- 9 Haziran 2023
- 669
- 367
- 23
- Konu Sahibi Melis303030
-
Ben uyardım ama çcocuk çok ısrarcıydı.1 ayda tanışıp evlilik kararı almasaymış arkadaşınız da o zaman. Hırsızın suçu var da kapısını kilitlemeyenin hiç mi suçu yok derler. Ben 1 ayda aldığım tencereye alışamıyorum, ne evliliği?
Çok ısrar edince ayıp olmasın diye evlilik teklifini kabul etmiş galiba, mantıklıBen uyardım ama çcocuk çok ısrarcıydı.
Kız da evlenmek istiyordu.Çok ısrar edince ayıp olmasın diye evlilik teklifini kabul etmiş galiba, mantıklı
E tamam birbirlerine uyuyorlar o zaman. Hadi 5 senelik sevgili olsalar o kadar zaman harcadım biraz daha katlanayım düşüncesi vardır derim. Kendisini istemeyen bir aileye 1 ayda gitmeye bu kadar meraklıysa gitsin, size ne kiBen uyardım ama çcocuk çok ısrarcıydı.
Sanki falan yok, gerçek. Evlenmiş olmak için evlenmiş adam. 1 ayda koşa koşa evlenen arkadaşınız paravan evliliğe alet edilmiş. Sizin kıza ucuzunu al der karın tokluğuna oturtur evde, kendi de değişik sevgilileriyle yer içer. Sonuçta bir kadınla evli mi evli.Ama böyle sanki evlenmek için evleniyor gibi davranıyor çocuk.
kızın babası kızı reddettiE tamam birbirlerine uyuyorlar o zaman. Hadi 5 senelik sevgili olsalar o kadar zaman harcadım biraz daha katlanayım düşüncesi vardır derim. Kendisini istemeyen bir aileye 1 ayda gitmeye bu kadar meraklıysa gitsin, size ne ki
Ha babası kızı reddetti deyince çocuğun babası sandım. Çocuk paravan evlilik yapıyorsa arkadaşınız da öyle yapıyor gibi üzgünüm.kızın babası kızı reddetti
Çocuk aldatmazHa babası kızı reddetti deyince çocuğun babası sandım. Çocuk paravan evlilik yapıyorsa arkadaşınız da öyle yapıyor gibi üzgünüm.
Sizin bu sorunuzun amacı ne? Çocuk aldatmaz, arkadaşım evlenmek istiyor. Size ne o zaman alan memnun veren memnun? Aldatmaz ama 1 ayda evlilik de olmaz, ikisinin de sakladığı şeyler var birbirinden de sizden deÇocuk aldatmaz
Mobilya konusunu kız mı abartıyor yoksa yaptıgı evlılık mı sacma?Sizin bu sorunuzun amacı ne? Çocuk aldatmaz, arkadaşım evlenmek istiyor. Size ne o zaman alan memnun veren memnun? Aldatmaz ama 1 ayda evlilik de olmaz, ikisinin de sakladığı şeyler var birbirinden de sizden de
Ben cok uyardım ama şu noktada ne yapılabılır ?Sizin bu sorunuzun amacı ne? Çocuk aldatmaz, arkadaşım evlenmek istiyor. Size ne o zaman alan memnun veren memnun? Aldatmaz ama 1 ayda evlilik de olmaz, ikisinin de sakladığı şeyler var birbirinden de sizden de
Bir aylık adam için-ve sorunlu bir adam için- babasını ezip geçmeyebilir.Ben cok uyardım ama şu noktada ne yapılabılır ?
Soru mu bu? Yaptığı evlilik saçma tabii ki. Çocuk evlenmek için evleniyor demişsiniz de asıl sizin arkadaşınız evlenmek için evleniyor daha 1 ay olmuş tanımadığı adamla.Mobilya konusunu kız mı abartıyor yoksa yaptıgı evlılık mı sacma?
Bakın ben dedim bir kere, sonra ay ayrılmak olmaz vs sey yaptı. Bende demedim birdaha. Ben basında cok uyardım, erkekler oyuncu yüzleri sonradan belli oluyor diye. Ayrılsa ayrı dert ayrılmasa ayrı dert.Soru mu bu? Yaptığı evlilik saçma tabii ki. Çocuk evlenmek için evleniyor demişsiniz de asıl sizin arkadaşınız evlenmek için evleniyor daha 1 ay olmuş tanımadığı adamla.
Siz de diyemiyor musunuz kafayı mı yedin salak misin sen diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?