Başlanmak adına yazıcam. Çüşşş ohaaa ne işe meşgulsünüz de 7-8 bin liralık süpürge alıyorsunuz.kızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
O da bozulursa gırgır alŞarjlı dik süpürge mükemmel bir icat. Benim bulunduğum yerde elektrikler çok kesiliyor. Geçende 13 saat yoktu. Misafirim vardı bir şeyler döküldü vs hemen süpürdüm
Dysonu herkez alamazki sanki bakkaldan çikolata istediniz gibi davranmissiniz.benimde yok meselakızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
ben evliyken kendim aldım geçen yıl dyson ı.12 taksit ödedim.adamı boğazlamadım bana dyson al heriffff diye.nevresimine kadar aldıran gelinler eskidendi o devir kapandı ama pembik gelinler hala farkında değil.artık yarı yarıya herşeySüpürgeyi kız almaz mı evlenirken
kablolu animal pro 2 bendeki de.basarak falan çalışmıyor.bir düğmesi var bir kere basıyorsun kullanıyorsun sonra da kapatıyorsun.devamlı basarak nasıl oluyormuş anlamadım hiç.haftada 2 bunu diğer günler de robot süpürge kullanıyorum ama onu ucuz markadan aldım bakkk xiomiBişey soyliycem ama üzülmeyin. O modelde sürekli basılarak çalışan bir fonksiyon yokmuhtemelen yanlış kullanıyor anneniz veya manuel takılmış.Bi servise gösterin. Yıllarca kullandım ,üst modelini de aldım( hepsini kendim aldım ) hala taş gibi sağlam. En sevdiklerimden.
geçen yıl 4000 civarıydı şimdilerde çok artmış.nasıl alsın nişanlı herşeyi?kadına ya da kadının ailesine almak düşer hem süpürgeyi.ben hep böyle gördümÇok istiyorsanız kendiniz alın, eş adayınız her dediğinizi almak zorunda mı? Demek ki bütçesine fazla geliyor.
Kocalarda genel bir dysonı temizlikci kadına vermeme hobisi var heralde. Benimki de aynıAhah benim kocam bu. Ben bosch alalım dedim o yok dyson olsun ben süpürüyorum benim süpürgem dedi, aldık. Şimdi temizlikçiye dyson’ı verme diyordedim kusura bakma bebem evde 8 ayrı süpürge tutamam.
Ay aynısını yazmaya gelmiştim alnından öptüm bu yorumun. Bizde de kız tarafı alır çeyize girer süpürge ben de dyson aldım parayı kendim verdiğim için kimseye de sinirlenmedimben de dyson aldım ama kendim verdim parasını bizde adet kız alır süpürgeyi eğer öyle olmasaydı utanırdım dyson istiyorum demeye...
maşallah siz birde sinirleniyorsunuz
Evet bizim buralarda da küçük ev aletlerini kız tarafı alır. Bana annem bir tane dikey süpürge bir tane de normal almıştı. Daha sonra robot süpürgeler çıktı, çok hoşuma gitmişti ama eşimi de al diye zorlamadım hiç. Evliliğimizin 3.yılına doğru giderken eşim daha geçen hafta sürpriz yapıp almış. Demek ki durumu yeni müsait oldu. Yani bunun için huzur bozmaya, kavga etmeye gerek yok.geçen yıl 4000 civarıydı şimdilerde çok artmış.nasıl alsın nişanlı herşeyi?kadına ya da kadının ailesine almak düşer hem süpürgeyi.ben hep böyle gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?