Öğle arami bildiği icin ögle aramda ariyor. Fakat sonucta mesai yapıyor olamaz miyim :) bu hafta deneyeceğim ben bunlari yoksa beni de anksiyete yapacak
Öğle aranda kayınvalidenle konuşman gerekmiyor yalnız. Yemek yiyip iş arkadaşlarınla sohbet ediyorsundur, belki yapman gereken birkaç kişisel işi hallediyorsundur. Bunları bahane edebilirsin. Tabii mesai de yapıyor olabilirsin. Sonuçta nişanlılıkta para önemli. Fazladan kazanmak göz çıkarmaz. Hem laf da edilemez
En iyisini yaparsın cnm. Tek muhatabın eşin olsun yoksa çok başın agriyacak. Hazir birde arkanda. Eger yuz verirsen. Bir sure sonra dayanamican eşine patlayacan 2 arada kalacaksın. Esinde ben sana dedim ama dinlemedin diyebilir. Senin yuvan önemli. Bu arada benim kaynanayada nazar değdi sanırım. Pazar günü yine başladı triplere. İnan hic takmiyorum. Çok üzerime gelirse artik. Biktim sizden. Allahimdan bul diyeceğim.daha fazla muhattap olmak istemiyorum. Her zamanki gibi beni yalancı cikartir. Şahsen başkalarıyla dedikodumu yapar. Yalanlar havada uçuşur. Yaptıklarını da inkar eder. Mezarında dik yatasi. Dünya çok kotu insanlarla dolmuş.Cok üzüldüm. İnşallah bundan sonra rahat edersiniz. Ben bugün basladim tavrimi net koymaya. Simdiye kadar kimse kirilmasin diye hep iyi niyetli davrandim fakat baktim ki git gide daha bencillesiyor ve nisanlimla biz geriliyoruz. Bugün kendi istedigi birseyi yaptırmak icin beni 3 haftadir her gun arıyordu hic icimden gelmedigi icin istediği sey hep erteledim. Bugun icin bulusalim dedi bana yoğunum dedim haftaya da o dediği seyi nişanlımla secerek halletmis olarak cikacagiz karsisina.
Çok üzüldümEn iyisini yaparsın cnm. Tek muhatabın eşin olsun yoksa çok başın agriyacak. Hazir birde arkanda. Eger yuz verirsen. Bir sure sonra dayanamican eşine patlayacan 2 arada kalacaksın. Esinde ben sana dedim ama dinlemedin diyebilir. Senin yuvan önemli. Bu arada benim kaynanayada nazar değdi sanırım. Pazar günü yine başladı triplere. İnan hic takmiyorum. Çok üzerime gelirse artik. Biktim sizden. Allahimdan bul diyeceğim.daha fazla muhattap olmak istemiyorum. Her zamanki gibi beni yalancı cikartir. Şahsen başkalarıyla dedikodumu yapar. Yalanlar havada uçuşur. Yaptıklarını da inkar eder. Mezarında dik yatasi. Dünya çok kotu insanlarla dolmuş.
neden bana sormadan alıyorsunuz diye kızmadınız mı?Bunu yapacagim teşekkür ederim.
Nikah sekerlerimi almis sirada davetiyeyi sececek diye panik oluyorum. Bu hafta daveriyelerimizi bastircaz. Sanki surekli ondan once davranmamiz gerekiyor gibi bir stresim oluyor. Nikah sekerlerimi henuz görmedim bile.
anksiyete ve sen bunu bile bile evleniyorsun ha... vallahi süper... kaç yıl adamı ve ailesini idare edip ortada amortisor görevi yapacaksın ? (amortisor arabalarda yaylanmayı saglayan bir düzenektir. sert bir yere geldiginde arabada kiler carpmayı sert hissetmesin araç da zorlanmasın diye koyulur ) kendine yazık etme. nereden dönersen kardır !Merhaba,
Uzun zamandır takip ediyorum siteyi sizlere danışmak istediğim bir konu var, yorumlarinizi rica ederim.
5 aydir nisanliyim insallah 2 ay sonra düğünüm olacak. Benim nisanlimla hicbir problemim yok fakat annesi tam bir kontrol uzmani. Nereye gidiyoruz, evimize ne aliyoruz, elimde poset oluyor icinde ne var diye merak eder,hangi kuaföre gideceğim, duvağim uzun mu olacak kisa mi olacak, tutacagimiz ev kac metrekare olacak,düğünde dagitilacak hediyelikler, davetiye kisacasi aklıniza gelebilecek herseye müdahale etmeye çalışıyor. Nisanlim her zaman benim yanimda bana sen ne istiyorsun önemli olan o diyor fakat annesi istediği birseyi yaptırmak icin okadar cok bastiriyorki, ozellikle beni is yerimde nisanlim yanimda yokken ariyor. Bende nisanlima birsey demiyorum bunalmasin diye ve icimden yeter diyorum artik tamam oyle olsun. Nisanlim anksiyete hastasi ve gerçekten de okadar cok bunaliyorki annesinden onu uzmek istemiyorum fakat bir sekilde artik bu duruma da son vermek istiyorum. Hastaligininda ailesi tarafindan bu baskilardan dolayi universite sonrasi ortaya ciktigini söylüyor ve cok üzülüyorum. Sunu da belirtmem gerekir ki nisanlim asla aileci biri degil yani demek istedigim kendi kararlarini kendi alir,fakat ailesi surekli herseye yorum yapar.Kimseyle arami bozmadan politik davranarak uzulmeden sureci atlatmak istiyorum. Çünkü baski altina alma durumlari disinda iyi insanlar. 2 senedir beraberiz simdiye kadar 3 kez tartistik 3 u de ailesi yüzünden. Uzun oldu biraz teşekkür ederim.
anksiyete ve sen bunu bile bile evleniyorsun ha... vallahi süper... kaç yıl adamı ve ailesini idare edip ortada amortisor görevi yapacaksın ? (amortisor arabalarda yaylanmayı saglayan bir düzenektir. sert bir yere geldiginde arabada kiler carpmayı sert hissetmesin araç da zorlanmasın diye koyulur ) kendine yazık etme. nereden dönersen kardır !
Sirf konuna yorum yazayim diye uye oldum. Sen cok karistigindan dertlisin ben de hic karismamasindan.
Yeminle ortalari yok. Kendileri kendi baslarina evlenmisler diye utanmasa telefon bile acmayacak.
Karismama dedigim oyle degil ama...Maşallah de bence :) kesinlikle en güzeli ortalari yok evet ama bir tercih hakkim olsaydı karismamasini tercih ederdim :)
Bu konuda sana katıldım. Senden bir şey saklamış değil. Ve bu bir hastalık. İlacını kullanıyormuş. Yanında olman bence olması gereken bir şey. Çünkü zaten anlattığın kadarıyla nişanlında kötü bir özellik göremedim.Otomotiv firmasinda mühendislik yaptim bir ara. amortisoru biliyorum ama harika benzetme yapmissiniz :) anksiyete olduğunu sevgili oldugumuz dönemde ara ara söyluyordu fakat ilac kullandığını, tedavi gördüğünü psikiyatriye gittiğini sözlenmeye karar verdigimizde ögrendim. Önce önemsemedim çünkü cok seviyordum. Haklısınız sürekli telkin etmek zorunda kalıyorum bazi durumlarda ve bu beni yoruyor. Fakat okadar iyi bir insanki ve iyilesecegine okadar inanıyorum ki gormezden geliyorum oyüzden. Çünkü ailesi benim ailem olsaydi bende aksiyete hastasi olabilirdim. Gerçekten de cok zor insanlar. Bir tane erkek kardesi var cocuk üniversiteyi bitirdi evine gelmiyor ki ailesi ile ugrasmamak için. Inanilmaz kontrol hastalığı icindeler. Nisanlim asla onlara göre hareketetmedigi için icim rahat.
BAK BEN 40 YAŞIMA geldim evlendikten sonra 'annem yanlış ben onun dediklerini yapmam ve yaptırtmam' diyen erkek (gördüm de coook az 10 tane anca) görmedim. kaç kızım kac. sen beni dinle. zaten rahatsızlıgını bile bile düzelir elbet ama ceremesini ne sen nede başkası cekmesin. kaç.Otomotiv firmasinda mühendislik yaptim bir ara. amortisoru biliyorum ama harika benzetme yapmissiniz :) anksiyete olduğunu sevgili oldugumuz dönemde ara ara söyluyordu fakat ilac kullandığını, tedavi gördüğünü psikiyatriye gittiğini sözlenmeye karar verdigimizde ögrendim. Önce önemsemedim çünkü cok seviyordum. Haklısınız sürekli telkin etmek zorunda kalıyorum bazi durumlarda ve bu beni yoruyor. Fakat okadar iyi bir insanki ve iyilesecegine okadar inanıyorum ki gormezden geliyorum oyüzden. Çünkü ailesi benim ailem olsaydi bende aksiyete hastasi olabilirdim. Gerçekten de cok zor insanlar. Bir tane erkek kardesi var cocuk üniversiteyi bitirdi evine gelmiyor ki ailesi ile ugrasmamak için. Inanilmaz kontrol hastalığı icindeler. Nisanlim asla onlara göre hareketetmedigi için icim rahat.
Karismama dedigim oyle degil ama...
Biz de anne baba evladinin her seyini yapar. Nebiliyim kiz tarafi yatak odasini tabagini catalini vs, erkek tarafi da salonu vs alir. He aliyolar mi aliyolar ama her firsatta biz kendimiz evlenmistik lafi. Ee bastan deseniz ona gore yol alirdik zaten.
Arayip bir seye ihtiyacin var mi bile demek yok. Seninki duvagina karisiyormus benimki tulunu bile gormedi. Gecen sitem edince arayip bir gonul almaya calisti is guc arayip soramiyorum falan fistan.
Bu konuda sana katıldım. Senden bir şey saklamış değil. Ve bu bir hastalık. İlacını kullanıyormuş. Yanında olman bence olması gereken bir şey. Çünkü zaten anlattığın kadarıyla nişanlında kötü bir özellik göremedim.
Ben bunu daha çok beğendim de
Böyle daha iyi olacak diye düşünüyorum De yada nişanlının da böyle istediğini belirt
Kısa ve öz olsun konuşman konuşmanın üstünde Fazla durma konu kapansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?