok iyi olmuş böylesi.
busefer evlenınce görecektin sorunları bın beteri olurdu.

bi şarkı var onu söyle..
ohh ne güzel olduu içimde bi huzur vaarr
giden gitti kalan sahalar benim ahahytt:37:

Back
X