Tipik bir kıymetli oğluşları için seslerini çıkarmamış, içten pazarlıklı, sinsi ve fesat aile bireyleri. Aslında gelin adayını asla sevmiyorlar, içten içe bu kızın oturuşuna kalkışına bile kinleniyorlar aptal bahanelerle. Çok tanıdık. Bu kız da sanıyor ki ; beni seviyorlar ondan kendini güvende hissediyor. İlişkileri iyi sanıyor.
O kp bozuntusu, oğlunun böyle tepki vereceğini bildiğinden konuşmamış. Ekürisi kv ile birlikte. Görümce, sorunlu zihninin fikirlerini,ebeveynlerine anlatınca tutamamışlar, yüzleri ortaya çıkmış.
Evlilikten anladığım kesin ve net bir şey varsa; asla kv kp kısmına yaranamazsın, değil ağzınla kuş tut, poponla timsah yakalasan "gelin mavi timsah yakalamadı, gül gibi oğlan verdik." olur merak etme.
Bu ilişkiye devam edersen, ilk zamanlar size bulaşmayacaklar. Daha sonra duygu sömürüleriyle yaptıklarını aklamaya çalışacaklar, en sonunda sen kuzu kuzu sana hakaret eden insanlarla yüzyüze bakmak zorunda kalacaksın. Ayrıca her an farklı farklı kazık yeme riskiyle.