nişanlılığım tehlikede

degersizhisediyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
20
2
1
35
Teyzemin torunu ile 2 yıllık sevgili döneminden sonra nişanlandık, bu sürede ailesinin nişanlım üstündeki etkisini ben farkediyordum ama nişan ve sonrasında bu etki dahada büyüdü ve ilişkimize zarar vermeye başladı. Özellikle annesi nişanlım üzerinde nasıl olduğunu anlayamadığım bir şekilde ihtiyaçları yokken düğün tarihimizi 2 sene uzatarak kendilerine ev aldırtacak kadar etkili. Ama nişanlım bunu göremeyecek kadar kör. Nişandan önce bana bir sürü sözler veren adam nişan döneminde ben bu kadar yapabiliyorum, biz ne yaparsak uymak zorundasın gibi incitici bir dil kullanmaya başladı. Aramızda ne geçse annesine anlatıyor. Ben sadece üzülmekle yetindim yine sesimi çıkarmadım. Birşey deyince annesiyle arasını bozmak istediğimi düşünüyor, annem sana iyi niyetli sorun sende diyor. Nişanlımın birde öfke nöbetleri var çok sinirlidir, sinirlenince bana küfür ediyor bu 4 kez oldu her seferinde özür diledi. Ben mazoşist şekilde aşığım ona, hep sesini duymak istiyorum, arasa yemekten kalkıp onunla konuşuyorum, iltifatlarımla onu şımartıyorum, ama o çok ilgisiz. Yeni mesajlaşmaya başlamışız nasılsın iyi misin filan sohbet ediyoruz, bir dakika önce mesajlaşıyoruz yani o an attığım mesaja cevap vermiyor 1 dakika içinde eve meteor mu düştü de cevap yazamıyorsun, hiçbir meşguliyeti yokken. Bir buçuk saat sonra whatsappta mesajı görüyor, ondan sonra facebooku acıyor yarım saat facebookta çevrimiçi oluyor vakit geçiriyor, ondan sonra yani iki saat sonra bana cevap yazıyor. Hep ben arıyorum, o aramıyor. Ailesi ne derse ona şartlanıyor, onlar çok muhabbet etmeyin daha iyi olursunuz dediği için dile getirmese bile benimle bu yüzden konuşmak istemediğini düşünüyorum. Ama ben bu ilgisizlige daha ne kadar katlanabilirim bilmiyorum onu kaybetmek istemiyorum. Ona nasıl yaklaşabilirim, ön yargılarını nasıl yıkabilirim, kuracağımız yuvayı ikimizin ayakta tutacağını ona nasıl idrak ettirebilirim? Lütfen yardımcı olun bacılar, görmüş geçirmiş büyüklerimin görüşlerine çok ihtiyacım var..

kendini geri çek doğru. seninle ilgilenmeyen ki daha nişanlısın evlenirseniz ne olucak hep dipdibe adam senden hop diye sıkıldı olmaz. arayı aç soğuk durun biraz hep şımatılmakdan pek şımarmış.

kendini geri çek doğru. seninle ilgilenmeyen ki daha nişanlısın evlenirseniz ne olucak hep dipdibe adam senden hop diye sıkıldı olmaz. arayı aç soğuk durun biraz hep şımatılmakdan pek şımarmış.

Aklın yolu bir tabi ama çok özlüyorum birde ben ikimizin problemini hiç aileme anlatmıyorum, ilerde evliliğimize müdahale edilmesin, çocuk oyuncağına dönmesin diye. Ama o herşeyi annesine yetiştiriyor olay büyüyor, Annene birşey anlatma deyincede kötü niyetli oluyorum

Bende istiyorumm. Hani inanın ağzı her an bozuk apaçi tipli bir değil oturmasını kalkmasını bilen bir polis memuru nişanlım nasıl bunları yapıyor anlamıyorum
polis olup eşini döven felan yok mu?
eşeğe altın semer vursan misali..
lütfen kendine kıymet ver. seni kaybetmekten korksun bu ne yahu ezilmeyin bu kadar

bu durumda alttan almaya devam mı edeceksiniz?

Zaten bir çözüm bulmak için buraya yazıyorum, ben onu seviyorum ama nerden tutsam elimde kalıyor. Ben ondan çok çok olgunum her ne kadar yaş olarak aynı olsak da. Ama o kendini üstün görüyor her konuda. Bu bir kıskançlık mı bilemiyorum. Herşey çok olumsuz farkındayım ama yapıcı yorumlar bekliyorum, neler yapabilirim

kusura bakmayın bana göre yanlış olan bir şeye karşı yapıcı yorum yapamıyorum. çünkü saygısızlık bana göre affedilemez bir şey.
burda açılan konuları okuyor musunuz? eşim anneci eşim her tatilde annesinde eşim küfretti dayak attı çocugum var boşanamıyorum diye.
ben kendinize değer vermenizi istiyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…