- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.711
- 528
- Konu Sahibi Melis303030
-
Ayrılsa ne dert meselaBakın ben dedim bir kere, sonra ay ayrılmak olmaz vs sey yaptı. Bende demedim birdaha. Ben basında cok uyardım, erkekler oyuncu yüzleri sonradan belli oluyor diye. Ayrılsa ayrı dert ayrılmasa ayrı dert.
Bir takım şeyler yaşandı. 28 yaşındayız birde dram olur onda.Ayrılsa ne dert mesela
Çocuk istediği kadar ısrar etsin , arkadaşınızın aklı yok mu?Ben uyardım ama çcocuk çok ısrarcıydı.
Yok benimki daha toksikti ayrıldımBu hikayenin ana kahramanı sizmissiniz gibi geldi
Çok haklısınız.Biri Vecihi biri Rahmetli Ayşen Gruda galiba? Bunlarin çocukları doğar doğmaz iki yaşına basar benden söylemesi çünkü hayatlarını jet hızı ile yaşıyorlar...
Ya bi gözdağı verse düzelir mi? Benden akıl istiyor ama ben ayrılması taraftarıyım. Malesef ayrılamaz oÇocuk istediği kadar ısrar etsin , arkadaşınızın aklı yok mu?
Her ısrar edenin dediğini yapalım o zaman Yaşı kaç bilmiyorum ama tehlikeli sularda yüzüyor... . Pişman olması çok olası.
Gözdağı vermesi etkili olur mu?Bir ayda düzgün mobilyalar eşyalar alacak para bulunmayabilir kız ailesinin reddini göze alıp evlenmeyi düşünmüşse bunları kabul etmiş demektir ancak diğer şeylere para savurup kızın isteklerini göz ardı ediyor diyorsunuz bu konuda arkadaşınız restini çekmeli. Kesin şimdi geri dönemez ailesi reddetti muhabbeti vardır. Yani ya ailesine kendini affettirip evine dönecek ya yeni baştan kendisine hayat kuracak ya da çocukla evlenip maksimum bir yıl sonra boşanmak için yol arayacak. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşınızın
Allah korusunKoşa koşa evlensin bi ay geçmeden baba beni affet diye salya sümük ağlar hamile kalmasın korusun kendini please biz bu Yeşilçam filmlerinden çok sıkıldık.
Bende. Benim eski sevgilimde 1 yılda evlenmek istiyordu. Kabul etmedim. Gerçek yüzü sonradan çıktı ortaya. O yuzden uyardımBen 1 aylık tanıdığım insanı kolay kolay evime bile sokmam ne evlenmesi bu insanlar ne yaşıyor böyle ya. Yazık kızın ailesine.
Ya sen aptal mısın? Ben çok aşık olduğum ilişkiyi yeni bitirdim. O kadar namussuzmuyum ben. Bizim o tarz seyler aklımıza bile gelmez. Terbiyesiz. Arkadaşım birsey yasıyor yardımcı olmak ıstıyorum fikir almaya geldim buraya. Biz kardeş gibiyiz. Sapık zihniyetli yaSiz bu çocuktan hoşlanıyor olabilir misiniz?
Arkadaşınızın derdi ne de babasını karşısına alıp bir de katlanıyor böyle birine?Selam arkadaşlar,
En yakın arkadaşım nişanlandı.1 ayda tanıştığı çocukla. Babası kızı reddetti. İstemiyordu çocuğu. Çocuk durumum iyi diyerek geldi kıza felan. Neyse bır mobılya begeniyor kız, çocuk da çok pahalı diyor. Sonra kız arıyo bu mobılyayı alalım o zaman sunu almayalım, paramız olunca alırız dıyo. Çocukta diyor, daha ucuzunu alıp hepsını alalım ugraşmayalım diyor. Ama sesini felan yükseltiyor. Çocuk sürekli dert, tasa paylaşıyor. Kız bunu çekiyor. Düğünü, gelinliğide ucuza getiriyor felan. Ama böyle sanki evlenmek için evleniyor gibi davranıyor çocuk. Böyle kız üstünde baskı kurmaya çalışıyor vs. Şu derdim var bu derdim var gibi bunaltıcı tavırları var. Mobilyaya para yok ama çocuk tatile vs gidiyor, iyi hesaplar ödüyor.Kızla böyle extrem ilgili de değil. Amac orda mobilya değil, kendi baskınlığı çocuugun.
Bu erkekler veremicekleri şeyleri başında niye bu kadar verirmiş gibi davranıyor? Sizce arkadaşımmı abartıyor? Hani kız 2 günde bir mutsuz. Acaba kız kabul eder her şeyi kafasıyla mı yaklaşıyor?
Seks eylemisler sanirimZengin koca buldum diye hedefe kitlenmiş. Bence eksik veri var. Oğlan niye bununla evlenmek istiyor ki 1 ayda? Garip
Hakaret davası açayım da gör bakalım. Hesabı kapatıp gitmenle de olmayacak.Ya sen aptal mısın? Ben çok aşık olduğum ilişkiyi yeni bitirdim. O kadar namussuzmuyum ben. Bizim o tarz seyler aklımıza bile gelmez. Terbiyesiz. Arkadaşım birsey yasıyor yardımcı olmak ıstıyorum fikir almaya geldim buraya. Biz kardeş gibiyiz. Sapık zihniyetli ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?