- 7 Kasım 2015
- 20
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi degersizhisediyor
-
kendini geri çek doğru. seninle ilgilenmeyen ki daha nişanlısın evlenirseniz ne olucak hep dipdibe adam senden hop diye sıkıldı olmaz. arayı aç soğuk durun biraz hep şımatılmakdan pek şımarmış.
lütfen kendine gel.sinirlenince bana küfür ediyor
lütfen kendine gel.
Bende istiyorumm. Hani inanın ağzı her an bozuk apaçi tipli bir değil oturmasını kalkmasını bilen bir polis memuru nişanlım nasıl bunları yapıyor anlamıyorum
polis olup eşini döven felan yok mu?Bende istiyorumm. Hani inanın ağzı her an bozuk apaçi tipli bir değil oturmasını kalkmasını bilen bir polis memuru nişanlım nasıl bunları yapıyor anlamıyorum
teyze torun yakın akraba olmuyormu..kafam karıştı
polis olup eşini döven felan yok mu?
eşeğe altın semer vursan misali..
lütfen kendine kıymet ver. seni kaybetmekten korksun bu ne yahu ezilmeyin bu kadar
bu bir politika değil.Sorun kendini sevme konusunda mı diyorsunuz? Ben galiba saçını süpürge etme politikası uyguluyorum
bu bir politika değil.
bu bir politika değil.
saçınızı süpürge etmeyi bırakın ya size değer vermiyor ona verdiğiniz bu değer nedir? sadece anne konusunda değil size küfür etmesi ne demek yahu o kim oluyor ki yani. hayır demeyi bilin.Peki annesi konusunda nasıl davranmalıyım?
saçınızı süpürge etmeyi bırakın ya size değer vermiyor ona verdiğiniz bu değer nedir? sadece anne konusunda değil size küfür etmesi ne demek yahu o kim oluyor ki yani. hayır demeyi bilin.
bu durumda alttan almaya devam mı edeceksiniz?Nişanlımın derinlerde kendini ezik hissettiğini bunu öfke nöbetleri olarak dışa vurduğunu düşünüyorum
bu durumda alttan almaya devam mı edeceksiniz?
kusura bakmayın bana göre yanlış olan bir şeye karşı yapıcı yorum yapamıyorum. çünkü saygısızlık bana göre affedilemez bir şey.Zaten bir çözüm bulmak için buraya yazıyorum, ben onu seviyorum ama nerden tutsam elimde kalıyor. Ben ondan çok çok olgunum her ne kadar yaş olarak aynı olsak da. Ama o kendini üstün görüyor her konuda. Bu bir kıskançlık mı bilemiyorum. Herşey çok olumsuz farkındayımama yapıcı yorumlar bekliyorum, neler yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?