Nişanlılık Dönemi

Öğle arami bildiği icin ögle aramda ariyor. Fakat sonucta mesai yapıyor olamaz miyim :) bu hafta deneyeceğim ben bunlari yoksa beni de anksiyete yapacak

Öğle aranda kayınvalidenle konuşman gerekmiyor yalnız. Yemek yiyip iş arkadaşlarınla sohbet ediyorsundur, belki yapman gereken birkaç kişisel işi hallediyorsundur. Bunları bahane edebilirsin. Tabii mesai de yapıyor olabilirsin. Sonuçta nişanlılıkta para önemli. Fazladan kazanmak göz çıkarmaz. Hem laf da edilemez

Bu hafta tek tek uygulayacagim hepsini :))

En iyisini yaparsın cnm. Tek muhatabın eşin olsun yoksa çok başın agriyacak. Hazir birde arkanda. Eger yuz verirsen. Bir sure sonra dayanamican eşine patlayacan 2 arada kalacaksın. Esinde ben sana dedim ama dinlemedin diyebilir. Senin yuvan önemli. Bu arada benim kaynanayada nazar değdi sanırım. Pazar günü yine başladı triplere. İnan hic takmiyorum. Çok üzerime gelirse artik. Biktim sizden. Allahimdan bul diyeceğim.daha fazla muhattap olmak istemiyorum. Her zamanki gibi beni yalancı cikartir. Şahsen başkalarıyla dedikodumu yapar. Yalanlar havada uçuşur. Yaptıklarını da inkar eder. Mezarında dik yatasi. Dünya çok kotu insanlarla dolmuş.

Çok üzüldüm
Anneler ogullarinj doğurdular diye gelinlerini de sahipleri saniyor sanirim anlamadim. Kiz anneleri seslerini çıkarmıyor erkek anneleri surekli burunlarini birseylere sokmaya, araya fitne sokma pesindeler. Allah yardimcin olsun canim esinle konus ama bence sende patlama. Ayrica ne konusursa konussun boşver takmamaya çalış. Benim psikolojimi okadar etkilemisler ki sizinle konusup, hafta sonu da nisanlimla ustunden gecince anladım. 2 ayim kaldi ve kimse yüzünden kötü hatirlayamam. Saygimi da bozmam. Ctesi günü nisanlimla yemek ve oturma takimimiza karar verdik. Beni aradi hemen iste begenmissiniz falan filan diyor dedim evet x cok begendi bende begendim ama x bayildi dedim. Azcık pahali oldugundan ogluna attim sucu napayim bende bunaldim artik. Seninkini de Allah islah etsin inşallah.

neden bana sormadan alıyorsunuz diye kızmadınız mı?
davetiyeleri kendi istediğim gibi olacak yoksa kabul etmem diye bastırın

bu çok farklı bişey ben sadece konuşuyor sandım
bide sormadan yapıyor

Arkadaşınla konuşur gibi kaynanamlar konuş taviz verme birşey mı aldı dede evet ne derse falan tek tek sayamam gibi cümleler kur çivi çiviyi söker nisnalini karistirma sonuçta oda oğluna söylemez bı rahatsızlığı var ise sanırım hani alttan alma yani onu bence nişanlini karıştırmak istemiyorsan sen hallet o ne derse sen de de çekinme yoksa tepene biner valla

hiç takma onu. kendi şekerlerinin siparişini ver, davetiyeni de bastır. bişey söyleyince he de geç sonra anne kafam çok yoğun zaten unutmuşum senle konuştuğumuzu de. nişanlın senin yanındaymış zaten evlendikten sonra araya mesafeni iyice koyarsın.

G gulendam_34 zuzuzuzu1234 ElizabethBennettt

Kizlar çoklu alinti yapmaya calistim yapamadim :) aynen nişanlıma taviz versem o da bosver hayatım biz birbirimize bakalim naparlarsa yapsinlar der. Ben nisanlima seninle bu sureci guzel atlatmak istiyorum evlendikten sonra icimde su kaldı senin yuzunden ailen yuzunden soyle olmadi diyip kavga etmek istemiyorum dedim. O da aman hayatım ne dersen arkandayim evlenince huzurumuz olsun bana birsey deme simdi sen ne istiyorsan oyle olsun dedi ya simdi konus ya da olmus bitmiş isleri sakin bana acma. Istemedigin birsey icin anneme hayir de dedi :) nikah sekerlerimi gormedim kizlar. Sormuyorum da açıkçası o göstermedikce. Çünkü kendimde alacağım. Icimde birsey kalsin istemiyorum çünkü hep icime atarim içimde bişey kalırsa kendimi biliyorum hep esime soylenirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah.

anksiyete ve sen bunu bile bile evleniyorsun ha... vallahi süper... kaç yıl adamı ve ailesini idare edip ortada amortisor görevi yapacaksın ? (amortisor arabalarda yaylanmayı saglayan bir düzenektir. sert bir yere geldiginde arabada kiler carpmayı sert hissetmesin araç da zorlanmasın diye koyulur ) kendine yazık etme. nereden dönersen kardır !

Sirf konuna yorum yazayim diye uye oldum. Sen cok karistigindan dertlisin ben de hic karismamasindan.
Yeminle ortalari yok. Kendileri kendi baslarina evlenmisler diye utanmasa telefon bile acmayacak.

Otomotiv firmasinda mühendislik yaptim bir ara. amortisoru biliyorum ama harika benzetme yapmissiniz :) anksiyete olduğunu sevgili oldugumuz dönemde ara ara söyluyordu fakat ilac kullandığını, tedavi gördüğünü psikiyatriye gittiğini sözlenmeye karar verdigimizde ögrendim. Önce önemsemedim çünkü cok seviyordum. Haklısınız sürekli telkin etmek zorunda kalıyorum bazi durumlarda ve bu beni yoruyor. Fakat okadar iyi bir insanki ve iyilesecegine okadar inanıyorum ki gormezden geliyorum oyüzden. Çünkü ailesi benim ailem olsaydi bende aksiyete hastasi olabilirdim. Gerçekten de cok zor insanlar. Bir tane erkek kardesi var cocuk üniversiteyi bitirdi evine gelmiyor ki ailesi ile ugrasmamak için. Inanilmaz kontrol hastalığı icindeler. Nisanlim asla onlara göre hareketetmedigi için icim rahat.

Sirf konuna yorum yazayim diye uye oldum. Sen cok karistigindan dertlisin ben de hic karismamasindan.
Yeminle ortalari yok. Kendileri kendi baslarina evlenmisler diye utanmasa telefon bile acmayacak.

Maşallah de bence :) kesinlikle en güzeli ortalari yok evet ama bir tercih hakkim olsaydı karismamasini tercih ederdim :)

Maşallah de bence :) kesinlikle en güzeli ortalari yok evet ama bir tercih hakkim olsaydı karismamasini tercih ederdim :)
Karismama dedigim oyle degil ama...
Biz de anne baba evladinin her seyini yapar. Nebiliyim kiz tarafi yatak odasini tabagini catalini vs, erkek tarafi da salonu vs alir. He aliyolar mi aliyolar ama her firsatta biz kendimiz evlenmistik lafi. Ee bastan deseniz ona gore yol alirdik zaten.
Arayip bir seye ihtiyacin var mi bile demek yok. Seninki duvagina karisiyormus benimki tulunu bile gormedi. Gecen sitem edince arayip bir gonul almaya calisti is guc arayip soramiyorum falan fistan.

Bu konuda sana katıldım. Senden bir şey saklamış değil. Ve bu bir hastalık. İlacını kullanıyormuş. Yanında olman bence olması gereken bir şey. Çünkü zaten anlattığın kadarıyla nişanlında kötü bir özellik göremedim.

Ben bunu daha çok beğendim de
Böyle daha iyi olacak diye düşünüyorum De yada nişanlının da böyle istediğini belirt
Kısa ve öz olsun konuşman konuşmanın üstünde Fazla durma konu kapansın

Bikerede nişanlına yansıt bu olanları, rahatsızlığını bakalım tepkisi ne olacak? Evlenince karıştırmam muhabbeti bana yalan geliyor. Bilmiyorum var mı burada nişanlıyken herşeye mudahale edilmesine ses çıkartmayan ama evlenince, ailesini karıştırtmayan. Varsa yazsın ben görmediğim için söylüyorum. Karıştırmayacak adam baştan koyar tavrını. Bazılarıda tersi olur, evlenince anneye daha düşkünlük gösteren erkeklerde okudum ve gördüm. Dikkat edin.

BAK BEN 40 YAŞIMA geldim evlendikten sonra 'annem yanlış ben onun dediklerini yapmam ve yaptırtmam' diyen erkek (gördüm de coook az 10 tane anca) görmedim. kaç kızım kac. sen beni dinle. zaten rahatsızlıgını bile bile düzelir elbet ama ceremesini ne sen nede başkası cekmesin. kaç.

Herkesin bi derdi var iste canim seninki de zor. Bir ortalari yokki. O konuda hakkini yiyemem herseyin en güzelini almaya çalışır bana para konusunun bahsini bile yapmaz. Ama boyle oluncada baya bi söz hakki buluyorlar kendilerinde. Ben kimseden hicbirsey beklemedim. Yatak odami kendim aldim. Elektroniklerimi kendim aldım. Mutfagimi kendim aldim. Borc odenir ama para katılıyor diye herseye karisilmasi inan cok sinir bozucu.

Nişanlım okadar iyi bir insanki canım. Anksiyetesi yüzünden bırakmam zaten. Herkes sever sayar. Adam gibi adam derler hep :) ailesinin baskisi ve surekli bişeyleri kanitlamaya calismaktan cocuk hasta olmus. Ozgur ruhlu bir insan kendine birsey alsa bile elestiri alabiliyor. Beraber yenecegiz hastaligini hatta hicbirseyi ona yansıtmadığim icin dogru dürüst ilaclarinin dozu bile düştü :)

Ben bunu daha çok beğendim de
Böyle daha iyi olacak diye düşünüyorum De yada nişanlının da böyle istediğini belirt
Kısa ve öz olsun konuşman konuşmanın üstünde Fazla durma konu kapansın

Aynen canim mobilyada oyle yapt nisanlom bayildi x cok begendi dedim kapattim konuyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…