Nişanlılık Dönemi

Düşündüm de senin kvyi okuya okuya ben anksiyete olacağım :) Yazık oğluna anlıyorum onu da seni de
Kendi paranla almak en iyisi. Laf söylesin istediği kadar sonuçta almış oluyorsun çoktan.

Ortalari yokki:) ben raziydim herseyi nisanlimla karsilamaya. Hatta planlarimizi da oyle yapmıştık. Maasim cok şükür iyi borcumuz en fazla 1 ay sürerdi.

banada açık olasalardı bu kadar zoruma gitmezdi canım
herşeyi biz yapıyoruz dediler meger herşeyi a dediler hem eşime hemde herşeyi bize yıktıklarını eşimde düğünden sonra anladı .
aman o gunleri düşümek bile istemiyorum . güzel hatırladıgım hiç birşey yok çunku mydilemma

Düşündüm de senin kvyi okuya okuya ben anksiyete olacağım :) Yazık oğluna anlıyorum onu da seni de
Kendi paranla almak en iyisi. Laf söylesin istediği kadar sonuçta almış oluyorsun çoktan.

Aman dikkat edin :))) valla hepimizin ruh sağlığı tehlikede. :) arkadaşlarim bile ruh sagligimiz bozulmadan evlendireydik sizi diyorlar. Herkes cok şaşkın ozellikle taniyanlar. Yeni gelin gibi hic mi birsey yapmamislar bu kadina diyorlar :)

Oo sizinkide fenaymis. Haklısınız ozaman. Ben biz odeyecegiz diye dusundugumuz için para biriktiriyordum.Sonra ailesi biz Karşılayacagiz diyince o paranin bir cogunu balayina harcadik. Geri kalaniyla da kiz tarafinin almasi gerekenleri aldim. Sonra nisanlim balayi paramizi benim odememe razi gelemedigi için bana pesin olarak para verdi. Az bi borcum vardı onu da kapattim. Kisacasi huzur olduktan sonra iki calisan kisi kimseye muhtaç olmamali beklememeli. Fakat sizinki baska sizinki başta kendisi yardim edeceğiz demiş sizde kendinizi ona gore ayarlamışsinizdir yanlis yapmış

Teşekkür ederim canım senin de hayırlı olur inşallah :) Emin ol insan bu dönemde çok şeyle sınanıyor sen de kayınvalinde ile sınanıyorsun herkesin başında bir dert oluyor bu dönemde aldırış etme lütfen nişanlın yanındaysa herşeyin üstesinden geleceğine inanıyorum :)

Ev tuttunuz mu ? Umarım çok yakınlarında degildir

Amin cnm bir kere de helak olsunlar. Çok doğru yoldasin. Bende öyle yaptım hayatım bugün annen boyle dedi bende boyle dedim bilgin olsun dedim hep. Konuyu orada kapattim. Amaç kafasını sisirmeden olaylara hakim olmasını sağlamaktı. Bi ara artik iyice bas edemez olduk kendi aileme de anlattim. Onlarda allah razi olsun hep arkamızda durdular. Baktılar ki biz dik duruyoruz. Kayzedeye ne yaparsak yapalım kız yikilmiyor. Hep direniyor. Dediğini yaptırıyor daha da baskı yaptı yok efendm nereye gidermisim anneme niye gidermisim. Benim orası artik evim değilmiş. Annemi aramalar ona da boyle demeler. Başkalarına beni kotulemeler yalanlar yalanlar. Gorumceyi arar gel beni savun demeler. Bizi sac basa girdirmeye çalışıyor akli sıra. Esimde enistesiyle konuştu. Kaç kez hem de en sonunda enişte karin bir daha karışırsa kapında dovucem onu demiş düşün halimizi. Biz ayni binadayiz üst katta benim neymiş efendim yurumemden rahatsız olmuş haspam.TV sesine rahatsız olur. Yemek yaparsın rahatsız olur. Hic isi gücü yok benden rahatsız olur.Bende dedim bu kadar sorunlu insansin da bizi niye ayni binaya aldin kadin.onun sozunu dinlemeyecegimi bilseymis beni almazmis bu evlilige onay vermezmis.sanki pazardan domates aliyor tehhh allahim ya...gece uyudugum saatte sizden ses geliyordu der oysaki biz o saatte uyuyoruz. Takmış kafaya bizi. ama benim allahim büyük bir tane daha oğlu var benden göremediği eziyeti o gelininden görsün. Bana da bunu allahım görmeyi nasip etsin.

çekinme kırılmasın diye bir şey dememek yanlış
ilk kez evleniyorsun her şey istediğin gibi olsun
istemediğin şeyi istemiyorum de
zevkine uymuyorsa zevkime uymuyor de
başta nasıl olursa öyle gider

Aynen cok takilmamaya çalışıyorum iyiki de üye olmusum buraya her birinize teşekkür ederim kendimi cok daha rahatlamis hissediyorum :) suan nisanli çevremdeki arkadaşlarım Allah korusun nisanlilariyla sinaniyor halime sukrediyorum. İnşallah herkesin gonlune gore versin Allah

20 km kadar mesafe var aramizda :) dubleks evde mutfak bir ayni eve almaya çalıştı fakat nisanlimla kesinlikle kabul etmedik.
Ay aman allah korumuş :) o zamn takmana gerek yok nisanlin da arkandaymis zaten. Mesafeli ol hicc takma

Allah islah etsin abla ya o da ne vicdansizmis. Maşallah abi yani esiniz demekki arkanızda Allah mutlulugunuza mutluluk katsin inşallah. Ordan ayrilma imkaniniz var mi. Takmis size kafayi kisilik bozukluğu takinti hastalığı olabilir. Kendi esi onu savunmuyorsa ve mutsuzsa psikopatca davraniyor olabilir. Ama ne olursa olsun yaptigi cok yanlış. Tasinirsiniz inşallah. Allah niyeti bozuk insanlara firsat vermesin inşallah.

çekinme kırılmasın diye bir şey dememek yanlış
ilk kez evleniyorsun her şey istediğin gibi olsun
istemediğin şeyi istemiyorum de
zevkine uymuyorsa zevkime uymuyor de
başta nasıl olursa öyle gider

Bu hafta yeterince kibar bir dille tepkimi koymaya basladim. Nisanlim huzurum kv nin icinde kalanlardan daha önemli :)

Ay aman allah korumuş :) o zamn takmana gerek yok nisanlin da arkandaymis zaten. Mesafeli ol hicc takma

Aynen gayet mesafemi korumaya çalışıyorum. Sordugu sorulara cevap vermiyorum. Nisanlim o sinsi sinsi bize sormadan hallediyor herseyi dedi sende artik bilgi verme dedi. Dedigim gibi nisanlimdan Allah razi olsun. Ben sadece bilgi veriyorum o kendisi bildigi icin annesini kendi uyariyor beni

Allah tamamını erdirsin.
Kayınvalidenizin belli ki içinde çok ukte kalmış ve herşeyi kendi istediği gibi olsun istiyor, ama düşünmüyor ki bu sefer sizin içinizde ukte kalacak.
Ben biraz daha farklı bir yorum yapacağım.
Bundan sonra ki alınacaklar için net bir şekilde kayınvalidenizle konuşun.
Anne biliyorum içinde kötülük yok, zamanında hevesini alamadığın için şimdi kendi zevkine göre seçmek istiyorsun,
Fakat bu defa da biz üzüleceğiz kendi zevkimize göre olmazsa, perlit devamında çok net ve kararlı bir şekilde şunu söyleyiniz, " anne lütfen bundan sonrası için biz karar verelim çünkü herkesin zevki farklıdır"
Ve ayrıca kayınvalidenizin aldığı nikah şekerlerine bakıp eğer ki beğendiysem onları kabul eder ve şu konuşmayı yapardım.
Anne bunları madem almışsın güzelde beğenmişsin, ama lütfen bizden habersiz başka plan yapmayın çünkü bi daha kabul edemem derdim ve böylelikle gönlü de alınmış olurdu.

Ben bu ara cok gerildigim icin yapamiyorum ya benim de acilen toparlanmam gerek.

inşallah değişmez nişanlın evlenince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…