yaşadıkların o kadar tanıdık ki bana..
o kadar fedakarlık yaptığını görmezler sanırlar ki dışarda bunları iki kaşı iki gözüne bekleyenler çok..
güzelim bende yaşadım yaşadıklarının belki daha azını belki daha fazlasını..
aynıydılar yaa kelimeler falan..okuyunca yine döndüm eskiye.. annesinin beni aradığı görülmemiş şeydir fakat oğluyla yaptığımız pazarlık kalmamıştır..
annesiyle de düğün alışverişine diye çıktığımızda beş milyon fark için on dükkan gezdim peşimde anamla bacımda vardı onları da gezdirdim.. bişey alırdık ben daha ucuzunu buldum nolcak aradaki fark çiğdem hanım derdi burnunu dike dike ben bunları iyi niyetimden şaka diye gülüp geçmişim umursamadan ama bu süreçte hayatımdan çaldığım o kadar güzelliğin farkını bana kim verecek acaba???
nikahı yaptık düğüne iki gün kala ayrıldık.. niye çünkü benim verdiğim değeri bana vermediler.. sevgi karın doyurmuyor saygıdır esas olan iki insan arasındaki iletişimi güçlendiren..
Kasımın sonunda mahkemem vardı bitti, şükür.. şimdi yeniden başlıyorum hayata..
Şimdi dönüp arkama baktığımda pişmanlığını yaşadığım bişeyim yok sadakatim, sevgim, ona güvenim tamdı.. Yaşadığım hiç bişeyden pişman değilim Rabbim bunları verdiyse gücünü de verir dedim..Sevdiğim adamı kaybettim, onunla kurduğum hayalleri kaybettim, canımın acısını nasıl bastırdığımı ve içimin yanan ateşini nasıl söndürmeye çalıştığımı bir ben bir Allah bilir..Ben zannederdim ki ne olursa olsun bize bişey olmaz ama öyle değilmiş.. Sevgiye dair kaybettiklerim çok oldu ama kendime saygımı kaybetmedim, ben iyi bir insanım bana yapılanları haketmedim şimdi bana layık olmayan hiç bir şeyi hayatıma sokmuyorum, kimsenin beni üzmesine izin vermiyorum buna ailem, arkadaşlarım,işim her şey dahil.. Tabi bu arada öyle deli dumrul bi hayatım yok sabah akşam gezeyim, tozayım nerde akşam orda sabah değilim
Sana şunu yap bunu yap demek istemiyorum en doğrusunu yine sen bulacaksın kendi içinde canım, Rabbim inşallah yardımcın olsun, doğru kararlar almayı bunlardan pişmanlık yaşamamayı nasip etsin