Nişanlı arkadaşım

Bakın ben dedim bir kere, sonra ay ayrılmak olmaz vs sey yaptı. Bende demedim birdaha. Ben basında cok uyardım, erkekler oyuncu yüzleri sonradan belli oluyor diye. Ayrılsa ayrı dert ayrılmasa ayrı dert.
Ayrılsa ne dert mesela

Bir ayda düzgün mobilyalar eşyalar alacak para bulunmayabilir kız ailesinin reddini göze alıp evlenmeyi düşünmüşse bunları kabul etmiş demektir ancak diğer şeylere para savurup kızın isteklerini göz ardı ediyor diyorsunuz bu konuda arkadaşınız restini çekmeli. Kesin şimdi geri dönemez ailesi reddetti muhabbeti vardır. Yani ya ailesine kendini affettirip evine dönecek ya yeni baştan kendisine hayat kuracak ya da çocukla evlenip maksimum bir yıl sonra boşanmak için yol arayacak. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşınızın

Biri Vecihi biri Rahmetli Ayşen Gruda galiba? Bunlarin çocukları doğar doğmaz iki yaşına basar benden söylemesi çünkü hayatlarını jet hızı ile yaşıyorlar...

Çocuk istediği kadar ısrar etsin , arkadaşınızın aklı yok mu?
Her ısrar edenin dediğini yapalım o zaman Yaşı kaç bilmiyorum ama tehlikeli sularda yüzüyor... . Pişman olması çok olası.
Ya bi gözdağı verse düzelir mi? Benden akıl istiyor ama ben ayrılması taraftarıyım. Malesef ayrılamaz o

Gözdağı vermesi etkili olur mu?

Siz bu çocuktan hoşlanıyor olabilir misiniz?
Ya sen aptal mısın? Ben çok aşık olduğum ilişkiyi yeni bitirdim. O kadar namussuzmuyum ben. Bizim o tarz seyler aklımıza bile gelmez. Terbiyesiz. Arkadaşım birsey yasıyor yardımcı olmak ıstıyorum fikir almaya geldim buraya. Biz kardeş gibiyiz. Sapık zihniyetli ya

Arkadaşınızın derdi ne de babasını karşısına alıp bir de katlanıyor böyle birine?

Hakaret davası açayım da gör bakalım. Hesabı kapatıp gitmenle de olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…