süpürge küçük ev aletleri kız çeyizidir.kız çalışıyorsa bulaşık makinesi vs de kız çeyizi oluyor.yatak odası da çoğunlukla kız tarafı alır.hiçbirini almayıp süpürge de süpürge mi diyor acaba bilemedimİlk defa birşey istiyorsun?Diğer bütün eşyaları kim nasıl aldı?Bütçesi yoksa adamın ne yapsın
Amerika'da 800$ diye komsum garajında arabasını süpürüyor sadece. Ritüelmişçesine..Evine sürmeye kıyamadığını belirtti. Türkiyede 7000 para birimi dediğimde orada yaşamadığına şükrettiNişanlın fakirse demek. Dyson olmayan ev de ne bileyim
ucuza ne var ki alıştık taksit taksit alıyoruz bu tip şeyleri.yakın zamanda telefon aldım parası içime oturdu .3 asgari ücret çünkü.ama yurtdışında ucuzAmerika'da 800$ diye komsum bagajında arabasını süpürüyor sadece. Evine sürmeye kıyamadığını belirtti. Türkiyede 7000 para birimi dediğimde orada yaşamadığına şükretti
Bir de yurtdışında da enflasyon var diye insanımızı kandırmaya salak yerine koymaya çalışmaları yok mu.. şahsen kaç senedir ne etin ne sütün ne alkolün fiyatının belirgin değiştiğini görmedim. Oynuyorsa ufak tefek oynuyordur. Kalite desen burada kaliteli eşyalar görünce artık üzülüyorum türkiye deki insanların ne suçu var diye. Alım gücü kıyas bile edilemez maalesef.ucuza ne var ki alıştık taksit taksit alıyoruz bu tip şeyleri.yakın zamanda telefon aldım parası içime oturdu .3 asgari ücret çünkü.ama yurtdışında ucuz
Kuzenim 20 bin euroya lüks araç aldı biniyor Almanyada.O paraya ben 2. el eski bir araba anca alırım .Bir de yurtdışında da enflasyon var diye insanımızı kandırmaya salak yerine koymaya çalışmaları yok mu.. şahsen kaç senedir ne etin ne sütün ne alkolün fiyatının belirgin değiştiğini görmedim. Oynuyorsa ufak tefek oynuyordur. Alım gücü kıyas bile edilemez maalesef.
Kuzenim 20 bin euroya lüks araç aldı biniyor Almanyada.O paraya ben 2. el eski bir araba anca alırım .
Kocan ben miyim acabaBizde cins olan ben değilim işteBana çöp de versen aaa ne güzelmiş der kullanırım öyle bi rahatlık, umursamazlık. Kocam da her şeyin en iyisi olsun, en güzeli olsun, piyasa araştıralım, daha iyisini de buluruz, şuna bin vereceğimize buna iki bin verelim insanı. Ben de saldım, iyi de oldu bence. Ne kadar az sorumluluk o kadar iyi
Hemen boşan. Bu sana yapılamaz. Ceyize süpürgeyi ayrıca kız alır oğlan değil. Sen yatak odası takımı alırken on binlik alsan. Nisanlinin hayiiirrr olmaz askito ben yirmi binlik istiyorum demeye hakkı var mı yok. Niye parayi veren sensin dimi. Biraz makul olunkızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Çok hoyrat kullandıkları içindir. Benim sapından kumandalı bir rahmetli süpürgem vardı bakıcım kumandanın olduğu yerden 3 defa kırdı süpürgeyi, süpürge parasından fazla sap parası verdim.Kocalarda genel bir dysonı temizlikci kadına vermeme hobisi var heralde. Benimki de aynı
20 000 ine lüks arabamı aldı , almanyadanmı ,Kuzenim 20 bin euroya lüks araç aldı biniyor Almanyada.O paraya ben 2. el eski bir araba anca alırım .
Ama biliyormusun böyle herşeyi isteyen tipler kıymetli oluyor…Nasıl hayatlar yaşayıp bu kadar simarabiliyorsunuz hayret
Valla afedersin bi tanesini çadırdan aldık bundan beter şımardı. Belli olmuyor o işler.Nasıl hayatlar yaşayıp bu kadar simarabiliyorsunuz hayret
Amaaan ölümlü dünya boşver, yanımızda götürmücez yaKocan ben miyim acababen de çok rahat ve umursamaz biriydim normalde kocam çok araştırmacı ve işini şansa bırakmayan biri olduğu için ama bana güncelleme geldi sanırım şimdi asla rahat edemiyorum sanki ben alınca daha iyisini daha kalitelisini seçiyorum gibi geliyor bendeki de böyle bi kerizlik işte kendimi erkenden yaşlandırma kerizliği eski duruma nasıl dönebilirim help
Yeni evlenecek birisiniz,durumunuz cok cok iyi degilse 7-8 bin süpürgeye vermek size mantıklı geliyor mu???kızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?