nişanlılığım tehlikede

Kendiniz de demişsiniz nerden tutsam elimde kalıyor diye
Siz karayı ak yapacak kudrete sahip değilsiniz bunun için karayı kara olarak kabul edip bununla yaşayıp yasayamayacaginiza karar vermelisiniz...

Yapıcı derken, çok konuşma, ailesinden uzak olun gibi gibi.. tabi sizde kendinize göre haklısınız

Off sistim resmen kuracagim bütün cümleler kifayetsiz şuan ..kısaca ayrıl

Kesinlikle ayrilmalisin inan bna evlendikden sonra hayatin berbat olur bir omur onu ve annesini cekmek yerine simdi bitir bir iki ay sonra unutursun.cunku simdiden kufur ediyor seni onemsemiyor hep annesini dinliyor bu ne ya birak ana kuzusunu annesiyle yasasin.cok deger verme cunku karsi taraf senin degerini bilmiyormus.

Hadi motive edin beni :)

Hadi motive edin beni :)

Akraba sonuçta ayrılsam basrıtırmaks

Bu işler çok zor ya ah bu çevre...

Eger nisanliniz degismezse cok cok zor olur bu evliligin gidisati. Kaybetmek istemiyorsunuz, seviyorsunuz anliyorum fakat size tavsiyem en azindan degistiginden emin olmadan evlenmeyin bari. Onu degistirmek icin de bir psikologa yonlendirin ayni zamanda da birlikte aile danismanina gidin.
Akilci davranin, guclu olun!

C

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Ve çok mantıklı geldi söylediğiniz, ne yapmam gerekiyorsa evlenmeden onu yapmalıyım. En doğrusu bu olur.

Dünden beri ilgisiz ama ilgili davranıyorum. Yani şöyle, eskisi gibi çok iltifat etmiyorum, çok aramıyorum mesaj atmıyorum. Tabi onunda pek aklına gelmiyor aramak. Ama mesaj atınca samimi konuşuyorum yine ilgisiz davransam da bunu bana çevireceği şekilde açık vermiyorum ona. Bugün aradı konuştuk biraz, ben seni ne kadar özlemişim, sesini özlemişim dedi. Tabi yelkenleri suya indirmek yok hemen! :) bu şekilde ağırdan almaya devam edicem inşallah bu kötü günlerde geçer, yeni taktiklere açığım. Sizden tavsiyeler bekliyorum.

yakın akraba ilişkilerinden nefret etmişimdir oldum olası ay ben teyzemin torununun teyzesi oluyorum resmen. benle yaşıt olsa bırak ilşki yaşamayı teyze dedirtirim kafasına vura vura

yakın akraba ilişkilerinden nefret etmişimdir oldum olası ay ben teyzemin torununun teyzesi oluyorum resmen. benle yaşıt olsa bırak ilşki yaşamayı teyze dedirtirim kafasına vura vura
Sen nefret edebilirsin ama herkes sen degil kim kime asik olurasa onla iliski yasar bnde kuzenimle evliyim mesela .o herkesin kendi tercihi cnm

İlgisiz davranmaya devam ediyor. Mesajlarima cevap yazmıyor facede geziyor off
Aynı benin eski nişanlım dengesiz instagramda kızları beğenir bana yazmaz arada aklına gelirsem özlemini giderir uzun zaman aramaz nisanda biz yüzüğü taktık ama şu üç aydır hala görüşüyoruz ama son zamanlarda yine aramıyor sormuyor çok yorduldum benim peşimden koşması için neler yapabilirim kızlar hepinize soruyorum?

hiçbir şey.

İlgisiz davranmaya devam ediyor. Mesajlarima cevap yazmıyor facede geziyor off
Bende nişan attın nisan ayında benimkide instagramda kızları beğenirdi whatsappda çevrimiçi olurdu yazdıklarımı okur cevap vermezdi şimdi hala üç aydır görüşüyoruz ama evlilik konusunu açınca kaçıyor evlenmiceksek bitsin diyorum cevap yok arıyorum açmıyor akıl verin bana kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…