canım ben seneye mezun olacağım yani bi işim yok.
sevgilimin çalıştığı bi iş var ama kazancı az.
askerliği kısa dönem atlatılır ama askerden gelince ne iş yapacağı belli değil yani.
kafam çooookkk karışık, ne yapacağımı bilemiyorum:26:
kızlar benim de çok sevdiğim yakın bi arkadaşım var yorumlamanızı sitiyorum 5 senedir çıkıyolar üniversiteden tanıştılar ikiside öğretmenlik okudu kız atandı 1 yıldır görev yapıyo oğlan 4 kere girdi kpss ye atanamadı askerliğini yaptı ama işi yok şuan. aileden zengin de değil aile durumları pek iyi değil ama birbirleriniz çok seviyolar kız bırakamıyo oada artık evlenmelerini istiyo sizce sevdiği için beklemeli mi yoksa bu iş olmazmı siz olsanız napardınız?
fikrimi sorarsan eğer bu kafa karışıklığıyla karar verme.
hem daha yeni mezun olacaksın,önce bi önünü gör, yaşının da genç olduğunu sanıyorum.
karışmak bana düşmez ama erkek arkadaşının eğitim seviyesi sana uygun mu?
(ya da sezgilerim yanlış yönde çalışıyor, kesinlikle yanlış anlamanı istemem)
oh be aynı dertten muzdarip insanları buldum sonunda...
Battı balık yan gider olur mu hiç.
O balığı batırmamak için düşünüp,karar vericeksiniz işte.
Şimdi sizin niyetiniz,planınız ne?
Askerden önce nişan herhalde,ne kadar nişanlı kalmayı düşünüyorsunuz?
Hemen evlenmeyi düşünmüyorsunuz herhalde.
Sizin önünüzde ki ilk aşama askerlik bence.
Evet 6 ay gelir geçer diyorsun ama o 6 ayın sonun da iş durumu belirleriyici olucak işte.
Gitsin sevgilin askere,gelsin iş durumunu istediğiniz gibi bi düzene koyun.
Hem o arada sen de işe girersin.öyle nişan düşünürsünüz.
Bi önünüzü görün yani,haminnelik yapmış gibi olmayım ama:)
1 sene de nişanlı kalsanız.O arada birikim yaparsınız,eksiklerinizi,hazırlıklarınızı sakin sakin halledersiniz.
Gönlünüze göre de düğününüzü yaparsınız.
Anladığım kadarıyla yaşlarınız da müsait beklemeye.Ki çok da beklemeyeceksiniz.Toplasan 1 yıl nişanlılık süresiyle beraber 2 yıl.
Size şimdi asır gelir ama şöyle düşün;Pat pat herşeyin aceleyle olması mı,ki bi belirsizlik eşliğinde,iş durumu muallakta iken.
Yoksa 2 yıla herşeyi yayıp,sakin sakin,ayaklarınız yere basa basa,herşeyin tadını çıkararak olması mı daha iyi?
o da üni mezunu canım ama bitirdiği bölümün atamaları hem az, hem de kendisi kpss de çok başarısız malesef.
özelde çalışmak veya kendi işini kurmak istiyor.
ama nerde çalışacağını bilemiyor tabi ki askerden geldiğinde:26:
bir de benm yaşım genç sayılır ama onunki tam evlenme vakti.
4 senedir de beraber olunca artık bende de bi bıkkınlık oldu adı konulsun der oldum kendi kendime
kızlar benim de çok sevdiğim yakın bi arkadaşım var yorumlamanızı sitiyorum 5 senedir çıkıyolar üniversiteden tanıştılar ikiside öğretmenlik okudu kız atandı 1 yıldır görev yapıyo oğlan 4 kere girdi kpss ye atanamadı askerliğini yaptı ama işi yok şuan. aileden zengin de değil aile durumları pek iyi değil ama birbirleriniz çok seviyolar kız bırakamıyo oada artık evlenmelerini istiyo sizce sevdiği için beklemeli mi yoksa bu iş olmazmı siz olsanız napardınız?
ben bunu yapmış bulundum
biz tanıştığımızda 5 defa girmişti ve atanamamıştı,ücretli öğretmendi erkek arkadaşım.
o yıl ben ilk sınavda atanınca okulu bıraktı, çok zor bir dönem geçirdik, çalıştı çabaladı ama geçen yıl 11000 atama oldu ve kaldı.
şubatta yapılan ek atama ile nihayet sonuca ulaştık.
demem o ki tüm ciddiyeti ile çalışıyorsa ve kazanmaya yakınsa sınav beklenir, ama risk var işte.
alternatif işler de konuşulabilir.
işi gücü olmayan insanlarla neden beraber oluyosunuz umut veriyosunuz sonra istediğiniz iş olmayınca hadi bakalım ayrılalım bu iki yüzlülük olmuyormu baştan planlancak şeyler gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?