canım yüzüğü bıraktınmı
canım yüzüğü bıraktınmı yüzüğü tek başınıza mı taktınız ki yanına gidip bırakacaksın
ben kapris yaptım bugün ona ama canım çok sıkkındı ondan oldu diyebilirim.bizim sonumuz olmayacak akşam gel yüzüğü bırak dedi bana.bende tamam dedim 2.kez aynı şeyi yapıyo çünkü neymiş ben ona bağırmışım hakkım yokmuş.bağıran kadından eş olmaz dio bana yanına gittim sen bilirsin çok üzülürsün fln dedim.napacağımı bilmiyorum ya resmen kafam karışık ama ben aramayacam o arasın
ne yani ufacık bi kapristen yüzükmü bırakılır kızım iyi düşün neyin tehdidi aklısıra ayaklarına mı kapanmanı aman nolur bırakma mı demeni istiyo yüzük bırak demiş gelsin madem erkek gibi ailesiyle o bıraksın yüzüğü
aman sal ipini rahvan gitsin ya..
bugün yüzük atmayla tehdit eden adam, evlenince de boşanmayla tehdit eder.. salla..
cnm bağırma konusunda biçok erkek aynı şeyi düşünüyor. benim erkek arkadaşımda bağırmamdan hiç hoışlanmaz. çok uyarmıştır beni bu konuda. bende eskisi gibi değilim ses tonuma hakim olmaya çalışıyorum.
ama yüzüyü bırak demişse git ver bence. çünkü gitmezsen blöf bile yapıyosa gerçekten ayrımak isteyecektir. sonra ne olacaksa zaten olur.
bende yüzüğü çeyiz alış verişinde atmıştım görmeniz lazımdı eşim nasıl koşturuyo yüzük kanalizasyon ızgarasına gidiyodu zor tuttu ben annemle eve döndüm aman allahım zil yerinden çıkcakmış gibi çalıyo nasıl geliyolar çil yavrusu gibi bi gör bazen diyorumda geri hiç takmasaydım kafam rahat huzur içinde bekarlığa devam etseydim diye ama şu an çok tatlı bi oğluşumda var
canım herşey gönlünce olsun ufak tefek kaprisler hepimiz yapıyoruz ama sakın sen bi bayan olarak ağırlığını koy taviz verme
O nasıl bir mantık ?
Biraz kapris yaptınız diye yüzük mü atılır ?
Moraliniz bozuktu diyedir kaprisiniz. Özel bir çaba değildir farkında değil mi ?
Her insan bağırır damarına basıldığında. Sinirlenmeyen insan yoktur ki.
Hani bu ülkede erkekler kadın eşitti ?
Tamam bir erkeğe, bir insana durduk yere bağırmak tabiki iyi bir şey değildir ama yeri gelince insan tepkisini de koymalı.
Her insan sinirlenir. Sırf o dedi diye insanın doğasından gelen bir tepkiyi bastıramazsnız ki.
Bir erkek bir bayana bağırabiliyorsa, bir kadının da bir erkeğe bağırma hakkı yok mudur yeri gelince ?
Bana çok garip geldi bu davranışı.
Blöf yapıyorsa eğer bırakın o arasın, hem yüzüğü bırak diyo hem de aramanızı bekliyorsa.. Ohoo.
Bugün böyle yapan, evlenince kim bilir hangi sorunla gelir karşınıza.
doğrusu-getir-yüzüğü-bırak-demesi-çok-tuhaf-istemeyen-erkek-gibi-kend-atr-yüzüü-cesare-edemyosa-keser-ssini-oturur.
biz-erzrumlyuz-bizde-yüzüü-be-elçi-tutulu-o-götürr-diğer-hediyelrle-birlkte-tabi-kimse-birbiriyle-yüz-göz-olmaz.
sonunuza-gelince-cnm-mdem-ayrılk-bu-şekilde-ağza-alınmış-bence-çokta-hayırlı-bi-son-beklemiyor-sizi-zrlama-alttanda-alma-sakın-bırak-o-kendisi-ayrılsın-yüzüğü-getir-bırak-demesi-pekte-masum-bi-hereket-değil-bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?