- 10 Nisan 2014
- 43.449
- 115.774
- 798
ben eski süpürgeyi de sakladım.daha pis işlerimde onu kullanıyorum balkon temizlemede falan.dyson servet oldu.iyi bakmak lazım teyzesiKocalarda genel bir dysonı temizlikci kadına vermeme hobisi var heralde. Benimki de aynı
11 yıllık evliyim daha geçen yıl dyson aldım robot süpürgeyi de pandemi de aldım.onlarla doğmadık yani.kullanmayınca da ölmedik bunca yıl.bütçe neyse ona göre karar alınır ailede.koltuğum eskidi tv odam da bekletiyorum koşup almıyorum.önce altta ki borcu bitireceğim öyle alacağım.evime beğenmeyen de gelmesin çok da tınn derim.gelin evi denen programdaki herşey son derece de görgüsüz son derecede kötü örnek gençlere meselaEvet bizim buralarda da küçük ev aletlerini kız tarafı alır. Bana annem bir tane dikey süpürge bir tane de normal almıştı. Daha sonra robot süpürgeler çıktı, çok hoşuma gitmişti ama eşimi de al diye zorlamadım hiç. Evliliğimizin 3.yılına doğru giderken eşim daha geçen hafta sürpriz yapıp almış. Demek ki durumu yeni müsait oldu. Yani bunun için huzur bozmaya, kavga etmeye gerek yok.
Bendeki kablolu, habire sağa sola carptırıp kaza geçirtiyorum kocam bana vermiyo o yüzden. Ben işteyken gece evi süpürüyo mlsf dyson kullanma yasagım mevcut..ben eski süpürgeyi de sakladım.daha pis işlerimde onu kullanıyorum balkon temizlemede falan.dyson servet oldu.iyi bakmak lazım teyzesi
Şunu da eklemek isterim ben geçen yıl aldığımda 4000-5000di dyson ve diğer süpürgelere göre yine çok pahalıydı ama herkes tavsiye ettiği için almıştım çok memnunum. Geçen yıl nişanlım şimdi kocam olan bey de o paraya süpürge alınır mu daha uygun alsaydın derken şimdi evi kendisi süpürdüğü ve her zeminde farklı başlık kullanmaktan aşırı zevk aldığı için iyi ki bunu almışsın diyoAy aynısını yazmaya gelmiştim alnından öptüm bu yorumun. Bizde de kız tarafı alır çeyize girer süpürge ben de dyson aldım parayı kendim verdiğim için kimseye de sinirlenmedim
temizliği yapan biziz çoğunlukla erkeğe ne?haftasonu yeni bir mop seti aldım mesela.sormadım niye soracağım?yerleri silen benim.kadınlara sordum hangisini alayım diye kocama değilŞunu da eklemek isterim ben geçen yıl aldığımda 4000-5000di dyson ve diğer süpürgelere göre yine çok pahalıydı ama herkes tavsiye ettiği için almıştım çok memnunum. Geçen yıl nişanlım şimdi kocam olan bey de o paraya süpürge alınır mu daha uygun alsaydın derken şimdi evi kendisi süpürdüğü ve her zeminde farklı başlık kullanmaktan aşırı zevk aldığı için iyi ki bunu almışsın diyodemem o ki erkeklere göre çoğu şey gereksiz masraf olabiliyor ama kullandıktan sonra iş değişebiliyor
Anlamadıkları için sormaya da gerek yok zaten, dediğim gibi bizim adetlerde süpürge çeyize girdiği için yine sormaya gerek yoktemizliği yapan biziz çoğunlukla erkeğe ne?haftasonu yeni bir mop seti aldım mesela.sormadım niye soracağım?yerleri silen benim.kadınlara sordum hangisini alayım diye kocama değil
Benim kocamın malı çok kıymetlidir o ayrı mesele de temizlikçi ablam da sağolsun dünyanın en sakar kadını olabilirKocalarda genel bir dysonı temizlikci kadına vermeme hobisi var heralde. Benimki de aynı
Benim bey benden iyi biliyor yav. Haftalarca süpürge araştırdı, gitti denedi test etti, yorum okudu karar verdi aldıtemizliği yapan biziz çoğunlukla erkeğe ne?haftasonu yeni bir mop seti aldım mesela.sormadım niye soracağım?yerleri silen benim.kadınlara sordum hangisini alayım diye kocama değil
ben cinsimdir illa kendi beğendiğimi alırım.telefonum bozuldu 2 hafta önce.ikna edemedi beni mesleği olmasına rağmen gene kendi istediğimi aldım.ama işte sen beğendiysen parasını da sen öde diyor orası varBenim bey benden iyi biliyor yav. Haftalarca süpürge araştırdı, gitti denedi test etti, yorum okudu karar verdi aldı
Bizde cins olan ben değilim işteben cinsimdir illa kendi beğendiğimi alırım.telefonum bozuldu 2 hafta önce.ikna edemedi beni mesleği olmasına rağmen gene kendi istediğimi aldım.ama işte sen beğendiysen parasını da sen öde diyor orası var
bana yurtdışından bir bereler getirmişti evlere şenlik.hele bir terlik getirmişti amanınnnn.kendim alırım daha iyi.zevklerimiz taban tabana zıtBizde cins olan ben değilim işteBana çöp de versen aaa ne güzelmiş der kullanırım öyle bi rahatlık, umursamazlık. Kocam da her şeyin en iyisi olsun, en güzeli olsun, piyasa araştıralım, daha iyisini de buluruz, şuna bin vereceğimize buna iki bin verelim insanı. Ben de saldım, iyi de oldu bence. Ne kadar az sorumluluk o kadar iyi
Ahahah öyle olunca durum vahim tabi.bana yurtdışından bir bereler getirmişti evlere şenlik.hele bir terlik getirmişti amanınnnn.kendim alırım daha iyi.zevklerimiz taban tabana zıt
aynı bereden 20 tane getirdi Hollandadan .kimse beğenmedi hediye verdiği.pembe banyoma da sarı paspas almıştı bir kere.kalsın almasın ben alırımAhahah öyle olunca durum vahim tabi.
Burçlarla hiç alakam yok ama benim bey aslan burcu. Ondan böyleymiş diyolla. Şimdiye kadar hiç uyumsuz ya da beğenmediğim bişey almadı. Herşeyde de söz hakkı olsun ister. Olmazsa söylenir. Eve perde alacam alamıyorum beyefendi görüp onaylamadanaynı bereden 20 tane getirdi Hollandadan .kimse beğenmedi hediye verdiği.pembe banyoma da sarı paspas almıştı bir kere.kalsın almasın ben alırım
Valla biraz sizin abarttığınızı düşünüyorum zira bende pahalı buluyorum ha aldım mı evet memnun muyum eh işte parasını hak etmiyor onu bilin yalnız. Birde son modeller övülüyor normalde onlar zaten 10 15 bin civarında alınmaz bana göre tabi parası olan alır ona bi şey demem asla ama 7 8 bin ne kızkızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Benim zamanımda da sessiz süpürgeler yeni çıkmıştı.ben de onlara heveslenmistim de hiç elin oğluna lafını etmedim. Babamdan istedim oldu bitti. Süpürge ceyizdir bizde kız tarafı alır.kızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?