nişanlım abarttığımı söylüyor?

11 yıllık evliyim daha geçen yıl dyson aldım robot süpürgeyi de pandemi de aldım.onlarla doğmadık yani.kullanmayınca da ölmedik bunca yıl.bütçe neyse ona göre karar alınır ailede.koltuğum eskidi tv odam da bekletiyorum koşup almıyorum.önce altta ki borcu bitireceğim öyle alacağım.evime beğenmeyen de gelmesin çok da tınn derim.gelin evi denen programdaki herşey son derece de görgüsüz son derecede kötü örnek gençlere mesela

ben eski süpürgeyi de sakladım.daha pis işlerimde onu kullanıyorum balkon temizlemede falan.dyson servet oldu.iyi bakmak lazım teyzesi
Bendeki kablolu, habire sağa sola carptırıp kaza geçirtiyorum kocam bana vermiyo o yüzden. Ben işteyken gece evi süpürüyo mlsf dyson kullanma yasagım mevcut..

Ay aynısını yazmaya gelmiştim alnından öptüm bu yorumun. Bizde de kız tarafı alır çeyize girer süpürge ben de dyson aldım parayı kendim verdiğim için kimseye de sinirlenmedim
Şunu da eklemek isterim ben geçen yıl aldığımda 4000-5000di dyson ve diğer süpürgelere göre yine çok pahalıydı ama herkes tavsiye ettiği için almıştım çok memnunum. Geçen yıl nişanlım şimdi kocam olan bey de o paraya süpürge alınır mu daha uygun alsaydın derken şimdi evi kendisi süpürdüğü ve her zeminde farklı başlık kullanmaktan aşırı zevk aldığı için iyi ki bunu almışsın diyodemem o ki erkeklere göre çoğu şey gereksiz masraf olabiliyor ama kullandıktan sonra iş değişebiliyor

temizliği yapan biziz çoğunlukla erkeğe ne?haftasonu yeni bir mop seti aldım mesela.sormadım niye soracağım?yerleri silen benim.kadınlara sordum hangisini alayım diye kocama değil

temizliği yapan biziz çoğunlukla erkeğe ne?haftasonu yeni bir mop seti aldım mesela.sormadım niye soracağım?yerleri silen benim.kadınlara sordum hangisini alayım diye kocama değil
Anlamadıkları için sormaya da gerek yok zaten, dediğim gibi bizim adetlerde süpürge çeyize girdiği için yine sormaya gerek yok kesinlikle ben de kullanan birkaç yıllık evli arkadaşlarıma sormuştum küçük ev aletlerinden süpürgeye halıya kadar hangisi daha kullanışlı diye

Kocalarda genel bir dysonı temizlikci kadına vermeme hobisi var heralde. Benimki de aynı
Benim kocamın malı çok kıymetlidir o ayrı mesele de temizlikçi ablam da sağolsun dünyanın en sakar kadını olabilir evde elini attığını ya bozuyor ya kırıyor. O yüzden hak vermiyor da değilim. Normal süpürgenin demir borusunu eğmişliği var

Benim bey benden iyi biliyor yav. Haftalarca süpürge araştırdı, gitti denedi test etti, yorum okudu karar verdi aldı

Benim bey benden iyi biliyor yav. Haftalarca süpürge araştırdı, gitti denedi test etti, yorum okudu karar verdi aldı
ben cinsimdir illa kendi beğendiğimi alırım.telefonum bozuldu 2 hafta önce.ikna edemedi beni mesleği olmasına rağmen gene kendi istediğimi aldım.ama işte sen beğendiysen parasını da sen öde diyor orası var

Bizde cins olan ben değilim işte Bana çöp de versen aaa ne güzelmiş der kullanırım öyle bi rahatlık, umursamazlık. Kocam da her şeyin en iyisi olsun, en güzeli olsun, piyasa araştıralım, daha iyisini de buluruz, şuna bin vereceğimize buna iki bin verelim insanı. Ben de saldım, iyi de oldu bence. Ne kadar az sorumluluk o kadar iyi

bana yurtdışından bir bereler getirmişti evlere şenlik.hele bir terlik getirmişti amanınnnn.kendim alırım daha iyi.zevklerimiz taban tabana zıt

aynı bereden 20 tane getirdi Hollandadan .kimse beğenmedi hediye verdiği.pembe banyoma da sarı paspas almıştı bir kere.kalsın almasın ben alırım
Burçlarla hiç alakam yok ama benim bey aslan burcu. Ondan böyleymiş diyolla. Şimdiye kadar hiç uyumsuz ya da beğenmediğim bişey almadı. Herşeyde de söz hakkı olsun ister. Olmazsa söylenir. Eve perde alacam alamıyorum beyefendi görüp onaylamadan

Valla biraz sizin abarttığınızı düşünüyorum zira bende pahalı buluyorum ha aldım mı evet memnun muyum eh işte parasını hak etmiyor onu bilin yalnız. Birde son modeller övülüyor normalde onlar zaten 10 15 bin civarında alınmaz bana göre tabi parası olan alır ona bi şey demem asla ama 7 8 bin ne kız ben v8 olanı 4700 civarında canım acıya acıya aldım onuda annemin ısrarıyla aldım ben ondan önce 290 tl ye Stilevs markasnını dikey süpürgesini aldım başlığı kötü performansı aynı resmen şarjlı olması güzel tabi istediğin yere rahat götürüyorsun ama o parayı hak etmiyor bana göre. Bunun için tartışmayın bence özellikle bu dönemde ekonomimizin uçtuğu zamanlarda gerçekten iyi hesap yapmak gerekiyor kırk yılın başı istenecek şeylerin sonu yok :)

Benim zamanımda da sessiz süpürgeler yeni çıkmıştı.ben de onlara heveslenmistim de hiç elin oğluna lafını etmedim. Babamdan istedim oldu bitti. Süpürge ceyizdir bizde kız tarafı alır.
Adam pahalı demiş daha niye tartistiniz ki eyvallah der çok istiyorsanız kendiniz alirsiniz

Bu durumlarda şu iki olguya inanırım.
Bir, ailenizde sıradan bir durum mu, yani bu bir yaşayış biçimi haline geldi onsuz yapamam dediğiniz bir durum mu?
İki, parasını kendiniz mi vereceksiniz?
İkisi de evet ise haklısınız derim lakin biri hayır olduğunda, kusura bakma otur oturduğun yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…