nişanlım abarttığımı söylüyor?

1 yıl oldu alalı.evet 20 bine lüks araç aldı.biz 1 araba alıyoruz 2 araba parası ödüyoruz türkiyede.sizle karşılaştırılamaz bile

Süpürgeyi benim bildiğim kız tarafı alır , hem karşı tarafa yıkıp hemde bundan istiyorum deyip sinirlenmek komik bence

5000- 6000 bandında 4 tekerlekli ve "araba " sıfatlı herhangi birşey alabiliyorsaniz hiç şikayet etmeyin. Burda bırakın arabayı bisikleti, scooterlar bile 7000 birim....

Son düzenleme:
tüm eşyaları ortak mı ödeyeceksiniz nişanlınız mı ödeyecek?
eğer ortaksa ne istiyorsanız onu alın tabii çok çok zorlamayacaksa
eğer nişanlınız alıyorsa ben olsam diyemezdim yok dyson yok bilmemne diye valla :)

Ahahahaha su yazıya bak birde soruyor kesin evde oturan paranın şu zamanda nasıl zorlukla kazanıldığını bilmeyen birisiniz çok komik su yazdıklarıniz düşündükleriniz pardon siz adama ne alıyorsunuz ne veriyorsunuz da böyle havalardan ucuyorsunuz

kendisini hediye ediyor daha ne verecek ayol?

Her bilgisayar mühendisi çok kazanmıyor.seninki kazanıyor demek ki maşallah diyelim.
kadının gelirine kocasının mesleğine amma takmışsın yahu oku oku bitiremedim.özel sektörde 50 bin de kazanır 100 bin de hele ki yurtdışındaysa mühendis.devlet de zaten belli ücretler.yok alırsın alamazsın nedir bu?aynı okulu bitirenlerin bile gelirleri bambaşka.bu arada senin dr sevgilin yokmuydu zengin?hani ülkenin en lüks otelini alacaktı 10 yıla kadar?

teee allahım şu yazdıklarına bak.kafalar pırıl pırıl.

kendisini hediye ediyor diye ironi yaptım nesini beğenmediniz acaba bu yorumun.eskiden yatak örtüsünden donuna kadar alınırdı bizim yörede.tek bir altın takmazdı kız tarafı.nişan düğün masrafı hep erkeğeydi.şimdilerde de aynını isteyen kadınlar var.kendilerini çok değerli kıymetli bir hediye sanıyorlar eşlerine ya da erkek tarafına.

Son düzenleme:
Saka olsa da konu sahibinin gururunu incitir dıye dusundum
gururu olsa tüm masrafları erkek tarafına yaptırmaya çalışırmıydı?süpürgeyi kasabada da şehirde de çalışan kadın da ev kadını kadın da hep kendisi alır çeyizine.gücü ne markaya yeterse de onu alır.dyson diye tutturması normal mi?adam da 10.000 liralık saat ister o zaman kendine.

Eğer ortak almıyorsanız haksızsınız. Karşı tarafa illa bu alınacak demek doğru değil bütçesine göre alabilir elbette. Philipste kötü bir marka değil üstelik.
Dyson'un daha uygun modelleri de var. Ya da ikinci eline vs bakabilirsiniz model yükseltmek isteyenler satabiliyor çok kullanılmamış bir sey istiyorsanız.
Yine alternatifi olarak xiaomi'de de var. Normalde süpürgeyi kız tarafı alır biz normal süpürge almıştık miele. Evlenince bende ihtiyaç duydum ama dyson pahali diye xiaomi aldim çokta memnunum. Illa en kalitelisi en iyisi diye tutturup tamamen karşı tarafa odetecekseniz haksizsiniz.
Biz düdüklü tencere, şarjlı süpürgeyi evlenince aldık evet eşim ödedi ama mesela tv'yi de tv ünitesini de evlenince aldık ve ben ödüyorum su an tv ünitesini. Illa her üstüne düseni sen al ötekini ben alayim dememiştik. Siz nasil anlaştınız bilemiyorum o yuzden bir sey diyemedim.

dün bir konu daha açılmış.aile oturması için ev vermiş kira ödemeyecek yani eşyası eskimeyecek taşına taşına ama niye 3 bilezik almış eş ailesi de 5 almamış diye kavga çıkarmış.gece 1 lerde toplanıp konuşmuşlar bağırış çağırış.evlilik mi yapıyorlar ortak şirket mi kuruyorlar belli değil.

Kesinlikle ayril. Ne demek ya bi dyson bile alamayacaksa evlenmesin bu erkek milleti.

Bak ben bile sinirlendim burdan..

ev veriyorlarken bilezik derdine düşmek

Kolu bos mu kalsin kizin!!!!

Valla çok doğru böyle konuları okuyunca bir ben mi kerizdim diyorum. Gerçi iyi ki de öyle olmuş. Kendimi mal gibi görmediğim için eşim ve ailesine gerektiğinde sözümü sakınmıyorum. Pasif agresif takılıp kaynana koca derdi de çekmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…