Nişanlım, ailesi ve ailem

Ailesi hemen nişanlanalım istedi
1*Beni bu durum hep işkillendiriyor neden bu acele .Hoşuna gitmeyecek bir şey mi var acaba bilmediğiniz.
Ailesi muhafazakâr kesimden. Bizde muhafazakar insanlarız ancak o kadar da derin ve kapalı görüşe sahip bir yapıya sahip değiliz
2-Sizden daha muhafazakar insanlara uyum sağlamak her zaman zordur ve maalesef kim daha muhafazakarsa ona uyum sağlanmak zorundadır çünkü muhafazakarlık derecesi ne denli yüksekse değişime kapalılıkta o kadar yüksektir.
kayınvalide beyaz eşya konusunda sıkıntı çıkardı
3-Bu en çirkin yüzü değil unutmayın bu sadece filmin fragmanı
Onların da istediği gibi müziksiz ve eğlencesiz.
4- (Bknz madde 2) Şimdiden uyum sağlamak zorunda kalmışsınız bile.değişecek olan uyum sağlayacak olan sizsiniz.
yemeğe gelmiyor, kandil oluyor hastalık oluyor bir geçmiş olsun, mübarek olsun diye aramıyor.
5-Size değer veriyorsa aileyle de iyi olmalı sonuçta kavga yok kırgınlık yok bu öküzlük niye?
Tabi benimki belli olmayınca düğün meselesini de açmıyorlar, hatta gelmiyorlar bile.
6-Benim bildiğim kız çeker bu seti,atanmadan olmaz falan kız tarafına yakışır laflar.Karşı taraftan gelince bu atansın söylenleri çok itici oluyor.

Çok paragözler hiç hoşuma gitmedi.Zaten saygısızlar da ,üstüne üstlük tutucular,damat hiç ince değil.24 yaşında gencecik bir öğretmen adayısın çok daha iyisine layısın.Annen akranım yerine kendimi koyuyorum seni karşıma alıp "Kızım sen manyak mısın gözünün önünde olanları görmüyor musun? Sen diretmedikten kaçarım demedikten sonra ben bu nişanı atalım derim.Yok ,illa istiyorum diyorsan da telinle duvağınla çık ama ben olacakları görüyorum ,ama bil gönlüm razı değil "derdim.Annenizin tavrını merak ettim açıkçası nişanı atsanız karşı çıkarlar mı? Sizi tutan ne bu ilişkide?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…