- 23 Temmuz 2019
- 251
- 387
- 18
- 30
- Konu Sahibi Rapunzel Kibrit Satar
-
Evlenip işi bırakıp giderim ya da hamile kalıp giderim. Ya da gitmem ama düğün zamanı izin alırım vs gibi şeylerAllah Allah çok garip, niye engel olsun ki? İlk defa duyuyorum böyle bir şey. Ne alakası varmış?
Aslında olmamalı ama evlenip ardından çocuk yaparsınız diye düşünüyorlar sanırım.Sizce nişanlı olmak bir etken mi işe alınmamak için?
Yani sanki vebalıyım gibi hemen üstümü çiziyorlar. 2 aydır iş arıyorum ve tecrübem var, işi biliyorum falan ama nedense olmuyor bir türlü. Normalde dönüp bakmayacağım işlere bile alınmıyorum. Ve istisnasız düğün ne zaman sorusu soruluyor. Sizce nişanlı olmak bir etken mi işe alınmamak için?
Evliyim demek sıkıntı olabilir ama nişanlı olduğumu söylememeyi düşünüyorum takmam alyans olur biterEvlenince belki işten çıkarsın diye almıyor olabilirler siz de nişanlı olduğunu zu soylemeyiverin evliyim diyin
düğün tarıhı yakınsa maglesef öyle oluyorYani sanki vebalıyım gibi hemen üstümü çiziyorlar. 2 aydır iş arıyorum ve tecrübem var, işi biliyorum falan ama nedense olmuyor bir türlü. Normalde dönüp bakmayacağım işlere bile alınmıyorum. Ve istisnasız düğün ne zaman sorusu soruluyor. Sizce nişanlı olmak bir etken mi işe alınmamak için?
Yoo değil. Diyorum ben evlenince de çalışıcam diye ama yok. Geçen bir tanesi dedi ki, yine görüştüm bak seninle nişanlı olduğunu okuyunca direkt çöpe atabilirdim cvni.düğün tarıhı yakınsa maglesef öyle oluyor
Doğrucu davut olcam ya işte bundan sonra öyle yapacağımE nişanlı olduğunuz alnınızda yazmıyor ya, söylemeyiverin.
Evlenince işten çıkma durumu oluyor ya da evlenip başka şehre gitme durumu. Düğün zamanı izindi falan. Onun için tercih edilmiyor olabilir.Yani sanki vebalıyım gibi hemen üstümü çiziyorlar. 2 aydır iş arıyorum ve tecrübem var, işi biliyorum falan ama nedense olmuyor bir türlü. Normalde dönüp bakmayacağım işlere bile alınmıyorum. Ve istisnasız düğün ne zaman sorusu soruluyor. Sizce nişanlı olmak bir etken mi işe alınmamak için?
Yüzüksüz gidin nişanlı olduğunuzu belirtmeyin düğün tarihi yakın değilse ve sorunuza gelince evet engeldir düğün hazırlıkları bu hazırlıkar boyunca odaklanamayacağınız işiniz ister istemez ev tutma vs için alacağınız izinler düğün izni balayı izni vs derken kimse sürekli izin vereceği işe tam odaklanamayacak personel işe almak istemezYani sanki vebalıyım gibi hemen üstümü çiziyorlar. 2 aydır iş arıyorum ve tecrübem var, işi biliyorum falan ama nedense olmuyor bir türlü. Normalde dönüp bakmayacağım işlere bile alınmıyorum. Ve istisnasız düğün ne zaman sorusu soruluyor. Sizce nişanlı olmak bir etken mi işe alınmamak için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?