Nişanlım, ailesi ve ailem

6 ayda evlenır 6 ay demeden boşanırsınız karşı tarafta avukatmış kendını bu toplara sokma. 6 ayda yoran 6 sene de ömrünü yer bitirir . Maaşını da heray eşine gönderenlerden olursun, oda alır kendı ailesine destek çıkar sana da 1-2 lira harçlık bırakır artık hesabında .
beyaz eşya konusunda annesi aradı die kabul etmenizde çok saçma olmuş afedersiniz ama damat bey nerdeydi de anası arıyor ? kayınaile mecbur değil eşya almaya düğün yapmaya siz aileler konuşmadan kendı aranızda konuşmalıydınız öncelikle bu tarz konuları . Ayrıca bi kere evlenıyorsunuz ailesi istemiyor die nişanınızı bile kursağınızda heves koyan ana kuzusu üç gün sonra ailem istemiyor die giydiğinden gezdiğine kadar sana kural koymalarına müsade eder .
Nişanlınız evine beyaz eşya alamayacak biri demekki ona bile aile okey demese sizin ilişki bitecekmiş o kadar aileye el muhtaç herifle ne işiniz var?düğünden sonra takıları da alır beyaz eşya düğün masrafına çıkarlar artık

siz daha sebeb arıyorsanız pırlantam küçük der defedersiniz yeterki isteyin !

Öyle davran ki hem nişanlın hem de nişanlının ailesi senden soğusun. Onların kesinlikle kabul etmeyecekleri şekilde ne diyeceğini ya da ne yapacağını az çok bilirsin
Kuzum nie kendını öyle bi konuma sokup haklıyken haksız duruma düşsün ki ? Karşı taraf zaten fazlasıyla kusurlu elle tutulacak yanları yok şu okuduğumuza göre .

Öyle bi tek seferde hayatından sittir etsin ki avukat bey ne kendını ne ailesini savunacak tek kelime bulamasın bence .

Beni atanmama bağlı olarak isteyen nişanlı ve kayın aile istemem şahsen.
Hayır bir de kendinin de gelirinin az olduğunu yazmışsın. Sırf bu bile yeter. Bir de üstüne atanmazsan düğün müğün yok tavrı yapıyorlar.
Ben olsam nişanı atar, keyfime bakardım. Ki zaten ola ki atanamadın adam seni kendi bırakır. Demedi deme bak.

Kuzenimin boyle bir evliligi oldu. Biz cok muhafazakar aile degiliz ama karsi taraf oyleydi. Dedik ki kizim olmaz bak bunlarla iletisim kurulmuyor. Kizimiz ışıl ışıl gunes gibi parliyor.gosterisli elit. Dayimin durumu iyi kiz giydiğini bidaha giymiyor hersey marka. Karsi tarafinda durumu iyi ama bircok seye aman kizim tasarruf edin gozuyle bakiyorlar. Soz nisan muziksiz oldu ortak tutulan şık bir yerde. Dugun kuzenimin istedigi şekilde kir dugunu oldu ama sanki cenaze var.sandalyelerin arkalarina saklandilar hicbiri cikmadi. Gunah dediler calgi var erkek var olmaz dediler bircogu kendini geri cekti. Kuzenimin tabi dugunde daha cok dank etti yuzu gozu dustu. Dost var dusman var beni dile dusurduler dedi. Cunku onlarinda yuzu asıkti. Evlendiler cocuk hopp her pazar anne kahvaltisina. Bu arada cocukta yengem diyoki ayni mal gibi bisey. Geliyor tv onune seriliyor kufur etsen anlamaz duymaz.bir yere gideriz kayinvalideyim elli kere hesap odemeye kalkarim o kafasini tele gomer yada baska seyle ilgilenir. Kuzenim diyoki ne dugunlere gelir ne cenazede ne konusacagini bilir. Uc sene evli kaldilar kuzenim bu yaz ayrilmis bende yeni duydum. Kizi gorsen gozunun feri gitmis. Boyle adamlar hayat enerjini ceker. Cocuk gibi habire ne yapacagini soylemek senincok yorar. Bende boyle bir adamla evliuim ama bosanamiuorumm hayat zateb zor bunlarla ugrasma dengini bul

Bir arkadaşım evlenmeden önce özelde çalışıyordu ve yaşadığı şehirden ayrılmak isyemiyor aynı zamanda iyi de kazanıyor diye kpss ' ye önem vermiyordu. Evlendi , eşi ve ailesi tutturdu atan diye iddiasına göre aşırı baskı uyguladılar, sanki görücü usulü değilmiş öncesinde bilmiyorlarmış gibi. Neyse 2022'deki büyük alımda ataması oldu zaten branşı da sınıf olduğundan çok zorlanmadı. Ancak atandığı yer bir sınır köyü ve okul öncesi çocuğu vardı hatta bebek diyebilirim. Kocası bu sefer kendisi özel sektörde çalıştığından gidemeyeceğini onun bebekle gitmesini ve tatiller de görüşmeyi teklif etti. Ancak kızın ailesi sende gitmezsen hiçbir yere gidemez tavrına bütününce adam da gitti, şimdi evde çocuğa bakıyor. Sizin hikayenin muhtemel geleceği adam beyaz eşya alabilecek kadar kazanmıyor muhtemelen sizin memur maaşını harcatıp kendi keyfekeder devam edecek

Ay şoktayım!

Kızım senin aklın başında mı? Hemen ayrıl hemen.

Çok düşündüm, ben senin ailenle yapamam de. Ailesine laf edersen zaten hemen kurtulursun. Ya da evliliğe hazır olmadığımı anladım de ve birkaç olayı sırala. Yemin ederim hemen boşanırsın zaten. Aile çok fena çok.

Direkt kırmızı bayrak. İletişim yok, maddi açıdan sana yaslanmış durumda. Sebep göstermek zorunda değilsin. Bitirmek istiyorum de bitsin. Evlenip pişman olmaktan çok daha iyi. Çok gençsin hayatını zehir etme

İlerleyen zamanlarda evlendikten sonra yani ayrılmak istediğinde daha sıkıntı olabilir yada misal veriyorum çocuk olduğunda falan en güzel ayrılma vakti nişan vaktidir ortada bir yüzükten başka hiçbir şey yok ilerde keşke dememek için ayrıl gitsin derim..

Müzikli nişan düğün haram ama kadının memur olup kadın erkek karışık ortamlarda çalışıp kazanması helal öyle mi? Kadının kazancına göz dikmek de helal anladığım kadarıyla.. bunlar var ya hep kendine Müslüman, kendilerine ait bir din uydurup ona körü körüne inanıyorlar şaşırıyorum, güzel kardeşim, lütfen ayrıl ve bahanem yok diye de düşünme, al anne baba aile büyüğü kim varsa karşına konuş ben mutlu değilim de, ömrünü böyleleri için heba etme, ardımda kimse yoktu nişan atamadım kötü biri değil eşim ama benim doğrum değil. İçim çürüdü yıllar boyu bunu kendine yapma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…