- 29 Ağustos 2019
- 265
- 1.174
- 113
- 35
Uymayanlar görmezden gelmedi ama. Demediğinizi bırakmadınız 3 5 kişi ya. Bi salın artık beni. Ben çocuğa acıdım. Büyük harflerle GÖRÜMCE HAKSIZ KONU SAHİBİ SONUNA KADAR HAKLI dedim işinize geldiği kadarını okuyup üstüne bi de beni zan altında bıraktnz sen görümce misin die.Kimse size yuklenmedi ki sizde fikrinizi belirte bilirsiniz tartisiriz. Kafamiza uyarsa hem fikir oluruz olmazsa gormezden geliriz olur biter. Siz ortaya bir cumbus atiyorsunuz supheli hareket ler sergiliyorsunuz . hayir gorumcenin suan evinde ailesi ile dedikodu yaptigini surekli tukurukler sactigini dusunmesem sizsiniz diyicem intikam alir gibi ortada birsey yokken kufretmissiniz. kendi kendinize kufredip sacma salak bir yorumla ben banlandim yanimda iki uc kisi daha banlatayim derdinde gibisiniz (neyse tam bir kaosun ortasinda kaldim sankim banlanmam ins )
Sizin seviyenize inmeyeceğim. Sizin benimkine çıkma ihtimaliniz yok ama olsun.Bana yazılan mesaja verdiğim bir örneği konuya direkt kayınpederimden girmişim gibi yansıtmışsınız ya hayatımda gördüğüm en beyinsiz insanlardan biri olabilirsiniz. Bn ne içiosam ayılırım da sen kafan boşken nasıl yaşıyorsun pess..
Amacım tartışmak değil, abarttığımı da bir ömür düşünmeyeceğim bu konuda. Müsterih olun, bu hikayede sizden bir parça yok. İyi günler.
Uymayanlar görmezden gelmedi ama. Demediğinizi bırakmadınız 3 5 kişi ya. Bi salın artık beni. Ben çocuğa acıdım. Büyük harflerle GÖRÜMCE HAKSIZ KONU SAHİBİ SONUNA KADAR HAKLI dedim işinize geldiği kadarını okuyup üstüne bi de beni zan altında bıraktnz sen görümce misin die.
Oyle misinUymayanlar görmezden gelmedi ama. Demediğinizi bırakmadınız 3 5 kişi ya. Bi salın artık beni. Ben çocuğa acıdım. Büyük harflerle GÖRÜMCE HAKSIZ KONU SAHİBİ SONUNA KADAR HAKLI dedim işinize geldiği kadarını okuyup üstüne bi de beni zan altında bıraktnz sen görümce misin die.
Sanırım pipi muhabbetinin fitilini ben ateşledim ama tamamen bilimsel bişe diyorum kaygı ve stres etkiler tek ev geçindirmek bile zor bu devirde adam nası baksın 6 kişiye ondan düşün düşün etkiler yani maalesef ben demiyorum ki bilim diyor. Aman geniş açıdan bakalım dedim başıma bela oldu akskdltltAy takilacak bu kadar seyin icinde... kiza yapilan bunca haksizligin icinde... sen git oglanin pipisine ne dediler ona tak
bencede sen gorumce olamazsin o biraz daha sey planci, ve kivrak zekali biri tukuruk saciyor buyuk harflerle sesli de konusuyordur belkim neyse gecen guzel hayirli olsunUymayanlar görmezden gelmedi ama. Demediğinizi bırakmadınız 3 5 kişi ya. Bi salın artık beni. Ben çocuğa acıdım. Büyük harflerle GÖRÜMCE HAKSIZ KONU SAHİBİ SONUNA KADAR HAKLI dedim işinize geldiği kadarını okuyup üstüne bi de beni zan altında bıraktnz sen görümce misin die.
Niye milletin pipisini fitilini atesliyosun kardaşim bak kavga cikiyo sonraSanırım pipi muhabbetinin fitilini ben ateşledim ama tamamen bilimsel bişe diyorum kaygı ve stres etkiler tek ev geçindirmek bile zor bu devirde adam nası baksın 6 kişiye ondan düşün düşün etkiler yani maalesef ben demiyorum ki bilim diyor.
Yapılan yorumları şaşkınlıkla okuyorum. Bu hikayede 2 mağdur var arkadaşlar. Pasif pasif die cinsel hayatından insanlığına, karı kılıklılığından işe yaramamazlığına kadar gömdüğünüz çocuk da bütün hayalleri yıkılmış, yaşlı anne babası, çoluğuyla çocuğuyla ortada kalmış bir ablayla hayatı mahvolacak bir insan.. O da eminim ki bir yerlerde bitik haldedir. Adam mı öldürdü namussuzluk mu yaptı ben anlamıorm ailesiyle nişanlısı arasında kalmış bir insan için nasıl bu kadar alaylı yorumlar yapılır ya.
Konu sahibi sen evet çok haklısın. Ama buradakilerin gazına gelip emek ettiğin sevgine bir anda nefret besleme.. Kalp ağrın elbet geçer ama nişanlına da haksızlık yaptığını düşünmeye başlarsan ve dönüşü olmazsa ölene kadar geçmez vicdan azabın.. Artık bence konuyu yoruma kapattır ve bir kaç gün enüne boyuna sağlıklı düşün.
Senin de mesajın zeka saçtı. Tüyler diken diken bu IQ karşısında.bencede sen gorumce olamazsin o biraz daha sey planci, ve kivrak zekali biri tukuruk saciyor buyuk harflerle sesli de konusuyordur belkim neyse gecen guzel hayirli olsun
Ben alıntıladığınız mesajı yeni gördüm ve koskoca bir OHA diyorum. Konu sahibinin düşünmesi gereken tek kişi KENDİSİ. Nişanlısının haatı mahvolmuşmuş. Olsun yani konu sahibini bu konu hiç alakadar etmiyor. O da zaten yaşı büyüyünce anlar ailesinin yaptığı hataları ama bu arada başka insanları da yanında batırmaz inşallah.Konu sahibi konuyu tavsiye almak için açmış.Sırf sizin bakış açınızla uyuşmayan yüzlerce yorum var diye ve birkaç gün düşünmek için neden yoruma kapattırsın ki konuyu ?
Ayrıca vicdan azabıyla ne ilgisi var ? Nişanlısı evlilik için olan tüm birikimini ablası için harcamayı planlayıp zaten tarafını seçmiş.Bu durumda ağlayıp ses kaydı atması da ayrı bir ironik.
Sevgi de bir yere kadar.Ortada saygı ve değer verme kavramı yoksa sevgi sadece sözde kalır.Nişanlısı bu kadar olayda bile hâlâ ailesinin lafına bakıp o kavgada da bir sey demeyip sessiz kaldıysa tarafını seçmiş demektir
Hea herkes salak bi sen geniusSenin de mesajın zeka saçtı. Tüyler diken diken bu IQ karşısında.
Yok canım bi de sen. Enerjini başka yerde mi atsan yaa canın çıktı laf sokcan salça olucan diyeHea herkes salak bi sen genius
Ailenizin üzülmesine üzüldümBen iki lafa yada seni seviyorumlara kanıp bunları unutacak kadar aptal değilim. Asla işlemez. Yüreğim öyle soğudu ki öyle tiksinti duyuyorum ki. Bu duygularım biliyorum hafifleyecek ama ne olursa olsun hiçbir koşulda işim olmaz. Bana inanın yürekten söylüyorum. Ailemi de hiçe sayacak bir insan değilim. Atandığımda da bunların yüzünü hiçbir yerde göremeyecek karşılaşmayacak olmam beni mutlu ediyor.
Bu konuyu okuyanlar benim gibi böyle durumlar yaşayanlar lütfen acele etmesin evlilik için. İnanın hepsi bal gibiydiler. Bir anda o kötülükleri çıktı, inanamadım.
Nişanlım olacak kişi de başka numaralardan ağlayarak mesaj atmış sesli.
Canım çok acıyor ama toparlayacağım kendimi. Rüyada gibiyim şu an. İnşallah geçecek.
Siz anladiginiza gore zeka sactigim dogrudur. Da ben banlanmiycam arkadasim. Size uyupta IQ mu banlanmak icin harcayamam.Senin de mesajın zeka saçtı. Tüyler diken diken bu IQ karşısında.
Bence de artık düş yakamdanSiz anladiginiza gore zeka sactigim dogrudur. Da ben banlanmiycam arkadasim. Size uyupta IQ mu banlanmak icin harcayamam.
Yok ben iyiyim burda, ama bu kadar adam salak bi sen zeki saniyosun ya kendini, sanma degilsin, bil diye soyluyorum. Gereksiz yere muhalefet olacam diye sacmaladin yani.Yok canım bi de sen. Enerjini başka yerde mi atsan yaa canın çıktı laf sokcan salça olucan diye
Peki neden 30 kişi mesajma alıntı yapıp bana saldırırken sorun yok da ben 30 unuza cevap verince salak oluorm coşmuş oluyorum görümce oluyorum. Yorum yaptm kenara çıktım beğenmedim butonuna bas çekil kardeşim nie savaşa girer gibi yırtınıosunuz.Yok ben iyiyim burda, ama bu kadar adam salak bi sen zeki saniyosun ya kendini, sanma degilsin, bil diye soyluyorum. Gereksiz yere muhalefet olacam diye sacmaladin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?