Nişanlım ablasıyla yaşayacakmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi, bi köşede pısıyor yüzük kafasına atılana kadar. Adam olsa, yüzüğü kafasına yemeden evvel herkese had bildirirdi. Son ana kadar beklemiş, nişan atılmasa cesaret bulup, bu sefer daha yüzsüzleşip devam edecekti dayatmalara.

Eh diyelim siz evlendikten sonra abla boşandı
Sizde tüm parayı düğüne verdiniz
Elde para kalmadı
Abla o zaman ne yapacaktı?
Bırak madem ablasıyla ömür boyu yaşasın
O çocuklar büyür kendini kurtarır
Abla da birini bulur çocuklar serpilince
O da öyle kalır dımdızlak
4bin maaş bi evi zor geçindiriyor 2 eve nasıl yetsin o çocuklar okula gidecek bi sürü sorumluluk masraf
Ex nişanlını saf pasif görmüşler yüklenmişler o da sesini çıkarmamış ailesi akıllı adam saf sen ise üzülen olacaktın kurtarmışsın kendini

banlanma öncesi biraz rahatladınız mı? Bak bu güzelliği her yerde bulamazsınız, güzellik derken kendimden bahsetmiyorum, ben bildiğiniz kaz ayaklı huysuz bir kadınım, evlat olsa sevilmez türden hahahahhahaaha önce sakinleştirici etkisi sonra f tipi KK mapus hazır mısınız?
Show must go on

Konu sahibi sen haklısın. Zor durumda olan aile bireyine destek olunur. Ama ona ayrı ev açıp sizin düğünü ertelemek çok saçma. Üstelik sen paranı ortaya koyacaksın hepsini oraya aktaracak. Anne baba kendi torunlarına tahammül edemiyorken senden ve nişanlından bu kadar fedakarlık beklemeleri de çok garip.

Senin de işin zor cefakar kadın
Ne çektin be Mune bazen kendimi tutamıyorum aha diyorum sabaha siyah uyancam yalnız çok takdir ediyorum benihiç şaşırtmadın gerçi bugün temizim izlemeye geldim

Mune beni banlar mısın. Gerçekten arkadaşın gözlerini çınlatıcam yazacaklarımla sülük gibi yapıştı
Zaten banlandınız ama sonra taraflısınız demeyin kalbim 100 parçaya bölünüyor ben şikayet raporlarına bakarak işlem yapıyorum çünkü.
Pamuk eller şikayet butonuna.

Konunun başından beri soluksuz takipteydim. O görümce görüntüsündeki kiliksiz kadın, kendi mutsuz diye herkesin mutsuz olmasini istiyor bu yüzden de rahatça bencillik yapıyor . Bunun olmasını beklemiyordu o yüzden önce acitasyonla kivirmaya çalıştı baktı ki prim yapmadı asıl yüzünü gösterdi. Aile de aile değil, erkek de erkek değil.
Seni canı gonulden tebrik ederim. Şimdi canın yandi ama ileride iyiki önceden oldu bak şimdi ne güzel çizdim yolumu diyeceksin Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…