- 4 Ekim 2012
- 16.979
- 33.503
- 798
E yani. Bu ne gurur böyle hey maşşallah. Ortaokul mezunu hatun anlaşmalı boşanıyor üç çocukla kuruş para istemiyorabla kendini sabancının kızı sanıyor bence asdahsj

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E yani. Bu ne gurur böyle hey maşşallah. Ortaokul mezunu hatun anlaşmalı boşanıyor üç çocukla kuruş para istemiyorabla kendini sabancının kızı sanıyor bence asdahsj
Keşke onlar da senin için empati yapsalardı sen şuan bu hallerde olmazdınHiçbir kadın yuvası bozulsun istemez o yuva yok olunca da elbette moral bozukluğu üst seviyede olur. Empati yaptığımda çok üzülüyorum anlıyorum kendisini de. Bunu söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekten suistimal ediyor gibi bu durumu. Nişanlım aynı eve çıkınca onu hep gezdireceğini moralini düzelteceğini söylüyor. Eski eşi çok kıskanç olduğu için zehir etmiş hayatını, gezememiş vs. ablasını aradığımda bende dedim "ablam sen canını sıkma, biz seninle kız kıza gezer tozarız, gelirsin bende de kalırsın kendini yalnız hissetme bende varım" dedim. Bu tavrıma karşılık keşke beni de düşünseydi.
O zaman neden anlaşıyorKocası beş kuruş vermemiş, hapis yatarım daha iyi demiş. Anlaşmalı boşanmışlar. Kocaya geçiremediği dişleri kardeşine ve geline saklıyor görümce.
Görümcenin dişleri bilmem ama nişanlı ağır aptal.Altına imzamı atarım.Kocası beş kuruş vermemiş, hapis yatarım daha iyi demiş. Anlaşmalı boşanmışlar. Kocaya geçiremediği dişleri kardeşine ve geline saklıyor görümce.
Birkaç yorum okuyabildim büyün sayfaları okuyamadım şu soruldu mu acaba: bu çocukların babası iskele babası mı? Nafaka vermiyor mu? Anlaşmalı boşanmak başka, maddi hiçbir şey talep etmemek başka. Böyle saçma anlaşmalı boşanma olmaz. Ne için anlaşıldı bu durumda. Abla yeter ki boşanalım ben üç çocuğa bakarım sen hiçbir şey yapmasan da olur mu dedi. Buna kim razı olur...
ayrı eve çıkmakla gezmek bağımsız şeyler ayrı eve çıkmadan gezilemiyor mu ne bu ayrı ev sevdası ? Boşanırken de biliyodu bu evde yaşayacaklarını ev küçülmedi sonradan heraldeHiçbir kadın yuvası bozulsun istemez o yuva yok olunca da elbette moral bozukluğu üst seviyede olur. Empati yaptığımda çok üzülüyorum anlıyorum kendisini de. Bunu söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekten suistimal ediyor gibi bu durumu. Nişanlım aynı eve çıkınca onu hep gezdireceğini moralini düzelteceğini söylüyor. Eski eşi çok kıskanç olduğu için zehir etmiş hayatını, gezememiş vs. ablasını aradığımda bende dedim "ablam sen canını sıkma, biz seninle kız kıza gezer tozarız, gelirsin bende de kalırsın kendini yalnız hissetme bende varım" dedim. Bu tavrıma karşılık keşke beni de düşünseydi.
Kabul etmek zorunda . Yok mu bir avukat bizi bilgilendirsin...Bana söyledikleri bu yönde. Adam nafaka vermeyi kabul etmiyormuş, hapis yatmaya bile razıymış. Nasıl olur aklım almıyor, boşanınca insan eşinden ayrılıyor çocuklarını nasıl bırakır, nasıl düşünmez. Çok üzücü durumlar![]()
Birde bahanelerden biri cocuklar cok yaramaz ise gec kaliyorum ee kardesim ablanin evi ayirma sebebi buysa sen neden onlarla gidiyorsun hayir birde konu sahibinin akliyla dalga geciyor o yollardan gectim ha esim yardim edebildi mi hayir ki gercekten ihtiyactan degil ben yemeyeyim diyeydi ama ne kavgalar ne sinir anlari yasadim neler yasadim ben biliyorum ki herseyi ongorup salak gibi evlenenlerdenim cunku karsimda cok iyi cok merhametli bir adet nisanli vardi ha birde evlenince tabi ki olmayacak sozleri olmadida ama benim sayemde aman susayim aman haksiz duruma dusermiyim deseydim ne halde olurdukvalla benim kuzenim evlendi. adamın ailesinin borçları varmış. tüm takıları hatta babasının taktığı kolyeyi bile hem de gizlice alıp ailesinin borçlarına yatırdı adam. 1 seneden fazla her maaşını tamamen annesine verdi. kuzenim de işinden her ay düzgün para alabilen biri değil. resmen aç kaldılar. kv si gidip alışveriş yapıp kapısına poşet asıyordu, şaka gibi. bu süreçte kız kardeşinden zerre yardım almadı ama adam. ikimizin de anası babası, gel beraber ödeyelim demedi. demediği gibi üstelik çalışan, maaşı olan kız kardeşine, evlerine her geldiğinde para veriyordu harçlık olarak.
bunlar yenilir yutulur şeyler değil.
kuzenim hala boşanmadı da çünkü aşırı sessiz biri. altınlarının gizlice alındığını farkettiği halde 1 sene sonunda ancak konuştu. tabi geçmiş ola.
Yeter ki boşanalım çocuklarıma ben bakarım degil de çocuklarıma erkek kardesim bakar diye düsünmüş benceBirkaç yorum okuyabildim büyün sayfaları okuyamadım şu soruldu mu acaba: bu çocukların babası iskele babası mı? Nafaka vermiyor mu? Anlaşmalı boşanmak başka, maddi hiçbir şey talep etmemek başka. Böyle saçma anlaşmalı boşanma olmaz. Ne için anlaşıldı bu durumda. Abla yeter ki boşanalım ben üç çocuğa bakarım sen hiçbir şey yapmasan da olur mu dedi. Buna kim razı olur...
Erkekler böyledir biliyor musun? Benim kocam da buna dahil, benim onaylamayacağım bir şey yapılacak olduğunda mutlaka benden çok daha üzgün ya da öfkeli gb yapar, bir anda kendimi onu teselli ederken bulurum. Nişanlın da aynı yöntemle ilerliyor, bu olayda haklı olan tek bir kişi var o da sensin. bunu bilerek hareket et, manipülasyonlara kapılma.
İyi yürekli naif kardeşim benim
Biz burda sayfalarca yazdık, yazılanların hepsi birer tecrübe aktarıyor, kendi kardeşimin başına gelmiş gb öfkelendim ve seni çekip almak istedim o durumdan, eminim yorum yapan herkes aynı şeyi düşündü...inşallah hakkında hayırlısı olur![]()
Ben iki yıl değil bir ömür erteledim işte kapı işte sapı derdim galiba.Abla o eve sigamadigi, ayri ev istedigi icin sizin evliliginiz hop.2 sene erteleniyor, sizin fikriniz bile sorulmadan, 2 sene sonra kusura bakma yegenlerimi,ablami birakamam, bensiz yapamazlar demiyeceginin garantisi yok, cok istiyosan evlenmek, sartlarim bu kadar, sen de gel bizle yasa da diyebilir, bu saatten sonra her an her sey olabilir.
Ailemle mutlaka konuşacağım sabahı bekliyorum. Dedikleriniz çok doğru, farkındayım.
Güzel düşünceleriniz için ayrıca çok ama çok teşekkür ederim![]()
Çok iyi bir insansın... Ben de senin gibi tepkiler verdim aciz durumdaki gorumceme.... noldu? Tepeme çıktı suistimal etti. Sen yapma diycem de herkes kaderini yaşar ne desek boş. Senin için nişanlın bulunmaz hint kumaşıdır her zorluğu asarsinizdır vs vs. Net ve sert tepki vermen lazımHiçbir kadın yuvası bozulsun istemez o yuva yok olunca da elbette moral bozukluğu üst seviyede olur. Empati yaptığımda çok üzülüyorum anlıyorum kendisini de. Bunu söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekten suistimal ediyor gibi bu durumu. Nişanlım aynı eve çıkınca onu hep gezdireceğini moralini düzelteceğini söylüyor. Eski eşi çok kıskanç olduğu için zehir etmiş hayatını, gezememiş vs. ablasını aradığımda bende dedim "ablam sen canını sıkma, biz seninle kız kıza gezer tozarız, gelirsin bende de kalırsın kendini yalnız hissetme bende varım" dedim. Bu tavrıma karşılık keşke beni de düşünseydi.
Nişanlı ayrı uyanık. Bekle falan diyor ama nereye bekliyorsun, nereye kadar yani? 1 yıla görümce ve çocuklara miras mı kalacak Mısırlı haladan? Resmen konu sahibi atansın diye bekleyecek. Çalışıyormuş gerçi ama, özelde sanırım, özel sektör de olası hamilelik durumunda sıkıntı, biliyorsun. Herkesin herkesi kopartmaya çalıştığı bir hikaye. Konu sahibi gözünü açsın, kazığın büyüğü ona doğru yaklaşıyor.Görümcenin dişleri bilmem ama nişanlı ağır aptal.Altına imzamı atarım.
Ablaya yardım etmek başka abla için hayatını ertelemek başka