Nişanlılık Dönemi

Nisanlima güveniyorum. Gözüm kör olmamistir inşallah haksiz cikarmaz beni. Nisanlimdan once 5 senelik iliskim vardi. Lisede baslamisti üniversite 3 te bitmisti ilk sevgilimdi. Kapanmami ve calismamami istemisti bu sebeple ayrilmistim. O ilişkimden sonra 4 sene kimseyle gorusmedim ve Nisanlim beni ikna etmek icin 3 sene uğraştı. Eğer beni uzer ise insanliga olan umudum biter. Çünkü ben onunla yeniden doğdum artik sevemem derken onu herkesten cok sevdim. İnşallah Allah herkesi mutlu etsin.

Abla güvenmek istiyorum kalbimin sesini dinliyorum. İnşallah yanilmam. Allah hepimizi mutlu etsin.

Bu tip annelerin çocuklarında psikolojik sorunlar diğer anneler oranla daha çok oluyor. Nişanlın anneciğim olmamasına rağmen bu kadar etkilenmiş. Çooook politik ve umursamaz olursan dert etmemeye başarıdan ne güzel. Ama yapamazsan eğer sorunlu bir evliliğin olur. KVdesi önemli kararlarına karışan ve direnen evli bir bayan olarak söylüyorum bunlari

Benim de her seyimi ailem aldi. Cok sukur kucuk ev aletlerinden tut, bulasik makinesi de dahil olmak uzere evin ignesinden terligine kadar kiz tarafi olarak aldilar. Gel gor ki hala ben elimi cebime atmamisim gibi agizda bu laf. Keske bastan deselerdi de ona gore yol alsaydik. 1 ay sonra evlenecegime 1 yil sonra evlenirdim ama agiz tadiyla evlenirdim. Yok da demiyolar, yok deseler zaten ailem erkek tarafi kiz tarafi demez yine yagdirirlar bana. Neyse iste konunu sabote ettim kusura bakma kac gundur bunun icin agliyorum doldum tastim ben de. Elbet bizim ailelerimiz de mukemmel degildir ama erkek aileleri cidden isi yokusa surmek icin elinden geleni yapiyolar. Inanilmaz sogudum, oysa ne cok sevmek istiyodum

Isin cok zor. Allah yardimcin olsun. Sanki nisanlinla degil de kv ile evleniyorsun.

Sen bilirsin. Dünyadaki en büyük sen aşkı yaşamıyorsun. Çok aşık, çok severek, kavuşmak için mücadeleler ederek evlenen insanlar ne hayal kırıklıkları yaşıyor. Umarım pek örneğini görmediğimiz bir ihtimal seni bulur. Devam etmek istiyorsun et ama hazır ol herşeye öyle sonsuz güvenme daha çok kırılırsın. Mutlu olursan ne güzel.

Yok canim konu sabote etmek ne demek. Dertlesiyoruz. Aynen erkek anneleri malesef ne olursa olsun bir saatten sonra canavarlasiyorlar. Ben ilk tanıştığımda al kahveni ic saatlerce sohbet et diye anlatmıştım cevreme okadar cok sevmiştim ki. Nisanlim annemi taniyamiyorum diyor. Hic tanimamisim diyor resmen kv lik yapiyor. Gormesi guzel birsey yoksa ben ne anlatirsam anlatayim bos olurdu. Nisanlinla aran nasil peki. O olumlu senden yana mi?

Abla güvenmek istiyorum kalbimin sesini dinliyorum. İnşallah yanilmam. Allah hepimizi mutlu etsin.
aferim sen daha güvenicem kalbimin sesi de aferim sana...! kızım o kalp hep yalan söyler o iç ses hep kandırır seni :) yol yakınken kaç.

Kolay gelsin size olabildigince görüşmemeye çalışıyorum. O beni hergün arıyor :) bugün toplantıdaydim dedim kapattım. Olabildigince sınır çizmeye çalışıyorum inşallah evlenince de 15 20 km uzakta olacağız. Bir kac kere size ev alacağım bizim buralardan dedi nisanlim buralardan alirsan ya satariz istedigimiz yerden aliriz ya da kirasini kullaniriz dedi. Ilk nisanlandigimizda evleri dubleks mutfagimiz ortak olsun ust katta oturun dedi gulerek saka yapiyorsunuz heralde dedim. Cidden saka yaptığını sandim neyseki o konuda istedigine ulasamadi. Benim maasim nisanlima gore oldukca yüksek birimizin maasiyla ev kredisi odeyip diğerimizin maasiyla da rahatlikla gecinebilriiz. Utanmadan beni kendi evine istedi ben cidden saka yapiyor sanmistim

Arkadaşlarimizla dertlesiyormus. Benim icin ben x i kimse icin uzemem diyormus. Kiyamaz gibi geliyor ama bakacaz göreceğiz. Ben annesi yüzünden vazgeçmek istemiyorum ondan yana bir sıkıntım yok çünkü.

aferim sen daha güvenicem kalbimin sesi de aferim sana...! kızım o kalp hep yalan söyler o iç ses hep kandırır seni :) yol yakınken kaç.

Ben 1kere kaçtım abla arkama bile bakmadan. 4 sene sonra ilk defa hayatima birini aldım. Bundan annesi yüzünden ayrilmayacagim çünkü annesi disinda bir sıkıntım yok :)

Yok benim kv kendi hayalindeki düğünü kp ile kendisi icin yapiyor gibi :) bazi seyleri beraber seciyorlarmis çünkü
Iyi de bu durum evlilikte de devam edecek gibi. Kisilik de degismez. Hele bu saatten bu yastan sonra onlari dehistiremezsin. En koyu ihtimal baktin olmuyor araya messfe koyarsin ya da gorysmezsin. Bu da nisanlini uzer ama.
Zor isin. Surekli politik olmak da yorar seni..gece gunduz aklin hep bu kadinla mesgul olur. Cok zor gercekten. Su anneler bir ogullarini rahat biraksalar...

Ahh ah keske. Ogullarinin evliligine herseylerina karisma hakkini kendilerinde goruyorlar. Bgn bi is arkadaşimla dertlestim. Yeni evli erkek arkadaşım. Annesi uzaktaydi kalmaya gelmis evlerine diyorki esim anlatsa inanmazdim annem resmen esime kv lik yapıyor Allah tan suphelendim de uzaktan izledim gozlerimle gordum esim anlatsaydi melek gibi kadin ilk defa evimize geldi derdim dedi. Erkekler bile annelerini taniyamiyor :)

Ben 1kere kaçtım abla arkama bile bakmadan. 4 sene sonra ilk defa hayatima birini aldım. Bundan annesi yüzünden ayrilmayacagim çünkü annesi disinda bir sıkıntım yok :)
eh tamam şimdi gene kaç. gene birini bulursun.

Nisanlim aslinda farkinda ama napsin o da toruna bakiyo diyo benim gonlumu yapmaya calisiyo torun dedigim de koca cocuk. Sen kayinvalidem hep isteyken ariyo deyince arkadasim geldi aklima seninki yine ariyomus benim arkadasimin kayinvalidesi hep cagri atardi gelin arasin diye. Gelin arayinca saatlerce konusurdu. Oldu da cagri attiginda hop actin kizim beni arasana der suratina kapatirdi

Ayyy cok güldüm :) o da ayri bir alemmis. İnşallah en az hasarla sizde bizde su sureci atlatiriz

Yalniz sunu dacaklindan cikarma. Erkekler evlenince nedense annelerine dusuyorlar. Gercekten. Yeni duzenlerine alisamadiklari icin mi bilmem. O ihtimal de var. Oyle olursa isin daha da zor.
Evet evlenince anneler kayinvalidelige soyunuyorlar kendi annemden biliyorum.

Yok abla bana söz verdi evimiz ayri olacak cok mutlu olacağız dedi. Tedavisi de olumlu gidiyor. Birakamam herkesin annesi, o seçmedi ki.
ahhh kuzuumm bizler ne sözler duyduk peeehheeyyyyy.... inan ben eşime öküzlükleri coktur o taraf ayrı ama hala aşıgımdır. 10 yıl oldu birlikteligimiz. 10 yılın 5 yılı hatta 6 yılı anası ile geçti. ilk evlendigimde 27 yaşındaydım. şimdi aynı zamana geri dönsem deseler ki evlencen mi hayır derdim.
ben anamın lafına bakmam derdi. inanmıştım. sonra anası (ki zebani bile görse kaçar kaynanamdan) haklı dogru melek oldu ben kötü oldum.
ne zaman yeter artık bogazımdan taştı dedim. sen haklısın dediler. idare et sabret sözlerine inan derken benim 5-6 yılım bunlarla boguşmakla geçti.
buna benzer milşyonlarca örnek var. sen gene iyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…