Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlığım :))))

zeynepsaglik

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
3
0
6
35
Sakarya
$252459_396130913833862_1593689958_n.webp $923054_396130960500524_1706142790_n.webp

Merhaba kızlar :3: Fikirlerinize ihtiyacım var nişanımız 5 nisanda Allah kısmet ederse ama ben şimdiden dayanamıyorum nişanlık bakıyorum :31: Bu modeli internette buldum ve beğendim ama sizinde fikrinizi almak istedim sizce nişanlıkta dantel olur mu kimisi olur kimisi olmaz diyo çok kararsız kaldım sizce bu model nasıl? :44:

dantel olur nasıl olmaz benim elbisem dantelliydi ama benim fikrim şu elbisenin üstü güzel ama altı hani ön kısımdan dantelli tül görünüyo ya altı komple öyle olsa daha güzel olurdu sanki o üstteki kumaş biraz göz yormuş sanki :26:

Anladığım kadarıyla abartılı şeyleri seviyorsunuz, fikir sorduğunuz söylemek istiyorum fikrimi.Tabi ki son karar sizin, en mutlu gününüzde ne isterseniz tabi ki onu giyeceksiniz, ancak bence kıyafet çok abartı, hatta öyle abartı ki kıyafeti basitleştirmiş.Bu benim şahsi fikrim tabi ki, yine de siz bilirsiniz, siz beğendikten sonra bize giymeyin demek düşmez.Şimdiden mutluluklar, Allah tamamına erdirsin İnşallah.:16::16:

Herkesin zevki farkli ve arkadasin da dedigi gibi bu senin gunun ve onemli olan senin icine sinmesi.. ha benm fikrimce de birazcik abartılı aslina bakarsan ben direk gelinlik kadar kabarik nisanliklari zaten begenemiyorm bi turlu.. ha madem kabarik daha sade ve şık bulabilirsin bence yani her yerine ayri detay koyunca elbise basitlesiyor gini geliyor bana daa.. ama bence de nisanda da dantel olur onda bi sorun yok.. ama daha baya vaktiniz varms koyun baska modeller de bakalm dahaaa ;))

Arkadaşlara katılmadan edemeyeceğim. Fransız güpürü detayı hoş aslında ama arkada olmasına anlam veremedim. Mint yeşili nişanlık görmekten usanç geldi bu sene bence farklı renk bakın. Ayrıca göğüs kısmı o kadar şişirilmiş ki havada asılı kalmış çok emanet duruyor. Kabarık nişanlığı da herkes giyiyor artık farklı olmak isterseniz bence daha değişik modellere bakın derim. Yine de sizin tercihiniz fikir sorduğunuz için yorum yaptım. Şuradan modellere bakabilirsiniz zevkinize göre bulursunuz belki: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.333802480090604.1073741837.307963262674526&type=3

Rengi çok güzel ama model olarak şahsi fikrim gelinliğin su yeşili formunda gibi ben böyle kabarık nişanlıklara pek ısınamıyorum daha sade daha şık bir şey olmalı ki gelinliği giydiğin gün herkes senin güzelliğini konuşsun :16:
Mutluluklar :16::nazar:

Rengi çok güzel ama model olarak şahsi fikrim gelinliğin su yeşili formunda gibi ben böyle kabarık nişanlıklara pek ısınamıyorum daha sade daha şık bir şey olmalı ki gelinliği giydiğin gün herkes senin güzelliğini konuşsun :16:
Mutluluklar :16::nazar:

Hemfikiriz begusummm ozledm giii :***

Eki Görüntüle 844065 Eki Görüntüle 844066

Merhaba kızlar :3: Fikirlerinize ihtiyacım var nişanımız 5 nisanda Allah kısmet ederse ama ben şimdiden dayanamıyorum nişanlık bakıyorum :31: Bu modeli internette buldum ve beğendim ama sizinde fikrinizi almak istedim sizce nişanlıkta dantel olur mu kimisi olur kimisi olmaz diyo çok kararsız kaldım sizce bu model nasıl? :44:

Rengine bayıldım bende mavi tonlarında istiyorum nişanlığı :))
Allahım gönlümüze göre versin inşalah :))

canım bence de biraz abartılı ama illa kabarık bi model istiyosan kalçadan itibaren kabarık olanlara bakabilirsin. yani hem balık elbise tarzı hem prenses.yine de karar senin:)

gelinliğin renkli hali olmuş abartı geldi banada eteğindeki o önde oluşan yırtmaçta eski zamalrdaki balo kıyafeti grünümü vermiş gbi geldi bana

Back
X