Düşündüm de senin kvyi okuya okuya ben anksiyete olacağım :) Yazık oğluna anlıyorum onu da seni deAllah mutlu mesut etsin. En güzeli bende beraber odeme taraftariydim. Kendi ailemden de onun ailesinden de birsey beklemedim ki. Kiz tarafinin almasi gereken herseyi ben kendim aldim zaten. Annemlerde sagolsunlar kendileri yapabildiklerini yapiyorlar. Babam kiziyor kendi paramla almama ama ben çalışıyorum zaten. Evet aylardir maasima el surmemis olabilirim direkt borclara yatiriyor olabilirim fakat en azindan ailem hicbirseye karismiyor kendileri odeselerdi de karismazlardi. Nisanlimin ailesi oylr değil herseyi gormek istiyorlar. Kendi aldıklarımi bile sorguluyor annesi. Ve basimizin etini yiyor gosterene kadar. En sonunda lanet olsun tamam bakta sus diyorsun ve gösteriyorsun. Bu seferde begenmedigi birsey olursa mudahale etmeye calisiyor. Bir kerede agzindan hayırlı olsun cok güzel kelimesini duymadim. Surekli su soyle olsaydi daha iyi olurdu herseye fikri var.
yaaa düşündümde herşeyi sizin üzerinize yıksalardı her işle siz uğraşsaydınız bütün masrafları siz ödeseydiniz daha kötü olmaz mıydı olurdu cunku bu yazdıklarımı ben yaşadım , heiç birşey umrunda olmadı kadının buda çok koyuyor insana
iyi tarfından bakmaya çalış ama mesafeni koru , her telf açma mesela ,
Ortalari yokki:) ben raziydim herseyi nisanlimla karsilamaya. Hatta planlarimizi da oyle yapmıştık. Maasim cok şükür iyi borcumuz en fazla 1 yil sürerdi.
Ortalari yokki:) ben raziydim herseyi nisanlimla karsilamaya. Hatta planlarimizi da oyle yapmıştık. Maasim cok şükür iyi borcumuz en fazla 1 ay sürerdi.
Düşündüm de senin kvyi okuya okuya ben anksiyete olacağım :) Yazık oğluna anlıyorum onu da seni de
Kendi paranla almak en iyisi. Laf söylesin istediği kadar sonuçta almış oluyorsun çoktan.
banada açık olasalardı bu kadar zoruma gitmezdi canım
herşeyi biz yapıyoruz dediler meger herşeyi a dediler hem eşime hemde herşeyi bize yıktıklarını eşimde düğünden sonra anladı .
aman o gunleri düşümek bile istemiyorum . güzel hatırladıgım hiç birşey yok çunkumydilemma
Canim hayirli olsun öncelikle :)
Yok bizimde mobilyalarimiz tam değil henüz. Bence sen gec kalmadin benim kv benden önce davranmak icin almis hepsini :) bizimki bir garip vallahi kendine düğün yapıyor gibi sahiplendi. Nisanlim gelinlikte giycek utanmasa diyor. Bizi geriyor kendisi mutlu. Anneme cogu seyi üzülur diye anlatmiyorum. Benim Annem babam her zaman arkamdadirlar fakat asla hayatıma bu yasima kadar mudahale etmediler. Cogu deyi kvnin emrivakilerini bahaneler bularak açıklıyorum. Kv boyle istiyir dersem akli hep bende kalır. Kizimi ezdirmem diyip kv ile konusur. Olabildiğince ben halletmeye calistim baktım karşı taraf bencilligine bencillik katıyor nisanlimla tavir almaya karar verdik. O ne alırsa alsın bende alacağım saglikli bir evlilik yapmak ve içimde birseyler kalmasin diye boyle yapmak zorundayiz
Helal olsun abla tecrubelerini paylastin çok teşekkür ederim. Allah yardimciniz olsun. Esiniz yaninizda huzurunuz olduktan sonra Allah kacirmak isteyenleri islah etsin. Ayy benim kv de vallahi beni bi aradiginda demişti ki nisanlim icin bana ben x i karistirmicam bu islere demisti. Nisanlimdan artik hicbirsey saklamiyorum onceden uzulmesin diye anlatmiyordum. Çünkü tedavisi suresince stres yapması sureci uzatirdi. Fakat suan gayet sakin bir şekilde hayatım ben seni uzmek istemiyorum ama cok yoruldum amacim kimseyi kötülemek degil fakat bilmen lazim diye diye sakin bir sekilde en bastan beri hepsini tek tek anlattim artik anlatacagimda.
Teşekkür ederim canım senin de hayırlı olur inşallah :) Emin ol insan bu dönemde çok şeyle sınanıyor sen de kayınvalinde ile sınanıyorsun herkesin başında bir dert oluyor bu dönemde aldırış etme lütfen nişanlın yanındaysa herşeyin üstesinden geleceğine inanıyorum :)
20 km kadar mesafe var aramizda :) dubleks evde mutfak bir ayni eve almaya çalıştı fakat nisanlimla kesinlikle kabul etmedik.Ev tuttunuz mu ? Umarım çok yakınlarında degildir
Ay aman allah korumuş :) o zamn takmana gerek yok nisanlin da arkandaymis zaten. Mesafeli ol hicc takma20 km kadar mesafe var aramizda :) dubleks evde mutfak bir ayni eve almaya çalıştı fakat nisanlimla kesinlikle kabul etmedik.
Amin cnm bir kere de helak olsunlar. Çok doğru yoldasin. Bende öyle yaptım hayatım bugün annen boyle dedi bende boyle dedim bilgin olsun dedim hep. Konuyu orada kapattim. Amaç kafasını sisirmeden olaylara hakim olmasını sağlamaktı. Bi ara artik iyice bas edemez olduk kendi aileme de anlattim. Onlarda allah razi olsun hep arkamızda durdular. Baktılar ki biz dik duruyoruz. Kayzedeye ne yaparsak yapalım kız yikilmiyor. Hep direniyor. Dediğini yaptırıyor daha da baskı yaptı yok efendm nereye gidermisim anneme niye gidermisim. Benim orası artik evim değilmiş. Annemi aramalar ona da boyle demeler. Başkalarına beni kotulemeler yalanlar yalanlar. Gorumceyi arar gel beni savun demeler. Bizi sac basa girdirmeye çalışıyor akli sıra. Esimde enistesiyle konuştu. Kaç kez hem de en sonunda enişte karin bir daha karışırsa kapında dovucem onu demiş düşün halimizi. Biz ayni binadayiz üst katta benim neymiş efendim yurumemden rahatsız olmuş haspam.TV sesine rahatsız olur. Yemek yaparsın rahatsız olur. Hic isi gücü yok benden rahatsız olur.Bende dedim bu kadar sorunlu insansin da bizi niye ayni binaya aldin kadin.onun sozunu dinlemeyecegimi bilseymis beni almazmis bu evlilige onay vermezmis.sanki pazardan domates aliyor tehhh allahim ya...gece uyudugum saatte sizden ses geliyordu der oysaki biz o saatte uyuyoruz. Takmış kafaya bizi. ama benim allahim büyük bir tane daha oğlu var benden göremediği eziyeti o gelininden görsün. Bana da bunu allahım görmeyi nasip etsin.
çekinme kırılmasın diye bir şey dememek yanlış
ilk kez evleniyorsun her şey istediğin gibi olsun
istemediğin şeyi istemiyorum de
zevkine uymuyorsa zevkime uymuyor de
başta nasıl olursa öyle gider
Ay aman allah korumuş :) o zamn takmana gerek yok nisanlin da arkandaymis zaten. Mesafeli ol hicc takma
Aynen bidi bidi etmek ters teper bunu gozlemledim. Ben hep yapi olarak her zaman sakin durmaya calisan biriyim hemde nisanlimin anksiyetesinden dolayi tedavi surecini olumsuz etkilememek adina herzaman sakin bir sekilde anlatma yoluna gittim. Ve cok sukur her zamanda destegini hissettim. Kv nin yaptigi emrivakiler icin nisanlim her zaman bana danışti istemiyorsan olmayacak dedi dedim kadin yapmis uzmeyelim hep iyi niyetli davrandim taki nikah sekerimi almasina kadar. Nisanlim dediki haberim olsaydi engel olurdum sinsi sinsi halletmis dedi. Ben hic kotu yorum yapmiyorum ne olursa olsun herkesin annesi. Ama nisanlim bazen kendi annesine sinsi fesat falan diyor bende diyorum ki benim yanimda söyleme öyle seyler. Ben kendimi kotu hissediyorum sanki seni gaza getiriyor gibi diyorum tamma hayatım sen uzulme diyor konuyu kapatiyoruz.
inşallah değişmez nişanlın evlenince.Merhaba,
Uzun zamandır takip ediyorum siteyi sizlere danışmak istediğim bir konu var, yorumlarinizi rica ederim.
5 aydir nisanliyim insallah 2 ay sonra düğünüm olacak. Benim nisanlimla hicbir problemim yok fakat annesi tam bir kontrol uzmani. Nereye gidiyoruz, evimize ne aliyoruz, elimde poset oluyor icinde ne var diye merak eder,hangi kuaföre gideceğim, duvağim uzun mu olacak kisa mi olacak, tutacagimiz ev kac metrekare olacak,düğünde dagitilacak hediyelikler, davetiye kisacasi aklıniza gelebilecek herseye müdahale etmeye çalışıyor. Nisanlim her zaman benim yanimda bana sen ne istiyorsun önemli olan o diyor fakat annesi istediği birseyi yaptırmak icin okadar cok bastiriyorki, ozellikle beni is yerimde nisanlim yanimda yokken ariyor. Bende nisanlima birsey demiyorum bunalmasin diye ve icimden yeter diyorum artik tamam oyle olsun. Nisanlim anksiyete hastasi ve gerçekten de okadar cok bunaliyorki annesinden onu uzmek istemiyorum fakat bir sekilde artik bu duruma da son vermek istiyorum. Hastaligininda ailesi tarafindan bu baskilardan dolayi universite sonrasi ortaya ciktigini söylüyor ve cok üzülüyorum. Sunu da belirtmem gerekir ki nisanlim asla aileci biri degil yani demek istedigim kendi kararlarini kendi alir,fakat ailesi surekli herseye yorum yapar.Kimseyle arami bozmadan politik davranarak uzulmeden sureci atlatmak istiyorum. Çünkü baski altina alma durumlari disinda iyi insanlar. 2 senedir beraberiz simdiye kadar 3 kez tartistik 3 u de ailesi yüzünden. Uzun oldu biraz teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?