Nişanlım ayrılmak istiyor..

Bir ilişkiyi kurtarmak yürütmek kadar zor.Malesef canım erkeklere acınmaz.ya bütün erkekler böyledir deyip onu değiştirmek için tatlı tatlı yoluna devam edeceksin ya da dört dörtlük insan olmz deyip tatlı tatlı yola getireceksin. ya oturup gözden geçireceksin gerçekten sorun bende de olabilir mi diye.çünkü her kavgada getir yüzüğü diyen insan bence nişanlandığına pişmandır ya da ne istediğini bilmiyodur.ama her zaman karşıdakinden bekleme inceliği.biz bayanlar bu konuda çok zayıfız en ufak bir şeyde burnumuzu dikiyoruz.bizim ne kadar inceliğe ihtiyacımız varsa erkeklerinde en çok anlayışa itiyaçları var.bence aramalısın konuşmalısın.onu beklememelisin.öte yandan kimse vazgeçilmez değil.adam akıllı bir ilişki yaşamak istediğini vurgula.söyle çekinme.bir insanın hayatı byunca etkisinden vazgeçiremediği tek şey akıldır.göster ona ne kadar akıllı olduğunu.ağırdan almak konusuna gelince bence yanlış çünkü yarın öbürgün biterse en azından ''ben elimden geleni yapım diyebilmen için yapmak istediklerini yap''çekinme.sorun varsa bunu nişanlınla oturup konuş.mesela şöyle söyle''ben bu ilişkiyi devam ettirmek istiyorum çünkü biz bir yola girdik.ve sorunlar varsa anlaşmazlıklar varsa oturup konuşulmalıki gerçekten sorunlar var mı yokmu diye''böyle buna benzer düşüncelerini soğuk kanlı bi şekilde karşılıklı oturup konuşun.şunu unutmaki ''nice evlilikler nice ilişkiler bir başkasının yardımıyla kurtulmuştur.çünkü tek başına bir insanın ayakta kalması her zaman mümkün değildir''canım birazda kadınlara bakıyo erkekleri yola getirmek çok ama çok zordur bu dediğim ama bu zaferi kazanırsan vazgeçilmez olacağına inan.ve gerçekten ilişkiniz düzelirse sürekli empati yapmaya çalış ve sakın patlak verme:)bunun senin karakterin olduğunu iyi bellesin inan bana seni bir başka güzelliğe tercih etmeyecektr.bu arada biten bi ilişkinin yenisi elbet başlar.ama insan insana hep benzer be canım.insan bi üzüntüde dünyası başına yıkılıveriyor ama tecrübe zor kazanılıyor.ya büyük bir kararlılıkla bu yola devam edersin yada tecrübe yaşayıp saygıyı tamamen oturttuğun bi insanla yola devam edersin.canım benim elinden geleni yaptığın zaman hiç birşeye üzülmeye değmez inan bana.insanlar ne acılarla ayakta kalıyor.tek sorunun bu olsun.birde tavsiyem sık sık oku.dua et Dua Müminin en güçlü silahıdır.Allah işini rast getirsin.dua ile.

teşekkür ederim canım benim yazdıklarında haklısın ama ben arardım zaten bana tek koyan yüzüğü getir demesi oldu bunu demeseydi bilir beni yanına gider sarılırdım ona.arayacak bile olsam hemen değil bekleyecem şunu düşünüyorum gerçkten pişman oldumu bunu söylediğine ne çaba verecek bunu görmek istiyorum şuan ben zaten gerekli msjı çektim ona.erkeği yola getiren kadındır bunu biliyorum napim bazen farklı şeyler oluyo insan patlıyo

kaybetme korkusu yok demekki hemen ayrılıktan bahsedilir mi hiç.sevgilide değilsiniz üstelik nişanlı.çocuk oyuncağı bilmiş belliki.verde yüzükle bi oynasın aklı başına gelsin.attan aldıkça tepene çıkarlar hay yarabbim

ya bu erkekler hep böyle kafasınsa kurar kurar anlatmaz senin anlamanı bekler her şeyi mahveder.çok istiyorsa kendi atsın yüzüğü ortada bir problem varsa beraber çözülmeli bunun yükünü tek başına taşıyamazsın tatlım.bu streslede msj atma yazdıgın her şey aleyhine olur canım bekle bakalım ne yapacak.bir sıkıntısı varsada anlatsın beraber çözüm bulun anlatmadan karanlıkta göz kırptıgını nerden bileceksin kii.

nişanlandığınıza göre birbirinize bi söz verip birlikte bi yola çıktınız demektir.
bu kadar kolaysa eğer verdiği sözü hiçe sayıp, en ufak bi pürüzde sizi yarı yolda bırakmak,
o zaman hiç kendinizi üzmeyin, yüzüğüde verin eline görsün bakalım nasıl oluyo çocuk gibi yüzüğü bırak fln demeler..
eğer yaptığı blöfse veya sizi üzmek içinse, zaten yüzüğü avucunda gördüğü an pişman olur.
yok değilse, gerçekten bitirmek istiyosa, ki hiç sanmıyorum, o zamanda hayırlısı dersiniz..
ama bence bu yaptığına pişman edin, bu kadar kolay olmamalı o yüzüğü çıkarmak

onun derdi ben ona bağıramam bu onu duyanda her zaman bağırıp azarlıyorum sanar.ben zaten daha msj atmam kendi arasın.hani ortada çözülmeyecek bişide yok benim başım çok büyük ya gerçekten millete bakıyorum mutlu ya gerçekten ne eksiğimiz var yerimizde olmak isteyen nişanlanmak isteyipte nişanlanamayan o kadar çok insan varki.

bana yüzüğü getir dediğinde ben yanına gittim göz ucuyla baktım yüzük parmağındaydı.banada ver fln demedi ama sadece bizden bişey olmaz bunu anladım dedi bende çok pişman olursun ama sen pişman olmazsın bağırıp çağırmayan biri varsa bulursun dedim kalktım yanından hepsi bu

Canım benim ne olur üzme kendini.insan kendini üzdüğüyle kalıyor.yanına kar kalıyor.inşallah düzelirsiniz.

ayyy boşverr takma kafana tatlım ya biz yanındayız sen anlayışsız bir insan değilsin anladıgım kadarıyla ama yüzük falan atma yani zaten mükemmel erkek bulmak gibi bir seçenegimiz olmadıgına göre yapman gereken biraz beklemek bakalım bakalım beyfendi ne yapacak

saol canım ilk yaptığı şeyde söyleyecem tabi yaparsa

canım içinde en ufak bir rahatsızlık,değer verilmediğine dair bir şüphe,içine sinmeyen bir şey varsa çok iyi düşün derim..
evlilik ciddi bir konu.Geri dönüşü yok.Düşünsene bir kere yapacaksın hayatın o seçtiğin rotada şekillenecek.Tamamen ben bu adamla mutlu olurum,bana değer verir,üzmez diyebiliyorsan devam et.Yoksa ilerde pişman olursun,hayatını karartma

nişanlınız kendisine insan değilde, melek veya duyguları olmayan bi robot bulsun bence
hayır yani hiç bağırmayan sinirlenmeyen her dk sakin kalabilen bi insan evladına ben rastlamadım

arkadaşlar çok saolun herkez bi fikir verdi yardımcı oldu kafamı birazda olsa toparladım.eğer bi adım atarsa burda sizlerle paylaşıcam teşkkk

Canım ilk mesajında 2.kez oluyor demişsin bence aklı başına gelince geri dönecek arayacak :)

Bu nasıl bir zihniyettir adamdaki. en ufak bişeyde nişanı atarım diyo sanki sen ona muhtaçsın onsuz yapamazsında yaa adam evlenmeden böyle bide evlendikten sonrayı hayal et. hem evlenince bişeyleri bozmak daha zor sen en mantıklısı neyse daha iyi bilirsin tabi... öyle tehdit ediyo birde arkadaşın dediğ gibi evlenıncede boşanırım diye tehdit eder.. hem insanlık hali canı sıkılabılır sonucta nişanlın değil mi kapriste yaparsın onunda biraz anlayışlı olması lazım neyniş efendim bağıran kadından eş olmazmış işte kompleksli insan bakalım senin lafını neresinden anladı...

eğer zaten ararsa konuşacam şimdiden çekip gitmeyi düşünüyosun ama evlenince ne olacak gene gidecekmisin yada boşanırım senden deyip huzurmu kaçıracaksın diyecem ablasının ve abisinin 2.evlilikleri zaten önünde en büyük örnek onlar yani.bu bide babasından farklı görmüş annesi evde bağırıp çağırmazmış hiç (gerçi öyle) oda aynısını benden bekliyo

Sana bişeyler sormak istiyorum dilersen cevaplamazsın canım
nişanlının önceki ilişkisi çok mu uzun sürmüş eğer öyleyse tüm sabrını onda tüketmiştir senin kaprislerini çekemez hale gelmiştir
ya da çok yıpranmış mı hayatta
bir de nişanlın kova burcu mu?

önceki ilişkileri pek uzun olmamış o zmanlar işi çok yoğunmuş pek zman ayıramıyomuş çok yıpranmış biri değil.çok sabırlıdır normalde bilmiyorum bugün neoldu böyle.kova değil koç burcu ama özelliklerini hiç taşımaz ama bana kalırsa öküz burcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…