Nisanli doneminden evlilige giden yol....

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
116
Almanya
Nisanli doneminden evlilige neler degisiyor? :asigim:Hanimlar, evli bayanlar, sizler daha iyi bilirsiniz. Nisanliyken esinizin size yaptigi seylerin hangilerini artik evlendikten sonra yapmiyor? tatlicadiarzu

biz zor bir nişanlı dönemi geçirdik..çok yıpranmıştık..ne evlilikte ne de flörtte böyle kötü anlar yaşamadım ben..kocam da aynı şeyi söylüyor..
yalnız gezmeye alışkınken ve ailelerden uzakken nişanlanınca birden ailelerin içine girme sorumluluğu bizim psikolojimizi etkilemiş ağır gelmişti..1 yıl nişanlı kaldık biz ve hemen hemen kavgasız günümüz geçmiyordu diyebilirim..
flörtle evlilik elbette bana göre çok farklı..ama nişanlılık da bir o kadar berbat!

nişanlılık dönemi bazı sıkıntılarla geçti aileler,onların istedikleri,para pul.evlilik daha güzel omuz omuza verip sıkıntıları kapattık.en önemliside daha huzurluyduk.evlilikte en önemlisi huzur

aileler tanistiktan sonra 1-2 ay icinde evlenmek taraftariyim, aileleri evlenmeye yakın tanismasi cok daha iyi, nisanlilik zaten zor uzatmaya gerek yok bence, ben uzattim hic iyi olmadi sonu

aileler tanistiktan sonra 1-2 ay icinde evlenmek taraftariyim, aileleri evlenmeye yakın tanismasi cok daha iyi, nisanlilik zaten zor uzatmaya gerek yok bence, ben uzattim hic iyi olmadi sonu

Nasil iyi olmadi? :1shok:? Canim insallah fazla uzen birsey olmadisenağlama

Nasil iyi olmadi? :1shok:? Canim insallah fazla uzen birsey olmadisenağlama

malesef coook uzen seyler oldu
ama gecti, bitti
gecti ama delip te gecti desem yeridir

sunu bikere kazidim beynime, kimseye cok cok deger verip, haketmedigi sabri ona gostermeyeceksin

Nişanlılık dönemim çok güzel geçti.... ve bende de hep şu korku vardı acaba evlendikten sonra eşim değişir mi? agustosta 1 yıl olcak evleneli ama eşimde de bende en ufacık bir değişiklik yok neysek oyuz. Bence değişecek diye kendini çok şartlandırma temel bazı özellikler değişmez. ama evlenmeden önce onun iyi huylarını görüp olumsuzluklarını göz ardı edersen bilemem o zaman değiştiğini hissedersin.

bence sanıldığı kadar iyi bir dönem değil nişanlılık..
zor.. uğraştırıcı..kavga kıyamet bi dönem...

ay nişanlanmaya korktum valla yaaaa
nişanlılık kabussa aynı insanla nasıl ewlenilir ki anlamadım

8 yıl bırlıktelıgımızde ki bütün kavgalar nişanlılık döneminde olmuştur..

1 yıl nişanlı kaldık , neredeyse nısanı fılan atacaktık ,o haddeye gelmıstı..

evlendıkte kurtulduk :))

bır daha nısanlı kalmam dırek evlenırım kaydirigubbakcemile3 (şakaydı )

aile arasında söz ve yaklaşık 5 ay sonra düğünümüz oldu Şeniz
yıllardır tanıdığım adamla evlilik öncesi stresimiz epey oldu kötükedihüso ailesiyle tanışmam ardından ev hazırlık koşturmaca hepsi karmakarışık oldu veeeeeee birbirimizi yedik sürekli mafoldumben
ben nişanlılık dönemi yaşamadım ama :umursamaz:
herşeyi de hızlı yapmak istemiş,ne acelem varsa yerimseniben
ana sözü dinlemedim tabe
:mymeka:

biz zor bir nişanlı dönemi geçirdik..çok yıpranmıştık..ne evlilikte ne de flörtte böyle kötü anlar yaşamadım ben..kocam da aynı şeyi söylüyor..
yalnız gezmeye alışkınken ve ailelerden uzakken nişanlanınca birden ailelerin içine girme sorumluluğu bizim psikolojimizi etkilemiş ağır gelmişti..1 yıl nişanlı kaldık biz ve hemen hemen kavgasız günümüz geçmiyordu diyebilirim..
flörtle evlilik elbette bana göre çok farklı..ama nişanlılık da bir o kadar berbat!
sana aynen katılıyorum saruboceq eşiminde benimde hayatımızın en kötü günleri nişanlı olduğumuz zamandı. aileler araya girmeden önce harika bir çifttik. allaha çok şükür evlendikten sonra herşey düzeldi. :nazar:

nişanla nıkahımın arası 3ay ama henuz dugunum olmadıgı için.. nısanlı sayılırım :)))
sanırım bizde pek bi değişiklik olmayacak.. cunku önceden nasılsak sımdıde oyleyız ailelerden ,,,aile buyuklerınden sakındıgımız tek sey.. bırbırımıze Aşkım yerıne ismimizle hitap edıyoruz.. ve el ele tutusmuyoruz saygıdan oda..
ancak kendı babamda nişanlandıktan sonra daha bi sıkıya aldı benı.. aksam eve 1dkka gec gıdeyım ertesı gune aşkımın yanına 1 saat gec gonderıyordu :((
Aşkımla aramızda ise genelde anlaıyoruz ama bazen sırf huzur mu batıyor nedir.. eften püften kavga edecek nedenler buluyorduk..
evlenıncede olur mu bilemicem acıkcası..
birde ailelerin arasında kalmak hep bırbırımızı çok kırdık..
geriyede bişey kalmadı herhalde :)))

Back
X