- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
Konu sahibesi bu naiflikle harcanırdı o ailede..ya konu sahibesi de ne kadar naif dimi?
biz oturduğumuz yerden hırsımızı alamadık.
ziyan olacaktı kızcağız babasını da takdir ettim.
Ben de tabiki kızın haklı olduğunu ve bunları haketmediğini düşünüyorum ama bunca zaman emek verdiği bir ilişki hakkında burda bir kaç münasebetsizin alaycı konuşmalarını ben bile sindiremedim yaa. Çocuk da dik durmamış ama dik dursa bu sefer ailesi silecek çocuğu. Naapsın arada kalmış yaa. Eyvallah ayrıldılar bitti diyelim ama bir insan bu kadar aşağılanmaz..
Peki neden 30 kişi mesajma alıntı yapıp bana saldırırken sorun yok da ben 30 unuza cevap verince salak oluorm coşmuş oluyorum görümce oluyorum. Yorum yaptm kenara çıktım beğenmedim butonuna bas çekil kardeşim nie savaşa girer gibi yırtınıosunuz.
Daha fazla da cevap vermiyorum savaş meydanına döndü. Kızcağız da derdine mi yansn konunun bu kadar dağıldığına mı hayret etsn.
Bu kadar naifliğe hayret ettim. Bu kadar da olmasın. Bu biter başka avcı gelir bu gidişle, bu kızların kokusunu alırlar. Sonradan dellenmiş bir ablası olarak bir an önce dellenmesini umuyorum.ya konu sahibesi de ne kadar naif dimi?
biz oturduğumuz yerden hırsımızı alamadık.
ziyan olacaktı kızcağız babasını da takdir ettim.
Son yorumunuzu alıntılayarak yazayım.Bence de artık düş yakamdan
Cunku ilk tasi o masuma sen attinPeki neden 30 kişi mesajma alıntı yapıp bana saldırırken sorun yok da ben 30 unuza cevap verince salak oluorm coşmuş oluyorum görümce oluyorum. Yorum yaptm kenara çıktım beğenmedim butonuna bas çekil kardeşim nie savaşa girer gibi yırtınıosunuz.
Daha fazla da cevap vermiyorum savaş meydanına döndü. Kızcağız da derdine mi yansn konunun bu kadar dağıldığına mı hayret etsn.
Senide bu zekayla burda harcarlar söyleyeyimSenin de mesajın zeka saçtı. Tüyler diken diken bu IQ karşısında.
Normal bi mesajma ne içiosn sen yaa diyenler bu ne ayak bu görümcedir ne coşmuş diyenler taş atanlar değil mi. Ben durduk yere girdim bir kurban seçtm ve gerizekalısın dedm siz de üstümee geldiniz öyle mi. Peki gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum yoruldum.Cunku ilk tasi o masuma sen attingerizekali mi dedin ne dedin birine hatirlamiyorum kp ile bu konunun ne alakasi var dedi diye. Evet ne alakasi var senin konunla, sen hakaret ederken sorun olmuyo mu peki? Kalkip bi de nisanlisi magdur aslinda falan diyip beni benden aliyosun, ben de didisemiycem uykum geldi.
Eyvah Mune geldiDoğru söyleyin tüm KK kadınları birleşip beni şakalamak için işbirliği mi yaptınız bu gece?
Hangi konuda etiketlensem kamera şakası gibi
Sen tutunmuşsun ya nerden tuttuysn söyle lazım olur bana da.Senide bu zekayla burda harcarlar söyleyeyim
Otur soluklan canim, al bi su ic, aa Mune gelmisNormal bi mesajma ne içiosn sen yaa diyenler bu ne ayak bu görümcedir ne coşmuş diyenler taş atanlar değil mi. Ben durduk yere girdim bir kurban seçtm ve gerizekalısın dedm siz de üstümee geldiniz öyle mi. Peki gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum yoruldum.
Sen soluklan canın çıktı bana laf yetiştirmekten. İşin gücün de yok belli boş beleşsin.Otur soluklan canim, al bi su ic, aa Mune gelmis
Allah'ıma binlerrce şükürler olsun deriiinn bir ohhh çektim. Çirkef karı nasıl da belli etmiş kendini. Pislikler allahlarindan bulsunlar. Sakin ha sakin o nişanlı müsveddesine kanma güzelim sakinnnBaşım çok ağrıyor, kötüyüm ama sizi merakta bırakmak istemedim
İki aile birlikte konuştuk. İlk önce havadan sudan konuşuldu, her şey normal. Sonra babam konuyu açtı. Ablası da geldi bu arada. Babam böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimizi bu olanların çok saçma olduğunu söyledi. Nişanlımın babası ve annesi de “o bizim kızımız atamayız ya bir erkek kardeşi var başında o dursun diye düşündük, sizin de iki kızınız var ortada mı bırakırdınız” dediler. Annemde olayın bu kadar basit olmadığını hafifleştirmemelerini, olayın tamamen başka olduğunu söyledi. Bende tüm düşüncelerimi güzel bir şekilde belirttim açıkça. Bir arada (böyle bir şey yok ama) abimde “kardeşim de birikimiyle anne babamıza yazlık almayı düşünüyor, ne iyi düşünmüş değil mi. ne kadar fedakar canım benim” dedi.Hepsinin suratı düştü. Aa biz bilmiyorduk dediler şaşkın şaşkın. Çok şey konuşuldu ama kısaltmak zorundayım.
Gayet güzel bir üslupla ilerlerken birden ablası ağlamaya fenalaşmaya başladı, ben mi yüküm şimdi ben mi engel oluyorum size ne alakası var biraz ertelense ne olur o da kadın beni neden anlamıyor dedi.
Ağlamaya devam etti yerinde hıçkıra hıçkıra. Ailesi de “bak iyi mi oldu şimdi” dediler. Nişanlımda o arada bu durumun hallolacağını beni çok sevdiğini babama söyleyip durdu. Ama pasif!En sonunda ablası karşıma geçip “pü sana” dedi öfkeyle, üstüme yürür şekilde yanıma geldi. Orada ipler koptu. İçimden ne geçiyorsa bu sefer söyledim hiç korkmadan. Ablamda beni koruma iç güdüsüyle ablasının canına okudu diyebilirim.
Babamda size verecek kızım asla yok alın ablanızı sarmalayın kucaklayın evimden çıkın gidin dedi. Nişanlıma yüzüğü verdim anında. (olayı anlatmak adına nişanlım diyorum, artık değil) Annem şok oldu, tansiyonu şekeri var. O kadar kötü ki şu an. Kendimi mi toparlayım ailemi mi ne yapayım şu an bilemiyorumkendimi sıkıyorum.. Nişanlım olacak kişi bin kere aradı açmadım, bir sürü mesaj atmış beni bırakma özür dilerim ailem adına diye. şimdi de engelledim. başka numaralardan arıyor yüzsüz.
Bunları yaşadıktan sonra emin olun Allah şahidim hiçbir şekilde dönmem.Özellikle ailemi bu kadar üzenlerle ve o ablayla?! asla asla işim olmaz. Öfke ve tiksinti arkasındayım.Nişanlım denecek insan ailesi karşısında ezik büzük kaldı, yazıklar olsun. O kadar bitti ki benim için. Canım babam annem çok üzüldü bunlar yüzünden asla unutmam.
Çok şey oldu çok şey konuşuldu ama çok uzun oldu kısalttım o sebeple. boğazım düğüm düğüm. ilk defa bu kadar karışık ve kötü hissediyorum kendimi.
Tekrar tüm yazanlara beni kardeşi gibi görüp yol gösterenlere çok teşekkür ederim. Tanımadan görmeden sizleri inanın çok sevdim. Hepinizin hayatında en hayırlıları olur hep mutlu huzurlu olursunuz umarım. Çok çok sağ olun. İnşallah bu konu da benim gibi bunları yaşayanlara ders olur.
Ay ÖZÜR DİLERİM YAAA.. gerçekten arkadaşlar hepiniz haklısınız..Mune den de özür dileyerek 3.banımı alarak diorum ki. Ne ş...siz, ne ezik, ne adi, ne cinsel isteksiz ne arsız yüzsüz bir nişanlıymış valla iiyi kurtulmuş kızımız. Asla anlamıyorlar ne demek istediğimi yaa. Keşke çocuk da girse yorumları okusa ne mal olduğunu anlasa kendini öldürse de kurtulsak..
Kulaklarin cinladi miSen soluklan canın çıktı bana laf yetiştirmekten. İşin gücün de yok belli boş beleşsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?