Nişanlım, ailesi ve ailem

Islama göre aileyi erkek geçindirmiyor muydu, işimize gelince müzik çalgı haram işimize gelmeyince gelinin yanasina para diye yapışalım kadın parası yiyelim... kadın parası kovalayan erkek kadar itici bir tür yok, para para diyen tipi evime köpek olarak bağlamam net.

Diğerlerine bir.şey diyemem ama şimdi dünürler arası hep soğuk zaten.Kimse kimseyi arayıp sormuyor ,eskide kaldı akraba olduk muhabbeti.Herkes iş olup bitene kadar birbirine katlanıyor.

Ha doğru mu ,bence değil.Benim annem ve kayınvalidem cidden arkadaş gibi oldular.Beraber umreye bile gittiler.Onların arasındaki bu muhabbet gençleri de çok olumlu etkiliyor aslında. Ama işte maalesef kalmadı pek.

Ay sana atan atan diyene kadar 30 yaşındaki eşşşek kadar oğullarına atan düzenli gelirin olsun desinler sen atandın o ne yapacak? Müziğe karşılar kadın parası yiyecekler maşallah. Bence ayrılmalısın

Bak burda kendini nasıl ifade etmişsin sebeb arıyorsan o kadar çok varki ayrıca sebeb bulmana gerek bile yok bitti kardeşim.elinde mesleğinde varmış .kendini HEPA etme yazık ilerde gerçekten pişman olursun sevgi bitiyor bir zaman sonra bunuda asla unutma...

Kim niye sizi geçim kapısı olarak görsün? Ailesi atan demiş, başka bir şey mi demiş? Aman kızım atan da benim şu dişlerimi yaptır mı dediler, bize de yardımcı olursunuz mu dediler? Tek maaşla geçim zor, paranız olsun öyle evlenin diyorlar. Ne kadar garip bir insansınız, nereden neyi çıkarmışsınız. Ailenin müzik çalınmasını istemeyecek kadar size ters insanlar olmaları sorun değil ama siz atanmadan evlenme lafını açmadıkları için sizi geçim kapısı olarak görüyorlar. Damat pek iyi bir aday değil ama sizin için de aynısını söyleyebilirim.
Para meselesini geçin, müzik istemeyenler yarın size hayatı zehir eder. Biraz bunu düşünün. Sebebe de ihtiyacınız yok, istemiyorum dersiniz biter gider.

Konunun icinde hep bi engel olamadim, 2 ay direnebildim falan yazmissiniz
Siz biblo degilsiniz insansiniz agziniz var yani
Neden istemiyorum diyip firlatmiyorsunuz yuzugu?
Kasina gozune tipine takilmadiginiz adam evlenince gozunuze batacak
Biz severek evlenmemize ragmen yerdeki coraba ayar oluyoruz
Sen sana ilgi duyanla evlenme yoluna girmissin resmen
Azcik aklin varsa evlenmezsin
Su an arayip ben ev hanimi olcam uzun bi sure calismicam sinavlar yordu beni desen onlar vazgecer zaten

25 yaşında ne bu evlilik merakı? Henüz atanmamış da olsanız mesleğiniz de var üstelik. Siz yine klasik yurdum kadını standartları düşürüp kalenderlik yapmışsınız. İşte sonuç, ben size deyim onlar da size bayılmıyor, atama olmayınca düğünü ghost’lamaya başlamışlar bile. Ben muhafazakarım evi erkek geçindirir, çalışmayacağım ben deyin, bakın bu kadar kötü işarete rağmen hala düzeltme peşinde olan sizi anında nasıl çöpe atıyorlar

Eşime bir çok konuda sinirleniyorum ama yüzünü, gülüşünü görünce sinirimin geçmesi her şeye değer. Yiğit özgürün karikatüründeki gibi “birden çıkma lan!” Dedirtecek bir tiple dünya iyisi, zengini olsa evlenmezdim. İçim almıyor tipsiz adam zorunda da değilim kimse tipsiz adam güzellemesin erkekler kendileri her gün ayrı kriter ekliyor, bizim kızlar nasıl sıfıra indiririm peşinde.

Ailesi müzikle oynamayacak kadar dindar ama kadinin evi geçindirmek yada calisma zorunluluğu oldugunu dusunecek kadar da modern herseyi kendilerine göre yasayan yontan bir aile sanırım sizden olmaz bence cok üzülürsünuz boşanacaginiza nişan atin

Evlilik için "kalbi güzel olsun yeter" yetmiyor. Dış görünüşü de içinize sinmesi gerekiyor. Adamı sevmiyorsunuz, sizi etkileyen hiçbi şeyi yok, parası yok, annesi kötü.. Yani neden evlenmek istiyorsunuz?

Erkeklerin kadınları çok kiskanmalarinin bir nedeni kadınların istedikleri zaman bir erkek bulabilmesi aslında. Yeni nesille bu değişti. Prenses erkek mevzusu tam da buradan çıktı görmesini bilene. Eskiden bir erkeğin es bulabilmesi için çalışması, para kazanması, fiziksel olarak güçlü olması gerekiyordu. Kadınlar ise hic bir şey yapmasa bile rağbet görüyordu. Ben çocukken mahallemizde bir abla vardı. 90'li yıllarda hiç bir özelliği olmayan o ablaya belki de 100+ görücü gelmiştir. Bir kızı bin kişi ister, bir kişi alır sözü bile burda çıkmış. Artık kadınlar nefes alsa yeter kıvamında. Eve ben bakarım, temizliği yaparım, çocuğa bakarım, sen yorulma. Kumar oynayan, kadın peşinde, işsiz, çirkin erkeklerin bile piyasası var. Burada bile gördüm ben zengin istemiyorum (sevgilisi çalışmıyor) diyen. Yani erkek rolünü sen alırsan o ilişkide, kalan kadın rolü de karşındaki erkeğe düşer.

Fiziksel güzelliği az olup kendini giyimle ve sporla kapatan çok erkek var. Bu bile bir şeydir bence. Yakışıklılık yok, para yok, karakter yok, cömertlik yok, romantizm yok. (Aslında bir karakter olsa ve azim hepsine yeter.) Maaşını bana ver, aileme bak, aç karnımı doyur, temizliğini yap, etrafta adam sansınlar var.

Erkeklerin aşağılık kompleksli olması bir cehennem azabıdır. Çoğu erkek toplumdaki yerini çok iyi bilir. Hak etmediği değeri görünce de saçmalamaya başlarlar. Bir de bakmışsın nasıl olsa bunu tavladim diye etraftaki başka kızlara sarmış. Ben bunu yaşadım mesela. Aksine güzel bir kadın olarak çirkin erkeğin yanında durursaniz o kişinin bahtını aciyorsunuz. Daha önce köpek muamelesi çeken kadınlar belki o kızın bir bildiği vardır diye bu kişiye olur diyebiliyor. Yakisikli ve uzun boylu erkekler genelde ilgiye doyduklarindan daha çok sevgi arayasinda oluyorlar. Kadın olmak zaten çok masraflı. Daha geçen bir saçımı boyattım, iki kozmetik ürünü dünyanın parasını bayıldım. Neden boş yere harcayalim, yanımızda da öylesi dursun.

Yazdıkların kaç buradan kaç buradan diye bağırıyor resmen.

Hazır muhafakazar genç öğretmen bulmuşlar oğullarıda 30 yaşında. Siz gözünüzü açmadan acelacele bu işi yapalım demişler ama bekledikleri gibi atama olmayıncada ağırdan almaya başlamışlar.Tamamen menfaat üzerine kurulu bir sistem.

Nişanlımı yemeğe davet ediyoruz gelmiyor ailemi aramıyorlar sormuyorlar diyorsun.Nişanlın ailene tavır yapıyor. Daha işin başında böyleler evlenseniz belki sizi ailenizle bile görüştürmeyecekler.

Zaten herşeyin fazlası zarar.Nişanda müzik dinletmeyecek kadar katı kuralları varsa evlenince burnunuzdan getirirler gibi geliyor herşeyinize karışırlar.Esaret hayatına ne gerek var

Nişan zaten birbirini tanımak için değilmi tanıdınız size ve ailenize uygun olmadıklarını gördünüz bitti.En güzel yaşlarınızdanız.Yanlış bir evlilikle hayatınızı mahvetmeyiniz .

Aynen. Kadın olmanın belki tek avantajı, öfkeli incellerin de derdi bu zaten. Yaptıkları mizahtan bile anlaşılıyor satır aralarında. “Kızların dm kutusu böyle, tinderda en çirkin kız bile sağa atılıyor” vs vs. Doğada bu böyledir kadın seçer, ayda bir yumurta üreten kadın senin milyonlarca spermini saçar gibi sağa sola saçamaz. Bu sitemin muhatabı biz değiliz ki. Ama boşa diyorum bunları, dediğiniz gibi tersine döndü durum. en güzel kızlar bile en vasıfsız erkeklere yalvarıyor, peşinde koşuyor resmen.

kendine bunu yapma nolur yaa o kadar güzel insanlar var ki, bununla yollar ayrılır karşına senin fikirlerine aile uygun insanlar çıkar. evlilik için acele etmeye de gerek yok. belki atanınca kendi düzenini kurarsın o yaşam sana çok güzel gelir bir süre daha evlilik düşünmezsin. bilemeyiz, ihtimaller çok ve bu aile ile bu iş zor. yol yakınken geri dön. atanıp kendi paranı önce kendin ye

Durumunuza çok üzüldüm. Bu kişi doğru seçim değil maalesef. Nişanlınız eve gelip direkt sizi kapıdan alıp ailenize bir merhaba, nasılsınız vs demiyorsa ve bu her seferinde böyleyse sıkıntı var demektir. Geleceğinizi heba etmeyin… Size gerçekten değer veren insan böyle davranmaz. Ailesi de sıkıntılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…